Benim hiç o baştaki normal dediği gibi yumuşak olmuyo
Evet Rabbim sen yarattın sen koru diyorum hep bazen kendimi kontrol edebiliyorum bazende yapamıyorum çok endişe ediyorum korkuyorumBu habere sevindim sende bol dua et annenin evladina duasi kabul olur inşallah yine evine doneceksin bebisinle sag salim sakin kalabilirsen oda huzurlu olur sen Rabbine emanet et veren o degilmi koruyacak olanda o bazen teslimiyet herseyin ilaci olabilir
En son bu 21 de çekildi canım yine sancı var ama bakabilir misin canımKuzum geçmiş olsun şu an nasıl nst bunda düzenli sanci çıkmış ama doğuma gitme ihtimali kesin değil korkma inş ilaçlarla duser
Kendi doktorun ile görüşüldü mü? Bir yorum yaptı mı canım?Hala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle oldu
Yorumları ne doktorların kuzumHala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle oldu
Makat mı duruyordu senınBenim hiç o baştaki normal dediği gibi yumuşak olmuyo
Aynen canım daha dönmedi popo aşağıdaMakat mı duruyordu senın
Yarın gelecek o da nöbetçi doktorda iyiydir 3 saatte bir nst çekiliyor yapılacak her ilaç yapılıyorKendi doktorun ile görüşüldü mü? Bir yorum yaptı mı canım?
Takip edeceğiz gerilemesini bekliyorlar işte sancının ama bilmiyorum ne olabilir ayrıyyetten idrar yolu emfte var antibiyotik başlandı onun tetikleyeceğinden şüphe duyuyorlarYorumları ne doktorların kuzum
Hadi inşallah enfeksiyon tedavi edilince durur sancıların daYarın gelecek o da nöbetçi doktorda iyiydir 3 saatte bir nst çekiliyor yapılacak her ilaç yapılıyor
Yinede var sancı
Takip edeceğiz gerilemesini bekliyorlar işte sancının ama bilmiyorum ne olabilir ayrıyyetten idrar yolu emfte var antibiyotik başlandı onun tetikleyeceğinden şüphe duyuyorlar
İnşaAllah geriler canım Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsunYarın gelecek o da nöbetçi doktorda iyiydir 3 saatte bir nst çekiliyor yapılacak her ilaç yapılıyor
Yinede var sancı
Takip edeceğiz gerilemesini bekliyorlar işte sancının ama bilmiyorum ne olabilir ayrıyyetten idrar yolu emfte var antibiyotik başlandı onun tetikleyeceğinden şüphe duyuyorlar
Yüksek sanki canım ama burda kaç arkadaşın yüksekti sağlıklı beslenme ve diyetle düşürdü hepsi sıkma canınıKizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
1 saatlik 50mg yükleme 135 ve altında olması gerekiyormuş benim 149 şeker çıktı yani
Ondan olabılır aşkımAynen canım daha dönmedi popo aşağıda
Açılman olmaması ve rahım ağzının ıyı olması buyuk avantaj kuzum bakalım daha ıyı olacak ben ınanıyorumYarın gelecek o da nöbetçi doktorda iyiydir 3 saatte bir nst çekiliyor yapılacak her ilaç yapılıyor
Yinede var sancı
Umarım canımYüksek sanki canım ama burda kaç arkadaşın yüksekti sağlıklı beslenme ve diyetle düşürdü hepsi sıkma canını
Canım çok geçmiş olsun. Ihlamur limon vs klasik şeyler geldi aklımaKizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Kızlar ben dün kötü olunca devlete geldim nstde sancım çıktı yatış verildi doğumhaneye yazdıklarınızı okuyamıyorum sabah 9 gibi ciğer geliştirici yapıldı 11 de nstde düzenli sancılar çıktı 60 ları gören nidilat yükleme yapıldı çok kötü bir gece geçirdim ağlamaktan çok kötü oldum yenidoğan yoğun bakımda yer olmadığını bebeğin 1450 kg olduğunu söylediler olası doğumda bebeğe yer yok dediler tedavi red verdim özeldeki doktora geldim devletede sırf nst için gitmiştim şimdi özelde yatış verildi lütfen bize dua edin
Canım benim çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah toparlayıp çıkacaksın, zamanında olacak her şey. Lütfen güzel düşünmeye çalışHala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle oldu
Canım sanki aşırı yüksek değil beslenme ile toparlarsın gibi geldi.Kizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
1 saatlik 50mg yükleme 135 ve altında olması gerekiyormuş benim 149 şeker çıktı yani
Ya düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişlerRısklı bır durumu yok bu saatten sonra dedı , çalışamaz raporumu alıp sakaryaya gıttım bıde ben o zamanen son 35 haftalıktı yılbaşını bekler doğmaz inşallah dedı bak burda olmayız falan 11 ocakta doğdu
Görümcemin erken dogdu ikincisi birer gün arayla iki iğne yapıp aldılar hemen mesela
Belkide sancım duzensız dıye onemsemedı neysem sağlıkla doğdu şükür ki
Şimdi kızçemdede acaba boyle seyler olurmu yoksa farklı mı olur nasıl olur merak edıyorum
O zaman özel takipliydim , şimdi devlet işte
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.Kızlar bende dün akşam 18den 23e kadar felan bebeğimin hareketini hissetmedim dün gece eşimle dayanamayıp 23.45 gibi acile gittik burda kadın doğum acil yok doğumhaneye ebelerin yanına yönlendirdiler ilk kez nst çekildi kalp atışı felan çok iyi orda da hareket etmeyw başladı zaten ama benim de nst de düzenli olmayan iki sancım çıktı düzensiz diye çok üstünde durulmadı.
Önemli olan düzenli ve aynı aralıklarda olması.
Yaaa benim de sert genelde
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslenKizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
Tam benim yasadigimda boylee ama yazdigi gibi kisa sureli oluyorYa düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişlerkızçen de inşallah daha sakin sakin zamanında gelir
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslen
Amın kuzucum ınsallah sağlıkla gelsinler doğsunlarYa düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişlerkızçen de inşallah daha sakin sakin zamanında gelir
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?