2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet Rabbim sen yarattın sen koru diyorum hep bazen kendimi kontrol edebiliyorum bazende yapamıyorum çok endişe ediyorum korkuyorum 34 ü bir görebildeydim keşke böyke giderse ne olacak bilmiyorum bu kadar ilaca
Yine de Rabbim korusun

Kendi doktorun ile görüşüldü mü? Bir yorum yaptı mı canım?
Yarın gelecek o da nöbetçi doktorda iyiydir 3 saatte bir nst çekiliyor yapılacak her ilaç yapılıyor
Yinede var sancı
Yorumları ne doktorların kuzum
Takip edeceğiz gerilemesini bekliyorlar işte sancının ama bilmiyorum ne olabilir ayrıyyetten idrar yolu emfte var antibiyotik başlandı onun tetikleyeceğinden şüphe duyuyorlar

Hadi inşallah enfeksiyon tedavi edilince durur sancıların da

İnşaAllah geriler canım Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun

Açılman olmaması ve rahım ağzının ıyı olması buyuk avantaj kuzum bakalım daha ıyı olacak ben ınanıyorum

Yüksek sanki canım ama burda kaç arkadaşın yüksekti sağlıklı beslenme ve diyetle düşürdü hepsi sıkma canını
Umarım canım
demekki suyumun fazla çıkması şekerdendi dikkat edince su düzene girdi
Buarada doktorum yazdı 3 saatlik yapılacak ve diyet dedi ins Hersey yolunda gider

Kizlar sabah bir kalktim bogazim pert. Kulagima vuruyor. Ne onerirsiniz bogazimi ne yumusatir
Canım çok geçmiş olsun. Ihlamur limon vs klasik şeyler geldi aklıma

Hala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle oldu
Canım benim çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah toparlayıp çıkacaksın, zamanında olacak her şey. Lütfen güzel düşünmeye çalış Aslan bey sabırsız sanırım biraz ama vaktini bekler Allahın izniyle
Kizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
1 saatlik 50mg yükleme 135 ve altında olması gerekiyormuş benim 149 şeker çıktı yani
Canım sanki aşırı yüksek değil beslenme ile toparlarsın gibi geldi. bu civarlarda çıkanlar genelde toparlıyorlar çünkü

Ya düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişler kızçen de inşallah daha sakin sakin zamanında gelir
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Yaaa benim de sert genelde
Kizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
1 saatlik 50mg yükleme 135 ve altında olması gerekiyormuş benim 149 şeker çıktı yani
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslen

Tam benim yasadigimda boylee ama yazdigi gibi kisa sureli oluyor

Amın kuzucum ınsallah sağlıkla gelsinler doğsunlar
Vakıt yaklaştıkça artık bu durumlar olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…