Bence artık hastane çantaları hazırlansın. Ablamlar ben hastanedeyken yıkayıp hazırladılar bileAmın kuzucum ınsallah sağlıkla gelsinler doğsunlar
Vakıt yaklaştıkça artık bu durumlar olacak bakalım
Canım çok geçmiş olsun. Ihlamur limon vs klasik şeyler geldi aklıma
Canım benim çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah toparlayıp çıkacaksın, zamanında olacak her şey. Lütfen güzel düşünmeye çalışAslan bey sabırsız sanırım biraz ama vaktini bekler Allahın izniyle
Canım sanki aşırı yüksek değil beslenme ile toparlarsın gibi geldi.bu civarlarda çıkanlar genelde toparlıyorlar çünkü
Ayy hadi ins kizlar ya cok saolunYa düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişlerkızçen de inşallah daha sakin sakin zamanında gelir
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Yaaa benim de sert genelde
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslen
Canım inşallah sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksınHala düzenli sancılarım çıkıyor ben anlamadıö neden böyle oldu
Evet kuzum evet suan zaten cıkması cok normal
Bizleri artık endişelendirmeye başladı mınısler desene
Ya düzensiz diye ya da artık yeter büyümüş bu bebek demişlerkızçen de inşallah daha sakin sakin zamanında gelir
Ayyy 30. Haftalara fena bi giriş yaptık. Allah yardım etsin hepimize inşallah.
Yaaa benim de sert genelde
Canım diyet ve yürüyüş ile düştü benim. Evde kendim ölçe ölçe düşürdüm. Senin de aşırı yüksek değil düşer korkma biraz sağlıklı beslen
Evet gerçekten artık kritik haftalara yaklaştıkça insan tedirgin oluyor dün kendimi tuttum tuttum doğumhane önünde artık stresten başladım ağlamaya ya bir şey olduysa diyeAh başladı hepimizde endişelerBende 1-2 saat hissetmeyince huzursuzlanıyorum sonra az da olsa bi dürtüyor oh diyorum. Haftaiçi çalışıyoruz, haftasonu farklı geçiyor. Biz rutinimizden çıkınca onlar da etkileniyor sanırım hareket sıklığı şekli değişiyor.
Şancinın düzeni bozulmuş kuzu çok şükür doğum sancısı olmayacak benceEn son bu 21 de çekildi canım yine sancı var ama bakabilir misin canım
Geçmiş olsun canım benim çok şükür iyi olmanıza çok sevindimEvet gerçekten artık kritik haftalara yaklaştıkça insan tedirgin oluyor dün kendimi tuttum tuttum doğumhane önünde artık stresten başladım ağlamaya ya bir şey olduysa diye
Ebeler de senin stresinden de etkilenir annesi dedi gerçekten de öyle kalp sesini duydum ya bir rahatladım halbuki ilk başta taşikardikdi 178-180di nabzı bir süre ben onun kalp sesiyle rahatladım o da ben rahatlayınca rahatladı
Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bir tavsiyem var bebek eksiği olsa bile bir çanta hazır anne için olmalı bence deBence artık hastane çantaları hazırlansın. Ablamlar ben hastanedeyken yıkayıp hazırladılar biledaha eksikler var çanta da bir an önce onları tamamlayıp olayı kapatmak lazım sanki .
Bencede kesinlikle suan cantalar hazir olmalı bir iki eksigi tamamlayip benim hazir sayilir yikiycam utuleyip cantaya koyucam artik inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagımıza alabilmeyi nasip etsinBir tavsiyem var bebek eksiği olsa bile bir çanta hazır anne için olmalı bence de
Kesinlikle canım yapalım acilindenBir tavsiyem var bebek eksiği olsa bile bir çanta hazır anne için olmalı bence de
Bi liste yapalım valla ne iyi olurKendim için pijama,çamaşır,göğüs pedi, göğüs pompası hazır. Bebiş için hastane çıkışı 2 takım,penye battaniye, temizleme pamuğu, yenidoğan ıslak havlu, bebekbezi hazır. İlk aşamada bunlar harici ne lazım kızlar? Bi depend almadım onu alıcam.
Şok markette. var uygun ben aldm getirdiler birtanede nemlendirici al poposu icin birde gögüs kremi ilk baslarda cok hassas oluyor gigüsler birde yeni dogana uygun anneyi reddetmeyen biberon al mutlaka yakinlarinda varsa birde biraz mama hazirla kutuya giderken basi hastaneler vermiyormus galibaKendim için pijama,çamaşır,göğüs pedi, göğüs pompası hazır. Bebiş için hastane çıkışı 2 takım,penye battaniye, temizleme pamuğu, yenidoğan ıslak havlu, bebekbezi hazır. İlk aşamada bunlar harici ne lazım kızlar? Bi depend almadım onu alıcam.
Emzirme sütyeni cok zorlayici ya onun yerine kullanimi oolay camasir al pedliBi liste yapalım valla ne iyi olurcanım emzirme sütyenim yok hala benim mesela çorap terlik vs onlarda koymak lazım unutulur şeyler
Depend ile göğüs ucu kremi koy kuzu . Sonra bebeğe 2 takım ekle tam hazirlayacagin zaman 1 hastane çıkışı ek bir de takım yeter. Bez de 30 adet iyi zaten lazım oldukça evden alınır. Özelde olacaksa doğum hasta bezi verirler zatenKendim için pijama,çamaşır,göğüs pedi, göğüs pompası hazır. Bebiş için hastane çıkışı 2 takım,penye battaniye, temizleme pamuğu, yenidoğan ıslak havlu, bebekbezi hazır. İlk aşamada bunlar harici ne lazım kızlar? Bi depend almadım onu alıcam.
E bebekten aldıklarım güzel kuzum bende normal sutyeni sevmiyorum emzirme de göğüs pediji daha güzel tutuyorlar. Sadece büyük al e bebekten alırsan 85 ose 95 alBi liste yapalım valla ne iyi olurcanım emzirme sütyenim yok hala benim mesela çorap terlik vs onlarda koymak lazım unutulur şeyler
Kız hergun hıçkırır zaten artıkKızlar benim bebiş çok sık hıçkırıyor ya.her gün mutlaka, bugün mesela 2. kez hıçkırıyo üzülüyorum yavruma
Ay bende annemlerı beklıyorum bu hsonu yakın bıyere ufak bı kaçamak yapıcaz sonrakı hsonu da annemlerı cagırıcam ve baslıcam Ağustos sonuna inşallah çantasını da hazırlarım nelerı götürürüm ederım hıc bilmiyorum kıyafetlerde o kadar karısık kı bedenlerı fln hep ayarlanacak neyden ne kadar var hıc bilmiyorumBence artık hastane çantaları hazırlansın. Ablamlar ben hastanedeyken yıkayıp hazırladılar biledaha eksikler var çanta da bir an önce onları tamamlayıp olayı kapatmak lazım sanki .
Depend ile göğüs ucu kremi koy kuzu . Sonra bebeğe 2 takım ekle tam hazirlayacagin zaman 1 hastane çıkışı ek bir de takım yeter. Bez de 30 adet iyi zaten lazım oldukça evden alınır. Özelde olacaksa doğum hasta bezi verirler zaten
Şok markette. var uygun ben aldm getirdiler birtanede nemlendirici al poposu icin birde gögüs kremi ilk baslarda cok hassas oluyor gigüsler birde yeni dogana uygun anneyi reddetmeyen biberon al mutlaka yakinlarinda varsa birde biraz mama hazirla kutuya giderken basi hastaneler vermiyormus galiba
Göğüs ucu kremi saymamışım o da tamam almıştımBi liste yapalım valla ne iyi olurcanım emzirme sütyenim yok hala benim mesela çorap terlik vs onlarda koymak lazım unutulur şeyler
Sagım oonpan varsa kesinlikle koy hem ilk sutun sagmasi zor oluyor hemde meme ucunun cikmasini sagliyor benim işime cok yaramıştıGöğüs ucu kremi saymamışım o da tamam almıştımBebek kıyafetleri de tamam. Terlik almadım daha ona bakayım. Biberon aldım da bi sterilize etmem lazım. Özeldeyim hasta bezi de veriliyorsa hazır sayılırım Çantaya yerleştirip koyayım kapı kenarına bu haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?