- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Özelde hasta bezıde verıyolar gerekırse mama da yapıp verıyolar ben cantada mama olmasına karşıyım gerektıgınde heryerden her saate temın edılebilir , psıkolojık olarak o mamanın orda olması sutu etkılıyor dıye dusunuyorum şahsi fikrim buGöğüs ucu kremi saymamışım o da tamam almıştımBebek kıyafetleri de tamam. Terlik almadım daha ona bakayım. Biberon aldım da bi sterilize etmem lazım. Özeldeyim hasta bezi de veriliyorsa hazır sayılırım Çantaya yerleştirip koyayım kapı kenarına bu haftasonu
Ben sağmıştım ama cok acımıştı yara yaptı hemen ve kolosturumu da cekemıyordu makıne ya , gogus ucum vardı makınede lansınoh ıyıydıSagım oonpan varsa kesinlikle koy hem ilk sutun sagmasi zor oluyor hemde meme ucunun cikmasini sagliyor benim işime cok yaramıştı
Ben normal dogum yaptigim halde iki defa mama vermek zorunda kaldik acikti hemen ememedi sut sagma pompam olmasa belki o gün hoc ememeyebilirdi hastane vermisti mama en fazl aiki defa emsin vermiyoruz dedilerÖzelde hasta bezıde verıyolar gerekırse mama da yapıp verıyolar ben cantada mama olmasına karşıyım gerektıgınde heryerden her saate temın edılebilir , psıkolojık olarak o mamanın orda olması sutu etkılıyor dıye dusunuyorum şahsi fikrim bu
Ama mamaya karsı degılım tabıkı gerekıyorsa hatta anne emzırmekte ıstemıyorsa kı olabılır temkınlı olmak lazım
Mama verıleceksede kı sut kendını toparlayana kadar gerekebiliyor şırınga ıle takviyeler yapılmalı tabıkı sarılık vs de olmasını ıstemeyız
Bebegınız emse sütünüz gelse dahı susmuyor olabılır hemen bu bebek ac dıye dusunmeyın guzel ıslak bezler verıyorsa bıze bezınde turuncu pembe kristaller yok ıse sıvı alımı ve tokluğu yerınde demektır
Bende chicco kullandim oda güzel çekiyor sagmasam süt normal gelmiyor hemen bebekte tutmayi bilemiyor o suru emmesi lazm kolstrum icmesi gerekiyor bagışıklıgı icin görümcem sezeryan oldu ayrica kiyim ameliyati oldu 4. Gun sor meme verdi ama sütu yoktu kacgun mama vermeleri gerekti dogru duzgun mamada verilmedi az verildi falan anne saglikli olmadimi bebekte mahzun kaliyor lütfen anneler sizler iyi olun ki bizler iyi olalım ki onları sarıl sarmalayalim 4 gün kucagina alamadigini gordum icim acıdıBen sağmıştım ama cok acımıştı yara yaptı hemen ve kolosturumu da cekemıyordu makıne ya , gogus ucum vardı makınede lansınoh ıyıydı
Yaa nasil anliyosunuz ben tik tik atma hissediyoum o hickirik miKızlar benim bebiş çok sık hıçkırıyor ya.her gün mutlaka, bugün mesela 2. kez hıçkırıyo üzülüyorum yavruma
Aynen canım mama koymayı bende düşünmüyorum onun rahatlığı olmasın. İnşallah süt gelir de hiç gerek kalmaz, yoksa illaki alınır o andaÖzelde hasta bezıde verıyolar gerekırse mama da yapıp verıyolar ben cantada mama olmasına karşıyım gerektıgınde heryerden her saate temın edılebilir , psıkolojık olarak o mamanın orda olması sutu etkılıyor dıye dusunuyorum şahsi fikrim bu
Ama mamaya karsı degılım tabıkı gerekıyorsa hatta anne emzırmekte ıstemıyorsa kı olabılır temkınlı olmak lazım
Mama verıleceksede kı sut kendını toparlayana kadar gerekebiliyor şırınga ıle takviyeler yapılmalı tabıkı sarılık vs de olmasını ıstemeyız
Bebegınız emse sütünüz gelse dahı susmuyor olabılır hemen bu bebek ac dıye dusunmeyın guzel ıslak bezler verıyorsa bıze bezınde turuncu pembe kristaller yok ıse sıvı alımı ve tokluğu yerınde demektır
Teşekkür ederiz canımGeçmiş olsun canım benim çok şükür iyi olmanıza çok sevindim
Ben bi geçenlerde elim karnımdaydı da hissettim o hıçkırıktı muhtemelen aynı aralıklarla çok hafif bi atma böyle dışardan çok hareket görünmüyordu. Bugün ilk defa eşime şov yaptı benimki bu aradaYaa nasil anliyosunuz ben tik tik atma hissediyoum o hickirik mi
Bende bu hafta aldığım deterjanlar gelince hazırlayacağım inşallah hastane çantasını kalsın evde kafam rahat olsunÖzelde hasta bezıde verıyolar gerekırse mama da yapıp verıyolar ben cantada mama olmasına karşıyım gerektıgınde heryerden her saate temın edılebilir , psıkolojık olarak o mamanın orda olması sutu etkılıyor dıye dusunuyorum şahsi fikrim bu
Yaa o zaman benim hissettigimde hickiriktiBen bi geçenlerde elim karnımdaydı da hissettim o hıçkırıktı muhtemelen aynı aralıklarla çok hafif bi atma böyle dışardan çok hareket görünmüyordu. Bugün ilk defa eşime şov yaptı benimki bu arada2 gündür annemlerdeydim yoktu eşim, akşam eve gelince baya ittirmeler dürtmeler 10 dakika falan hiç durmadı. Senin eşinde şehir dışındaydı dönünce yapar belki bi şov,özlüyorlar demek ki
YeppppYaa nasil anliyosunuz ben tik tik atma hissediyoum o hickirik mi
Bende almadım etmedım ucuncu günüydü sanırım annemın ısrarıyla aldım ıkı uc kez verdım sonra ıhtıyac duymadım zaten ozellıkle ılk anlarda ıhtıyac duyuluyor ozellıkle bebek memeyı tutamazsa vs gıbı durumlarda beslenmesi de gerekıyor ha bence ılk baslarda elle sagımda kolosturumu toplamak daha kolay onu da verılebılır tutmama gıbı durumu olursa zaten doğduğunda zeytın kadar mıdesı varAynen canım mama koymayı bende düşünmüyorum onun rahatlığı olmasın. İnşallah süt gelir de hiç gerek kalmaz, yoksa illaki alınır o anda
Geçmiş olsun, İnşallah sağlıkla bekler bebişin zamanını1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Benımkı cuk sıye tuttu hemen bol bol da emdı ama ıste arabaya düştüğü an oluyor ınsanın elbet bılıyorsun bakalım bu sefer ne olacak benım gogus ucumda cok buyuk bende oğlumda da tıksınır mıdesı bulanırsa almazsa dıye korkmuştumBen normal dogum yaptigim halde iki defa mama vermek zorunda kaldik acikti hemen ememedi sut sagma pompam olmasa belki o gün hoc ememeyebilirdi hastane vermisti mama en fazl aiki defa emsin vermiyoruz dediler
Ah be yavrum senınde mı neysekı normale dönmüş çok geçmiş olsun kuzum1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun, İnşallah sağlıkla bekler bebişin zamanını
Teşekkür ederim kızlar dualarınıza talibimAh be yavrum senınde mı neysekı normale dönmüş çok geçmiş olsun kuzumBebişler sakin annelerımızın karnında daha guzel zamanlarımız var
Büyük olanlar daha rahat tutuyor sankiBenımkı cuk sıye tuttu hemen bol bol da emdı ama ıste arabaya düştüğü an oluyor ınsanın elbet bılıyorsun bakalım bu sefer ne olacak benım gogus ucumda cok buyuk bende oğlumda da tıksınır mıdesı bulanırsa almazsa dıye korkmuştum
Gecmiş olsun seni görmedim bu bebelere ne oluyor acaba ne aceleleri varsa dursunlar ekmek elden su kordondanTeşekkür ederim kızlar dualarınıza talibimbebişim bizi çok korkuttu inşallah zamanını bekler ne oluyor bize bilmiyorum arkadaşım da 34+4 de doğum yaptı 2 gün önce
Teşekkür ederim canım. Aynen neden bu kadar acele ediyorlar bilmiyorum 1 saat bile anne karnında kalmaları onlar için çok şeyGecmiş olsun seni görmedim bu bebelere ne oluyor acaba ne aceleleri varsa dursunlar ekmek elden su kordondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?