Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun benim de başta yüksekti daha sonra düştüKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
En kısa zamanda bende hastane çantası ayarlayacağım. Endişelendim.
Geçmiş olsun herkese D dra21Satilucky Ihlamurseven 1HANIM
Aa bu haftasonu ne oldu böyle kızlar, sana da geçmiş olsun. Ah bebişler çok sabırsız çıktı, beklesinler biraz daha. Sıcaklar mı etkiliyor acabaKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
Maşallah arkadasın iyi beslemis kizimda 38 de 3.800 dogmustu gelisimini tamamlayana sözümüz yokTeşekkür ederim canım. Aynen neden bu kadar acele ediyorlar bilmiyorum 1 saat bile anne karnında kalmaları onlar için çok şeygerçi arkadaşımınki 34+4 de 3100 gram geldi yeter dedi sanırım bizimkine ne oluyorsa 1700 gramlık minik bir papatyasın daha ...
Canım benim çok geçmiş olsun zamanını bekleyecek inşallah oğlusun nasılsın simdiİnşAllah dayanabiliriz o kadar çok dua ediyorum kiinşAllah canım
Çok geçmiş olsun canım benim şükür durmuş1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Maşallah prenses de iyi gelmiş bu da öyle olacak inşallah annesiMaşallah arkadasın iyi beslemis kizimda 38 de 3.800 dogmustu gelisimini tamamlayana sözümüz yokdaha bunda kontrole gidemiyorum kızamık salgini varmis hareket etmese korkarm da cok hareketli olmasi icimi rahatlariyor simdilik ama çıkınca bilemiyorum
Teşekkür ederim kuzum şükürler olsun durdu işin garip yanı ben hicbir şey hissetmemiştim. Su gibi akıntı oldu birden amniyon sıvısı kaçağından korkarak gittim acile ve sancı çıktı. Yine olursa hissetmezsem bu sefer durdurmak için geç kalınırsa diye evhamlıyım bu seferde.Çok geçmiş olsun canım benim şükür durmuş
İnşaAllah geriler canım Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun
Hadi inşallah enfeksiyon tedavi edilince durur sancıların da
Canım çok geçmiş olsun. Ihlamur limon vs klasik şeyler geldi aklıma
Canım benim çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle inşallah toparlayıp çıkacaksın, zamanında olacak her şey. Lütfen güzel düşünmeye çalışAslan bey sabırsız sanırım biraz ama vaktini bekler Allahın izniyle
Canım sanki aşırı yüksek değil beslenme ile toparlarsın gibi geldi.bu civarlarda çıkanlar genelde toparlıyorlar çünkü
İnşAllah canım kızlar Allahın izniyle vaktimiz olmasada vaktimize yakın zamanları bekleyebiliriz sağolunAçılman olmaması ve rahım ağzının ıyı olması buyuk avantaj kuzum bakalım daha ıyı olacak ben ınanıyorum
Canım inşallah sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksın
Arada normal gelen 2 tane nst oldu şuanki çekilende sancı olmadı daha sabahları karnım daha rahat oluyor onunda etkisi olabilir belki inşAllah düzelmiştirŞancinın düzeni bozulmuş kuzu çok şükür doğum sancısı olmayacak bence
Kızlar birden neden oldu böyle bizlere ard arda bilmiyorum çok üzgünüm. Bende bir doz oldum ciğer geliştirici ikincinide açılmam falan olursa diye bekletiyorlar. Nidicard yükleme sonrası adalat devam ediyor. İnşAllah bebeklerimiz biraz daha bekler sağlıklı doğarlar. Dediğin endişe bendede var eve gidince ya bir şey olursada ben farkedemezsem anlayamazsam diye korkmaya başladım1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Hepimiz acillik mi olduk noldu ya çok geçmiş olsun sanada canım. Bir şey kullanıldı mı kendiliğinden mi düzeldiKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
İyi olmaya çalışıyorum canım hastanedeim hala kendi doktorum gelecek bugün Allah razı olsun sağolCanım benim çok geçmiş olsun zamanını bekleyecek inşallah oğlusun nasılsın simdi
Çok geçmiş olsun canım artık son düzlüğe girdik sağlıkla doğuralım inşallah bebişlerimiziKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
Kuzum açılman olmaması çok iyi, nidicard da cidden etkili bir ilaç. Bir geceyi sancılı geçirdiysen doktorun 1 gece de gözlem için tutmak isteyebilir. Kuzular bizi endişelendiriyor ama sen de çıkacaksın ve 37 yi göreceğiz inşallah o zaman istedikleri zaman gelsinlerKızlar birden neden oldu böyle bizlere ard arda bilmiyorum çok üzgünüm. Bende bir doz oldum ciğer geliştirici ikincinide açılmam falan olursa diye bekletiyorlar. Nidicard yükleme sonrası adalat devam ediyor. İnşAllah bebeklerimiz biraz daha bekler sağlıklı doğarlar. Dediğin endişe bendede var eve gidince ya bir şey olursada ben farkedemezsem anlayamazsam diye korkmaya başladım
Sağol canım benim en sonra dün sabah yoktu inşAllah sancılar değiştirmediyse sende olmuş muyduz inşAllah görürüz ya daha başka ne isterim ki Allah razı olsun sanada canımKuzum açılman olmaması çok iyi, nidicard da cidden etkili bir ilaç. Bir geceyi sancılı geçirdiysen doktorun 1 gece de gözlem için tutmak isteyebilir. Kuzular bizi endişelendiriyor ama sen de çıkacaksın ve 37 yi göreceğiz inşallah o zaman istedikleri zaman gelsinlerçok geçmiş olsun
Yeni gördüm canım çok teşekkür ederim amin inşAllahdra21 geçmiş olsun sancıların geçer inşallah kuzu biraz daha kalır içeride
Canım sanada çok geçmiş olsun ben çok göremiyorım mesajları düzensiz olduğunda önemsenmiyor çok evet sancılsrı hissetmiş miydinKızlar bende dün akşam 18den 23e kadar felan bebeğimin hareketini hissetmedim dün gece eşimle dayanamayıp 23.45 gibi acile gittik burda kadın doğum acil yok doğumhaneye ebelerin yanına yönlendirdiler ilk kez nst çekildi kalp atışı felan çok iyi orda da hareket etmeyw başladı zaten ama benim de nst de düzenli olmayan iki sancım çıktı düzensiz diye çok üstünde durulmadı.
Önemli olan düzenli ve aynı aralıklarda olması.
Emzirme sütyeni cok zorlayici ya onun yerine kullanimi oolay camasir al pedli
Ayy öyle yapayım madem kızlar çok sağ olun canlarE bebekten aldıklarım güzel kuzum bende normal sutyeni sevmiyorum emzirme de göğüs pediji daha güzel tutuyorlar. Sadece büyük al e bebekten alırsan 85 ose 95 al
Benim de ablamlar falan hazırladılar da ne koydular naptılar kim bilirAy bende annemlerı beklıyorum bu hsonu yakın bıyere ufak bı kaçamak yapıcaz sonrakı hsonu da annemlerı cagırıcam ve baslıcam Ağustos sonuna inşallah çantasını da hazırlarım nelerı götürürüm ederım hıc bilmiyorum kıyafetlerde o kadar karısık kı bedenlerı fln hep ayarlanacak neyden ne kadar var hıc bilmiyorum
Ve bır ıkı tur da da son alınacak seyler var yıne
Araba varsa direk bagajaGöğüs ucu kremi saymamışım o da tamam almıştımBebek kıyafetleri de tamam. Terlik almadım daha ona bakayım. Biberon aldım da bi sterilize etmem lazım. Özeldeyim hasta bezi de veriliyorsa hazır sayılırım Çantaya yerleştirip koyayım kapı kenarına bu haftasonu
Yaaaa çok çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız resmen1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirme iğnesi yapılıyor mu sana da? İnşallah bir an önce toparlarsın sendeKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?