2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun benim de başta yüksekti daha sonra düştü Inşallah zamanına kadar tekrar etmez

Aa bu haftasonu ne oldu böyle kızlar, sana da geçmiş olsun. Ah bebişler çok sabırsız çıktı, beklesinler biraz daha. Sıcaklar mı etkiliyor acaba

Maşallah arkadasın iyi beslemis kizimda 38 de 3.800 dogmustu gelisimini tamamlayana sözümüz yok daha bunda kontrole gidemiyorum kızamık salgini varmis hareket etmese korkarm da cok hareketli olmasi icimi rahatlariyor simdilik ama çıkınca bilemiyorum

Doguma hazırlık kasilmalari mi basladi herkeste bedir ben hocbirsey hissetmiyorum cok hareketli zaten evde bosta kalamiyorum doktkrada salgindan gidemiyorum bizim velet ne ediyor icerde bilmiyorum parti yaptigi kesin de kizimda öylesine kontrole gittigimde acilmam 3 cm demislerdi birakamayiz hic agrim sizim yoktu suyunu patlattiklarinda biraz olmustu inşallah yine ayni performansi gösteririz hepimiz bir avazda dogururuz inşallah

Çok geçmiş olsun canım benim şükür durmuş

Maşallah prenses de iyi gelmiş bu da öyle olacak inşallah annesi Salgın konusunda ne diyeceğim bilemiyorum Allah korusun

Çok geçmiş olsun canım benim şükür durmuş
Teşekkür ederim kuzum şükürler olsun durdu işin garip yanı ben hicbir şey hissetmemiştim. Su gibi akıntı oldu birden amniyon sıvısı kaçağından korkarak gittim acile ve sancı çıktı. Yine olursa hissetmezsem bu sefer durdurmak için geç kalınırsa diye evhamlıyım bu seferde.

İnşaAllah geriler canım Rabbim bebeğinin ve senin yardımcın olsun
Hadi inşallah enfeksiyon tedavi edilince durur sancıların da
Açılman olmaması ve rahım ağzının ıyı olması buyuk avantaj kuzum bakalım daha ıyı olacak ben ınanıyorum
İnşAllah canım kızlar Allahın izniyle vaktimiz olmasada vaktimize yakın zamanları bekleyebiliriz sağolun
Aslan bey sabırsız ve sıkıntıya gelemiyor her nst de bunu anlıyoruz durmuyor sabit

Canım inşallah sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksın
Şancinın düzeni bozulmuş kuzu çok şükür doğum sancısı olmayacak bence
Arada normal gelen 2 tane nst oldu şuanki çekilende sancı olmadı daha sabahları karnım daha rahat oluyor onunda etkisi olabilir belki inşAllah düzelmiştir
Bu arada dediği gibi arkadaşlar çantalarınızı hazırlayın bencede ben hazırlayamadım valizi çıkabilirsem direk yapmayı planlıyorum kendimi yormadan

Kızlar birden neden oldu böyle bizlere ard arda bilmiyorum çok üzgünüm. Bende bir doz oldum ciğer geliştirici ikincinide açılmam falan olursa diye bekletiyorlar. Nidicard yükleme sonrası adalat devam ediyor. İnşAllah bebeklerimiz biraz daha bekler sağlıklı doğarlar. Dediğin endişe bendede var eve gidince ya bir şey olursada ben farkedemezsem anlayamazsam diye korkmaya başladım

Hepimiz acillik mi olduk noldu ya çok geçmiş olsun sanada canım. Bir şey kullanıldı mı kendiliğinden mi düzeldi

Çok geçmiş olsun canım artık son düzlüğe girdik sağlıkla doğuralım inşallah bebişlerimizi

Kuzum açılman olmaması çok iyi, nidicard da cidden etkili bir ilaç. Bir geceyi sancılı geçirdiysen doktorun 1 gece de gözlem için tutmak isteyebilir. Kuzular bizi endişelendiriyor ama sen de çıkacaksın ve 37 yi göreceğiz inşallah o zaman istedikleri zaman gelsinler çok geçmiş olsun

Sağol canım benim en sonra dün sabah yoktu inşAllah sancılar değiştirmediyse sende olmuş muyduz inşAllah görürüz ya daha başka ne isterim ki Allah razı olsun sanada canım

Canım sanada çok geçmiş olsun ben çok göremiyorım mesajları düzensiz olduğunda önemsenmiyor çok evet sancılsrı hissetmiş miydin

Emzirme sütyeni cok zorlayici ya onun yerine kullanimi oolay camasir al pedli
E bebekten aldıklarım güzel kuzum bende normal sutyeni sevmiyorum emzirme de göğüs pediji daha güzel tutuyorlar. Sadece büyük al e bebekten alırsan 85 ose 95 al
Ayy öyle yapayım madem kızlar çok sağ olun canlar
Benim de ablamlar falan hazırladılar da ne koydular naptılar kim bilir bi ara inşallah bakacağım hepsine az daha toparlanayım da. Sen de cidden yap ki sıcaklardan mı nedir baksana kaç kişi acillik olduk.
Araba varsa direk bagaja bu hasta bezi özelde verdiler diyelim taburcu olduk eve geldik evde ihtiyacımız kalmıyor mu?
Yaaaa çok çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız resmen çok üzücü ama çok şükür ki atlatmışsınız bana da dr artık istirahat dedi
Canım çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirme iğnesi yapılıyor mu sana da? İnşallah bir an önce toparlarsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…