Uzun süren hıçkırığımı ben de sevmem, İdil kuşun da uzun sürüyor yazık vallahi kızcağızaKız hergun hıçkırır zaten artıkbenım ıkı uc hıçkırıyor yanı ama kendımı hıçkırık tutmuş gibi sınır oluyorum dedıgın gıbı üzülüyorum
Yaa evet ritmik olarak aynı yerde tık tık hissediyosunYaa nasil anliyosunuz ben tik tik atma hissediyoum o hickirik mi
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekleyecek miniklerimiz1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun canım benim.Kızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
En kısa zamanda bende hastane çantası ayarlayacağım. Endişelendim.
Geçmiş olsun herkese D dra21Satilucky Ihlamurseven 1HANIM
Geçmiş olsun canım sancılarını gerilemesini sevindim Rabbim yardımcınız olsunKızlar bende acildeydim. İlk başta düzenli ve yüksek sancılar çıktı. Daha sonra düşük ve düzensiz çıktı.
En kısa zamanda bende hastane çantası ayarlayacağım. Endişelendim.
Geçmiş olsun herkese D dra21Satilucky Ihlamurseven 1HANIM
Sana da çok geçmiş olsun canım.. Neler oluyor böyle hakikaten ne bu acele sıpalardaki anlamadım.. Hepsi vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah1HANIM D dra21 kızlar nasıl oldunuz? Ben de iki gece hastanede yattım nstde sancı çıkmasından dolayı. Dün sabah taburcu oldum. 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı, hastanede de nidicard kullandım. Doktor yatak istirahati verdi ve bol su tüket dedi. Eksikleri olsa da hızlı bir şekilde doğum çantası hazırladık bugün ve anneme geldim Allah nasip ederse bebeklerimiz sakince 37 yi bekler inşallah size de çok geçmiş olsun korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Hepimiz acillik mi olduk noldu ya çok geçmiş olsun sanada canım. Bir şey kullanıldı mı kendiliğinden mi düzeldi
Sen kac haftalıksın suan kuzumKendiliginden düzeldi.
Şuan evde de kasılmalarım var yalnız.
Kanaman cok fazla olmazsa kı olmaz belkı bı gun daha depend fln kullanırsın ben eve gecınce bırgun kullanıp sonra normal pede gecmıstım kuzumAyy öyle yapayım madem kızlar çok sağ olun canlar
Benim de ablamlar falan hazırladılar da ne koydular naptılar kim bilirbi ara inşallah bakacağım hepsine az daha toparlanayım da. Sen de cidden yap ki sıcaklardan mı nedir baksana kaç kişi acillik olduk.
Araba varsa direk bagajabu hasta bezi özelde verdiler diyelim taburcu olduk eve geldik evde ihtiyacımız kalmıyor mu?
Yaaaa çok çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız resmençok üzücü ama çok şükür ki atlatmışsınız bana da dr artık istirahat dedi
Canım çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirme iğnesi yapılıyor mu sana da? İnşallah bir an önce toparlarsın sende
Çok geçmiş olsun bir daha zamanından önce kimse yaşamasın bu stresiKızlar bende dün akşam 18den 23e kadar felan bebeğimin hareketini hissetmedim dün gece eşimle dayanamayıp 23.45 gibi acile gittik burda kadın doğum acil yok doğumhaneye ebelerin yanına yönlendirdiler ilk kez nst çekildi kalp atışı felan çok iyi orda da hareket etmeyw başladı zaten ama benim de nst de düzenli olmayan iki sancım çıktı düzensiz diye çok üstünde durulmadı.
Önemli olan düzenli ve aynı aralıklarda olması.
Çok sağol canım yok hiç ağrı sancı hissetmemiştimCanım sanada çok geçmiş olsun ben çok göremiyorım mesajları düzensiz olduğunda önemsenmiyor çok evet sancılsrı hissetmiş miydin
Sen kac haftalıksın suan kuzum
Çok sağol canım yok hiç ağrı sancı hissetmemiştim
İnşallah hepimiz sağlıkla vaktinde alalım bebeklerimizi kucağımızaÇok geçmiş olsun bir daha zamanından önce kimse yaşamasın bu stresi
Açıkçası onu da hissetmedim bazen rahmimde bir toplanma oluyor gibi oluyor ama o hissiyat kasılma mı bilmiyorum.Kasılmaları hissediyorsun ama değil mi ?
Çok sağol canım yok hiç ağrı sancı hissetmemiştim
Açıkçası onu da hissetmedim bazen rahmimde bir toplanma oluyor gibi oluyor ama o hissiyat kasılma mı bilmiyorum.
Açılma mı? Yok kuzum olmamıştıSağol canım benim en sonra dün sabah yoktu inşAllah sancılar değiştirmediyse sende olmuş muyduz inşAllah görürüz ya daha başka ne isterim ki Allah razı olsun sanada canım
Teşekkür ederim kuzum inşallah hislerin doğru çıkar da erken doğumlarımız olmaz ağzından bal damlıyorUzun süren hıçkırığımı ben de sevmem, İdil kuşun da uzun sürüyor yazık vallahi kızcağıza
Yaa evet ritmik olarak aynı yerde tık tık hissediyosun
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekleyecek miniklerimiz
Geçmiş olsun canım benim.
Ya sıcaklardan herhalde mahvetti herkesi
Benim de yarın kontrolüm var nst ister de sancı çıkar diye fobi oldu resmen
Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar. Ben çok erken doğumlar olmayacak gibi hissediyorum burada. İnşallah doğru hissediyorumdur
Teşekkür ederim kuzumSana da çok geçmiş olsun canım.. Neler oluyor böyle hakikaten ne bu acele sıpalardaki anlamadım.. Hepsi vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?