2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ya kızlar sıcaklardan mı böyle olduk acaba noldu ki yani peşpeşe. kaç kişi de aynı tarz problem oldu bu son olsun başka birimize olmasın inşallah. Herkes yatsın dinlensin.

D dra21 sen de atlatacaksın bence. Sancın düşecek ve sana da taburcu diyecekler inşallah. Yemeklerden sonra bağlıyorlardı bana nsT. Hadi inşallah kahvaltı sonrası nst güzel çıkar. Paylaş bizimle de

Kız hergun hıçkırır zaten artık benım ıkı uc hıçkırıyor yanı ama kendımı hıçkırık tutmuş gibi sınır oluyorum dedıgın gıbı üzülüyorum
Uzun süren hıçkırığımı ben de sevmem, İdil kuşun da uzun sürüyor yazık vallahi kızcağıza
Yaa nasil anliyosunuz ben tik tik atma hissediyoum o hickirik mi
Yaa evet ritmik olarak aynı yerde tık tık hissediyosun
Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekleyecek miniklerimiz
Geçmiş olsun canım benim.
Ya sıcaklardan herhalde mahvetti herkesi
Benim de yarın kontrolüm var nst ister de sancı çıkar diye fobi oldu resmen

Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar. Ben çok erken doğumlar olmayacak gibi hissediyorum burada. İnşallah doğru hissediyorumdur

Sana da çok geçmiş olsun canım.. Neler oluyor böyle hakikaten ne bu acele sıpalardaki anlamadım.. Hepsi vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Kanaman cok fazla olmazsa kı olmaz belkı bı gun daha depend fln kullanırsın ben eve gecınce bırgun kullanıp sonra normal pede gecmıstım kuzum
Valla bende tek basıma görüşmeye korkuyorum annemlere dıyım de uzatmasınlar hemen dıger haftaya gelsınler halledelım birlikte onda da kıyafetler var bırde

Çok geçmiş olsun bir daha zamanından önce kimse yaşamasın bu stresi

Kızım da nidicart ile 36 artı 2 de doğum yaptım bende 20 haftada baslamistik düşünün inşallah kendinizi çok üzmemeye çalışın çünkü kasilmalari stres hele.aglamak tetikliyor. Elde değil biliyorum ama olduğu kadar dikkatinizi dağıtmaya bir meşguliyet bulmaya çalışalım. Benim bu gebelikte hiç kanamam olmamıştı 30 dan beri geliyor baksana belli olmuyor 2. Doz ciğer gelistiricimi de olamadım alerjiden hayırlısı olsun inşallah beraber geçip.gorecegiz bu günleri

Çok sağol canım yok hiç ağrı sancı hissetmemiştim

Açıkçası onu da hissetmedim bazen rahmimde bir toplanma oluyor gibi oluyor ama o hissiyat kasılma mı bilmiyorum.

Gerilme, sıkma gibi bir şey olarak hissediyorum ben. Bebeğin hareketleri ile paralel oluyor sanki. Bebeğim de çok hareketli.
Ağrı hissetmiyorum bende ama kasılmaları hissediyorum bayağı.

Teşekkür ederim kuzum inşallah hislerin doğru çıkar da erken doğumlarımız olmaz ağzından bal damlıyor nstyi de hiç stres etme canım bebişin etkilenmesin

Sana da çok geçmiş olsun canım.. Neler oluyor böyle hakikaten ne bu acele sıpalardaki anlamadım.. Hepsi vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim kuzum inşallah vaktini bekler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…