Evet bende öyle bebeğim çok hareketleniyor ondan hemen sonra başlıyor bu toplanma sıkışma hissi.Gerilme, sıkma gibi bir şey olarak hissediyorum ben. Bebeğin hareketleri ile paralel oluyor sanki. Bebeğim de çok hareketli.
Ağrı hissetmiyorum bende ama kasılmaları hissediyorum bayağı.
Al evde kullanirsin hasta bezini sezeryan olsanda normal uapsanda buyuk rahatlik sızdırma derdin olmuyor birkacgün kafan rahat dikislerinde rahat yaşarsınAyy öyle yapayım madem kızlar çok sağ olun canlar
Benim de ablamlar falan hazırladılar da ne koydular naptılar kim bilirbi ara inşallah bakacağım hepsine az daha toparlanayım da. Sen de cidden yap ki sıcaklardan mı nedir baksana kaç kişi acillik olduk.
Araba varsa direk bagajabu hasta bezi özelde verdiler diyelim taburcu olduk eve geldik evde ihtiyacımız kalmıyor mu?
Yaaaa çok çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız resmençok üzücü ama çok şükür ki atlatmışsınız bana da dr artık istirahat dedi
Canım çok geçmiş olsun. Ciğer geliştirme iğnesi yapılıyor mu sana da? İnşallah bir an önce toparlarsın sende
Bak benım oğlumda da 33 haftada da sancım cıkmıs ve 1 cm açıklığım varmıs notlarımda gordum artık olabılıyor duzensız duzenlı dusuk yüksek sancılar sen bızden bı tık daha öndesin ya ondan sordumSenden tam 12 gün öndeyim.
Sat 27 Aralık
ay bunun farkını ben de anlayamadımm. e-bebekten bakıyorum 1500 ml 750ye göre çok uyguna geliyor. Aynı sanki ama neden öyle olmuş bilemedim. Alacağım bir kurnazlık yoksaGünaydın kızlar, siveno doğal çamaşır deterjanı 750 ml ile 1500 iki tane var. Bunlar arasında fark var mı? Ben baktım ama pek anlamadım
Ben hissetmedim acile de farklı bir sebeple gitmiştim kontrolde görüldüKızlar sancı olunca ağrınız oluyor mu
Aynı durumdayım canım, aynı ise neden lt de daha çok para vereyimay bunun farkını ben de anlayamadımm. e-bebekten bakıyorum 1500 ml 750ye göre çok uyguna geliyor. Aynı sanki ama neden öyle olmuş bilemedim. Alacağım bir kurnazlık yoksa
Annelere filan gidebileceğin bir yer var mı ya çok geçmiş olsunGunaydin kızlar ya artık böyle dayanamiyorum gerçekten nazar mı bilmiyorum artık bağlıyorum valla..Bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yine çok sukur şimdi de bura çok sıcak biliyorsunuz 2 gündür sular yok apartmanın deposu patlamis.Bugün 3.ginu ama bayilacagim eşimle tartışacağım otele gotur diye ama adamın parasi yok bende de yok biliyorum o yüzden sadece ağlıyorum dün gece kriz geciridm.Ben 1.kattayim yani lavabolar kokuyor apartman kokuyor yani çok pahaliymis yani sudan önemli neyse verelim yapsınlar deidm.Bu insanlar ne garip nasıl dayanıyorsun anlamaidm.Bulasik birikmiş Çamaşır birikmiş ev kokuyor ve eşler bizim gibi olur mu baştan savma..Havuzun duş kısmı var orası artezyen diye geliyormus oraya gidip su dolduruyorlar diye idare ediyorlar ama ben bu hamile halimle nasıl yapayım eşim taşıyor adam hem bualsik hem çamaşırı nasıl yıkasın elinde yıkıyor tamam lavabolara döküyor ama yine kokuyor.En son Bi komşuya kizdim bu kokuya nasıl dayaniyorsujuz diye ah kızlar çok bunalımdayım böyle dün 3 saat fln ağladım bebegim etkilenmiştir ama çok gerildim
Canım benim de dün gece yine hafif hafif birşeyler oldu içerde. Bebek birden bir sertleşiyor kasıklarda baskı hissediyorum.Birde dün gece bu ağrının peşine regl ağrısı gibi ishal ağrısı gibi değişik bir hareketlenme oldu karnımda. Ödüm koptu yineKendiliginden düzeldi.
Şuan evde de kasılmalarım var yalnız.
Alayım 1 paket yeter yaaaa madem.Kanaman cok fazla olmazsa kı olmaz belkı bı gun daha depend fln kullanırsın ben eve gecınce bırgun kullanıp sonra normal pede gecmıstım kuzum
Valla bende tek basıma görüşmeye korkuyorum annemlere dıyım de uzatmasınlar hemen dıger haftaya gelsınler halledelım birlikte onda da kıyafetler var bırde
Al evde kullanirsin hasta bezini sezeryan olsanda normal uapsanda buyuk rahatlik sızdırma derdin olmuyor birkacgün kafan rahat dikislerinde rahat yaşarsın
Yaaa kötü olmuş ama sakin kalmaya çalış bence. Stresten kaynaklı Allah korusun bir şey olsa sen üzülürsün yine. Çok haklısın ama. Bu sıcakta susuz kalmak nedir yaniGunaydin kızlar ya artık böyle dayanamiyorum gerçekten nazar mı bilmiyorum artık bağlıyorum valla..Bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yine çok sukur şimdi de bura çok sıcak biliyorsunuz 2 gündür sular yok apartmanın deposu patlamis.Bugün 3.ginu ama bayilacagim eşimle tartışacağım otele gotur diye ama adamın parasi yok bende de yok biliyorum o yüzden sadece ağlıyorum dün gece kriz geciridm.Ben 1.kattayim yani lavabolar kokuyor apartman kokuyor yani çok pahaliymis yani sudan önemli neyse verelim yapsınlar deidm.Bu insanlar ne garip nasıl dayanıyorsun anlamaidm.Bulasik birikmiş Çamaşır birikmiş ev kokuyor ve eşler bizim gibi olur mu baştan savma..Havuzun duş kısmı var orası artezyen diye geliyormus oraya gidip su dolduruyorlar diye idare ediyorlar ama ben bu hamile halimle nasıl yapayım eşim taşıyor adam hem bualsik hem çamaşırı nasıl yıkasın elinde yıkıyor tamam lavabolara döküyor ama yine kokuyor.En son Bi komşuya kizdim bu kokuya nasıl dayaniyorsujuz diye ah kızlar çok bunalımdayım böyle dün 3 saat fln ağladım bebegim etkilenmiştir ama çok gerildim
31 Aralık benimde. Ya demek ki artık bu haftalarda başlıyor hafiften kasılmalar.Senden tam 12 gün öndeyim.
Sat 27 Aralık
Yoğun mu oluyor geçmiştir inşAllah ben cevaplayana kadarKendiliginden düzeldi.
Şuan evde de kasılmalarım var yalnız.
Canım benim çok üzüldüm adınaGunaydin kızlar ya artık böyle dayanamiyorum gerçekten nazar mı bilmiyorum artık bağlıyorum valla..Bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yine çok sukur şimdi de bura çok sıcak biliyorsunuz 2 gündür sular yok apartmanın deposu patlamis.Bugün 3.ginu ama bayilacagim eşimle tartışacağım otele gotur diye ama adamın parasi yok bende de yok biliyorum o yüzden sadece ağlıyorum dün gece kriz geciridm.Ben 1.kattayim yani lavabolar kokuyor apartman kokuyor yani çok pahaliymis yani sudan önemli neyse verelim yapsınlar deidm.Bu insanlar ne garip nasıl dayanıyorsun anlamaidm.Bulasik birikmiş Çamaşır birikmiş ev kokuyor ve eşler bizim gibi olur mu baştan savma..Havuzun duş kısmı var orası artezyen diye geliyormus oraya gidip su dolduruyorlar diye idare ediyorlar ama ben bu hamile halimle nasıl yapayım eşim taşıyor adam hem bualsik hem çamaşırı nasıl yıkasın elinde yıkıyor tamam lavabolara döküyor ama yine kokuyor.En son Bi komşuya kizdim bu kokuya nasıl dayaniyorsujuz diye ah kızlar çok bunalımdayım böyle dün 3 saat fln ağladım bebegim etkilenmiştir ama çok gerildim
Aynı yaa. 1500 ml e-bebek özel ürünüdür diyor. Bence o yüzden başka bir yerde yok, ellerinde olduğu için de uygun veriyolar. Kendi sitelerinden baktım, 1500 ml için çok yakında demiş fiyatı da yüksek. Alıcam ben şimdi 3-4 tane :dAynı durumdayım canım, aynı ise neden lt de daha çok para vereyimbelki farkını bilen vardır diye merak ettim
Açılma mı? Yok kuzum olmamıştı
Çok sağol canım yok hiç ağrı sancı hissetmemiştim
Ayyy bir de o var demi şu taşınma yerleşme işim bi biteydi o işlere girerim birazdaKızlar bu arada bizim bebeklerin ek gıda dönemi kısa gelecek sebze meyve bulmak zor oluyor o dönem simdid4n dondurmak isterseniz sezon geçmeden aklınızda olsin
Yaaaa çok şükürSatilucky düzensizken çok hissedilmiyor ama düzenli geldiğinde ben net hissetmiştim canım
Ihlamurseven açılma olmaması iyi canım
soyasosu ve diğer canım kızlar ben taburcu oldum bu sabah son 3 nst sancısız geldi sabah rahim ağzı uzunluğuma baktılar iyi açılmamda yok doktor dedi makat pozisyonda olması avantajınaydı bazen baş aşağıda olunca açılmayı tetikliyormuş plesantam aşağıda
Benim kontrollerim artık haftada bire düştü bu nedenden nst çekilecek her gittiğimde evdeyken 8 saatte bir adalat içeceğim
Aynen doktorda tuvalet dışında kalkmak yok dedi şu bir ayı geçirebilseydikYaaaa çok şükürçok sevindim canım benim bak korktuğun kadar olmadı. artık güzel güzel dinleniyoruz yapacak başka hiç bir şey yok. Prenses mod on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?