- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Canım gözün aydın çok sevindim.@Satilucky düzensizken çok hissedilmiyor ama düzenli geldiğinde ben net hissetmiştim canım
@Ihlamurseven açılma olmaması iyi canım
@soyasosu ve diğer canım kızlar ben taburcu oldum bu sabah son 3 nst sancısız geldi sabah rahim ağzı uzunluğuma baktılar iyi açılmamda yok doktor dedi makat pozisyonda olması avantajınaydı bazen baş aşağıda olunca açılmayı tetikliyormuş plesantam aşağıda
Benim kontrollerim artık haftada bire düştü bu nedenden nst çekilecek her gittiğimde evdeyken 8 saatte bir adalat içeceğim
31 Aralık benimde. Ya demek ki artık bu haftalarda başlıyor hafiften kasılmalar.
Yoğun mu oluyor geçmiştir inşAllah ben cevaplayana kadar
Allah razı olsun kuzumCanım gözün aydın çok sevindim.
Amin canım benimki de çok hareketli bu aralar onunla karıştırırım diye tedirgin oluyorum bende inşAllah perşembe güzel haberler verBebek hareketlerine paralel oluyor sanırım. Bebekte çok hareketli olunca, kasılmaları daha fazla hissediyorum. Yanlış bir çıkarım mı bilmiyorum.
Son birkaç gündür evet yoğun oluyor. Ama süreğen değil. Ağrı hissetmiyorum da böyle olunca da insan bir tedirgin oluyor.
Bakalım Perşembe günü tekrar muayene gideceğim.
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Bende alayım canım, o 750 likler hemen biter sanırım.. bu daha uygunCanım benim çok üzüldüm adınaHamilelik sıcakta zaten oldukça stresli senin ekstra bir sürü şey olmuş. Geçici olarak ailene ya da eşinin ailesine gitmen mümkünse belki öyle biraz kafanı dağıtabilirsin. Allah yardımcın olsun..
Aynı yaa. 1500 ml e-bebek özel ürünüdür diyor. Bence o yüzden başka bir yerde yok, ellerinde olduğu için de uygun veriyolar. Kendi sitelerinden baktım, 1500 ml için çok yakında demiş fiyatı da yüksek. Alıcam ben şimdi 3-4 tane :d
Ben maskesiz gitmiyorum hastaneye,kimse takmasa da maskeliyim valla. Bugün sabah sağlık ocağına gittik ordaki doktor da iyi yapıyorsunuz dedi biz sıcaktan bunalıyoruz takmıyoruz ama takmak lazım dedi.Doguma hazırlık kasilmalari mi basladi herkeste bedir ben hocbirsey hissetmiyorum cok hareketli zaten evde bosta kalamiyorum doktkrada salgindan gidemiyorum bizim velet ne ediyor icerde bilmiyorum parti yaptigi kesin dekizimda öylesine kontrole gittigimde acilmam 3 cm demislerdi birakamayiz hic agrim sizim yoktu suyunu patlattiklarinda biraz olmustu inşallah yine ayni performansi gösteririz hepimiz bir avazda dogururuz inşallah
Kasılma bazen böyle karnımın içinde elektrik bugi yapıyor gibi oluyorBence de sıcaklardan oldu hepimize geçmiş olsun canlar inşallah düzelir zamanında sağlıcakla geçiririz bu süreci. Unutmayın doğum sancısı durdurulamaz eğer duyduysanız demek ki zamanımız daha var demektir
Hadi gözün aydın bekleyecek inşallah , oğluş seni dinlendiriyor sonradan yoracağım annem bol bol yatsın demiş@Satilucky düzensizken çok hissedilmiyor ama düzenli geldiğinde ben net hissetmiştim canım
@Ihlamurseven açılma olmaması iyi canım
@soyasosu ve diğer canım kızlar ben taburcu oldum bu sabah son 3 nst sancısız geldi sabah rahim ağzı uzunluğuma baktılar iyi açılmamda yok doktor dedi makat pozisyonda olması avantajınaydı bazen baş aşağıda olunca açılmayı tetikliyormuş plesantam aşağıda
Benim kontrollerim artık haftada bire düştü bu nedenden nst çekilecek her gittiğimde evdeyken 8 saatte bir adalat içeceğim
Hay Allah bu sıcaklarda susuzluk çok zor, yok mu çevrende gidecek kimse? Pahalı diye susuz mu yaşayacakmışsınız o nasıl bi saçmalık yok mu adam gibi bi yönetici. Ağlama bebeğini strese sokma çalışmayan evde olan arkadaşın falan varsa gündüz kaç evden yoksa o stres geçmez kafa dağıtmadanGunaydin kızlar ya artık böyle dayanamiyorum gerçekten nazar mı bilmiyorum artık bağlıyorum valla..Bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yine çok sukur şimdi de bura çok sıcak biliyorsunuz 2 gündür sular yok apartmanın deposu patlamis.Bugün 3.ginu ama bayilacagim eşimle tartışacağım otele gotur diye ama adamın parasi yok bende de yok biliyorum o yüzden sadece ağlıyorum dün gece kriz geciridm.Ben 1.kattayim yani lavabolar kokuyor apartman kokuyor yani çok pahaliymis yani sudan önemli neyse verelim yapsınlar deidm.Bu insanlar ne garip nasıl dayanıyorsun anlamaidm.Bulasik birikmiş Çamaşır birikmiş ev kokuyor ve eşler bizim gibi olur mu baştan savma..Havuzun duş kısmı var orası artezyen diye geliyormus oraya gidip su dolduruyorlar diye idare ediyorlar ama ben bu hamile halimle nasıl yapayım eşim taşıyor adam hem bualsik hem çamaşırı nasıl yıkasın elinde yıkıyor tamam lavabolara döküyor ama yine kokuyor.En son Bi komşuya kizdim bu kokuya nasıl dayaniyorsujuz diye ah kızlar çok bunalımdayım böyle dün 3 saat fln ağladım bebegim etkilenmiştir ama çok gerildim
Çok üzüldüm canım bu sıcaklarda su olmazsa olmaz hele zaten hassas Bi dönem koku falan Allah yardımcın olsun. Neden kimse bişey yapmıyor peki canım tamir tadilat neden yapılmıyor? Eğer daha yapılmayacaksa annenler ya da kv yakınsa onlara bari gidebilsenGunaydin kızlar ya artık böyle dayanamiyorum gerçekten nazar mı bilmiyorum artık bağlıyorum valla..Bu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı yine çok sukur şimdi de bura çok sıcak biliyorsunuz 2 gündür sular yok apartmanın deposu patlamis.Bugün 3.ginu ama bayilacagim eşimle tartışacağım otele gotur diye ama adamın parasi yok bende de yok biliyorum o yüzden sadece ağlıyorum dün gece kriz geciridm.Ben 1.kattayim yani lavabolar kokuyor apartman kokuyor yani çok pahaliymis yani sudan önemli neyse verelim yapsınlar deidm.Bu insanlar ne garip nasıl dayanıyorsun anlamaidm.Bulasik birikmiş Çamaşır birikmiş ev kokuyor ve eşler bizim gibi olur mu baştan savma..Havuzun duş kısmı var orası artezyen diye geliyormus oraya gidip su dolduruyorlar diye idare ediyorlar ama ben bu hamile halimle nasıl yapayım eşim taşıyor adam hem bualsik hem çamaşırı nasıl yıkasın elinde yıkıyor tamam lavabolara döküyor ama yine kokuyor.En son Bi komşuya kizdim bu kokuya nasıl dayaniyorsujuz diye ah kızlar çok bunalımdayım böyle dün 3 saat fln ağladım bebegim etkilenmiştir ama çok gerildim
İnşAllah kuzumHadi gözün aydın bekleyecek inşallah , oğluş seni dinlendiriyor sonradan yoracağım annem bol bol yatsın demiş
Aminn, ben de deterjan almamıştım bebiş için. Sipariş ettim haftasonu yıkayıp kaldırıcam :dHastanede olanlara sancı çekenlere herkese çok geçmiş olsun,Rabbim hepimizinkini korusun vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallahben de dün okuduktan sonra gittim kıyafetlerin etiketlerini söktüm bu hafta yıkayayım bari de kafam rahat olsun gerildim
Karton bardak en guzelı dıcektım kı oda sonuna oyle yazmısBen sünnet olunca bundan alırım diyordum instagramda gördüm şimdi, bilginiz olsun. Tavsiye etmemiş bir anne
Sendemii ay ben kış gebesiydim oğlumda cok hasta oldum bu mınnos yaza denk geldı barı hastalık olmaz dıyordum ama bızde cok hasta olduk geçmiş olsun canımBende bugün perişanım hapsirik mahvetti kulaklarim kasiniyor ne zor ya bu durumda hastalanmak sıcaklar bir dinse en azinda rahat nefes alirdik herkese gecmiş olsun inşallah daha iyisiniz
Geçmiş olsun canım sıcaklar her anlamda mahvediyor ya. Sıcaktan kaçmaya çalışırken klimasıydı bilmem ne daha çok yamultuyorBende bugün perişanım hapsirik mahvetti kulaklarim kasiniyor ne zor ya bu durumda hastalanmak sıcaklar bir dinse en azinda rahat nefes alirdik herkese gecmiş olsun inşallah daha iyisiniz
Benım kasıldıgı zaman nasıl diyim böyle beynımın en uc noktasına kadar içim çekiliyor nefesım gidiyor 25-30 sn ne kadar surerse bende oylecene kalıyorum donupKasılma bazen böyle karnımın içinde elektrik bugi yapıyor gibi oluyoröyle birşey mi canım. Çok sık olmuyor ama birden rahmi titretiyor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?