2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım gözün aydın çok sevindim.

31 Aralık benimde. Ya demek ki artık bu haftalarda başlıyor hafiften kasılmalar.

Yoğun mu oluyor geçmiştir inşAllah ben cevaplayana kadar

Bebek hareketlerine paralel oluyor sanırım. Bebekte çok hareketli olunca, kasılmaları daha fazla hissediyorum. Yanlış bir çıkarım mı bilmiyorum.
Son birkaç gündür evet yoğun oluyor. Ama süreğen değil. Ağrı hissetmiyorum da böyle olunca da insan bir tedirgin oluyor.
Bakalım Perşembe günü tekrar muayene gideceğim.
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Amin canım benimki de çok hareketli bu aralar onunla karıştırırım diye tedirgin oluyorum bende inşAllah perşembe güzel haberler ver

Hepinize çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyor,güzel haberlerinizi bekliyorum.Dualarim sizinle Bu zamanın bebisleri de böyle sabırsız olcak demekki.Ara yoklama çekiyorlar hazirmiyiz diye.Zamani gelince doğsun hepsi sağlıkla.Dogduktan sonra da ellerini ayaklarını öpüp ,popisini ısırarak hesap sorarız

Bende alayım canım, o 750 likler hemen biter sanırım.. bu daha uygun

Ben maskesiz gitmiyorum hastaneye,kimse takmasa da maskeliyim valla. Bugün sabah sağlık ocağına gittik ordaki doktor da iyi yapıyorsunuz dedi biz sıcaktan bunalıyoruz takmıyoruz ama takmak lazım dedi.

Kasılma bazen böyle karnımın içinde elektrik bugi yapıyor gibi oluyor öyle birşey mi canım. Çok sık olmuyor ama birden rahmi titretiyor geçiyor

Hadi gözün aydın bekleyecek inşallah , oğluş seni dinlendiriyor sonradan yoracağım annem bol bol yatsın demiş

Hay Allah bu sıcaklarda susuzluk çok zor, yok mu çevrende gidecek kimse? Pahalı diye susuz mu yaşayacakmışsınız o nasıl bi saçmalık yok mu adam gibi bi yönetici. Ağlama bebeğini strese sokma çalışmayan evde olan arkadaşın falan varsa gündüz kaç evden yoksa o stres geçmez kafa dağıtmadan

Ben sünnet olunca bundan alırım diyordum instagramda gördüm şimdi, bilginiz olsun. Tavsiye etmemiş bir anne

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-07-13-23-07-166_com.instagram.android-edit.webp
    32 KB · Görüntüleme: 45
Hastanede olanlara sancı çekenlere herkese çok geçmiş olsun,Rabbim hepimizinkini korusun vaktinde sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah ben de dün okuduktan sonra gittim kıyafetlerin etiketlerini söktüm bu hafta yıkayayım bari de kafam rahat olsun gerildim

Çok üzüldüm canım bu sıcaklarda su olmazsa olmaz hele zaten hassas Bi dönem koku falan Allah yardımcın olsun. Neden kimse bişey yapmıyor peki canım tamir tadilat neden yapılmıyor? Eğer daha yapılmayacaksa annenler ya da kv yakınsa onlara bari gidebilsen

Aminn, ben de deterjan almamıştım bebiş için. Sipariş ettim haftasonu yıkayıp kaldırıcam :d
Çantasını da hazırlamaya başlarım ama daha eksikleri var sanki. Hafta içi onları temin edeceğim bakalım. Her an her şey olabilir gibi geliyor ister istemez...

Bende bugün perişanım hapsirik mahvetti kulaklarim kasiniyor ne zor ya bu durumda hastalanmak sıcaklar bir dinse en azinda rahat nefes alirdik herkese gecmiş olsun inşallah daha iyisiniz
Sendemii ay ben kış gebesiydim oğlumda cok hasta oldum bu mınnos yaza denk geldı barı hastalık olmaz dıyordum ama bızde cok hasta olduk geçmiş olsun canım

Bende bugün perişanım hapsirik mahvetti kulaklarim kasiniyor ne zor ya bu durumda hastalanmak sıcaklar bir dinse en azinda rahat nefes alirdik herkese gecmiş olsun inşallah daha iyisiniz
Geçmiş olsun canım sıcaklar her anlamda mahvediyor ya. Sıcaktan kaçmaya çalışırken klimasıydı bilmem ne daha çok yamultuyor

Kasılma bazen böyle karnımın içinde elektrik bugi yapıyor gibi oluyor öyle birşey mi canım. Çok sık olmuyor ama birden rahmi titretiyor geçiyor
Benım kasıldıgı zaman nasıl diyim böyle beynımın en uc noktasına kadar içim çekiliyor nefesım gidiyor 25-30 sn ne kadar surerse bende oylecene kalıyorum donup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…