2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi geçmiş olsun canım benim

Benım kasıldıgı zaman nasıl diyim böyle beynımın en uc noktasına kadar içim çekiliyor nefesım gidiyor 25-30 sn ne kadar surerse bende oylecene kalıyorum donup
Yok hiç öyle bir şey olmadı bende ama titretip bi ağrıyor gibi oluyor geçiyor çok kısa 5 snlik bişey. Hepimizde değişik değişik herhalde

Hmm ben kasılmıyor da olabilirim o zaman Ay tecrübesizlik ne zor şey, o normal mi bu normal mi kafam karışıyor
Kasılma oldugunda 20-30 sn arası sürer bebek bır tarafta taş gibi semsert toplanır 20-30 an bu sekılde kalır ve sonra rahım kasılması gecınce o da kendını açar askım bugun kasıldıgında bı foto cektım mesela cok korkunc

Sendemii ay ben kış gebesiydim oğlumda cok hasta oldum bu mınnos yaza denk geldı barı hastalık olmaz dıyordum ama bızde cok hasta olduk geçmiş olsun canım
Sağolasın canim ya esim dışardan getirdi kizeni gripmiş hemen bulaştî ya gecse bari hemen kizi sıbyana yazdirmaya gidemedim hastaliktan bugün

Geçmiş olsun canım sıcaklar her anlamda mahvediyor ya. Sıcaktan kaçmaya çalışırken klimasıydı bilmem ne daha çok yamultuyor
Eşim sagolsun dışardan hastalik gerirdi bulaştırdı malesef klimam yok sıcakta oturup terleyip bayo ile idare edip geçiyor zaman

Hmm ben kasılmıyor da olabilirim o zaman Ay tecrübesizlik ne zor şey, o normal mi bu normal mi kafam karışıyor
Kasılma kasiklardan belden gelir hepsi kombine olursa birde bulanti tehlikeli kasilma demektir Aman Allah korusun gelmesin daha kasilmalar

Çok geçmiş olsun canım sizin adınıza çok sevindim evde bolca dinlen inşallah zamanında gelecek Aslan boy

Çokmu kasiliyorsun ya aman kendini cok yorma diycem de ev isleri çocuk olunca olmuyor biliyorum ben birsey hissetmiyorum ya sadece alt karnimda basindan beri olan acima var mesane üzerinde bazen bıcak kesigi gibi aciyor kasilma yasamam umarim

Aynen bende öylevi tesadüf elim karnımdayken hissetmiştim yoksa hiç fark etmiyorum. Benimki de ne zaman eşime gel desem dururdu dün baya şov yaptı eşim şoktaydı Maşallah bebişlerimize sağlıkla gelsinler

Selam kızlar sonunda bugün özele muayene olmaya gidebildim.. 31+3 gün olmuşuz 1950 gr gelişimi gayet güzel kafası biraz büyük gibi ama babasının kafası da küçük sayılmaz dedi (kızımda da aynısını demiştiniz dedim genetik o zaman dedi) 13 14 Ekim normal doğum, 1 ekimden önce doğurmak yasak dedi dikkat et bol su iç mümkün olduğunca uzan yorulmamaya çalış dedi son olarak da doğum pozisyonu almış dedi 1 2 den bişey olmaz ama kasılma fazla olursa acile git nst yle baksınlar dedi hiçbişeyi riske atma dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…