- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oncekı doğumu olan ınsanlarda daha cabuk hıssedılırmıs benım cok fazla degıl suan cok sukur oyle bır durum olsa doktora gözükürüm hemenÇokmu kasiliyorsun ya aman kendini cok yorma diycem de ev isleri çocuk olunca olmuyor biliyorum ben birsey hissetmiyorum ya sadece alt karnimda basindan beri olan acima var mesane üzerinde bazen bıcak kesigi gibi aciyor kasilma yasamam umarim
Aynen öyle bak ben kaşındım bir kaç kez eğildim cidden fark ediyor yaaa hemen sancılanmaya başladımAynen doktorda tuvalet dışında kalkmak yok dedi şu bir ayı geçirebilseydik
Hadi bakalım benimde çarşamba kontrolüm. İnşallah güzel haberlerle geliriz.Bebek hareketlerine paralel oluyor sanırım. Bebekte çok hareketli olunca, kasılmaları daha fazla hissediyorum. Yanlış bir çıkarım mı bilmiyorum.
Son birkaç gündür evet yoğun oluyor. Ama süreğen değil. Ağrı hissetmiyorum da böyle olunca da insan bir tedirgin oluyor.
Bakalım Perşembe günü tekrar muayene gideceğim.
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kuzum ben iylestim. Sumaksuyu limon balli su hepsi bana iyi geldiSağolasın canim ya esim dışardan getirdi kizeni gripmiş hemen bulaştî ya gecse bari hemen kizi sıbyana yazdirmaya gidemedim hastaliktan bugün
Canım şimdi ek gıda da yoğurt sebzeler meyveler şeklinde veriyoruz kim nasıl başlarsa. Mesela erik şeftali vişne çilek bunlardan olursa organik küçük posetlerle dondurup konulabilir sonra yoğurt ya da irmik mamalar hazirlauip lezzetlendirmek için kullanılıyor. Elma rendeleyip çok az pişirip konabilir. Sebzeler de bezelye bamya vs ne olursaNeler koyalim nasil koyalim bize bir yol göstersen canım iyi olur
Ne bulursak dolaba yaniCanım şimdi ek gıda da yoğurt sebzeler meyveler şeklinde veriyoruz kim nasıl başlarsa. Mesela erik şeftali vişne çilek bunlardan olursa organik küçük posetlerle dondurup konulabilir sonra yoğurt ya da irmik mamalar hazirlauip lezzetlendirmek için kullanılıyor. Elma rendeleyip çok az pişirip konabilir. Sebzeler de bezelye bamya vs ne olursa
Sağol canim benim annemler depremzede öğrenci evinde kalıyorlar bide bizi kaldiramazlarAnnelere filan gidebileceğin bir yer var mı ya çok geçmiş olsun
İnşallah canim valla saat kaç oldu gelmedi adamdan çıkardım bütün hırsımı valla ne şunu varsaCanım benim de dün gece yine hafif hafif birşeyler oldu içerde. Bebek birden bir sertleşiyor kasıklarda baskı hissediyorum.Birde dün gece bu ağrının peşine regl ağrısı gibi ishal ağrısı gibi değişik bir hareketlenme oldu karnımda. Ödüm koptu yinebi süre sonra uyumuşum sabah rahatlamıştım ama
Alayım 1 paket yeter yaaaa madem.
Yaaa kötü olmuş ama sakin kalmaya çalış bence. Stresten kaynaklı Allah korusun bir şey olsa sen üzülürsün yine. Çok haklısın ama. Bu sıcakta susuz kalmak nedir yaniinşallah bir an önce düzelir
Allah razı olsun kuzum annemler depremzede öğrenci evindeler kayinvalidemlerlede 3 senedir görüşmüyoruz gidecek kimsemiz yokCanım benim çok üzüldüm adınaHamilelik sıcakta zaten oldukça stresli senin ekstra bir sürü şey olmuş. Geçici olarak ailene ya da eşinin ailesine gitmen mümkünse belki öyle biraz kafanı dağıtabilirsin. Allah yardımcın olsun..
Aynı yaa. 1500 ml e-bebek özel ürünüdür diyor. Bence o yüzden başka bir yerde yok, ellerinde olduğu için de uygun veriyolar. Kendi sitelerinden baktım, 1500 ml için çok yakında demiş fiyatı da yüksek. Alıcam ben şimdi 3-4 tane :d
Ay canım valla yok arkadaş olabilir aslında hiç aklıma gelmedi ama duş fln da alamadım oturdum bunalıma girdim valla..Bi arkadaşıma yazabilirim aslında gidip duşta alırım rica ederim yakın biri arkadaş aklıma gelmedi vallaHay Allah bu sıcaklarda susuzluk çok zor, yok mu çevrende gidecek kimse? Pahalı diye susuz mu yaşayacakmışsınız o nasıl bi saçmalık yok mu adam gibi bi yönetici. Ağlama bebeğini strese sokma çalışmayan evde olan arkadaşın falan varsa gündüz kaç evden yoksa o stres geçmez kafa dağıtmadan
Annemler depremzede öğrenci evinde kalıyorlar canim kayannamlatla görüşmüyoruz ama arkadasj unutmuşum bi arkadaşıma gideyim olmadi aklıma gelmedi hicÇok üzüldüm canım bu sıcaklarda su olmazsa olmaz hele zaten hassas Bi dönem koku falan Allah yardımcın olsun. Neden kimse bişey yapmıyor peki canım tamir tadilat neden yapılmıyor? Eğer daha yapılmayacaksa annenler ya da kv yakınsa onlara bari gidebilsen
benimde 143 çıktı canım doktor normal dedi.Kizlar seker sonucum cikti henüz doktorla görüşmedim ama
1 saatlik 50mg yükleme 135 ve altında olması gerekiyormuş benim 149 şeker çıktı yani
canım 34 haftada doğunca yoğun bakıma aldılarmı bebeğiTeşekkür ederim canım. Aynen neden bu kadar acele ediyorlar bilmiyorum 1 saat bile anne karnında kalmaları onlar için çok şeygerçi arkadaşımınki 34+4 de 3100 gram geldi yeter dedi sanırım bizimkine ne oluyorsa 1700 gramlık minik bir papatyasın daha ...
Evet canım yenidoğan yoğun bakımında şuan kilosu iyi olduğu için solunumu normale döner dönmez çıkacak inşallah paşamızcanım 34 haftada doğunca yoğun bakıma aldılarmı bebeği
Ben sancı hissetmedim kasılma nasıl bir şey hala da çözemedim sertlik hissedince ebeye sormuştum o gece hayır bebek kendini buraya yaslamış dedi. Sadece o sabah adet olacakmış gibi bir huzursuz his vardı kasıklarımda. Aşağı doğru çekme gibi, adet sancısı gibi ağrı ya da huzursuzluk değilse korkma.Selamlar kızlar, bugün bizim kuş bir sağ bir sol hep sertleşmiş halde duruyor, biraz ovaliyorum açılıyor ama sonra yine oluyor.. bugün 4 5 kere oldu sanırım.. sancı yada kasılma dediğiniz şey bu mu? Hafif bir sağ kasik agrisi var o kadar..
Bende kendime gecelik pijama ped iç çamaşırı aldım pompa görümcem de varmış göğüs pedi alcam bebeğe zıbınları battaniyeleri islak havlusu hazır bez almadım henüz ay zaman ilerledikçe karışıyor hersey hep eksik bişeyler kalıyor gibi geliyorKendim için pijama,çamaşır,göğüs pedi, göğüs pompası hazır. Bebiş için hastane çıkışı 2 takım,penye battaniye, temizleme pamuğu, yenidoğan ıslak havlu, bebekbezi hazır. İlk aşamada bunlar harici ne lazım kızlar? Bi depend almadım onu alıcam.
Dimi ama okadar zamandır da sürekli biraeyler alyoruz oeki biz ne aldik demeye geliyor en cok ihtiyaclari kaldi ilk lazm olacaklari once hazirlamak lazm aslındaBende kendime gecelik pijama ped iç çamaşırı aldım pompa görümcem de varmış göğüs pedi alcam bebeğe zıbınları battaniyeleri islak havlusu hazır bez almadım henüz ay zaman ilerledikçe karışıyor hersey hep eksik bişeyler kalıyor gibi geliyor
Kesinlikle ya olurda biberon kullanınca ilerde bile onu bile deterjanı ayrı yani ne incelik miş annelikDimi ama okadar zamandır da sürekli biraeyler alyoruz oeki biz ne aldik demeye geliyor en cok ihtiyaclari kaldi ilk lazm olacaklari once hazirlamak lazm aslında
Gün içinde o sayılarda olmasını normal goruyorum benım kesın oluyor kuzumSelamlar kızlar, bugün bizim kuş bir sağ bir sol hep sertleşmiş halde duruyor, biraz ovaliyorum açılıyor ama sonra yine oluyor.. bugün 4 5 kere oldu sanırım.. sancı yada kasılma dediğiniz şey bu mu? Hafif bir sağ kasik agrisi var o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?