2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oncekı doğumu olan ınsanlarda daha cabuk hıssedılırmıs benım cok fazla degıl suan cok sukur oyle bır durum olsa doktora gözükürüm hemen Ama hergun oluyor

Aynen doktorda tuvalet dışında kalkmak yok dedi şu bir ayı geçirebilseydik
Aynen öyle bak ben kaşındım bir kaç kez eğildim cidden fark ediyor yaaa hemen sancılanmaya başladım yat hep arkadaşım bu korku bize yeter
Hadi bakalım benimde çarşamba kontrolüm. İnşallah güzel haberlerle geliriz.

Neler koyalim nasil koyalim bize bir yol göstersen canım iyi olur
Canım şimdi ek gıda da yoğurt sebzeler meyveler şeklinde veriyoruz kim nasıl başlarsa. Mesela erik şeftali vişne çilek bunlardan olursa organik küçük posetlerle dondurup konulabilir sonra yoğurt ya da irmik mamalar hazirlauip lezzetlendirmek için kullanılıyor. Elma rendeleyip çok az pişirip konabilir. Sebzeler de bezelye bamya vs ne olursa

Ne bulursak dolaba yani birazda minigin erzagı olsun dolapta

İnşallah canim valla saat kaç oldu gelmedi adamdan çıkardım bütün hırsımı valla ne şunu varsa

Allah razı olsun kuzum annemler depremzede öğrenci evindeler kayinvalidemlerlede 3 senedir görüşmüyoruz gidecek kimsemiz yok

Ay canım valla yok arkadaş olabilir aslında hiç aklıma gelmedi ama duş fln da alamadım oturdum bunalıma girdim valla..Bi arkadaşıma yazabilirim aslında gidip duşta alırım rica ederim yakın biri arkadaş aklıma gelmedi valla

Annemler depremzede öğrenci evinde kalıyorlar canim kayannamlatla görüşmüyoruz ama arkadasj unutmuşum bi arkadaşıma gideyim olmadi aklıma gelmedi hic

canım 34 haftada doğunca yoğun bakıma aldılarmı bebeği

Selamlar kızlar, bugün bizim kuş bir sağ bir sol hep sertleşmiş halde duruyor, biraz ovaliyorum açılıyor ama sonra yine oluyor.. bugün 4 5 kere oldu sanırım.. sancı yada kasılma dediğiniz şey bu mu? Hafif bir sağ kasik agrisi var o kadar..

Ben sancı hissetmedim kasılma nasıl bir şey hala da çözemedim sertlik hissedince ebeye sormuştum o gece hayır bebek kendini buraya yaslamış dedi. Sadece o sabah adet olacakmış gibi bir huzursuz his vardı kasıklarımda. Aşağı doğru çekme gibi, adet sancısı gibi ağrı ya da huzursuzluk değilse korkma.

Bende kendime gecelik pijama ped iç çamaşırı aldım pompa görümcem de varmış göğüs pedi alcam bebeğe zıbınları battaniyeleri islak havlusu hazır bez almadım henüz ay zaman ilerledikçe karışıyor hersey hep eksik bişeyler kalıyor gibi geliyor

Dimi ama okadar zamandır da sürekli biraeyler alyoruz oeki biz ne aldik demeye geliyor en cok ihtiyaclari kaldi ilk lazm olacaklari once hazirlamak lazm aslında

Dimi ama okadar zamandır da sürekli biraeyler alyoruz oeki biz ne aldik demeye geliyor en cok ihtiyaclari kaldi ilk lazm olacaklari once hazirlamak lazm aslında
Kesinlikle ya olurda biberon kullanınca ilerde bile onu bile deterjanı ayrı yani ne incelik miş annelik kuzum sen hangi hasta ede doğum yapacaksın nasip ise

Gün içinde o sayılarda olmasını normal goruyorum benım kesın oluyor kuzum
Yalancı kasılmalar hazırlık kasılmaları
Şöyle olursa sabah basladı dıyelım kendı duzensizlıgının ıcınde bı düzeni varsa 20 dk da bır 30 dk da bır gun boyu devam edıyorsa mesela bu gosterılmesı gerekır ama sabah bıkere ıkı kere oldu öğleden sonra 3-4 saat sonra yine oldu akşam bikere oldu gibi benim genelde mesela bu yalancı kasılmalar
Oğlumda açıklık oldugu zaman sancı çıktığı zaman mesela sabah baslamıstı ve randevu saatime kadar hiç geçmemişti devamlı 15-20 dk da bır kasılıyordu bazen daha kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…