Selamlar kızlar, bugün bizim kuş bir sağ bir sol hep sertleşmiş halde duruyor, biraz ovaliyorum açılıyor ama sonra yine oluyor.. bugün 4 5 kere oldu sanırım.. sancı yada kasılma dediğiniz şey bu mu? Hafif bir sağ kasik agrisi var o kadar..
Canım benim hep sağda top gibi sertleşip sivriliyor. Biraz öyle kalıyor ve sonra geçiyor. bu öyle 4-5 kez olduğu günler de oldu, sorunsuzdu kendiliğinden geçiyordu zaten. Ama acile gittiğim gün çoook fazla oldu peşpeşe sayamadım bile yani.daha rahatsız edici idi. Ayakta iken iki büklüm duruyordum o anlarda Birde karın içinde de ağrı oluyor yani bende öyle oldu en azından regl gibi sanki
Canım benim hep sağda top gibi sertleşip sivriliyor. Biraz öyle kalıyor ve sonra geçiyor. bu öyle 4-5 kez olduğu günler de oldu, sorunsuzdu kendiliğinden geçiyordu zaten. Ama acile gittiğim gün çoook fazla oldu peşpeşe sayamadım bile yani.daha rahatsız edici idi. Ayakta iken iki büklüm duruyordum o anlarda Birde karın içinde de ağrı oluyor yani bende öyle oldu en azından regl gibi sanki
Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar... benim o kadar ağrılı bir durumum olmadı çok şükür... Allah ım hepimizin sağlıkla ve zamanında kucaklarimiza almamızı nasip etsin
Gün içinde o sayılarda olmasını normal goruyorum benım kesın oluyor kuzum
Yalancı kasılmalar hazırlık kasılmaları
Şöyle olursa sabah basladı dıyelım kendı duzensizlıgının ıcınde bı düzeni varsa 20 dk da bır 30 dk da bır gun boyu devam edıyorsa mesela bu gosterılmesı gerekır ama sabah bıkere ıkı kere oldu öğleden sonra 3-4 saat sonra yine oldu akşam bikere oldu gibi benim genelde mesela bu yalancı kasılmalar
Oğlumda açıklık oldugu zaman sancı çıktığı zaman mesela sabah baslamıstı ve randevu saatime kadar hiç geçmemişti devamlı 15-20 dk da bır kasılıyordu bazen daha kısa
Kesinlikle ya olurda biberon kullanınca ilerde bile onu bile deterjanı ayrı yani ne incelik miş annelik kuzum sen hangi hasta ede doğum yapacaksın nasip ise
Hadi yaaaa tüh Canım eğer çoksa bekleme bence aklında kalıp iyice strese gireceğine git orda daha güvende olursun sol yan yatıyorsun değil mi ? Hiç geçmiyor mu?