2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde bugün kasilmalarim var ya offf yazmayim diyorum ama canım sıkıldı acile gitmek de istemiyorum açıklık muayenesi yapıyorlar hemen
İstemesen de yapıyorlar mı ki açıklık muayenesini, nst de sancıya bakıp sonra yapsalar onu olmuyor mu canım. Düzenli kasılma mı

İstemesen de yapıyorlar mı ki açıklık muayenesini, nst de sancıya bakıp sonra yapsalar onu olmuyor mu canım. Düzenli kasılma mı
Canım ben geçen hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğimde nst sonrası bir beler açıklık muayenesi yapalım dediler ama doktor bile yoktu ondan yaptırmadım

Canım ben geçen hareketlerini hissetmiyorum diye gittiğimde nst sonrası bir beler açıklık muayenesi yapalım dediler ama doktor bile yoktu ondan yaptırmadım
Yani hani kabul etmiyorsak yapmamaları lazım bence de. Ben de istemem riskli bi durum yoksa nstde , kendi doktorumu beklerim.

30. Hafta ve sonrası daha bir telaşlı daha bir yorucu geçiyor sanırım. Herkesin yazdıklarından onu anlıyorum. Çoğu gitti azı kaldı inşallah bizimde bu detaylı ultrason olayında bacak uzunluğunda problem var diyen bir doktor olmuştu. Dün Prof’a gittik ve bir sürü güzel haber aldık. 23+4 olması gerekirken genel ölçümler 24+3 çıkıyor zaten bebek daha öncede hep bir kaç gün önceydi. Diğer doktorun kısa dediği bacak ölçüsü 24+1 haftalık. Suyumla alakalı vitamin ve kan değerlerimle alakalı idrar tahlilimle alakalı son testlerimi gösterdik onlarda da sorun görmedi. Bebekte bende gayet sağlıklı gidiyoruz herşey yolunda. Zaten burada yazıldığımızda da doktor hatalı ölçmüştür demiştik

Aynen canım 30 lar benim fena geçiyor bir de zaman geçmiyor gibi hissediyorum yani. Bir yandan çabucak doğuralım derken bir yandan aman aman sonuna kadar içimizde dursun diyoruz. Sıcaklarda fena etkiledi

Ama senin sonuçlarına çok sevindim canım. Belliydi aslında bir problem olmadığı da işte bazı doktorlar gerçekten ziyan yaaaa sana da denk geldi işte. Neyse ki rahatladın artık annesi Benim ki de 5-6 gün hep önden çıkıyordu. Denk gelir gününe dedik ama denk gelmiyor hep önde. Erken döllenme denen şey oldu galaiba

ebru_can_ebru D dra21 nasıl oldunuz kızlar ?
Benimde midem berbat durumda yine uykumdan uyandırdı resmen. Kusmadım henüz ama kusarsam bende direk acile gideceğim
Güncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.

Kızlar bir de bende gece terlemesi denen şey başladı. Geceleri ekstra terliyorum dün 3 t-shirt değiştirdim. Ense boyun bölgem özellikle baya ıslatıyor t-shirti sizde de var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…