- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ben ınanılmaz terlıyorum gece yatarken ozellıkle pervanem var onla yatıyorum ama boyun ense saç dıplerım hep ıslak hatta tv karssında yatıyorum bazen kırkentler su gıbı oluyo kı ben terleyen bı ınsan dağılımdır oyle aman amanGüncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
Kızlar bir de bende gece terlemesi denen şey başladı. Geceleri ekstra terliyorum dün 3 t-shirt değiştirdim. Ense boyun bölgem özellikle baya ıslatıyor t-shirtisizde de var mı ?
Çok sevindim iyi çıkmasına maşallah30. Hafta ve sonrası daha bir telaşlı daha bir yorucu geçiyor sanırım. Herkesin yazdıklarından onu anlıyorum. Çoğu gitti azı kaldı inşallah bizimde bu detaylı ultrason olayında bacak uzunluğunda problem var diyen bir doktor olmuştu. Dün Prof’a gittik ve bir sürü güzel haber aldık. 23+4 olması gerekirken genel ölçümler 24+3 çıkıyor zaten bebek daha öncede hep bir kaç gün önceydi. Diğer doktorun kısa dediği bacak ölçüsü 24+1 haftalık. Suyumla alakalı vitamin ve kan değerlerimle alakalı idrar tahlilimle alakalı son testlerimi gösterdik onlarda da sorun görmedi. Bebekte bende gayet sağlıklı gidiyoruz herşey yolunda. Zaten burada yazıldığımızda da doktor hatalı ölçmüştür demiştik
Ya ben Antalya'dayım diye oluyor sanıyordum ama Isparta'da da aynı saçları sıfıra vurasım geliyor geceleri hiç bu kadar terlemezdim, hiç ödemim de olmamıştı dün biraz misafirliğe falan gittik gece bilekler de davul olmuşGüncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
Kızlar bir de bende gece terlemesi denen şey başladı. Geceleri ekstra terliyorum dün 3 t-shirt değiştirdim. Ense boyun bölgem özellikle baya ıslatıyor t-shirtisizde de var mı ?
5-6 gün bile olsa erken kurtarıyım annemi sıcaklardan dedi bence minnoş yaAynen canım 30 lar benim fena geçiyor bir de zaman geçmiyor gibi hissediyorum yani. Bir yandan çabucak doğuralım derken bir yandan aman aman sonuna kadar içimizde dursun diyoruz. Sıcaklarda fena etkiledi
Ama senin sonuçlarına çok sevindim canım. Belliydi aslında bir problem olmadığı da işte bazı doktorlar gerçekten ziyan yaaaasana da denk geldi işte. Neyse ki rahatladın artık annesi Benim ki de 5-6 gün hep önden çıkıyordu. Denk gelir gününe dedik ama denk gelmiyor hep önde. Erken döllenme denen şey oldu galaiba
Anaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmenBen ınanılmaz terlıyorum gece yatarken ozellıkle pervanem var onla yatıyorum ama boyun ense saç dıplerım hep ıslak hatta tv karssında yatıyorum bazen kırkentler su gıbı oluyo kı ben terleyen bı ınsan dağılımdır oyle aman amangecen elbısemın arkası bıldıgın supsu olmus totoma kadar
Ayyy Antalya’yı düşünemiyorum vallahi mahveder insanı. Bizim Eskişehir de geceleri serin oluyor ama gel de bana sor. AlevÇok sevindim iyi çıkmasına maşallah
Ya ben Antalya'dayım diye oluyor sanıyordum ama Isparta'da da aynı saçları sıfıra vurasım geliyor geceleri hiç bu kadar terlemezdim, hiç ödemim de olmamıştı dün biraz misafirliğe falan gittik gece bilekler de davul olmuş
Geçmiş olsun canım. Ter havlusu gibi bezi gibi şeyler mi alsan acaba sırtına üşütme bide o da gaz yaparGüncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
İzmir de bende bir ara saçlarımı kısacık kestirip kurtulsam mı dedim gece gündüz sıcak nem aşırı bunaltıcı zaten birde gece terlemesini düşünemiyorummmmÇok sevindim iyi çıkmasına maşallah
Ya ben Antalya'dayım diye oluyor sanıyordum ama Isparta'da da aynı saçları sıfıra vurasım geliyor geceleri hiç bu kadar terlemezdim, hiç ödemim de olmamıştı dün biraz misafirliğe falan gittik gece bilekler de davul olmuş
Canım senin 30lar az daha serin havalara denk geliyor ya ordan bari rahatlarsın inşallah5-6 gün bile olsa erken kurtarıyım annemi sıcaklardan dedi bence minnoş yayerim hepsini Allah hepimizin yardımcısı olsun bu günleri hatırladığımızda ah nasıl geçti zaman diyeceğiz bence ilk 6 ay şu gibi aktı başlarda ki zorluklara rağmen bakalım bende 30ları çok merak ediyorum içimde inanılmaz bir heyecan var
Kendim havlu koyayım falan dedim iğrenç oldu. Asla tahammül edemiyorum ekstra bir yükeGeçmiş olsun canım. Ter havlusu gibi bezi gibi şeyler mi alsan acaba sırtına üşütme bide o da gaz yapar
Ayyy Antalya’yı düşünemiyorum vallahi mahveder insanı. Bizim Eskişehir de geceleri serin oluyor ama gel de bana sor. Alevatıyorum resmen
Bi on gün kurtuldum Antalya'dan şimdilik ben de Isparta'dan sonra Eskişehir yapabilirim ama zorlamaya başladı valla, inşallah dönüşümde havalar biraz olsun iyileşmiş olur.İzmir de bende bir ara saçlarımı kısacık kestirip kurtulsam mı dedim gece gündüz sıcak nem aşırı bunaltıcı zaten birde gece terlemesini düşünemiyorummmm
Canım nasılsınz inşallah ikinizde iyisinizdirKızlar teşekkür ederim ama acayip kasılmam oluyor bu akşam
Benimde oluyor gün içerisinde ama geçiyo sonra benim bi kaç gündür sol kasık ağrısı var bıcak kesiği gibi arada girip sızlıyoSelamlar kızlar, bugün bizim kuş bir sağ bir sol hep sertleşmiş halde duruyor, biraz ovaliyorum açılıyor ama sonra yine oluyor.. bugün 4 5 kere oldu sanırım.. sancı yada kasılma dediğiniz şey bu mu? Hafif bir sağ kasik agrisi var o kadar..
Sorma sorma ay bız her yaz eskısehıre gezmeye mutlaka gelırız normalde Ertuğrul da cok sevıyor su altı dünyasını falan ama o kadar sıcakkı hadı gıdelım dıye teklıf bıle etmedım hıc hayatta gezememAnaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmenvah vah biz bitmişiz beee.
Bende daha önce iki kere aynı süreci yaşamış biri herşeyi unutunca adamı döverler (ben oluyorum)Hmm ben kasılmıyor da olabilirim o zamanAy tecrübesizlik ne zor şey, o normal mi bu normal mi kafam karışıyor
Ay ben eylul gırsın kısacık kestırıp sombre ışıltı fln yaptırcamİzmir de bende bir ara saçlarımı kısacık kestirip kurtulsam mı dedim gece gündüz sıcak nem aşırı bunaltıcı zaten birde gece terlemesini düşünemiyorummmm
Amin canım ya inşallah vakti zamaniyla alalım kulaklarımızaBenimde oluyor gün içerisinde ama geçiyo sonra benim bi kaç gündür sol kasık ağrısı var bıcak kesiği gibi arada girip sızlıyo
Az kaldisaglikla kavusalim ins
İnş rahatlar midende canımGüncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
Ben bu terleme yüzünden saçımı kestimBen ınanılmaz terlıyorum gece yatarken ozellıkle pervanem var onla yatıyorum ama boyun ense saç dıplerım hep ıslak hatta tv karssında yatıyorum bazen kırkentler su gıbı oluyo kı ben terleyen bı ınsan dağılımdır oyle aman amangecen elbısemın arkası bıldıgın supsu olmus totoma kadar
Bende şuan kayınvalidem in yanındayım Isparta da akşam pikniğe gittik artık uzun süre otıranıyorum yerde bide Burda minderde yatıyorum artık çok yoruldumÇok sevindim iyi çıkmasına maşallah
Sorma sorma ay bız her yaz eskısehıre gezmeye mutlaka gelırız normalde Ertuğrul da cok sevıyor su altı dünyasını falan ama o kadar sıcakkı hadı gıdelım dıye teklıf bıle etmedım hıc hayatta gezemem
Eskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmediAy ben eylul gırsın kısacık kestırıp sombre ışıltı fln yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?