2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben ınanılmaz terlıyorum gece yatarken ozellıkle pervanem var onla yatıyorum ama boyun ense saç dıplerım hep ıslak hatta tv karssında yatıyorum bazen kırkentler su gıbı oluyo kı ben terleyen bı ınsan dağılımdır oyle aman aman gecen elbısemın arkası bıldıgın supsu olmus totoma kadar

Çok sevindim iyi çıkmasına maşallah
Ya ben Antalya'dayım diye oluyor sanıyordum ama Isparta'da da aynı saçları sıfıra vurasım geliyor geceleri hiç bu kadar terlemezdim, hiç ödemim de olmamıştı dün biraz misafirliğe falan gittik gece bilekler de davul olmuş

5-6 gün bile olsa erken kurtarıyım annemi sıcaklardan dedi bence minnoş ya yerim hepsini Allah hepimizin yardımcısı olsun bu günleri hatırladığımızda ah nasıl geçti zaman diyeceğiz bence ilk 6 ay şu gibi aktı başlarda ki zorluklara rağmen bakalım bende 30ları çok merak ediyorum içimde inanılmaz bir heyecan var

Anaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmen vah vah biz bitmişiz beee.

Ayyy Antalya’yı düşünemiyorum vallahi mahveder insanı. Bizim Eskişehir de geceleri serin oluyor ama gel de bana sor. Alev atıyorum resmen

Geçmiş olsun canım. Ter havlusu gibi bezi gibi şeyler mi alsan acaba sırtına üşütme bide o da gaz yapar

İzmir de bende bir ara saçlarımı kısacık kestirip kurtulsam mı dedim gece gündüz sıcak nem aşırı bunaltıcı zaten birde gece terlemesini düşünemiyorummmm

Canım senin 30lar az daha serin havalara denk geliyor ya ordan bari rahatlarsın inşallah zormuş kııızzzz oturmak kalkmak bile mesele yani
Geçmiş olsun canım. Ter havlusu gibi bezi gibi şeyler mi alsan acaba sırtına üşütme bide o da gaz yapar
Kendim havlu koyayım falan dedim iğrenç oldu. Asla tahammül edemiyorum ekstra bir yüke

Ayyy Antalya’yı düşünemiyorum vallahi mahveder insanı. Bizim Eskişehir de geceleri serin oluyor ama gel de bana sor. Alev atıyorum resmen

İzmir de bende bir ara saçlarımı kısacık kestirip kurtulsam mı dedim gece gündüz sıcak nem aşırı bunaltıcı zaten birde gece terlemesini düşünemiyorummmm
Bi on gün kurtuldum Antalya'dan şimdilik ben de Isparta'dan sonra Eskişehir yapabilirim ama zorlamaya başladı valla, inşallah dönüşümde havalar biraz olsun iyileşmiş olur.

Benimde oluyor gün içerisinde ama geçiyo sonra benim bi kaç gündür sol kasık ağrısı var bıcak kesiği gibi arada girip sızlıyo
Az kaldi saglikla kavusalim ins

Anaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmen vah vah biz bitmişiz beee.
Sorma sorma ay bız her yaz eskısehıre gezmeye mutlaka gelırız normalde Ertuğrul da cok sevıyor su altı dünyasını falan ama o kadar sıcakkı hadı gıdelım dıye teklıf bıle etmedım hıc hayatta gezemem

Hmm ben kasılmıyor da olabilirim o zaman Ay tecrübesizlik ne zor şey, o normal mi bu normal mi kafam karışıyor
Bende daha önce iki kere aynı süreci yaşamış biri herşeyi unutunca adamı döverler (ben oluyorum) ilk defa yasayınca tecrübesizlik ilk deneyim
ama benim gibilerde var işte

Ay ben eylul gırsın kısacık kestırıp sombre ışıltı fln yaptırcam

Benimde oluyor gün içerisinde ama geçiyo sonra benim bi kaç gündür sol kasık ağrısı var bıcak kesiği gibi arada girip sızlıyo
Az kaldi saglikla kavusalim ins
Amin canım ya inşallah vakti zamaniyla alalım kulaklarımıza büyümeyle alakalı demek ki bu kasik ağrıları da, bugün kontrolüm vardı ama haftaya ertelemek zorunda kaldım yoksa soracaktım...

İnş rahatlar midende canım
Bende öyleyim üzerime yazın bile incecik örtü alırdım şuan mümkün değil benim biraz kalbimi sıkıştırıyor bu sıcak

Ben bu terleme yüzünden saçımı kestim
Tesettürlü olunca dışarıda bone topuz zor oluyo bu havada
Kolay duş alayım diye kestim gitti

Bende şuan kayınvalidem in yanındayım Isparta da akşam pikniğe gittik artık uzun süre otıranıyorum yerde bide Burda minderde yatıyorum artık çok yoruldum

Ay ben eylul gırsın kısacık kestırıp sombre ışıltı fln yaptırcam
Eskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedi gelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ‍♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…