Ay ben de kayınvalidemin yanındayımBende şuan kayınvalidem in yanındayım Isparta da akşam pikniğe gittik artık uzun süre otıranıyorum yerde bide Burda minderde yatıyorum artık çok yoruldum
Benim de saçım epeydir bu kadar uzamamıştı kendim de kıyamadım kesmeye, dedim fotoğraflarda uzun olsun sonra kısacık kestiririm hem bebek bakarken kolay olurEskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedigelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek
Aaayy bende doğumdan sonra ışıltı düşünüyorum kızAy ben eylul gırsın kısacık kestırıp sombre ışıltı fln yaptırcam
Aman ben 2 kez kestirdim hamileyken doğuma yakın bir daha kestiririmEskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedigelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek
Aynen canım bende bi kere kestirdim çok çabuk uzuyor benim , eskiler kendi işlerine geldiği gibi hurafeler belirlemişAman ben 2 kez kestirdim hamileyken doğuma yakın bir daha kestiririmHerkes diyor kestirilmez diye ama hiç inanmıyorum öyle şeylere
Aynen her şeye bir laf var valla ona göre yaşayacaksak hayat zorAynen canım bende bi kere kestirdim çok çabuk uzuyor benim , eskiler kendi işlerine geldiği gibi hurafeler belirlemiş
Bende ek magnezyum parol içtim daha iyiyim. Kızlar eski sezeryan olunca riske atmıyor kimse o zaman tüm muayeneyu olma diyorlar yani istegime kalmıyorBenımde dun aksam cok oldu mag aldım yattım suan rahatım gecmıs kuzum yorulunca da tetıklıyor
Hmm anladım bizimkiler ilk diye biraz farklı o zaman. O kötüymüş, iyi olmana sevindim tekrarlamaz inşallahBende ek magnezyum parol içtim daha iyiyim. Kızlar eski sezeryan olunca riske atmıyor kimse o zaman tüm muayeneyu olma diyorlar yani istegime kalmıyor
Nasıl oldun canım?Benimde bugün kasilmalarim var ya offf yazmayim diyorum ama canım sıkıldı acile gitmek de istemiyorum açıklık muayenesi yapıyorlar hemen
İnş daha iyisindir canımBenimde bugün kasilmalarim var ya offf yazmayim diyorum ama canım sıkıldı acile gitmek de istemiyorum açıklık muayenesi yapıyorlar hemen
Annemin evi bağlarda burayı biliyorsun kuzum binalardan rüzgarı hissetmek mümkün değil gece serinliyor pencere açık yatıyorum ama bu sefer de sırtım terli korkuyorum hasta olursam diyeEskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedigelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek
Ben de aynı durumdayım annem asla izin vermiyor bi de beni teselli ediyor bak doğur hemen git kes diyeEskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedigelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek
Aynen bende öyleyimAy ben de kayınvalidemin yanındayımIsparta da geceleri soğuk ama gündüz valla aratmayacak Antalya'yı.
Benim de saçım epeydir bu kadar uzamamıştı kendim de kıyamadım kesmeye, dedim fotoğraflarda uzun olsun sonra kısacık kestiririm hem bebek bakarken kolay olur
Bende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.Güncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
Kızlar bir de bende gece terlemesi denen şey başladı. Geceleri ekstra terliyorum dün 3 t-shirt değiştirdim. Ense boyun bölgem özellikle baya ıslatıyor t-shirtisizde de var mı ?
Ne güzel uzaması bende kestirdim ama çok zorlanıyorum kullanmakta hep kaynak taktiriyordum şimdi takılsa bile kullanamam diye korkuyorum bu kısalıktaAynen canım bende bi kere kestirdim çok çabuk uzuyor benim , eskiler kendi işlerine geldiği gibi hurafeler belirlemiş
ben şuan terle değil ama sağ ve sola yatma zorluğu yaşıyorum çok ağrıyor ama olsundu prensesime değerBende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.
Sizin yine iyiymis benim kac zamandir terlemem var resmen icimden su gidiyor otururken bile birde sondaj vurmus gibi silar akiyor hava sicak biz hararetli yoruldum beya birde aksamdan beri yirmilik disim enfekte olmus gömülü olan sabahtan beri esime yalvariyorum git nar suyu al diye parol ve karanfil yagi ile hossetmemeye calisiyorum ama agzimi açamıyorum geip her yerimi etkiledi herhalde hic biyle enfeksiyon gormedim benAnaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmenvah vah biz bitmişiz beee.
Hamileyken sac kestirmek bebegin kozmik enerjisini azaltiyormus benim sac dokulmem falanda yok kırılmalarda kendinden gecmis vitaminlerden falan herhalde bildigin popoya inmis durumda okadar hızlı uzuyordu iki katı cikti uzama hızıAy ben de kayınvalidemin yanındayımIsparta da geceleri soğuk ama gündüz valla aratmayacak Antalya'yı.
Benim de saçım epeydir bu kadar uzamamıştı kendim de kıyamadım kesmeye, dedim fotoğraflarda uzun olsun sonra kısacık kestiririm hem bebek bakarken kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?