2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende şuan kayınvalidem in yanındayım Isparta da akşam pikniğe gittik artık uzun süre otıranıyorum yerde bide Burda minderde yatıyorum artık çok yoruldum
Ay ben de kayınvalidemin yanındayım Isparta da geceleri soğuk ama gündüz valla aratmayacak Antalya'yı.
Benim de saçım epeydir bu kadar uzamamıştı kendim de kıyamadım kesmeye, dedim fotoğraflarda uzun olsun sonra kısacık kestiririm hem bebek bakarken kolay olur

Aman ben 2 kez kestirdim hamileyken doğuma yakın bir daha kestiririm Herkes diyor kestirilmez diye ama hiç inanmıyorum öyle şeylere

Aman ben 2 kez kestirdim hamileyken doğuma yakın bir daha kestiririm Herkes diyor kestirilmez diye ama hiç inanmıyorum öyle şeylere
Aynen canım bende bi kere kestirdim çok çabuk uzuyor benim , eskiler kendi işlerine geldiği gibi hurafeler belirlemiş

Bende bu iki hafta evdeyim ama Tokat bile çok sıcak pazar günü 40 dereceydi dün bugün 36-37 derece evde klima vantilatör yok bir de 1+1 olunca balkon oturma odasının içinden almışlar öyle olunca içeri hiç havalanmıyor sadece akşam 19dan sonra balkon esmeye başlıyor
İzin aldım ama sıcaktan bir şey yapasım gelmiyor
Geceleri Bende çok terliyorum ki ben öyle çok terleyen biri değilimdir hergün Çarşaf değiştirmekten yoruldum valla
Şu havalar geçse de rahatlasak biraz
Bir de bu sabah yürüyüş yaparken kasıklarıma bir ağrı girdi çok uzun yürümedim 40 dk kadar oldu tempoyu da düşürdüm ama eve gelene kadar ağrımaya devam etti şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum
3.trimester gerçekten zor geçiyor karnımda koca bir karpuz var gibi hissediyorum

Benımde dun aksam cok oldu mag aldım yattım suan rahatım gecmıs kuzum yorulunca da tetıklıyor
Bende ek magnezyum parol içtim daha iyiyim. Kızlar eski sezeryan olunca riske atmıyor kimse o zaman tüm muayeneyu olma diyorlar yani istegime kalmıyor

Bende ek magnezyum parol içtim daha iyiyim. Kızlar eski sezeryan olunca riske atmıyor kimse o zaman tüm muayeneyu olma diyorlar yani istegime kalmıyor
Hmm anladım bizimkiler ilk diye biraz farklı o zaman. O kötüymüş, iyi olmana sevindim tekrarlamaz inşallah

Annemin evi bağlarda burayı biliyorsun kuzum binalardan rüzgarı hissetmek mümkün değil gece serinliyor pencere açık yatıyorum ama bu sefer de sırtım terli korkuyorum hasta olursam diye ben saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum baş edemiyorum dipleri asla kurumuyor kestir gitsin

Ben de aynı durumdayım annem asla izin vermiyor bi de beni teselli ediyor bak doğur hemen git kes diye

Aynen bende öyleyim

Bende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.

Bende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.
ben şuan terle değil ama sağ ve sola yatma zorluğu yaşıyorum çok ağrıyor ama olsundu prensesime değer

Anaaa bir de bu çıktı desene. Benim son 2-3 güne kadar yoktu terlemem normaldim. Ay dediğin gibi yastıkları çevire çevire yatıyorum resmen vah vah biz bitmişiz beee.
Sizin yine iyiymis benim kac zamandir terlemem var resmen icimden su gidiyor otururken bile birde sondaj vurmus gibi silar akiyor hava sicak biz hararetli yoruldum beya birde aksamdan beri yirmilik disim enfekte olmus gömülü olan sabahtan beri esime yalvariyorum git nar suyu al diye parol ve karanfil yagi ile hossetmemeye calisiyorum ama agzimi açamıyorum geip her yerimi etkiledi herhalde hic biyle enfeksiyon gormedim ben bugün kardesimle babamda gelecek isler var evde yemek falan kizim arkadan dagitiyor vay halime

Hamileyken sac kestirmek bebegin kozmik enerjisini azaltiyormus benim sac dokulmem falanda yok kırılmalarda kendinden gecmis vitaminlerden falan herhalde bildigin popoya inmis durumda okadar hızlı uzuyordu iki katı cikti uzama hızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…