- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Canım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım..Güncelleme yapıyorum. Kusmadım, evde idare ettim. Aşırı bir gazım var ve gaz hem midemi hem bağırsaklarımı karnımı rahatsız eden şey o.
Kızlar bir de bende gece terlemesi denen şey başladı. Geceleri ekstra terliyorum dün 3 t-shirt değiştirdim. Ense boyun bölgem özellikle baya ıslatıyor t-shirtisizde de var mı ?
Onuda düzenli aralıklarla sol, sırt üstü, sağ diye devir ede ede sabahlıyorum, ama sağa pek yatamiyorum artık , acıyor, ağırlık merkezi orda gibi.ben şuan terle değil ama sağ ve sola yatma zorluğu yaşıyorum çok ağrıyor ama olsundu prensesime değer
Canım diş enfeksiyonu önemli bence doktora da danış bi. Çok geçmiş olsun diş ağrısı zorSizin yine iyiymis benim kac zamandir terlemem var resmen icimden su gidiyor otururken bile birde sondaj vurmus gibi silar akiyor hava sicak biz hararetli yoruldum beya birde aksamdan beri yirmilik disim enfekte olmus gömülü olan sabahtan beri esime yalvariyorum git nar suyu al diye parol ve karanfil yagi ile hossetmemeye calisiyorum ama agzimi açamıyorum geip her yerimi etkiledi herhalde hic biyle enfeksiyon gormedim benbugün kardesimle babamda gelecek isler var evde yemek falan kizim arkadan dagitiyor vay halime
Bende kestım yaz basında kızBen bu terleme yüzünden saçımı kestim
Tesettürlü olunca dışarıda bone topuz zor oluyo bu havada
Kolay duş alayım diye kestim gitti
Biraey yapmiyorlar daha once nar suyy gargarasi denedim antibiyotikten daha kisa zamanda enfeksiyonu aldi gecmezse yarin giderim artik ama hala nar suyu bekliyorumCanım diş enfeksiyonu önemli bence doktora da danış bi. Çok geçmiş olsun diş ağrısı zor
Normalde bıze serın gelır orası mesela ınegolden sonra üşütür falanEskişehir Eskişehir olalı böyle sıcak görmedigelmeyin bacım oturun evinizde Bende saçımı kestireyim diyorum çok uzadı annem izin vermiyor batıl inançları var hamile kadın saç kesmezmiş ♀ Ama doğumdan sonra ilk fırsatta ilk işim saç kestirmek
ben şuan terle değil ama sağ ve sola yatma zorluğu yaşıyorum çok ağrıyor ama olsundu prensesime değer
Benim sağda hep sertlik var sırtını dayıyor ben rahat edemiyorum sola yatınca da hiç durmuyor sol yanımı komple dürtüyorOnuda düzenli aralıklarla sol, sırt üstü, sağ diye devir ede ede sabahlıyorum, ama sağa pek yatamiyorum artık , acıyor, ağırlık merkezi orda gibi.
Dedim bebeyle bakmak sarı Ombre zor olur ama bısılerde olsun ıstıyorumAaayy bende doğumdan sonra ışıltı düşünüyorum kız
Paketli gıdaları tercıh etmem cunku full şeker Buda kılo yapıyor rezene ısırgan alır karıştırır ıcerımKızlar emziren anne çayı olarak ne öneriyorsunuz, ne aldınız?
Ben uzun saç delisiyim kocayı bile uzun saçlı aldımNe güzel uzaması bende kestirdim ama çok zorlanıyorum kullanmakta hep kaynak taktiriyordum şimdi takılsa bile kullanamam diye korkuyorum bu kısalıkta
Bende kıyamadm ördüm kezban gibi evde geziyorum acik olsa terleme tavan birde hiç halim yok sürekli sac ile ugrasmayaBen uzun saç delisiyim kocayı bile uzun saçlı aldımŞimdi kesti gerçi kandırdı beni Ama bebeğimden sonra kestiricem biraz, bu ara hormonlardan daha da güzelleşti bi de şu an kestirmeye kıyamıyorum. Kaynak sıcaklarda zor olmaz mı ?
Oy maşallah onaCanım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım..
Gece terlemeleri 1 haftadır bende de var, eyyamu bahur sıcaklarına bağlıyordum hep :d dün gece biraz esiyodu nispeten daha az terledim..
Saçlarımı ben de kestireyim diyorum da çok güzel uzadı kıyamıyorum. Resimlerde falan güzel çıkar diye avutuyorum kendimiAma doğurduktan sonra kısacık kesitreciiimm..
D dra21ebru_can_ebru umarım iyisinizdir kızlar.. Bizi habersiz bırakmayın.
Bugün kontrole gittim kızlar. Bebişim haftasıyla uyumlu, 1806 gr, 43 cm olmuş. Geçen ay gördüğümüzle pozisyonu hala aynı değiştirmemiş. Kafa aşağıda, popo karnımın solunda ayaklar göbek deliğim civarında. Pozisyonunu seviyor demek ki dedi doktor :)) Yüzünü pek de gösteresi gelmemiş belli ki ufacık görebildik sadece :d Doktora vajinamın üstünde sık sık batma oluyor dedim normal, vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor dedi.. İstersen magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi.. Doğumu ne zaman konuşmaya başlıyoruz dedim 38. haftada dedi.. Epey varmış
Çalışabilir raporu almak için evet 32. haftaya girmek gerekiyormuş. Haftaya gidip alacağım..
Kan değerlerim bir öncekinde düşüktü diye tahlil yaptırdık. Sonuçlar yeni çıkıyor, kan gene düşük ama demir yüksek çıkmış. WTFTamamı çıksın soracağım bakalım..
Öyle işte genel olarak iyiyiz şükür, suyu yerinde. Kordonunda sıkıntı yok. Artık 2 haftaya düşüyor kontrollerimiz :)
Evet bitanem rezene ben cok sevıyorum zaten o dönemde ıcmek hele bana cok ıyı gelıyor , ısırgan otu da aynı zamanda sut arttırıcı olarak cok ıyı bırde papatya alıyorum ben gecelerı de karıştırıyorum ıcıne hem bebişe de sütümden geçsin rahatlasın hem ben rahatlayım dıye cunku lohusa psıkolojı sakınlıkte onemlıDirekt aktardan diyorsun
Boyle boyle gecırcez bu gunleriiiiii sanırım dimi ama kontrolün ne zamanBende iyiyim kızlar yazdım gelmedi sanırım gece ek magnezyum ile parol aldım yattım
Yarın ya kuzum eşim izini iptal olmasaydı bugündü de sıcakta tek gidemiyorumBoyle boyle gecırcez bu gunleriiiiii sanırım dimi ama kontrolün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?