2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım..

Gece terlemeleri 1 haftadır bende de var, eyyamu bahur sıcaklarına bağlıyordum hep :d dün gece biraz esiyodu nispeten daha az terledim..

Saçlarımı ben de kestireyim diyorum da çok güzel uzadı kıyamıyorum. Resimlerde falan güzel çıkar diye avutuyorum kendimi Ama doğurduktan sonra kısacık kesitreciiimm..

D dra21 ebru_can_ebru umarım iyisinizdir kızlar.. Bizi habersiz bırakmayın.

Bugün kontrole gittim kızlar. Bebişim haftasıyla uyumlu, 1806 gr, 43 cm olmuş. Geçen ay gördüğümüzle pozisyonu hala aynı değiştirmemiş. Kafa aşağıda, popo karnımın solunda ayaklar göbek deliğim civarında. Pozisyonunu seviyor demek ki dedi doktor :)) Yüzünü pek de gösteresi gelmemiş belli ki ufacık görebildik sadece :d Doktora vajinamın üstünde sık sık batma oluyor dedim normal, vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor dedi.. İstersen magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi.. Doğumu ne zaman konuşmaya başlıyoruz dedim 38. haftada dedi.. Epey varmış

Çalışabilir raporu almak için evet 32. haftaya girmek gerekiyormuş. Haftaya gidip alacağım..
Kan değerlerim bir öncekinde düşüktü diye tahlil yaptırdık. Sonuçlar yeni çıkıyor, kan gene düşük ama demir yüksek çıkmış. WTF Tamamı çıksın soracağım bakalım..
Öyle işte genel olarak iyiyiz şükür, suyu yerinde. Kordonunda sıkıntı yok. Artık 2 haftaya düşüyor kontrollerimiz :)

Canım diş enfeksiyonu önemli bence doktora da danış bi. Çok geçmiş olsun diş ağrısı zor

Canım diş enfeksiyonu önemli bence doktora da danış bi. Çok geçmiş olsun diş ağrısı zor
Biraey yapmiyorlar daha once nar suyy gargarasi denedim antibiyotikten daha kisa zamanda enfeksiyonu aldi gecmezse yarin giderim artik ama hala nar suyu bekliyorum

Normalde bıze serın gelır orası mesela ınegolden sonra üşütür falan ama bız geldıkmı öğlen çıkarız anca dönüş 7-8 olur oyle serın bı zamanına denk gelemeyiz
Ben cok takılmıyorum oğlumda da kestım hep ya

öğretmen olarak doğum zamanı ve doğum izinleri ayı mükemmel ama insan olarak yaz sıcağında hamile olmak cidden zor. Belki 10 lu 20 li haftalar için değil ama bizim için zor. Terliyorsun aniden, akıntı halen devam ediyor, sağdan sola soldan sağa dönüp duruyorsun. Ama bebekler iyi olsun da her sıkıntıya değer

ben şuan terle değil ama sağ ve sola yatma zorluğu yaşıyorum çok ağrıyor ama olsundu prensesime değer

Onuda düzenli aralıklarla sol, sırt üstü, sağ diye devir ede ede sabahlıyorum, ama sağa pek yatamiyorum artık , acıyor, ağırlık merkezi orda gibi.
Benim sağda hep sertlik var sırtını dayıyor ben rahat edemiyorum sola yatınca da hiç durmuyor sol yanımı komple dürtüyor Sağ sol sabaha kadar döne döne uyuyorum, arada bi uyanıyorum sırtüstü dönmüşüm. Ben gece de klima ile yatıyorum odanın kapısını açık bırakıyorum fanı düşük tutuyorum yoksa su gibi oluyorum hiç uyku tutmuyor

Ne güzel uzaması bende kestirdim ama çok zorlanıyorum kullanmakta hep kaynak taktiriyordum şimdi takılsa bile kullanamam diye korkuyorum bu kısalıkta
Ben uzun saç delisiyim kocayı bile uzun saçlı aldım Şimdi kesti gerçi kandırdı beni Ama bebeğimden sonra kestiricem biraz, bu ara hormonlardan daha da güzelleşti bi de şu an kestirmeye kıyamıyorum. Kaynak sıcaklarda zor olmaz mı ?

Bende kıyamadm ördüm kezban gibi evde geziyorum acik olsa terleme tavan birde hiç halim yok sürekli sac ile ugrasmaya

Oy maşallah ona artık sık sık doktorlarda olucaz oyle boyle derken de zor ama kolay gecırcez zamanı

Direkt aktardan diyorsun
Evet bitanem rezene ben cok sevıyorum zaten o dönemde ıcmek hele bana cok ıyı gelıyor , ısırgan otu da aynı zamanda sut arttırıcı olarak cok ıyı bırde papatya alıyorum ben gecelerı de karıştırıyorum ıcıne hem bebişe de sütümden geçsin rahatlasın hem ben rahatlayım dıye cunku lohusa psıkolojı sakınlıkte onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…