2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim haftaya izin bitiyor kızlar uçaklamı dönsem yoksa arabayla eşimle mi bilemedim araba yoruyor haliyle ama kararsız kaldım haftaya 30. Hafta oluyor
Bende tam 30.haftamda 6 saatlik araba yolculuğuna çıkacağım öncesinde doktora muayene olayım diyorum.. araba yolculuğu biraz korkutuyor beni de ama inşallah sağlıkla gideriz..

Haklısın doğuma yakın kirpik ve saç yaptırmak istiyorum Antalya’da hep öyleydim şimdi görsen boya da yok gümüş kafa oldukminnoşum gelsin de sağlıkla

Bende tam 30.haftamda 6 saatlik araba yolculuğuna çıkacağım öncesinde doktora muayene olayım diyorum.. araba yolculuğu biraz korkutuyor beni de ama inşallah sağlıkla gideriz..
Ay kuzum bizim ankaradan sonra 12 saat gelirken bir gece Sivas’ta kaldık ve her Opet de durdukama sallandıkça kızım rahatsız oluyor sanki uçak fikri daha mantıklı geliyor bana bakalım

Ay kuzum bizim ankaradan sonra 12 saat gelirken bir gece Sivas’ta kaldık ve her Opet de durdukama sallandıkça kızım rahatsız oluyor sanki uçak fikri daha mantıklı geliyor bana bakalım
Sallanmak zor ya Antalya sokaklarını biliyorsun valla şehir içinde bile sarsılmak yoruyor. Uzun yoldansa uçak daha iyi bence de

Ayy maşallah ona bende en son 27.haftada gitmiştim 3 hafta oldu çok merak ediyorum nasıl büyümüş mü kilo almış mı başı poposu nerde
Artık 2 haftada bir görüp rahatlayacağız inşallah bir de sağlıkla doğuralım da

Inşallah bir şey olmaz ya ❤
Canim doktora git gerekirse doguma kadar hastanede kal birde endise etme Rabbime emanetsiniz
D dra21 canım geçmiş olsun ikinize de sağlık diliyorum Allah a emanet olun
Tekrar git kuzum magnezyum ne alıyorsun
Hadi yaaaa tüh Canım eğer çoksa bekleme bence aklında kalıp iyice strese gireceğine git orda daha güvende olursun sol yan yatıyorsun değil mi ? Hiç geçmiyor mu?
Canlar adalatı günde 3 kez alabiliyorum 8 saatte bir 4-8 arası dün çok oldu ilacı alınca rahatladı karnım aksine Aslan da çok hareketli oda canımı çok acıtıyor kasılmayla beraber doktoruma yazdım ilacın dozunu artıramaz mıyız diye riskli herhalde onay vermedi adalat günde 3 magnezyumu magnosit alıyorum günde 2 kez zorlanırsam endolde koyacagım doktor öyle dedi

D dra21 nasıl oldun canım gittin mi hastaneye??
Canım gitmedim ilacı alınca hafifledi belim ağrıyor şuan
Benimde bugün kasilmalarim var ya offf yazmayim diyorum ama canım sıkıldı acile gitmek de istemiyorum açıklık muayenesi yapıyorlar hemen
Sen nasıl oldun iyi misin bende o yüzden devlete gitmeye korkuyorum artık çok canımı acıttılar geçen daha çok uyarırlar diye korkuyorum

Canım nasılsınz inşallah ikinizde iyisinizdir
herşey yolundadır
Şuan daha iyiyim kuzum ama ara ara ben böyle olacağım anlaşılan ne zamana kadar dayanırım onu bilmiyorum sadece
D dra21 iyisiniz dimihadi iyi haberler ile yaz bize
Evdeyim canım ilacı alınca hafifledi sancım diken üstündeyim pazartesini görmeyi sayıyorum artık

İdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuan
Bu arada kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim insanın yakınları böyle arayıp sormuyor dualarınız için düşündüğünüz için teşekkür ederim

Canım bol su içeceğiz artık bende yürüyüş yapıyordum aynı senin gibi oluyordum kasılıyordum bi süre durup bekleyğdevam ediyordum. Etmemek lazımmış ben tecrübe ettim sende çok zorlama istersen canım
Bağlar yanar vallahi Allah yardım etsin

Ya annem küserim kestirme diyo şimdi nasıl kırayım kadını. Bir de ayyyy dilinden kurtulamam vallahi sabrediyorum doğumdan sonra kesecem inşallah freejourney S srsrnr Satilucky

Bende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.
Benim uykular haram oldu demek ki yalnız değilmişim Aslında bebek uyuyup gece uyusam uyurum yani. Ama WCden çıkamıyorum. Aşırı terliyorum. Sol taraf dışında yatamıyorum. Bir de reflü kaynaklı dik yatıyorum. Ayyy çok zorlamaya başladı son zamanlarda. Olsun bitanem aşkım ballı lokumum minnoşum iki gözümün nuru kızım için katlanırım deyip motive oluyorum
Kızlar kapı susumu bitirdim
Ayyyy bayıldım süpersin . Hem çok şık hem sade tam bir prensese layık Allah hayırlı doğum nasip etsin de güzelce kullan inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…