- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Gülerek kullan tatlım harikaaaaa olmuşKızlar kapı susumu bitirdim
Bende tam 30.haftamda 6 saatlik araba yolculuğuna çıkacağım öncesinde doktora muayene olayım diyorum.. araba yolculuğu biraz korkutuyor beni de ama inşallah sağlıkla gideriz..Bizim haftaya izin bitiyor kızlar uçaklamı dönsem yoksa arabayla eşimle mi bilemedim araba yoruyor haliyle ama kararsız kaldım haftaya 30. Hafta oluyor
Haklısın doğuma yakın kirpik ve saç yaptırmak istiyorum Antalya’da hep öyleydim şimdi görsen boya da yok gümüş kafa oldukBen uzun saç delisiyim kocayı bile uzun saçlı aldımŞimdi kesti gerçi kandırdı beni Ama bebeğimden sonra kestiricem biraz, bu ara hormonlardan daha da güzelleşti bi de şu an kestirmeye kıyamıyorum. Kaynak sıcaklarda zor olmaz mı ?
Ay kuzum bizim ankaradan sonra 12 saat gelirken bir gece Sivas’ta kaldık ve her Opet de durdukBende tam 30.haftamda 6 saatlik araba yolculuğuna çıkacağım öncesinde doktora muayene olayım diyorum.. araba yolculuğu biraz korkutuyor beni de ama inşallah sağlıkla gideriz..
Sallanmak zor ya Antalya sokaklarını biliyorsun valla şehir içinde bile sarsılmak yoruyor. Uzun yoldansa uçak daha iyi bence deAy kuzum bizim ankaradan sonra 12 saat gelirken bir gece Sivas’ta kaldık ve her Opet de durdukama sallandıkça kızım rahatsız oluyor sanki uçak fikri daha mantıklı geliyor bana bakalım
Ayy maşallah onaCanım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım..
Gece terlemeleri 1 haftadır bende de var, eyyamu bahur sıcaklarına bağlıyordum hep :d dün gece biraz esiyodu nispeten daha az terledim..
Saçlarımı ben de kestireyim diyorum da çok güzel uzadı kıyamıyorum. Resimlerde falan güzel çıkar diye avutuyorum kendimiAma doğurduktan sonra kısacık kesitreciiimm..
D dra21ebru_can_ebru umarım iyisinizdir kızlar.. Bizi habersiz bırakmayın.
Bugün kontrole gittim kızlar. Bebişim haftasıyla uyumlu, 1806 gr, 43 cm olmuş. Geçen ay gördüğümüzle pozisyonu hala aynı değiştirmemiş. Kafa aşağıda, popo karnımın solunda ayaklar göbek deliğim civarında. Pozisyonunu seviyor demek ki dedi doktor :)) Yüzünü pek de gösteresi gelmemiş belli ki ufacık görebildik sadece :d Doktora vajinamın üstünde sık sık batma oluyor dedim normal, vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor dedi.. İstersen magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi.. Doğumu ne zaman konuşmaya başlıyoruz dedim 38. haftada dedi.. Epey varmış
Çalışabilir raporu almak için evet 32. haftaya girmek gerekiyormuş. Haftaya gidip alacağım..
Kan değerlerim bir öncekinde düşüktü diye tahlil yaptırdık. Sonuçlar yeni çıkıyor, kan gene düşük ama demir yüksek çıkmış. WTFTamamı çıksın soracağım bakalım..
Öyle işte genel olarak iyiyiz şükür, suyu yerinde. Kordonunda sıkıntı yok. Artık 2 haftaya düşüyor kontrollerimiz :)
Ayy çok güzel olmuş kuzum güle güle kullanınKızlar kapı susumu bitirdim
Kesinlikle canımSallanmak zor ya Antalya sokaklarını biliyorsun valla şehir içinde bile sarsılmak yoruyor. Uzun yoldansa uçak daha iyi bence de
Katılıyorum canım uçak daha sağlıklı olacak.. rapor almak lazım sanırım?Ay kuzum bizim ankaradan sonra 12 saat gelirken bir gece Sivas’ta kaldık ve her Opet de durdukama sallandıkça kızım rahatsız oluyor sanki uçak fikri daha mantıklı geliyor bana bakalım
Ara ara yaz kadına ya ben heryerde sorana soyluyorum ıslerımı acıldı neAyy çok güzel olmuş kuzum güle güle kullanınbenim bebekle köpüş hala yok bir de bir kaç yıldız istemiştim plakaya yıldız yerine kelebek göndermişler bakalım o da tekrar gelecek
Inşallah bir şey olmaz ya ❤
Canim doktora git gerekirse doguma kadar hastanede kal birde endise etme Rabbime emanetsiniz
Tekrar git kuzum magnezyum ne alıyorsun
Canlar adalatı günde 3 kez alabiliyorum 8 saatte bir 4-8 arası dün çok oldu ilacı alınca rahatladı karnım aksine Aslan da çok hareketli oda canımı çok acıtıyor kasılmayla beraber doktoruma yazdım ilacın dozunu artıramaz mıyız diye riskli herhalde onay vermedi adalat günde 3 magnezyumu magnosit alıyorum günde 2 kez zorlanırsam endolde koyacagım doktor öyle dediHadi yaaaa tühCanım eğer çoksa bekleme bence aklında kalıp iyice strese gireceğine git orda daha güvende olursun sol yan yatıyorsun değil mi ? Hiç geçmiyor mu?
Çoo çok güzel olmuşKızlar kapı susumu bitirdim
Canım gitmedim ilacı alınca hafifledi belim ağrıyor şuan
Sen nasıl oldunBenimde bugün kasilmalarim var ya offf yazmayim diyorum ama canım sıkıldı acile gitmek de istemiyorum açıklık muayenesi yapıyorlar hemen
İdare etmeye çalışıyorum canım napayım bekliyorum öyleÇok geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Kustun mu ne yaptın iyi misin sen canımebru_can_ebru D dra21 nasıl oldunuz kızlar ?
Benimde midem berbat durumda yineuykumdan uyandırdı resmen. Kusmadım henüz ama kusarsam bende direk acile gideceğim
35 te rapor alcam doğum Ankara’da olursa kuzumKatılıyorum canım uçak daha sağlıklı olacak.. rapor almak lazım sanırım?
Şuan daha iyiyim kuzum ama ara ara ben böyle olacağım anlaşılan ne zamana kadar dayanırım onu bilmiyorum sadeceCanım nasılsınz inşallah ikinizde iyisinizdir
herşey yolundadır
Evdeyim canım ilacı alınca hafifledi sancım diken üstündeyim pazartesini görmeyi sayıyorum artık
İdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuanCanım geçmiş olsun, şimdi daha iyisindir umarım..
Gece terlemeleri 1 haftadır bende de var, eyyamu bahur sıcaklarına bağlıyordum hep :d dün gece biraz esiyodu nispeten daha az terledim..
Saçlarımı ben de kestireyim diyorum da çok güzel uzadı kıyamıyorum. Resimlerde falan güzel çıkar diye avutuyorum kendimiAma doğurduktan sonra kısacık kesitreciiimm..
D dra21ebru_can_ebru umarım iyisinizdir kızlar.. Bizi habersiz bırakmayın.
Bugün kontrole gittim kızlar. Bebişim haftasıyla uyumlu, 1806 gr, 43 cm olmuş. Geçen ay gördüğümüzle pozisyonu hala aynı değiştirmemiş. Kafa aşağıda, popo karnımın solunda ayaklar göbek deliğim civarında. Pozisyonunu seviyor demek ki dedi doktor :)) Yüzünü pek de gösteresi gelmemiş belli ki ufacık görebildik sadece :d Doktora vajinamın üstünde sık sık batma oluyor dedim normal, vücut kendini doğuma hazırlamaya başlıyor dedi.. İstersen magnezyumu 2 ye çıkarabilirsin dedi.. Doğumu ne zaman konuşmaya başlıyoruz dedim 38. haftada dedi.. Epey varmış
Çalışabilir raporu almak için evet 32. haftaya girmek gerekiyormuş. Haftaya gidip alacağım..
Kan değerlerim bir öncekinde düşüktü diye tahlil yaptırdık. Sonuçlar yeni çıkıyor, kan gene düşük ama demir yüksek çıkmış. WTFTamamı çıksın soracağım bakalım..
Öyle işte genel olarak iyiyiz şükür, suyu yerinde. Kordonunda sıkıntı yok. Artık 2 haftaya düşüyor kontrollerimiz :)
Canım bol su içeceğiz artıkİzin aldım ama sıcaktan bir şey yapasım gelmiyor
Geceleri Bende çok terliyorum ki ben öyle çok terleyen biri değilimdir hergün Çarşaf değiştirmekten yoruldum valla
Şu havalar geçse de rahatlasak biraz
Bir de bu sabah yürüyüş yaparken kasıklarıma bir ağrı girdi çok uzun yürümedim 40 dk kadar oldu tempoyu da düşürdüm ama eve gelene kadar ağrımaya devam etti şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum
3.trimester gerçekten zor geçiyor karnımda koca bir karpuz var gibi hissediyorum
Bağlar yanar vallahi Allah yardım etsinAnnemin evi bağlarda burayı biliyorsun kuzum binalardan rüzgarı hissetmek mümkün değil gece serinliyor pencere açık yatıyorum ama bu sefer de sırtım terli korkuyorum hasta olursam diyeben saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum baş edemiyorum dipleri asla kurumuyor kestir gitsin
Bende çok terlemeye başladım geceleri , yastık ıslanmıstı, birde sağ kaburga kemiği altındaki ağrıdan sırtımada vuruyor, ara ara uyanıyorum. Gece uykusundan bişey anlamıyorum.
Benim uykular haram oldu demek ki yalnız değilmişimSizin yine iyiymis benim kac zamandir terlemem var resmen icimden su gidiyor otururken bile birde sondaj vurmus gibi silar akiyor hava sicak biz hararetli yoruldum beya birde aksamdan beri yirmilik disim enfekte olmus gömülü olan sabahtan beri esime yalvariyorum git nar suyu al diye parol ve karanfil yagi ile hossetmemeye calisiyorum ama agzimi açamıyorum geip her yerimi etkiledi herhalde hic biyle enfeksiyon gormedim benbugün kardesimle babamda gelecek isler var evde yemek falan kizim arkadan dagitiyor vay halime
Ayyyy bayıldımKızlar kapı susumu bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?