2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayyy çok şükür. Ara ara yaz bak çatladık burda meraktan evde misin peki ?

Böyle olması kasılmayı mı tetikliyormuş canım senin yürüyüşlerden sonra mı oldu kasılman
3 Lt kadar su içiyorum ama yok yani hava çok sıcak artık sıcaktan midem bulanıyor

Böyle olması kasılmayı mı tetikliyormuş canım senin yürüyüşlerden sonra mı oldu kasılman
3 Lt kadar su içiyorum ama yok yani hava çok sıcak artık sıcaktan midem bulanıyor
Ben doktora sordum düzenli yürüyüş şu an önermedi bana canım, doktora sormadan yapmamak lazım hiçbişeyi

Çok şükür canım çok sevindim bol bol istirahat et

Ben doktora sordum düzenli yürüyüş şu an önermedi bana canım, doktora sormadan yapmamak lazım hiçbişeyi
Sağol canım teşekkür ederim Perşembe devlete gideceğim bi ona sorarım önce cumartesi de kendi doktoruma gideceğim olmadı o zamana kadar yürüyüş pek yapmam

Çok mantıklı aktardan uygun miktarlarda karışım şeklinde hazırlasın isteyebiliriz birinden biri fazla olmasın sağol kuzum

Birbirimizin hissettiklerini anlayabiliyoruz canım şu an, ne demek iyi dileklerimiz seninle hep. İnşallah bu ayı sağlıkla atlatırız hepimiz de sonrası artık bebişlerimiz toparlamış olur kısmet deriz Aslan Bey en sabırsız olanı çıktı bebişlerimizin ama kusura bakmasın az daha duracak ☺

Ben magnezyumu ( Magosit) günde bir kez kullanıyorum. Ağrım yok ama çok kasılmam var. Senin iki kez kullanman rahatlattı mı ? Doktora mesaj mı atsam bilemedim bende. Ya da yarından sonra randevum var. O zaman sorarım.

Sağol canım teşekkür ederim Perşembe devlete gideceğim bi ona sorarım önce cumartesi de kendi doktoruma gideceğim olmadı o zamana kadar yürüyüş pek yapmam
Hamileliğim yaza geliyor bol bol yüzerim dedim bahar aylarında,demez olaydım Hevesle gittim 2 tane büyük bikini aldım, kurban bayramı tatilinde 2 kere gittim sonra lekelenme geldi, doktor bi süre dinlen dedi sonra kabus sıcaklar başladı dışarı çıkamadım derken o gittiğimle kaldım

Canım kesin yürüyüşten diyemem tabi ki. Dr da öyle bir şeyden bahsetmedi. Bu benim yorumum. Heralde diyorum o da tetikledi. Dr çünkü artık yürüyüş yok istirahat edeceksin dedi. Senin de aklında olsun diyorum korkutmak istemedim ama söylemeden de içim rahat etmedi.
Ayyy ben de güzel güzel elbiseler aldım öylece kaldılar. Ne giyecek enerjim ne de yerim var evden çıkmıyorum olsun olsun bu da böyle olsun

Ayyy çok şükür. Ara ara yaz bak çatladık burda meraktan evde misin peki ?
Evdeyim canım bakamadım ki dün öyle olunca telefonumu hiç elime alamadım malesef
Çok şükür canım çok sevindim bol bol istirahat et
Full uzanıyorum zaten canım wc yemek dışında kalkmam yasak
Evet bu ayı atlatmak o kadar iyi olur ki ben şuan gün gün sayıyorum diyorum hafta pazartesiye şu kadar kaldı kontrolümde o zaman hepimiz sağlıkla kucaklarımıza bir alalım da yavrularımızı Aslan bey gerçekten yaramaz olcak başıma galiba hergün konuşuyorum onunla biraz daha beklememiz gerekiyor diye inşAllah dinler annesini

Öyle canım tek istediğimiz sağlıklı geçirmek sağlıkla kucağımıza almak
Ya bu ara Bearhug da yazmıyor sanki ben mi görmedim acaba Papatyamaviss
Evet yazmıyor benimde dikkatimi çekti de oda işlerine girmişti ya yoğun herhalde dedim

Ben uzun süredir 2 kullanıyordum canım bence rahatlatıyordur çünkü demek ben içmesem bu ilaçları neler yaşayacaktım diye düşünüyorum. Bence randevunda sor doktoruna çıkartır diye düşünüyorum zararı yok çünkü çok ilaç karşıtı değilse

Oy maşallah ona artık sık sık doktorlarda olucaz oyle boyle derken de zor ama kolay gecırcez zamanı
Hadi bakalım hızlıca geçsin inşallah
Kızlar kapı susumu bitirdim
Ellerine sağsın kuzum çok güzel olmuş
Senin de haftaya randevun olmalı o zaman insan görmeye doyamıyor yaa ultrasonla akşama kadar ne yapıyo izlesek keşke Allah hepimize sağlıklı süreçler, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Katılıyorum canım uçak daha sağlıklı olacak.. rapor almak lazım sanırım?
Pegasusla uçuş varsa 36. haftaya kadar raporsuz uçulabiliyor, thy ise 32. haftadan itibaren rapor istiyor. Geçen haftasonu uçuş yaptım da bakmıştım
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Burada hepimiz çok iyi empati yapabiliyoruz bu yüzden birbirimize hep desteğiz
Kizlaaaarrr evimi sualri geldi çok sukur Ay gece Bi duş almışım 2 saatbugün 30.haftama girdim çok heyecanliyim
Ay çok şükür gözün aydın vallahi

Grubun en çok doktora gideni benim sanırım. Ben bile nasıl daha fazla gidebilirim diye düşünüyorum Dediğin gibi sürekli izleyebilsek keşke Ben dayanamıyorum 2 haftada bir doktordayım başından beri Allah'tan iş yerinden özel sigorta var gittiğim hastanede muayeneler tamamen ücretsiz yoksa batmıştık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…