Ayyy çok şükür. Ara ara yaz bak çatladık burda meraktanİdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuan
Bu arada kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim insanın yakınları böyle arayıp sormuyor dualarınız için düşündüğünüz için teşekkür ederim
Anladım canım geçmiş olsunCanım gitmedim ilacı alınca hafifledi belim ağrıyor şuan
Sen nasıl olduniyi misin bende o yüzden devlete gitmeye korkuyorum artık çok canımı acıttılar geçen daha çok uyarırlar diye korkuyorum
Böyle olması kasılmayı mı tetikliyormuş canım senin yürüyüşlerden sonra mı oldu kasılmanCanım bol su içeceğiz artıkbende yürüyüş yapıyordum aynı senin gibi oluyordum kasılıyordum bi süre durup bekleyğdevam ediyordum. Etmemek lazımmış ben tecrübe ettim sende çok zorlama istersen canım
Bağlar yanar vallahi Allah yardım etsin
Ya annem küserim kestirme diyo şimdi nasıl kırayım kadını. Bir de ayyyy dilinden kurtulamam vallahisabrediyorum doğumdan sonra kesecem inşallah freejourney @srsrnr Satilucky
Benim uykular haram oldu demek ki yalnız değilmişimAslında bebek uyuyup gece uyusam uyurum yani. Ama WCden çıkamıyorum. Aşırı terliyorum. Sol taraf dışında yatamıyorum. Bir de reflü kaynaklı dik yatıyorum. Ayyy çok zorlamaya başladı son zamanlarda. Olsun bitanem aşkım ballı lokumum minnoşum iki gözümün nuru kızım için katlanırım deyip motive oluyorum
Ayyyy bayıldımsüpersin . Hem çok şık hem sade tam bir prensese layık Allah hayırlı doğum nasip etsin de güzelce kullan inşallah canım benim
Yazdım bakalım şimdiAra ara yaz kadına ya ben heryerde sorana soyluyorum ıslerımı acıldı ne
Eline sağlık canım çok güzel olmuşKızlar kapı susumu bitirdim
Ben doktora sordum düzenli yürüyüş şu an önermedi bana canım, doktora sormadan yapmamak lazım hiçbişeyiBöyle olması kasılmayı mı tetikliyormuş canım senin yürüyüşlerden sonra mı oldu kasılman
3 Lt kadar su içiyorum ama yok yani hava çok sıcak artık sıcaktan midem bulanıyor
Çok şükür canım çok sevindim bol bol istirahat etİdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuan
Bu arada kızlar hiç birinizi tanımıyorum ama verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim insanın yakınları böyle arayıp sormuyor dualarınız için düşündüğünüz için teşekkür ederim
Sağol canım teşekkür ederimBen doktora sordum düzenli yürüyüş şu an önermedi bana canım, doktora sormadan yapmamak lazım hiçbişeyi
Çok mantıklı aktardan uygun miktarlarda karışım şeklinde hazırlasın isteyebiliriz birinden biri fazla olmasın sağol kuzumEvet bitanem rezene ben cok sevıyorum zaten o dönemde ıcmek hele bana cok ıyı gelıyor , ısırgan otu da aynı zamanda sut arttırıcı olarak cok ıyı bırde papatya alıyorum ben gecelerı de karıştırıyorum ıcıne hem bebişe de sütümden geçsin rahatlasın hem ben rahatlayım dıye cunku lohusa psıkolojı sakınlıkte onemlı
Birbirimizin hissettiklerini anlayabiliyoruz canım şu an, ne demek iyi dileklerimiz seninle hep. İnşallah bu ayı sağlıkla atlatırız hepimiz de sonrası artık bebişlerimiz toparlamış olur kısmet derizİdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuan
Canlar adalatı günde 3 kez alabiliyorum 8 saatte bir 4-8 arası dün çok oldu ilacı alınca rahatladı karnım aksine Aslan da çok hareketli oda canımı çok acıtıyor kasılmayla beraber doktoruma yazdım ilacın dozunu artıramaz mıyız diye riskli herhalde onay vermedi adalat günde 3 magnezyumu magnosit alıyorum günde 2 kez zorlanırsam endolde koyacagım doktor öyle dedi
Hamileliğim yaza geliyor bol bol yüzerim dedim bahar aylarında,demez olaydımSağol canım teşekkür ederimPerşembe devlete gideceğim bi ona sorarım önce cumartesi de kendi doktoruma gideceğim olmadı o zamana kadar yürüyüş pek yapmam
Canım kesin yürüyüşten diyemem tabi ki. Dr da öyle bir şeyden bahsetmedi. Bu benim yorumum. Heralde diyorum o da tetikledi. Dr çünkü artık yürüyüş yok istirahat edeceksin dedi. Senin de aklında olsun diyorum korkutmak istemedim ama söylemeden de içim rahat etmedi.Böyle olması kasılmayı mı tetikliyormuş canım senin yürüyüşlerden sonra mı oldu kasılman
3 Lt kadar su içiyorum ama yok yani hava çok sıcak artık sıcaktan midem bulanıyor
Ayyy ben de güzel güzel elbiseler aldım öylece kaldılar. Ne giyecek enerjim ne de yerim var evden çıkmıyorumHamileliğim yaza geliyor bol bol yüzerim dedim bahar aylarında,demez olaydımHevesle gittim 2 tane büyük bikini aldım, kurban bayramı tatilinde 2 kere gittim sonra lekelenme geldi, doktor bi süre dinlen dedi sonra kabus sıcaklar başladı dışarı çıkamadım derken o gittiğimle kaldım
Evdeyim canım bakamadım ki dün öyle olunca telefonumu hiç elime alamadım malesefAyyy çok şükür. Ara ara yaz bak çatladık burda meraktanevde misin peki ?
Full uzanıyorum zaten canım wc yemek dışında kalkmam yasakÇok şükür canım çok sevindim bol bol istirahat et
Evet bu ayı atlatmak o kadar iyi olur ki ben şuan gün gün sayıyorum diyorum hafta pazartesiye şu kadar kaldı kontrolümde o zaman hepimiz sağlıkla kucaklarımıza bir alalım da yavrularımızıBirbirimizin hissettiklerini anlayabiliyoruz canım şu an, ne demek iyi dileklerimiz seninle hep. İnşallah bu ayı sağlıkla atlatırız hepimiz de sonrası artık bebişlerimiz toparlamış olur kısmet derizAslan Bey en sabırsız olanı çıktı bebişlerimizin ama kusura bakmasın az daha duracak ☺
Öyle canım tek istediğimiz sağlıklı geçirmek sağlıkla kucağımıza almakCanım kesin yürüyüşten diyemem tabi ki. Dr da öyle bir şeyden bahsetmedi. Bu benim yorumum. Heralde diyorum o da tetikledi. Dr çünkü artık yürüyüş yok istirahat edeceksin dedi. Senin de aklında olsun diyorum korkutmak istemedim ama söylemeden de içim rahat etmedi.
Ayyy ben de güzel güzel elbiseler aldım öylece kaldılar. Ne giyecek enerjim ne de yerim var evden çıkmıyorumolsun olsun bu da böyle olsun
Evet yazmıyor benimde dikkatimi çekti de oda işlerine girmişti ya yoğun herhalde dedim
Ben uzun süredir 2 kullanıyordum canım bence rahatlatıyordur çünkü demek ben içmesem bu ilaçları neler yaşayacaktım diye düşünüyorum. Bence randevunda sor doktoruna çıkartır diye düşünüyorum zararı yok çünkü çok ilaç karşıtı değilseBen magnezyumu ( Magosit) günde bir kez kullanıyorum. Ağrım yok ama çok kasılmam var. Senin iki kez kullanman rahatlattı mı ? Doktora mesaj mı atsam bilemedim bende. Ya da yarından sonra randevum var. O zaman sorarım.
Hadi bakalım hızlıca geçsin inşallahOy maşallah onaartık sık sık doktorlarda olucaz oyle boyle derken de zor ama kolay gecırcez zamanı
Ellerine sağsın kuzum çok güzel olmuşKızlar kapı susumu bitirdim
Senin de haftaya randevun olmalı o zamanAyy maşallah onabende en son 27.haftada gitmiştim 3 hafta oldu çok merak ediyorum nasıl büyümüş mü kilo almış mı başı poposu nerde
Artık 2 haftada bir görüp rahatlayacağız inşallah bir de sağlıkla doğuralım da
Pegasusla uçuş varsa 36. haftaya kadar raporsuz uçulabiliyor, thy ise 32. haftadan itibaren rapor istiyor. Geçen haftasonu uçuş yaptım da bakmıştımKatılıyorum canım uçak daha sağlıklı olacak.. rapor almak lazım sanırım?
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Burada hepimiz çok iyi empati yapabiliyoruz bu yüzden birbirimize hep desteğizİdare ediyoruz kuzum şuan için bakalım saatim saatime uymuyor şuan
Ay çok şükür gözün aydın vallahiKizlaaaarrr evimi sualri geldi çok sukur Ay gece Bi duş almışım 2 saatbugün 30.haftama girdim çok heyecanliyim
Gözün aydın canımmKizlaaaarrr evimi sualri geldi çok sukur Ay gece Bi duş almışım 2 saatbugün 30.haftama girdim çok heyecanliyim
Grubun en çok doktora gideni benim sanırım. Ben bile nasıl daha fazla gidebilirim diye düşünüyorumHadi bakalım hızlıca geçsin inşallah
Ellerine sağsın kuzum çok güzel olmuş
Senin de haftaya randevun olmalı o zamaninsan görmeye doyamıyor yaa ultrasonla akşama kadar ne yapıyo izlesek keşke Allah hepimize sağlıklı süreçler, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Pegasusla uçuş varsa 36. haftaya kadar raporsuz uçulabiliyor, thy ise 32. haftadan itibaren rapor istiyor. Geçen haftasonu uçuş yaptım da bakmıştım
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Burada hepimiz çok iyi empati yapabiliyoruz bu yüzden birbirimize hep desteğiz
Ay çok şükür gözün aydın vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?