Bende bundan istiyorum ne kadar canım 400 civarı dediler banaKızlar kapı susumu bitirdim
Valla biz ne istersek tersi oluyor gibi onlar iyi olsun da çekeceğizHamileliğim yaza geliyor bol bol yüzerim dedim bahar aylarında,demez olaydımHevesle gittim 2 tane büyük bikini aldım, kurban bayramı tatilinde 2 kere gittim sonra lekelenme geldi, doktor bi süre dinlen dedi sonra kabus sıcaklar başladı dışarı çıkamadım derken o gittiğimle kaldım
Yok canım bu cumartesi 31.haftaya gireceğim 31+0da da randevum varHadi bakalım hızlıca geçsin inşallah
Ellerine sağsın kuzum çok güzel olmuş
Senin de haftaya randevun olmalı o zamaninsan görmeye doyamıyor yaa ultrasonla akşama kadar ne yapıyo izlesek keşke Allah hepimize sağlıklı süreçler, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Pegasusla uçuş varsa 36. haftaya kadar raporsuz uçulabiliyor, thy ise 32. haftadan itibaren rapor istiyor. Geçen haftasonu uçuş yaptım da bakmıştım
Allah yar ve yardımcın olsun kuzum. Burada hepimiz çok iyi empati yapabiliyoruz bu yüzden birbirimize hep desteğiz
Ay çok şükür gözün aydın vallahi
Bende kendi doktoruma cumartesi gideceğim nstyi de gösteririm hem o da nst çekecek sanırım ona göre bana da bir şey söylerCanım kesin yürüyüşten diyemem tabi ki. Dr da öyle bir şeyden bahsetmedi. Bu benim yorumum. Heralde diyorum o da tetikledi. Dr çünkü artık yürüyüş yok istirahat edeceksin dedi. Senin de aklında olsun diyorum korkutmak istemedim ama söylemeden de içim rahat etmedi.
Ayyy ben de güzel güzel elbiseler aldım öylece kaldılar. Ne giyecek enerjim ne de yerim var evden çıkmıyorumolsun olsun bu da böyle olsun
Hareketlerini şimdi iyi hissediyorum ya durabiliyorum. Hissedemiyoken gerekli gereksiz bir sürü gitmiştim ben de. :dGrubun en çok doktora gideni benim sanırım. Ben bile nasıl daha fazla gidebilirim diye düşünüyorumDediğin gibi sürekli izleyebilsek keşke Ben dayanamıyorum 2 haftada bir doktordayım başından beri Allah'tan iş yerinden özel sigorta var gittiğim hastanede muayeneler tamamen ücretsiz yoksa batmıştık
Az kalmış süperYok canım bu cumartesi 31.haftaya gireceğim 31+0da da randevum var
Evet bitanem rezene ben cok sevıyorum zaten o dönemde ıcmek hele bana cok ıyı gelıyor , ısırgan otu da aynı zamanda sut arttırıcı olarak cok ıyı bırde papatya alıyorum ben gecelerı de karıştırıyorum ıcıne hem bebişe de sütümden geçsin rahatlasın hem ben rahatlayım dıye cunku lohusa psıkolojı sakınlıkte onemlı
Maşallahh :) ben de çok merak ediyorum daha ne kadar büyüyecekler. Kocaman oldular yaaGöbüş güncellemesi yaptım son aylarda ne kadar büyüyecek bakalımay burda hep görüşlü foto kullanıyorum başka yerde çok paylaşmayınca burda gördükçe hoşuma gidiyor
Ay inşallah ya geçen kontrolde yüzünü kordona dayanmıştı inşallah bu sefer gösterirHareketlerini şimdi iyi hissediyorum ya durabiliyorum. Hissedemiyoken gerekli gereksiz bir sürü gitmiştim ben de. :d
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortamız var bizim de. Meğerse muayene ücretlerini yıllık limitten düşüyomuş.. Şimdi limitim az kaldı ve sık kontrol zamanı geldi slkjgdfgdf hayırlısı...
Önceden bilseydim bi devlete bi özele giderdim
Az kalmış süperinnşallah her şey yolundadır ve tontik yanaklarını gösterir senin miniş :))
Eşim her akşam göbeğine bakıp kocaman oldu bu dana diyorMaşallahh :) ben de çok merak ediyorum daha ne kadar büyüyecekler. Kocaman oldular yaa
Ayy limitten düşmesi kötü oluyor ben onu geçen sene yaptım. Ben eski gittiğim hastanede de sınırsız sanıyordum , kasımda pat diye limit bittiHareketlerini şimdi iyi hissediyorum ya durabiliyorum. Hissedemiyoken gerekli gereksiz bir sürü gitmiştim ben de. :d
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortamız var bizim de. Meğerse muayene ücretlerini yıllık limitten düşüyomuş.. Şimdi limitim az kaldı ve sık kontrol zamanı geldi slkjgdfgdf hayırlısı...
Önceden bilseydim bi devlete bi özele giderdim
Az kalmış süperinnşallah her şey yolundadır ve tontik yanaklarını gösterir senin miniş :))
Ay bu kocalar fena. :)) ama onlara da garip geliyodur yaa eşin her gün biraz daha kocaman oluyor :dEşim her akşam göbeğine bakıp kocaman oldu bu dana diyor
Kız bende bi de gebelik teminatı var. Hamilelik kısmında limitsiz yazıyor. Muayeneleri kapsıyor sanıyodum kapsamıyormuşAyy limitten düşmesi kötü oluyor ben onu geçen sene yaptım. Ben eski gittiğim hastanede de sınırsız sanıyordum , kasımda pat diye limit bittiSeninki de inşallah doğuma kadar yeter sonrası çok önemli değil
Evet gecen bende etıketledım cevap vermedı
Kendım yaptım ben aşkım 80+60 kargoyu da sayarsak 30 tl çiçekler gelin çiçeğimden kopardım 170 TL ye mal etmıs oldumBende bundan istiyorum ne kadar canım 400 civarı dediler bana
Ben de koyayım dur kendı cekımımı yaptımGöbüş güncellemesi yaptım son aylarda ne kadar büyüyecek bakalımay burda hep görüşlü foto kullanıyorum başka yerde çok paylaşmayınca burda gördükçe hoşuma gidiyor
Hamılelıkte bıtkı çayı kullanımını dogru bulmuyorum ben zaten bu emzırme çayı ıcın benım onerım doğum sonrasıHamilelikte isirganotu cay ya da besin olarak tavsiye edilmiyor bu arada. Rahim uyarıcı etkisi olduğu icin erken doguma neden olabiliyor. Google'da ısırgan otu hamilelik diye aratınca butun sayfalarda benzer şey yazıyor. Ben de çok severim isirgani, hamileliğin başlarında toplamistim, sonra yemeden once bir aratayım dedim, onları görünce yemekten vazgeçmiştim, oradan biliyorum.
Ben terlemiyorum resmen eriyorumSanırım bu yaz bitmicek
Bende sıcağın yerini yağmur aldı diye gördümSanırım bu yaz bitmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?