2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla biz ne istersek tersi oluyor gibi onlar iyi olsun da çekeceğiz benim çok şükür bu haftaya kadar güzeldi ama son trimester bana da gümbür gümbür geldi artık bulunmayan midem bulanıyor ağrımayan kasığım ağrıyor büyüyen göbekle uyumak zaten çok zor gece sürekli eşim sırt üstü uyuyorsun diye döndürüyor hareketlerimde çok ksıtlanma yok ama o da yakındır

Yok canım bu cumartesi 31.haftaya gireceğim 31+0da da randevum var

Bende kendi doktoruma cumartesi gideceğim nstyi de gösteririm hem o da nst çekecek sanırım ona göre bana da bir şey söyler
Ben bir de 32.haftada çalışır raporu almayı düşünüyordum bakalım nasıl geçecek sürecim umarım bir sıkıntı çıkmaz da çalışırım evde oturmayı da hiç sevmiyorum

Hareketlerini şimdi iyi hissediyorum ya durabiliyorum. Hissedemiyoken gerekli gereksiz bir sürü gitmiştim ben de. :d
Allianz tamamlayıcı sağlık sigortamız var bizim de. Meğerse muayene ücretlerini yıllık limitten düşüyomuş.. Şimdi limitim az kaldı ve sık kontrol zamanı geldi slkjgdfgdf hayırlısı...
Önceden bilseydim bi devlete bi özele giderdim
Yok canım bu cumartesi 31.haftaya gireceğim 31+0da da randevum var
Az kalmış süper innşallah her şey yolundadır ve tontik yanaklarını gösterir senin miniş :))

Hamilelikte isirganotu cay ya da besin olarak tavsiye edilmiyor bu arada. Rahim uyarıcı etkisi olduğu icin erken doguma neden olabiliyor. Google'da ısırgan otu hamilelik diye aratınca butun sayfalarda benzer şey yazıyor. Ben de çok severim isirgani, hamileliğin başlarında toplamistim, sonra yemeden once bir aratayım dedim, onları görünce yemekten vazgeçmiştim, oradan biliyorum.

Ay inşallah ya geçen kontrolde yüzünü kordona dayanmıştı inşallah bu sefer gösterir

Ayy limitten düşmesi kötü oluyor ben onu geçen sene yaptım. Ben eski gittiğim hastanede de sınırsız sanıyordum , kasımda pat diye limit bitti Seninki de inşallah doğuma kadar yeter sonrası çok önemli değil

Eşim her akşam göbeğine bakıp kocaman oldu bu dana diyor
Ay bu kocalar fena. :)) ama onlara da garip geliyodur yaa eşin her gün biraz daha kocaman oluyor :d
Benimki de koca göbük diyor. :d arada da Kirli diyor..

Kız bende bi de gebelik teminatı var. Hamilelik kısmında limitsiz yazıyor. Muayeneleri kapsıyor sanıyodum kapsamıyormuş neyse ki fark ettim. Bir şekilde yetirmeye çalışacağız bakalım yetmezse de İdil kuşun canı sağolsun...

Hamılelıkte bıtkı çayı kullanımını dogru bulmuyorum ben zaten bu emzırme çayı ıcın benım onerım doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…