2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kendım yaptım ben aşkım 80+60 kargoyu da sayarsak 30 tl çiçekler gelin çiçeğimden kopardım 170 TL ye mal etmıs oldum
Ben ahşabını ve malzemeleri sordum ama onu değil şu modeli 400 tuttu zaten uğraşılmaz dedim ama çok severim normalde yapmayı mevlidi için lavanta kesesi yapayım diyorum hatta kendim bide yanına Yasin ve tesbihli paketlerden

Eklentiler

• IMG_6663.webp
    34 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_6664.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 68
Bağışıklık düşüyor canım normal geçer bunlar.izulme

Bağışıklık düşmüş canım. Biraz vitamin falan artır istersen.

Sağlık ocağına dün aşıya gidince vitamin bakalım dedim B12 düşmüş 94'e , Haziran'da 425ti oğlum beni sömürmüş O kadar demir içiyorum Ferritin 22 yahu. Bi de sadece insülin değeri bakmış bi değer aralığı da yok bu ne ki acaba

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-08-17-37-25-018_tr.gov.saglik.enabiz-edit.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 69
İnstada dıkkat et bak beğenmesi cok az yorum yok falan bellı olmaz ne olacağı
Bu modellerı yapmaya uğraşma zaten benımkı basıt

Tamamı da böyle. ebru_can_ebru şu insüline kafam takıldı canım bilgin var mı nternet yüksek yazıyor ama tek başına ona bakmak pek mantıklı değil gibi de

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-08-18-36-16-888_com.mi.globalbrowser-edit.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 60
Tamamı da böyle. ebru_can_ebru şu insüline kafam takıldı canım bilgin var mı nternet yüksek yazıyor ama tek başına ona bakmak pek mantıklı değil gibi de
Hgb iyi canım ferritin biraz düşük ama normal en azından kan yoğunluğu iyi tsh biraz yüksek normal aralıkta evet ama gebelikte tsh 2.50 altında olması isteniyor bende hasimato var o yüzden ilaç kullanıyorum zaten.
Burda da gebeliğe bağlı tsh yükselen arkadaşlara ilaç başladılar.
onun dışında b12 düşük evet ona da takviye başlayabilir doktorun.
İnsülin hakkında da net bilgim yok ancak insülin direnci bakılıyor ona da kanda açlık glukoza bakılıp insülin sonucuna göre bir hesaplama yapılıyor iki sonuç çarpılıp 400 küsür bir sayıya bölünüyor ama tam bilmiyorum şimdi sende glukoz sonucu olmayınca bu insülin farklı bir tetkik mi diye düşündüm.

Kızlar ben özel klinik takipliyim ama evime yakın bi devlet hastanesinde gebe okuluna gitmek istiyorum randevu mu alıyoruz yoksa rastgele mi gidiyoruz ne kadar sürüyor fikri olan var mı?

Anladım canım,akşam olunca doktoruma atmadım sabah yollarım bi insülini sorarım. Bana da bitek insülin bakması tuhaf geldi şeker yüklemem normal gelmişti gerekirse doktor tekrar ister herhalde. B12 de içmiştim yükselince bıraktırdı yine düşmüş Çok sağol TSH Benim doktor hiç bakmadı sanki onu da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…