2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebek doğunca ağladığında ciğerlerindeki sıvıyı atar kuzum ilk ağlama bu yüzden önemli ve sağlıklıdır (sağlıkçı değilim benim bildiğim bu) yerim ben onu uyusun büyüsün

Ben de bazen şaşırıyorum benimki biraz arttı son zamanlarda göğüs pedi koyuyorum

32+5 teyim bugün canım
Sen de ne zamandır geliyordu canım
Bugün çıkabilirsin dedi dr ama süt gelirse hemen bebeğe veririz diye bugün de kalıcam. Bebek için pazar olduğundan dr ile görüşemedik yarın arayıp bilgi verecekmiş
Hadi bakalım inşAllah gelir sütün

Sen de ne zamandır geliyordu canım

Hadi bakalım inşAllah gelir sütün
Valla unuttum canım benim uzun zamandır damla damla geliyordu doktoruma sordum 25. Haftadan sonra göğüs hazırlık yapıyormuş ve sarı bir sıvı üretmeye başlıyormuş normal dedi ama son zamanlarda arttı bende sıcaklarda da ped koyduğum için sütyeni çıkaramıyorum yoksa kıyafetime çıkıyor bozuk para büyüklüğünde falan

Anladım canım bakalım benim ki çok yapcak mı olmadı bende ped koyarım

Canım benim geçmiş olsun gözlerin aydın yeni gördüm sağlıkla sıhhatli kucağına al insallahh güçlü anne ❤Senin gibi annesi olduğu için çok şanslı Kuzey Ata bende duygulananlardanim tez zamanda kuvezden çıksın insallah❤

Bugun 31 haftayim
Doktora 30+5 de gittim
2 kilo olmus bile iri bebek olacak geriye kalan 10 haftani dikkat ederek gecir dedi
Ondan yakiniyodum
Kizlar normal kiloda dogdu ama oglan dayisi gibi olacak heralde diyodum
Masallah canım benim bizde de dayı 5 kilo doğmuş bakalim bizde nasil olacak❤Seninde iki kızın var ya kendime benzetiyorum kızlar kac yasindaydi benim 8 ve 5 yasındalar nasıl olacak çok merak ediyorum.Birbirlerini elbise toka kiskanirlar erkek bebeğe ne tepki verecekler acaba şimdi hevesli duruyorlar ama pek güvenemiyorum

Ben de öyle yapayım o zaman kuzum
İkisini de koyayım madem çantaya

Aaa incir cidden memintoya benziyor kız haklısın ekim ayında incir olur mu hala ki? Alıp buzluğa mı atsam bende buzlukta durur mu?
Ekime kalmaz sanki yaaa tam emin değilim canım. Ya bi denesene alıp at buzluğa donsun sonra çözdür ye bakalım nasıl olacak. İncir uyutması derler annem ondan yapardı ablama süt olsun diye. Kuru kayısı ile de yapılıyor o ondan yaptırırsın annene yaz bunu bak çok işe yarıyor tarifi nette var.
Yaa ne dicem benim bu aralar göğüs uçlarım ıslak gibi dün farkettim sızlıyor ben bu ara tayin pekmez ve incir yiyorum hep etkiledi mi acaba beni
Ben de sarı sarı birşeyler oluyor ama ucunda kurumuş şekilde oluyor ıslaklık hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…