Bebeğimş gördüm geldim Bugün dr uyutalım ciğerleri yormasın demiş. Uyuyordu ayakları sevince kıpırdadı biraz. Kuzum çok minik yaa. ebru_can_ebru
kuzum doğduğunda ağlatmışlar o önemli iyi bi'şey dimi?
Bebeğimş gördüm geldim Bugün dr uyutalım ciğerleri yormasın demiş. Uyuyordu ayakları sevince kıpırdadı biraz. Kuzum çok minik yaa. ebru_can_ebru
Bebek doğunca ağladığında ciğerlerindeki sıvıyı atar kuzum ilk ağlama bu yüzden önemli ve sağlıklıdır (sağlıkçı değilim benim bildiğim bu) yerim ben onu uyusun büyüsün
Bugün çıkabilirsin dedi dr ama süt gelirse hemen bebeğe veririz diye bugün de kalıcam. Bebek için pazar olduğundan dr ile görüşemedik yarın arayıp bilgi verecekmiş
Bunlarla da artar Allah ın izniyle canım ama bebişin bir memeye yaklaşsın birbirinizin kokusunu bir alın asıl artışı o zaman gör sen bol bol su iç sağım yap
Bugün çıkabilirsin dedi dr ama süt gelirse hemen bebeğe veririz diye bugün de kalıcam. Bebek için pazar olduğundan dr ile görüşemedik yarın arayıp bilgi verecekmiş
Valla unuttum canım benim uzun zamandır damla damla geliyordu doktoruma sordum 25. Haftadan sonra göğüs hazırlık yapıyormuş ve sarı bir sıvı üretmeye başlıyormuş normal dedi ama son zamanlarda arttı bende sıcaklarda da ped koyduğum için sütyeni çıkaramıyorum yoksa kıyafetime çıkıyor bozuk para büyüklüğünde falan
Valla unuttum canım benim uzun zamandır damla damla geliyordu doktoruma sordum 25. Haftadan sonra göğüs hazırlık yapıyormuş ve sarı bir sıvı üretmeye başlıyormuş normal dedi ama son zamanlarda arttı bende sıcaklarda da ped koyduğum için sütyeni çıkaramıyorum yoksa kıyafetime çıkıyor bozuk para büyüklüğünde falan
Canlar oğlumu gördüm Yoğun bakım ünitesi en sonda idi biz giderken hareket etmiyordu ben gittim kıpırdanmaya başladı, bacaklarını falan sevdirdiler eller kollar hiç durmadı Şu an entübe inşallah kısa zamanda gelişir ciğerlerimiz ben oğluma güveniyorum Boyumuzda 43 cm imiş bana minicik geldi ama Benim hiç ağrım yok iyiyim
Canım benim geçmiş olsun gözlerin aydın yeni gördüm sağlıkla sıhhatli kucağına al insallahh güçlü anne ❤Senin gibi annesi olduğu için çok şanslı Kuzey Ata bende duygulananlardanim tez zamanda kuvezden çıksın insallah❤
Bugun 31 haftayim
Doktora 30+5 de gittim
2 kilo olmus bile iri bebek olacak geriye kalan 10 haftani dikkat ederek gecir dedi
Ondan yakiniyodum
Kizlar normal kiloda dogdu ama oglan dayisi gibi olacak heralde diyodum
Masallah canım benim bizde de dayı 5 kilo doğmuş bakalim bizde nasil olacak❤Seninde iki kızın var ya kendime benzetiyorum kızlar kac yasindaydi benim 8 ve 5 yasındalar nasıl olacak çok merak ediyorum.Birbirlerini elbise toka kiskanirlar erkek bebeğe ne tepki verecekler acaba şimdi hevesli duruyorlar ama pek güvenemiyorum
Canım benim burada birbirimize desteğimiz paha biçilemez o kadar rahatlıyorum ki iyi ki varsınız, annem de bugün ne çok yazıştın kimle konuşuyorsun o kadar diyor
Ekime kalmaz sanki yaaa tam emin değilim canım. Ya bi denesene alıp at buzluğa donsun sonra çözdür ye bakalım nasıl olacak. İncir uyutması derler annem ondan yapardı ablama süt olsun diye. Kuru kayısı ile de yapılıyor o ondan yaptırırsın annene yaz bunu bak çok işe yarıyor tarifi nette var.