2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim de ilk öyleydi sonra bir baktım o sarı şey kendiliğinden koptu yandı göğsüm baya şimdi ıslaklık başladı

Canimmm maşallah evet tabi ki önemli ciğerlerini açmışlar iyice. Uyusun minnoşum masallaj ona daha düzgün nefes alır hemde

O arkadas benim evet tahinde guzel sut yapiyo
Ben ilk baslarda cok helva yedim hani elinin altinda hazir bise bide canim cekiyodu resmen sut fiskiriyodu
Tahin pekmez boyle 1 yasini falan gecince esim yedikce yemeye basladim oda aliskanlik yapinca bi donemde onu yedim 22 aylik maceramiz boyle devam etti

Ben de çok severim ve yerim şifa olsun canım tahin pekmeze de bayılırım biraz da ceviz içine gideyim de yiyeyim beee

Benim kizlar biri 13 biri 3 yasinda canim
Buyuk olan cok heycanli erkek kardesi olacagi icin ilerisi icin hayaller kuruyoruz sen evlenir gidersin oglusuma kiz istemeye gideriz sen gorumce olursun diye heycanlaniyo
Kucugu bilmiyorum nasil tepki verecek dogduktan sonra gorucez artik

Ben kullanıcam da alıcam da kuzum oglumda galactago kullandım yıne ondan alıcam

Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar

Maşallah canım bakalim bizimde tepkilerimiz nasıl olacak

Çok geçmiş olsun canım niye kustun acaba biseyden mi tiksindin şimdi nasilsjn

Geçmiş olsun canım benim. Kusmaktan ol.ustur o kasılma geçer merak etme doğum kasilmasi değil . Ortalıkta çok fena salgın var herkes de sırayla oluyor serumla toparlarsin inşallah canım benim

Aaaaa tüh benim gibi olmuşsun sanki canım yaaa geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kesilir kasılmalar.

Çok geçmiş olsun salgın var galiba şuan

Kızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…