Ekime kalmaz sanki yaaa tam emin değilim canım. Ya bi denesene alıp at buzluğa donsun sonra çözdür ye bakalım nasıl olacak. İncir uyutması derler annem ondan yapardı ablama süt olsun diye. Kuru kayısı ile de yapılıyor o ondan yaptırırsın annene yaz bunu bak çok işe yarıyor tarifi nette var.
Ben de sarı sarı birşeyler oluyor ama ucunda kurumuş şekilde oluyor ıslaklık hissetmiyorum.
Bebeğimş gördüm geldim Bugün dr uyutalım ciğerleri yormasın demiş. Uyuyordu ayakları sevince kıpırdadı biraz. Kuzum çok minik yaa. ebru_can_ebru
kuzum doğduğunda ağlatmışlar o önemli iyi bi'şey dimi?
atatalya
canım incir ye. İncir süt yapıyormuş. Zaten tipi de meme gibi içi de süt kanalları gibi dalından koparınca bile sütü akar yaaaa Rabbim yaratmış yani süt olsun diye. Tam da incirler çıkıyor bu fırsatı mutlaka değerlendir canım. Bir de tahin. Bir arkadaş yazmış helva diye asıl mevzu tahindeymiş. Tabi helva da olur Papatyamaviss
in önerdiği damladan da çok memnun kalanlar var hepsini kombo yap sütler fışkırsın hadi bakalım
O arkadas benim evet tahinde guzel sut yapiyo
Ben ilk baslarda cok helva yedim hani elinin altinda hazir bise bide canim cekiyodu resmen sut fiskiriyodu
Tahin pekmez boyle 1 yasini falan gecince esim yedikce yemeye basladim oda aliskanlik yapinca bi donemde onu yedim 22 aylik maceramiz boyle devam etti
O arkadas benim evet tahinde guzel sut yapiyo
Ben ilk baslarda cok helva yedim hani elinin altinda hazir bise bide canim cekiyodu resmen sut fiskiriyodu
Tahin pekmez boyle 1 yasini falan gecince esim yedikce yemeye basladim oda aliskanlik yapinca bi donemde onu yedim 22 aylik maceramiz boyle devam etti
Masallah canım benim bizde de dayı 5 kilo doğmuş bakalim bizde nasil olacak❤Seninde iki kızın var ya kendime benzetiyorum kızlar kac yasindaydi benim 8 ve 5 yasındalar nasıl olacak çok merak ediyorum.Birbirlerini elbise toka kiskanirlar erkek bebeğe ne tepki verecekler acaba şimdi hevesli duruyorlar ama pek güvenemiyorum
Benim kizlar biri 13 biri 3 yasinda canim
Buyuk olan cok heycanli erkek kardesi olacagi icin ilerisi icin hayaller kuruyoruz sen evlenir gidersin oglusuma kiz istemeye gideriz sen gorumce olursun diye heycanlaniyo
Kucugu bilmiyorum nasil tepki verecek dogduktan sonra gorucez artik
Hastane çantasına koymalık bir tane böyle istiyordum kuzum ben de iyi oldu ekran görüntüsünü aldım ebebek e gidince alayım atayım bavula dursun
Sende bestlak falan da atmalı mı bavula? Hastanede hem çayı hem damlayı kullansak olur mu?
Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey ebru_can_ebru
yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar
Benim kizlar biri 13 biri 3 yasinda canim
Buyuk olan cok heycanli erkek kardesi olacagi icin ilerisi icin hayaller kuruyoruz sen evlenir gidersin oglusuma kiz istemeye gideriz sen gorumce olursun diye heycanlaniyo
Kucugu bilmiyorum nasil tepki verecek dogduktan sonra gorucez artik
Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey ebru_can_ebru
yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Geçmiş olsun canım benim. Kusmaktan ol.ustur o kasılma geçer merak etme doğum kasilmasi değil . Ortalıkta çok fena salgın var herkes de sırayla oluyor serumla toparlarsin inşallah canım benim
Kızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım