2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay burda aceleci bebişleri görünce bende hiç bebeğimin kilosuna boyuna bakmadığımı farkettim. Tek bildiğim 1 hafta önden gittiği ortalama değerlerinin hep şimdi inceledim 23+3 olması gereken dönemde 24+2 çıkmış detaylıda 672gr/ 28cm yazıyor. Biz 33. Haftanın başında uçak biletlerini aldık. O kadar erken olmaz diye düşündük 31-32 hafta süprizi gelmez diye umuyorum bizim bebiştende bu senenin bebekleri azcık hızlılar hemen büyüdüler kuzucuklar

Yani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evet
Ya bi de atatalya epidural vuruldum uyuşmadı sonra genel anesteziye çevirdiler dedi sanki neden öyle oldu ki, azcık kendine gelsin soralım
sandriyon
Kızlar temız çıktı sonuclar ama ben cok kotu oldum
Çok geçmiş olsun, salgın var ya ben de eşimin köyündeydim birkaç kişi acillik olmuş enfeksiyon demişler, anamın yanına kaçtım

Bilmiyorum ki canım sormadım da vurdular edidural cimcikledi hissediyorum dedim Genele döndürdüler bana da uyutuyorum demedi bi uyandım bitmiş herşey

Papatyamaviss canım kusmak zaten perişan ediyor insanı. Benim o günden sonra boğazım öyle tahriş olmuştu ki günlerce sesim çıkmadı yani. Sen şimdi git evine güzelce yat dinlen birkaç gün toparlanana kadar. Anneler gelecekti en son onlar yapsınlar işlerini artık. Bol su iç. En iyi gelen şey o

Kuzum annemlerde cuma pazar gelecekler pek faydası olmaz bana ama toparlarım cabuk ınsallah en son suyu kustuktan sonra onu bıle ıcmedım gelmıyor esım azcık yemek getırdı mınıcık yedım bıraktım gıtmıyor bulanıyor hala daha geçer elbet
D dra21

İshalin falan olmaz inşAllah damardan sıvı verdiyseler birsz toparlarsın dinlensen keşke daha iyi olur

Geçmiş olsun canım benim bizi de haberdar et

Serumuna bulantı önleyici falan koymadılar mı ki ? Bana 3 gün serumla mide koruyucu falannverdilerdi. Yoksa aynı senin gibi herşeyi çıkarıyordum

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun

Canım ben acile gittiğimde 40 üzerindeydi kasılmalar. Hatta NTS 'nin ilk zamanlarında 60 üzerine bile çıktığı çizgi olmuş. Düzenliydi de. Ama doğum kasılması sanmaları için, yarım saat bir saat sonra çektiklerinde de yine düzenli ve yüksek çıkması gerekiyormuş. Benim sonraki çektikleri düzensiz ve çok çok düşük çıkmıştı.
Senin zaten düşük çıkmış. Doğum sancısı değil :)

Ben Perşembe günü yeniden muayene gittim. Muayene öncesi yine nts girdim ama düşük çıktı. Normalde evde çok kasılıyor ama bu nts zamanı çok rahattım. Doğum kasılmalarında her an çıkıyormuş öyle dediler.

Geçmiş olsun

Evet kuzucum evet kağıdı gördüğümde zaten bısey yok dedım ama kusmaktan dolayı karnım kasılınca cok ağrıyordu sadece baya zorlandım ıster ıstemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…