Daha iyiyim canımBiraz dinlen kuzum.sancin kanaman yoksa geçer inşallah
Daha iyi misin şuan
Sağol kuzu daha iyiyim takipteyimGeçmiş olsun canım takip et bakalım..
Amaaan zor bulunan bişey değil sonuçta yetmezse alırımBana emzirdiğini sürece özellikle ilk aylar lazım olur dedi görümcem ondan
Hadi bakalım, inşAllah bulursun canımEvimin yaninda var gittim baktim ama hep curuk ezilmisdi.
Simdi turk marketine gidiyorumonlardaki daha guzel olur
Ya bi de atatalya epidural vuruldum uyuşmadı sonra genel anesteziye çevirdiler dedi sanki neden öyle oldu ki, azcık kendine gelsin soralımYani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evet
Çok geçmiş olsun, salgın var ya ben de eşimin köyündeydim birkaç kişi acillik olmuş enfeksiyon demişler, anamın yanına kaçtım
Sağol canım bizde şaşkın olduk biraz ama çok şükür iyiyizAyy çok sevindimatatalya çokta duygulandım birazda korktum djdkwk benimde yaklaşıyor her an olabilir diye
Geçmiş olsun canım
Bilmiyorum ki canım sormadım da vurdular edidural cimcikledi hissediyorum dedimYa bi de atatalya epidural vuruldum uyuşmadı sonra genel anesteziye çevirdiler dedi sanki neden öyle oldu ki, azcık kendine gelsin soralım
Çok geçmiş olsun, salgın var ya ben de eşimin köyündeydim birkaç kişi acillik olmuş enfeksiyon demişler, anamın yanına kaçtım
Bencede canımAmaaan zor bulunan bişey değil sonuçta yetmezse alırım
Kuzum annemlerde cuma pazar gelecekler pek faydası olmaz bana ama toparlarım cabuk ınsallah en son suyu kustuktan sonra onu bıle ıcmedım gelmıyor esım azcık yemek getırdı mınıcık yedım bıraktım gıtmıyor bulanıyor hala daha geçer elbetPapatyamaviss canım kusmak zaten perişan ediyor insanı. Benim o günden sonra boğazım öyle tahriş olmuştu ki günlerce sesim çıkmadı yani. Sen şimdi git evine güzelce yat dinlen birkaç gün toparlanana kadar. Anneler gelecekti en son onlar yapsınlar işlerini artık. Bol su iç. En iyi gelen şey o
İshalin falan olmaz inşAllah damardan sıvı verdiyseler birsz toparlarsın dinlensen keşke daha iyi olur
Geçmiş olsun canım benim bizi de haberdar etKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar
Serumuna bulantı önleyici falan koymadılar mı ki ? Bana 3 gün serumla mide koruyucu falannverdilerdi. Yoksa aynı senin gibi herşeyi çıkarıyordum
Geçmiş olsunKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Geçmiş olsunKızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım
Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
Koydular kuzum aslındaSerumuna bulantı önleyici falan koymadılar mı ki ? Bana 3 gün serumla mide koruyucu falannverdilerdi. Yoksa aynı senin gibi herşeyi çıkarıyordum
Evet kuzucum evet kağıdı gördüğümde zaten bısey yok dedım ama kusmaktan dolayı karnım kasılınca cok ağrıyordu sadece baya zorlandım ıster ıstemezCanım ben acile gittiğimde 40 üzerindeydi kasılmalar. Hatta NTS 'nin ilk zamanlarında 60 üzerine bile çıktığı çizgi olmuş. Düzenliydi de. Ama doğum kasılması sanmaları için, yarım saat bir saat sonra çektiklerinde de yine düzenli ve yüksek çıkması gerekiyormuş. Benim sonraki çektikleri düzensiz ve çok çok düşük çıkmıştı.
Senin zaten düşük çıkmış. Doğum sancısı değil :)
Ben Perşembe günü yeniden muayene gittim. Muayene öncesi yine nts girdim ama düşük çıktı. Normalde evde çok kasılıyor ama bu nts zamanı çok rahattım. Doğum kasılmalarında her an çıkıyormuş öyle dediler.
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?