Geçmiş olsun canım haberdar et bizi deKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar
Canım bağırsakların çalışıyor da adet ağrısına mı benzettin acaba. Geçen gün oldu bana daKızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım
Biraz dinlen kuzum.sancin kanaman yoksa geçer inşallahKızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım
Evet canım dün doğurdu. Suyu kalmamıştı acil aldılar bebeği. Çok şükür ikisi de sağlıklıAyyy kızlar ben tatildeyim giremedim çokatatalya doğurdu mu noldu ben anlayamadım nolur biri özet geçsin
Evet canım dün doğum oldu kuzey ata geldiAyyy kızlar ben tatildeyim giremedim çokatatalya doğurdu mu noldu ben anlayamadım nolur biri özet geçsin
Evimin yaninda var gittim baktim ama hep curuk ezilmisdi.Ya kıyamam, yok mu bi Carrefour yakında?
Canım ben de sana bisey sorcam benim 2 normal doğumum var bunda epidural normali denesem mi diyorum ne dersin?Çok ağrısız mis ama sonra sezeryana da dönen oluyormus ne onerirsin banaEvet canım dün doğum oldu kuzey ata geldi
Gecmis olsun cnmKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Gorucez artik heycan doruktaMaşallah canım bakalim bizimde tepkilerimiz nasıl olacak
Ya o halde orgazmi dusunende ne bilim yani
Kızlar bu çok ilginç geldi bana sizinle de paylaşmak istedim. İnanılır gibi değil
Ben 2 dogumumuda epiduralle yaptimCanım ben de sana bisey sorcam benim 2 normal doğumum var bunda epidural normali denesem mi diyorum ne dersin?Çok ağrısız mis ama sonra sezeryana da dönen oluyormus ne onerirsin bana
Yani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evetCanım ben de sana bisey sorcam benim 2 normal doğumum var bunda epidural normali denesem mi diyorum ne dersin?Çok ağrısız mis ama sonra sezeryana da dönen oluyormus ne onerirsin bana
Bende civilden aldım 40lı 49 TL ye.. 40 tane yeter diye düşündüm umarım yeter29₺4 temiz bakalıme bebekten göğüs pedi aldım dün 100 adet 80 tl bide jellisi varmış gereksiz bence düz olanı aldım
Çok geçmiş olsun canım niye kustun acaba biseyden mi tiksindin şimdi nasilsjn
Geçmiş olsun canım benim. Kusmaktan ol.ustur o kasılma geçer merak etme doğum kasilmasi değil . Ortalıkta çok fena salgın var herkes de sırayla oluyor serumla toparlarsin inşallah canım benim
Aaaaa tühbenim gibi olmuşsun sanki canım yaaa geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kesilir kasılmalar.
Çok geçmiş olsun salgın var galiba şuan
Geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Ruh halleri çok değişik 4 yaşında kızım kardeşi olacağını duyduğu andan itibaren hayaller kuruyordu yemeğini ben yedireyim bezini ben değişeyim diye geçenlerde birden o doğunca bana abla demeyecek bende onu sevmeyecem oyuncaklarımı paylaşmıycam ne kadar dil döktümse de ikna edemedim.. Allahtan unuttu o konuyuBenim kizlar biri 13 biri 3 yasinda canim
Buyuk olan cok heycanli erkek kardesi olacagi icin ilerisi icin hayaller kuruyoruz sen evlenir gidersin oglusuma kiz istemeye gideriz sen gorumce olursun diyeheycanlaniyo
Kucugu bilmiyorum nasil tepki verecek dogduktan sonra gorucez artik
Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Dikkat et kendineKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
Geçmiş olsun canım aşırı sıcak gidiyor havalar birde salgın var ondandır diye düşünüyorum.. Çok şükür yolundaymış herşeyKızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
Geçmiş olsun canım takip et bakalım..Kızlar ben de az önce Adet tarzı gibi bir ağrı yaşadım şimdi belim ve bacaklarım çok ağrıyor yarın kontrolüm var zaten ama bir parol attım karnımda belirgin bir sertleşme yok açıkçası ona güveniyorum endolü koymakta kararsız kaldım
Bana emzirdiğini sürece özellikle ilk aylar lazım olur dedi görümcem ondanBende civilden aldım 40lı 49 TL ye.. 40 tane yeter diye düşündüm umarım yeter
Biraz daha iyiyim canım adet olcakta sökülemşyor gibi hissettim ama iyiyim çok şükür ter döktük vallahiCanım bağırsakların çalışıyor da adet ağrısına mı benzettin acaba. Geçen gün oldu bana dabiraz bekle bakalım madem parol aldın inşallah ile yarar. Gaz çıkarmaya çalışsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?