2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım haberdar et bizi de

Canım bağırsakların çalışıyor da adet ağrısına mı benzettin acaba. Geçen gün oldu bana da biraz bekle bakalım madem parol aldın inşallah ile yarar. Gaz çıkarmaya çalışsana

Biraz dinlen kuzum.sancin kanaman yoksa geçer inşallah

Gecmis olsun cnm
Maşallah canım bakalim bizimde tepkilerimiz nasıl olacak
Gorucez artik heycan dorukta

Kızlar bu çok ilginç geldi bana sizinle de paylaşmak istedim. İnanılır gibi değil
Ya o halde orgazmi dusunende ne bilim yani
Canım ben de sana bisey sorcam benim 2 normal doğumum var bunda epidural normali denesem mi diyorum ne dersin?Çok ağrısız mis ama sonra sezeryana da dönen oluyormus ne onerirsin bana
Ben 2 dogumumuda epiduralle yaptim
Bundada dusunuyorum kismetse

Canım ben de sana bisey sorcam benim 2 normal doğumum var bunda epidural normali denesem mi diyorum ne dersin?Çok ağrısız mis ama sonra sezeryana da dönen oluyormus ne onerirsin bana
Yani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evet

Çok geçmiş olsun canım niye kustun acaba biseyden mi tiksindin şimdi nasilsjn

Geçmiş olsun canım benim. Kusmaktan ol.ustur o kasılma geçer merak etme doğum kasilmasi değil . Ortalıkta çok fena salgın var herkes de sırayla oluyor serumla toparlarsin inşallah canım benim

Aaaaa tüh benim gibi olmuşsun sanki canım yaaa geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kesilir kasılmalar.

Çok geçmiş olsun salgın var galiba şuan

Geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
sandriyon
Kızlar temız çıktı sonuclar ama ben cok kotu oldum

Ruh halleri çok değişik 4 yaşında kızım kardeşi olacağını duyduğu andan itibaren hayaller kuruyordu yemeğini ben yedireyim bezini ben değişeyim diye geçenlerde birden o doğunca bana abla demeyecek bende onu sevmeyecem oyuncaklarımı paylaşmıycam ne kadar dil döktümse de ikna edemedim.. Allahtan unuttu o konuyu

Çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım aşırı sıcak gidiyor havalar birde salgın var ondandır diye düşünüyorum.. Çok şükür yolundaymış herşey

Geçmiş olsun canım takip et bakalım..

Canım bağırsakların çalışıyor da adet ağrısına mı benzettin acaba. Geçen gün oldu bana da biraz bekle bakalım madem parol aldın inşallah ile yarar. Gaz çıkarmaya çalışsana
Biraz daha iyiyim canım adet olcakta sökülemşyor gibi hissettim ama iyiyim çok şükür ter döktük vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…