Ruh halleri çok değişik 4 yaşında kızım kardeşi olacağını duyduğu andan itibaren hayaller kuruyordu yemeğini ben yedireyim bezini ben değişeyim diye geçenlerde birden o doğunca bana abla demeyecek bende onu sevmeyecem oyuncaklarımı paylaşmıycam ne kadar dil döktümse de ikna edemedim.. Allahtan unuttu o konuyu
Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey ebru_can_ebru
yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar
Sadece sağ tarafta sertlik bende de oluyor benim bebek sağda olduğu için geriyor, tümsek yapıyor bazen hatta ve aşağıya doğru da tekmeleri sallıyor (orada arada sertleşiyor.) Doktoruma kasılmadan nasıl ayırt edeceğim diye sordum dün dedi ki kasılma karnın üst tarafından başlar aşağı doğru gelir tüm karında olur dedi. Seninki normal bence su an he ama ağrı, sancı varsa nst ile bakmak gerekebilir.
Dün misafir gelecekti eşime sinirlendim biraz ondan sonra oldu benim ki yatana kadar devam etti. Yürüyemiyorum nasıl hazırlık yapayım dedim öyle bir ses yükselmesi olunca içerde panik yaptı herhalde ben bir şey bilmiyorum onu anladım araştırınca kötü şeyler çıkıyor diye de bakmıyorum bodoslama hamilelik geçiriyorum
Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Dün misafir gelecekti eşime sinirlendim biraz ondan sonra oldu benim ki yatana kadar devam etti. Yürüyemiyorum nasıl hazırlık yapayım dedim öyle bir ses yükselmesi olunca içerde panik yaptı herhalde ben bir şey bilmiyorum onu anladım araştırınca kötü şeyler çıkıyor diye de bakmıyorum bodoslama hamilelik geçiriyorum
Olur mu öyle şey kuzum benim senin de ilk hamileliğin galiba bir şeyler fark etsek bile bazen ne olduğuna anlam veremeyebiliyoruz. bağırırken aslında karnımız sertleşiyor ya belki de o yüzden oldu haklısın devam etmemiş ya önemli olan da bu
Olur mu öyle şey kuzum benim senin de ilk hamileliğin galiba bir şeyler fark etsek bile bazen ne olduğuna anlam veremeyebiliyoruz. bağırırken aslında karnımız sertleşiyor ya belki de o yüzden oldu haklısın devam etmemiş ya önemli olan da bu