Kızlar günaydın dün akşamdan itibaren grip gibi oldum bugün Antalya ya geçicez birkaç günlüğüne bakalım nasıl etcem sizde durumlar nasıl @Papatyamaviss vr taze anne atatalya
hersey yolunda mı diğer arkadaşlar @Aytanesii ayagın nasıl oldu canım
kbrms
bu earth mama nın göğüs ucu yağı baya iyiymiş sağınca kıpkırmızı oluyor kanıcak gibi oluyor sürüyorum bitince bi dahaki sağmada toparlamamış oluyor. Amerika'dan sipariş vermiştim sayende ☺
Güncel aldığım bilgi : Erken doğum durumunda öncesi alınacak izin de sonrasına ekleniyormuş şu an 4 aylık doğum sonrası iznim oluyormuş yani. Taburcu işlemlerimi başlatana sordum, öyle dedi
kbrms
bu earth mama nın göğüs ucu yağı baya iyiymiş sağınca kıpkırmızı oluyor kanıcak gibi oluyor sürüyorum bitince bi dahaki sağmada toparlamamış oluyor. Amerika'dan sipariş vermiştim sayende ☺
Süreci paylaşır mısın sana zahmet ben hiç bisey almadım ne suni ne epidural hiç kendi gelişti o yüzden biri 23 saat sürdü biri 18..Şuan korkuyorum epidural olunca yapamayıp sezeryana girilebiliyormus
Yani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evet
Ama benim ki de ilk 2 dogumum baya uzun sürdü canım 23 e 18 saat ama tabi en baştaki Nisan gelme sürecinden başladım.Daha uzayacaksa o zaman dayanamam valla neyse o zaman sen sıcak bakmadın herhalde almiyayim ben de sezeryana doner korkusuyla almak istemiyorum.
Yanına gidince dedim zaten oğlum annen senin için elinden geleni yaptı sıra sende hadi bakalım diye 1 ml bile gelse alıp veriyorlarmış ikinciye gönderdik. Eve gidip duş alınca daha çok gelirmiş çok kişiden duydum bugün çıkıcaz bakalım
Ay beklesin olmasın aceleci ne olduğunu anlamadan doğum yaptım bildiğin şaşkın oldum. Benim canım tezdir eşimin de öyle dedik al çocuk da aynı çıktı dedim eşime Kendim de 15 gün erken doğmuşum
Ay beklesin olmasın aceleci ne olduğunu anlamadan doğum yaptım bildiğin şaşkın oldum. Benim canım tezdir eşimin de öyle dedik al çocuk da aynı çıktı dedim eşime Kendim de 15 gün erken doğmuşum
Kızlar ben 31 haftalık hamileyim , geceleri yatamıyorum karnım çok yok ama sola da yatsam sağa da ağırlık mi desem nasıl anlatsam çok tuhaf bir rahatsizlik hissediyorum taş var karnimda sanki sertleşme gibi sizde de öyle mi gündüz böyle bir problem yok
Ben de yatamiyorum , önceden sağ ,sol, sırt üstü sabaha kadar dönüp duruyordum.Simdi sağa donemiyorum , hem ağrı -acı gibi bişey oluyor ,hem sertleşiyor.Sola yatıyorum genelde, bı sure sonra sağ kaburga ağrısı başlıyor hem önden hem sırttan.Sirt üstü dönüyorum ağrı geçene kadar belim agriyor bu sefer.Sonra yarı uykulu yarı uykusuz sabah oluyor