2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın canım çok şükür iyiyiz öğlen göreceğim bebeğimi sonra eve geçeceğiz artık medicalpark yollarında mekik dokuyacağız bir süre ☺

Gecmis olsun cnm

Gorucez artik heycan dorukta

Ya o halde orgazmi dusunende ne bilim yani

Ben 2 dogumumuda epiduralle yaptim
Bundada dusunuyorum kismetse
Süreci paylaşır mısın sana zahmet ben hiç bisey almadım ne suni ne epidural hiç kendi gelişti o yüzden biri 23 saat sürdü biri 18..Şuan korkuyorum epidural olunca yapamayıp sezeryana girilebiliyormus

Yani şimdi ilk çocukda daha çok öneriliyor doğum eylemini uzatma gibi bir dezavantaji var. Şimdi senin 3. Doğum eylemi sanıyorum ki çok daha kolay kısa olacakken bu durumu uzatmak olarak bilemedim ama konforlu mu evet
Ama benim ki de ilk 2 dogumum baya uzun sürdü canım 23 e 18 saat ama tabi en baştaki Nisan gelme sürecinden başladım.Daha uzayacaksa o zaman dayanamam valla neyse o zaman sen sıcak bakmadın herhalde almiyayim ben de sezeryana doner korkusuyla almak istemiyorum.

Oyyyy o da yapıyor annesi baksana nasıl da güçlü maşallah tabi ev ortamı duş iyi gelir. Psikolojik olarak rahatlaman çok önemli canım.

Benim sipada senin sipa gibi aceleci mi olur acaba doktor normal icin 17 ekim dedi ama cani ne isterse pasamizin o olacak
Ay beklesin olmasın aceleci ne olduğunu anlamadan doğum yaptım bildiğin şaşkın oldum. Benim canım tezdir eşimin de öyle dedik al çocuk da aynı çıktı dedim eşime Kendim de 15 gün erken doğmuşum

Ben de yatamiyorum , önceden sağ ,sol, sırt üstü sabaha kadar dönüp duruyordum.Simdi sağa donemiyorum , hem ağrı -acı gibi bişey oluyor ,hem sertleşiyor.Sola yatıyorum genelde, bı sure sonra sağ kaburga ağrısı başlıyor hem önden hem sırttan.Sirt üstü dönüyorum ağrı geçene kadar belim agriyor bu sefer.Sonra yarı uykulu yarı uykusuz sabah oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…