- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Hadı bakalım güzel haberlerini beklıyoruz kuzumnst sonucumuzla dr a gözükeceğiz biraz sonra. Bakalım nasıl bende bilmiyorum. Suyumuz azalmaya başlamıştı ya bakalım fark var mı 5 günde azalma var mı nolmuş
Yaa evet Turkiyede normal dogumu tercih etmiyolar bende farkettimBen sanmam ya doguruverırsınbenım anam üçüncüyü sez doğurdu 12 sene sonra bu yaşta normal doğurmam ben dedı kendı ıstegıyle oldu babaannem cok kızmıştı sen ne guzel doğuran bırıydın gıttın amelıyat oldun dıye
Dualarımız minikle çabucak toparlayacak inşallahŞimdi yoğun bakım doktoru ile görüştüm. 1 ayı bulurmuş tedavi süremizEnfeksiyon varmış su bitmesi kaynaklı, kıyamam oğluma. Biraz ödemi var atacak dedi, nefes alıp vermesi de düne göre daha iyiymiş. Oğluma dua edin teyzeleri çabuk toparlasın
Ya tam bi şok olmuş sana bi bakmışsın doğurmuşsunBilmiyorum ki canım sormadım da vurdular edidural cimcikledi hissediyorum dedimGenele döndürdüler bana da uyutuyorum demedi bi uyandım bitmiş herşey
Ben de onu soracaktım ya çatı muayenesi oluyor mu orada? Ona göre mi karar veriliyor acaba?Yok sezeryan demedi. Olabilir dedi. 4kilo ustuyse degerlendirilir dedi. Sanirim basenden gecer gecmez diye bakiliyo. Kesin sezeryan gozuyle bakmadidur kiz sende daha cok panik ettirme beni.
Ama hayirlisi olsun canim ya saglikla dogsunda gerekirse sezeryanda olur yani yapacak bise yok
Yay burcu olmanin avantajlari bi olaya hemen alisabiliyosun
Yavrum niye bozuyorsun moralini yaaa. Kimi tam vaktinde çıkıyor kimi erken kimi geç. Geç döllenme ise naparsan yap o kadar olur ki. Kendini de bebeği de strese sokma bak sonra kasılmalar yaşıyorsun. Önemli olan önce sağlıklı olması çok şükür sağlıklıBende kontrolden çıktım o kadar yedim ettim yok benim ki aynı haftasıyla uyumlu doktor 1750 dir en fazla diyorboyuda 41 cma yakın 4 gün geri çıktı 4 gün geç döllenme benim ondandır diye düşünüp takmamaya çalışıyorum benim yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı şuan rahim ağzım iyi ölçüldü suyuda iyiydi haftaya yine gideceğim o kadar da yedim ettim moralim bozuldu valla
Ya o zamanlarda sez cok popülerdi doktorda anneme fıtık başlangıcın var sez olsan daha ıyı olur bence demıs kandırmıs benceYaa evet Turkiyede normal dogumu tercih etmiyolar bende farkettim
Burda epidural yaygin ondanmi acaba normale daha cok yonelik var
Gerci istesende sezeryan olamazsin
Doktor karar veriyo ona
Süreci paylaşır mısın sana zahmet ben hiç bisey almadım ne suni ne epidural hiç kendi gelişti o yüzden biri 23 saat sürdü biri 18..Şuan korkuyorum epidural olunca yapamayıp sezeryana girilebiliyormus
Normal sartlarda hayirYa tam bi şok olmuş sana bi bakmışsın doğurmuşsunDualarımız sizinle inşallah atlatacak oğluşun
Ben de onu soracaktım ya çatı muayenesi oluyor mu orada? Ona göre mi karar veriliyor acaba?
Ayyy maşallah kuzum annesi iyi bakmışKizlar kontrolden ciktik haftaya gore onde gidiyoruz. Bebis 45 cm kg da 2000 kg ustu dedi
Moralını bozmalık bu durumda ne var kuzum Allah aşkına sen ıstersen yarım saatte bır beslen bır bebegın alacağı kapasıtesı bellıdır ayrıca uyumlu olması yeter de artar bu kadar takılıp 200 gram ıcın kendını ve bebegını üzmeye gerek var mı ? Gerçekten soruyorum aşkım , kalan hersey de iyi suanlık rıskın yok henuz bebıs hala ıcerde anlıyorum senı kılo alsın erken doğarsa dıye düşünüyorsun ama kılo bır krıter degıl bu durumda bılıyorsun bunu onemlı olan ıcerde gecırdıgı sure ve gelısımının anne karnında devam etmesı 3600 doğup küveze giren bebekler var kılo burda kurtarıcı olmuyor ne yazıkkıBende kontrolden çıktım o kadar yedim ettim yok benim ki aynı haftasıyla uyumlu doktor 1750 dir en fazla diyorboyuda 41 cma yakın 4 gün geri çıktı 4 gün geç döllenme benim ondandır diye düşünüp takmamaya çalışıyorum benim yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı şuan rahim ağzım iyi ölçüldü suyuda iyiydi haftaya yine gideceğim o kadar da yedim ettim moralim bozuldu valla
Oda ucreti daha yuksek oldugu icin diye duymustum nekadar dogru bilmiyorumSez önünü açan ozel muayenehaneler
Turkiyedeki epiduralle burdaki ayni degil sanirim yaEtkilemek istemem ama benim 2 arkadaşım epidural normal doğum yaptı ve memnun kalmadı.
Sebepleri; belli bir açılma olana kadar uyuşturmuyorlar. O belli bir açılmaya kadar suni sancı veya kendi sancını çekiyorsun zaten. Uyuştuktan sonra ise uyuşmaya bağlı olarak ıkınamadıklarını söylediler. İkisi de farklı yerlerden arkadaşım, benzer yorumları yaptılar.
Bu arkadaşlarımdan biri ikinci çocuğunda sezaryen tercih etti. İkisine kıyasla epiduralli normal doğumu hiç dedikleri gibi prenses doğum diye anlatmıyor
Doğumun her türlüsü zor. Hepsi de kişiye göre değişiyor tabi. Kıyaslamak doğru olmayabilir bu yüzden. Ama illa kıyas olacak ise, ikisini de deneyimlemiş kişilerden yorum almak daha doğru olabilir.
Mıdem kotu hala bıkere oynadımı yerınden bellı edıyor kendını sallanıyorum bıraz ama toparlarım kusmadım en azından bırdaha kuzumatatalya kuzum nasılsın Kuzey Ata bey nasıl dünden beri giremedim baya birikmiş mesajlar okuyamadım da hepsini
Papatyamaviss kuzum sende hasta olmuşsun sanırım şimdi nasıl oldun?
Yok kız aynı çoğu yerde fıyat olarak degısmıyor ama ılk çıktığı zamanlar daha pahalıydıOda ucreti daha yuksek oldugu icin diye duymustum nekadar dogru bilmiyorum
Turkiyedeki epiduralle burdaki ayni degil sanirim ya
Canım geçmiş olsun öncelikle. Araba yolculuğu mu yapıyorsun bu yolculuklarda? Nelere dikkat ediyorsunKızlar günaydın dün akşamdan itibaren grip gibi oldumbugün Antalya ya geçicez birkaç günlüğüne bakalım nasıl etcem sizde durumlar nasıl Papatyamaviss vr taze anne atatalya hersey yolunda mı diğer arkadaşlar @Aytanesii ayagın nasıl oldu canım
Yavrum niye bozuyorsun moralini yaaa. Kimi tam vaktinde çıkıyor kimi erken kimi geç. Geç döllenme ise naparsan yap o kadar olur ki. Kendini de bebeği de strese sokma bak sonra kasılmalar yaşıyorsun. Önemli olan önce sağlıklı olması çok şükür sağlıklısen de sağlıklısın toparladın bak mis gibi.
Moralını bozmalık bu durumda ne var kuzum Allah aşkına sen ıstersen yarım saatte bır beslen bır bebegın alacağı kapasıtesı bellıdır ayrıca uyumlu olması yeter de artar bu kadar takılıp 200 gram ıcın kendını ve bebegını üzmeye gerek var mı ? Gerçekten soruyorum aşkım , kalan hersey de iyi suanlık rıskın yok henuz bebıs hala ıcerde anlıyorum senı kılo alsın erken doğarsa dıye düşünüyorsun ama kılo bır krıter degıl bu durumda bılıyorsun bunu onemlı olan ıcerde gecırdıgı sure ve gelısımının anne karnında devam etmesı 3600 doğup küveze giren bebekler var kılo burda kurtarıcı olmuyor ne yazıkkı
Sen normal beslen vıt al gerisini boşver bunun için kendini strese sokma
Ah oylemi bende sezeryan daha pahali oldugu icin doktorlar ona yoneltiyo saniyodumYok kız aynı çoğu yerde fıyat olarak degısmıyor ama ılk çıktığı zamanlar daha pahalıydı
Benim arkadasım burda epıdural yaptı olmasaydı napardım ben dıyor 4 cm e kadar zor dayandı sonrasında yaptılar oyle ılk doğuma göre de uzun surmedı bence sabah gıtmıs aksam doğmuş yani
Kuzum bende o kadar dikkat ediyorum benimki de küçük haftadır ile uyumlu çıkmış niye üzülüyorsunBende kontrolden çıktım o kadar yedim ettim yok benim ki aynı haftasıyla uyumlu doktor 1750 dir en fazla diyorboyuda 41 cma yakın 4 gün geri çıktı 4 gün geç döllenme benim ondandır diye düşünüp takmamaya çalışıyorum benim yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı şuan rahim ağzım iyi ölçüldü suyuda iyiydi haftaya yine gideceğim o kadar da yedim ettim moralim bozuldu valla
Bebeğim o kadar uzun süre olsa fark edilirdi çünkü sen 2 haftada 1 gittin hep doktora bence sıcaklardan oldu biraz da. Oh maşallah kuzuma büyüdü geldi o zatenebru_can_ebru canım bu kese delindiğinde kanama olur mu acaba? Hani bayramda az bi lekelenme yaşamıştım o zamandan beri ufak ufak mı azaldı ki diyorum. Bebek hareket ettikçe de son zamanlarda genişlemiş olabilir mi? Gelişim de son ultrasonda 34.hafta çıkmış ölçümlerinde Bugün yenidoğan doktoruyla bi konuşsaydım hala tam bilgi alamadık haftasonu olunca. Eşim görmeye girdiğinde hemşire oğlumun ordaymış gülümseyerek dönmüş, eşim sormuş hemen gülümsüyordunuz iyi dimi diye o da bütün bebeklerimiz iyi maşallah demiş bi onu biliyoruz. Bu sene sıcaklar dengeleri bozdu herhalde özellikle burada hava berbat , 15-20 arası bebiş var küvezde etkisi var mıdır bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?