Aman küçük adam annesi bizim içinde sev karşıdan annesi sevindim iyi olmanızaGünaydın canım çok şükür iyiyiz öğlen göreceğim bebeğimi sonra eve geçeceğiz artık medicalpark yollarında mekik dokuyacağız bir süre ☺
Aman maşallah kuzuya iyi seviniyorum böyle haberlere bakalım benim miniğim nasıl ama yola cumartesi çıkcaz cuma kocaya sinirimden zahideden randevu aldım Ankara’da en azından herseyini söyler diye düşünüyorum herkes sağlıkla kavuşsun miniğineKizlar kontrolden ciktik haftaya gore onde gidiyoruz. Bebis 45 cm kg da 2000 kg ustu dedi
Aminn kuzum insallah. Biz dogum pozisyonunada girmisiz artik beklemedeyizAman maşallah kuzuya iyi seviniyorum böyle haberlere bakalım benim miniğim nasıl ama yola cumartesi çıkcaz cuma kocaya sinirimden zahideden randevu aldım Ankara’da en azından herseyini söyler diye düşünüyorum herkes sağlıkla kavuşsun miniğine
Benim de merak ettiğim, kese delindi bi sekilde su fark etmeden azaldı bitti.Karinda küçülme yada yumuşama gibi bişey oluyor mu ? Okadar su eksiliyor sonuçta.@ebru_can_ebru canım bu kese delindiğinde kanama olur mu acaba? Hani bayramda az bi lekelenme yaşamıştım o zamandan beri ufak ufak mı azaldı ki diyorum. Bebek hareket ettikçe de son zamanlarda genişlemiş olabilir mi? Gelişim de son ultrasonda 34.hafta çıkmış ölçümlerindeBugün yenidoğan doktoruyla bi konuşsaydım hala tam bilgi alamadık haftasonu olunca. Eşim görmeye girdiğinde hemşire oğlumun ordaymış gülümseyerek dönmüş, eşim sormuş hemen gülümsüyordunuz iyi dimi diye o da bütün bebeklerimiz iyi maşallah demiş bi onu biliyoruz. Bu sene sıcaklar dengeleri bozdu herhalde özellikle burada hava berbat , 15-20 arası bebiş var küvezde etkisi var mıdır bilmem
Ya masalllah oglusuna, ben de yeni goruyorum.Bak sen görmemiştin oğluşumu teyzesiSeninki de aşağı yukarı bu kadar işte
Ya Şafi ismiyle şifa versin Allah'ım, bir aya kalmadan toparlayıp, aceleci doğduğu gibi aceleci taburcu olsun, evine gelsinŞimdi yoğun bakım doktoru ile görüştüm. 1 ayı bulurmuş tedavi süremizEnfeksiyon varmış su bitmesi kaynaklı, kıyamam oğluma. Biraz ödemi var atacak dedi, nefes alıp vermesi de düne göre daha iyiymiş. Oğluma dua edin teyzeleri çabuk toparlasın
Canim 2. Dogumumda suyum geldi evde oyalandim 7saat falan. Hastaneye geldigimde 4 cm aciklik vardi.Süreci paylaşır mısın sana zahmet ben hiç bisey almadım ne suni ne epidural hiç kendi gelişti o yüzden biri 23 saat sürdü biri 18..Şuan korkuyorum epidural olunca yapamayıp sezeryana girilebiliyormus
Daha iyi misin şuan
Sağol kuzu daha iyiyim takipteyim
Papatyamaviss nasıl oldun canım daha iyi misin
Mıdem bulanıyor hala da daha ıyı olucam inşallah kızlar ağrım var bıraz sırtım belımdeKızlar günaydın dün akşamdan itibaren grip gibi oldumbugün Antalya ya geçicez birkaç günlüğüne bakalım nasıl etcem sizde durumlar nasıl Papatyamaviss vr taze anne atatalya hersey yolunda mı diğer arkadaşlar @Aytanesii ayagın nasıl oldu canım
MasallahKizlar kontrolden ciktik haftaya gore onde gidiyoruz. Bebis 45 cm kg da 2000 kg ustu dedi
Evet kuzum 33+4 gozukuyor fazla onde geldi bana ama doktor hersey normal dedi
Maşallah@ebru_can_ebru kuzum ilk nst deneyimimiz. Bir sikinti var mii
Oy kıyamam olsun annesi çok şükür ki güvende, sakın modunu düşürme. Bir an önce toparlayacaktır eminimŞimdi yoğun bakım doktoru ile görüştüm. 1 ayı bulurmuş tedavi süremizEnfeksiyon varmış su bitmesi kaynaklı, kıyamam oğluma. Biraz ödemi var atacak dedi, nefes alıp vermesi de düne göre daha iyiymiş. Oğluma dua edin teyzeleri çabuk toparlasın
Ama sezo demısler ben olsam bende üzülürdümMasallah
Bi ben uzuldum sanirim onden gitmesine bebegimindoktor bana olala buyuk bebek 2kilo diye tepki verdigi icinmi acaba
Muhtemelen o etkilemistir kuzum ama.ultrason dogru bir sonuc degil ya cok dedigi az az dedigi cok cikabiliyorMasallah
Bi ben uzuldum sanirim onden gitmesine bebegimindoktor bana olala buyuk bebek 2kilo diye tepki verdigi icinmi acaba
Bebısko nasıl cok sevındımMaşallahcanım bak bu nsT de alttaki çizgide 40 ve üzeri sancı demek. Senin 40ın altında ya sancın yok yani ben de şimdi nstden çıktım aynı senin ki gibi 20lerde süper yani
Oy kıyamam olsun annesi çok şükür ki güvende, sakın modunu düşürme. Bir an önce toparlayacaktır eminimdualarımız tabi ki sizinle. Günden güne iyi haberlerini alacağız . Rahat ol annesi sen süt işlerine devam et o sütün onu iyileştirecek
Geçmiş olsun, bulantı karın büyüyüp mideye baskı yaptigi içinde oluyormudur? Arada bende de oluyor, durduk yere de oluyor, ama kusma yok şükür.Mıdem bulanıyor hala da daha ıyı olucam inşallah kızlar ağrım var bıraz sırtım belımde
Yok sezeryan demedi. Olabilir dedi. 4kilo ustuyse degerlendirilir dedi. Sanirim basenden gecer gecmez diye bakiliyo. Kesin sezeryan gozuyle bakmadiAma sezo demısler ben olsam bende üzülürdümya bence 4 u bıraz geçse bıle olur sonucta önceden de doğumların var ha 4.5 ustu ölçerlerse anca o zaman ok derim yanı
Evet canim aynen oyle bakalim nasil ilerlicekMuhtemelen o etkilemistir kuzum ama.ultrason dogru bir sonuc degil ya cok dedigi az az dedigi cok cikabiliyor
nst sonucumuzla dr a gözükeceğiz biraz sonra. Bakalım nasıl bende bilmiyorum. Suyumuz azalmaya başlamıştı ya bakalım fark var mı 5 günde azalma var mı nolmuşBebısko nasıl cok sevındım
Hava soğuktu kuzum zaten denızde havuzda soğuktu bıde haşema ıle ben ondan kaynaklandığını düşünüyorumGeçmiş olsun, bulantı karın büyüyüp mideye baskı yaptigi içinde oluyormudur? Arada bende de oluyor, durduk yere de oluyor, ama kusma yok şükür.
Sen bide yola gittin geldin etkilemis olabilir havası suyu.
Ben sanmam ya doguruverırsınYok sezeryan demedi. Olabilir dedi. 4kilo ustuyse degerlendirilir dedi. Sanirim basenden gecer gecmez diye bakiliyo. Kesin sezeryan gozuyle bakmadidur kiz sende daha cok panik ettirme beni.
Ama hayirlisi olsun canim ya saglikla dogsunda gerekirse sezeryanda olur yani yapacak bise yok
Yay burcu olmanin avantajlari bi olaya hemen alisabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?