2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar kontrolden ciktik haftaya gore onde gidiyoruz. Bebis 45 cm kg da 2000 kg ustu dedi
Aman maşallah kuzuya iyi seviniyorum böyle haberlere bakalım benim miniğim nasıl ama yola cumartesi çıkcaz cuma kocaya sinirimden zahideden randevu aldım Ankara’da en azından herseyini söyler diye düşünüyorum herkes sağlıkla kavuşsun miniğine

Aminn kuzum insallah. Biz dogum pozisyonunada girmisiz artik beklemedeyiz

Benim de merak ettiğim, kese delindi bi sekilde su fark etmeden azaldı bitti.Karinda küçülme yada yumuşama gibi bişey oluyor mu ? Okadar su eksiliyor sonuçta.
Bak sen görmemiştin oğluşumu teyzesi Seninki de aşağı yukarı bu kadar işte
Ya masalllah oglusuna, ben de yeni goruyorum.

Ya Şafi ismiyle şifa versin Allah'ım, bir aya kalmadan toparlayıp, aceleci doğduğu gibi aceleci taburcu olsun, evine gelsin

Süreci paylaşır mısın sana zahmet ben hiç bisey almadım ne suni ne epidural hiç kendi gelişti o yüzden biri 23 saat sürdü biri 18..Şuan korkuyorum epidural olunca yapamayıp sezeryana girilebiliyormus
Canim 2. Dogumumda suyum geldi evde oyalandim 7saat falan. Hastaneye geldigimde 4 cm aciklik vardi.

Dogum odasina aldilar anestezist geldi belden epidural vurdu sancilarimi hissetmemeye basladim taaki hissetmeye baslayinca tekrar bi doz yapilmasini istedim ama artik cok gecti vakit kalmadi bebegin kafasi gorunuyo dediler. Toplam hastaneye giris ve dogum suresi 3 saat surdu. Normalde sanciyi hissetmiyosun ama ben dogum aninida ve son sancilari hissettim cunku epiduralin etkisi gitmisti yinede %100 hissettim diyemem. %50nin uzeri his olmustur sanirim.

Aslinda korkulacak bi durum yok epidural olupda sezeryana giden oldugunu hic duymadim.
Burada dogumlarin %90dan fazlasi epidural normal dogum olur. Sezeryan bi secim olmuyo, ekstrem bi durum oldugunda onceden hazirlikli oluyo veya dogum aninda bi komplikasyon cikarsa olabiliyo ama dogum aninda sezeryana gidis etrafimda hic duymadim

Belkide epidural sayesinde burada kadinlar normal dogumdan cok korkmuyo. O sancilari siddetli hissetmedigin icin ikinma daha kolay oluyo. Bagirarak doguma girmiyosun yani. Esim cok sasirmisti ben televizyondaki gibi olacak saniyodum dedi

Daha iyi misin şuan
Sağol kuzu daha iyiyim takipteyim

Papatyamaviss nasıl oldun canım daha iyi misin

Mıdem bulanıyor hala da daha ıyı olucam inşallah kızlar ağrım var bıraz sırtım belımde

atatalya hayatım on gorulebılen sureyı söylüyorlar daha çabukta cıkıp toparlanabılır sen ıcını ferah tut Dualarımız kuzeyle ve senle Eltimin oğlu normal zamanında dogdu enfeksiyondan yattı yınede uc gun her zaman olabılıcek bısey bu aslında tedavısını yapacaklar o sürede cıgerlerı kılosu toparlanacak büyüyecek annesı

Evet kuzum 33+4 gozukuyor fazla onde geldi bana ama doktor hersey normal dedi
@ebru_can_ebru kuzum ilk nst deneyimimiz. Bir sikinti var mii
Maşallah canım bak bu nsT de alttaki çizgide 40 ve üzeri sancı demek. Senin 40ın altında ya sancın yok yani ben de şimdi nstden çıktım aynı senin ki gibi 20lerde süper yani
Oy kıyamam olsun annesi çok şükür ki güvende, sakın modunu düşürme. Bir an önce toparlayacaktır eminim dualarımız tabi ki sizinle. Günden güne iyi haberlerini alacağız . Rahat ol annesi sen süt işlerine devam et o sütün onu iyileştirecek

Masallah
Bi ben uzuldum sanirim onden gitmesine bebegimin doktor bana olala buyuk bebek 2kilo diye tepki verdigi icinmi acaba
Ama sezo demısler ben olsam bende üzülürdüm ya bence 4 u bıraz geçse bıle olur sonucta önceden de doğumların var ha 4.5 ustu ölçerlerse anca o zaman ok derim yanı

Bebısko nasıl cok sevındım

Mıdem bulanıyor hala da daha ıyı olucam inşallah kızlar ağrım var bıraz sırtım belımde
Geçmiş olsun, bulantı karın büyüyüp mideye baskı yaptigi içinde oluyormudur? Arada bende de oluyor, durduk yere de oluyor, ama kusma yok şükür.
Sen bide yola gittin geldin etkilemis olabilir havası suyu.

Ama sezo demısler ben olsam bende üzülürdüm ya bence 4 u bıraz geçse bıle olur sonucta önceden de doğumların var ha 4.5 ustu ölçerlerse anca o zaman ok derim yanı
Yok sezeryan demedi. Olabilir dedi. 4kilo ustuyse degerlendirilir dedi. Sanirim basenden gecer gecmez diye bakiliyo. Kesin sezeryan gozuyle bakmadi dur kiz sende daha cok panik ettirme beni.
Ama hayirlisi olsun canim ya saglikla dogsunda gerekirse sezeryanda olur yani yapacak bise yok

Yay burcu olmanin avantajlari bi olaya hemen alisabiliyosun

Geçmiş olsun, bulantı karın büyüyüp mideye baskı yaptigi içinde oluyormudur? Arada bende de oluyor, durduk yere de oluyor, ama kusma yok şükür.
Sen bide yola gittin geldin etkilemis olabilir havası suyu.
Hava soğuktu kuzum zaten denızde havuzda soğuktu bıde haşema ıle ben ondan kaynaklandığını düşünüyorum

Ben sanmam ya doguruverırsın benım anam üçüncüyü sez doğurdu 12 sene sonra bu yaşta normal doğurmam ben dedı kendı ıstegıyle oldu babaannem cok kızmıştı sen ne guzel doğuran bırıydın gıttın amelıyat oldun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…