2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla canim gun icinde yediklerimi gorsen diyettemisin dersin ama benimki nasil kilo aldi bilmiyorum
Sanirim yapi meselesi
Yiyince kilolu olur yemeyince zayif olur diye bise yok takilma sen
Saglikli olsun kilosuna cok takilma

Benim 2 numara citipiti bise ama agzi hic bos durmaz masallah
Sabah bi corba icer kalkarkalkmaz gece ekmek yemeden corba icmeden asla yatmaz gun icini demiyorum bile, ama zayif
1 numarayi gorsen butun gun ac kalir ama boyu posu 13 yasinda degilde 18 yasinda gibi

Yani diyecegil oki kiloya takilma fazla uzme kendini
Son haftalarda neseli olmaliyiz bebeklere yansimasin uzuntu

Mıdem kotu hala bıkere oynadımı yerınden bellı edıyor kendını sallanıyorum bıraz ama toparlarım kusmadım en azından bırdaha kuzum
Anladım kuzum bol bol sıvı al su iç sıvısız bırakma kendini maden suyu ve muz ye kaybettiğin elektrolitler dengelensin inşallah daha fazla bulantı kusma olmaz

Ya evet tabii ki öyle de işte herkes bir şey söylüyor şu an riskini de var ya herkesten bir laf çıkıyor yok erkek çocuğu kısa mı ne olacak yok erken doğrsa kilosu az olmasın insan biraz takılıyor haliyle. Neyse zamanını beklesinde önemli olan o biraz takarım sonra düzelir herhalde

Canım geçmiş olsun öncelikle. Araba yolculuğu mu yapıyorsun bu yolculuklarda? Nelere dikkat ediyorsun
Antalya’ya ve Ankara’ya araba ama sürekli duruyoruz uzun yolda her opette hemen hemen zaten gelirken bu şekil idre ettik dönüşte ankaradan sonra uçakla gidicem artık yoruluyorum ne kadar dursak ta sürekli oturmak sıkıntı oluyor sık molalarla idare ettik ama herseyde zorlanıyorum canım

.
Oda ucreti daha yuksek oldugu icin diye duymustum nekadar dogru bilmiyorum

Turkiyedeki epiduralle burdaki ayni degil sanirim ya
Yurt dışında daha iyi uygulanıyor olabilir. Senin yorumunu okuyunca şaşırdım çünkü bende. Ya da dediğim gibi, kişiye göre de çok değişiyor bu tarz şeyler

Benim görüştüğüm hastaneler fiyat olarak sezaryen 18-24 bin TL arasındayken, epiduralli normal doğum 6-7 bin TL daha fazla Bence ikisi de Türkiye ekonomisine göre pahalı. Tabi buna rağmen özel hastanelerde devlet hastanesi gibi kalabalık.
Bir de konuma göre değişiyor ücretler. Daha küçük şehirlerde veya ilçelerde daha uygun olabiliyor.

Düzelir canım düzelir minnoslarim hepsi buyur sağlık olsun da tatlım

Evet haklısınız neyse elimden geleni yapıyorum artık gerisi içinde yapacsk bir şey yok bir ton ilaç kullanıyorum doğmasın diye şuan önemli olan o

Kuzum Allah korusun erken doğsa bile çok şükür kritik zamanlar atlatıldı yani bebeğin küvezde kalsa bile iyi bir kiloda
haftasında doğup 2500 gr doğan var yani bu kadar stres yapma bu kadar seni de etkiler onu da

Bende perşembe yola çıkacağım öncesinde doktordan izin alayım da, iki saatte bir 15 dk mola yürü diye yazan çok olmuştu.. başka bisi lazım mk diye de sorayım bakalım ne diyecek.. artık yataktan kalkmak bile zorken 5v6 saat araba yolculuğu gözümde büyüyor..

Merhaba, tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum
Bat’a 3 günüm var gebelik testim pozitif. Merakımdan ovu testi de yapayım dedim pik günü gibi çift çizgi çıktı, sorum şu ki oğlumda da battan 1 gün önce pozitif gördüğümde ovu yapmıştım ama silik çıkmıştı o aynı markaydı o zaman da. Oğlumun betası da iyi çıkmıştı düşük de değildi yani.
Bu farklılık cinsiyetten olabilir mi acaba

Ah canım ne güzel aciklamisisn Türkiye de değilsin sanirimBi doktora sorayim bakayim oradakiler gibi tecrubelilr mi burada acaba ben duydum epidural qlip sezeryana gideni çok teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler icin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…