Valla canim gun icinde yediklerimi gorsen diyettemisin dersin ama benimki nasil kilo aldi bilmiyorumYa ben kilosuna değil boyuna takılıyordum ama bu erken doğum tehtidinden sonra korkuyorum erken doğarsa güçsüz düşer daha fazla yoğun bakımda kalırsa falan diye sırf bu yüzden yemeğe ağırlık verdim ama bizimki genetik galiba etkilemeyecek
Haklısınız da işte diyorum 2500 olsa sonra doğsada daha çabuk toparlar şu risk beni bu kilo olayına taktı inşAllah erken gelmesinde orda beslensin duam bu yönde
Birde diyorlar yok erkek bebek hep önden gider 1 hafta sen yemiyor musun etmiyor musun canım sıkılıyor
Anladım kuzum bol bol sıvı al su iç sıvısız bırakma kendini maden suyu ve muz ye kaybettiğin elektrolitler dengelensin inşallah daha fazla bulantı kusma olmazMıdem kotu hala bıkere oynadımı yerınden bellı edıyor kendını sallanıyorum bıraz ama toparlarım kusmadım en azından bırdaha kuzum
Ya evet tabii ki öyle de işte herkes bir şey söylüyor şu an riskini de var ya herkesten bir laf çıkıyor yok erkek çocuğu kısa mı ne olacak yok erken doğrsa kilosu az olmasın insan biraz takılıyor haliyle. Neyse zamanını beklesinde önemli olan o biraz takarım sonra düzelir herhaldeKuzum bende o kadar dikkat ediyorum benimki de küçük haftadır ile uyumlu çıkmış niye üzülüyorsun
Benim doktorum beslenme o kadar etkili olmaz dedi
Biz yine sağlıklı beslenelim de bir şekilde doğup büyüyecek inşallah
İçini ferah tut seninki yine iyi yani benim haftam senden 2-3 gün önde ama senden kısa ve kilosu az çıktı
Ama dediğin gibi döllenme ile ilgili olabilir eşim de öyle diyor benim normalde sat 23 Aralık ama pcos olduğu için doktorun söylediği 7 ocak tarihini baz almıştık eşimde belki 12 ocak nerden bileceğiz diyor
Sen gibi üzüldü o da ama ne yapalım yapacak bir şey yok bu ölçümler de net değil sonuçta çok üzme kendini
Maşallah yaz yazarken deKizlar kontrolden ciktik haftaya gore onde gidiyoruz. Bebis 45 cm kg da 2000 kg ustu dedi
Antalya’ya ve Ankara’ya araba ama sürekli duruyoruz uzun yolda her opette hemen hemen zaten gelirken bu şekil idre ettik dönüşte ankaradan sonra uçakla gidicem artık yoruluyorum ne kadar dursak ta sürekli oturmak sıkıntı oluyor sık molalarla idare ettik ama herseyde zorlanıyorum canımCanım geçmiş olsun öncelikle. Araba yolculuğu mu yapıyorsun bu yolculuklarda? Nelere dikkat ediyorsun
Yurt dışında daha iyi uygulanıyor olabilir. Senin yorumunu okuyunca şaşırdım çünkü bende. Ya da dediğim gibi, kişiye göre de çok değişiyor bu tarz şeylerOda ucreti daha yuksek oldugu icin diye duymustum nekadar dogru bilmiyorum
Turkiyedeki epiduralle burdaki ayni degil sanirim ya
Düzelir canım düzelir minnoslarim hepsi buyur sağlık olsun da tatlımYa evet tabii ki öyle de işte herkes bir şey söylüyor şu an riskini de var ya herkesten bir laf çıkıyor yok erkek çocuğu kısa mı ne olacak yok erken doğrsa kilosu az olmasın insan biraz takılıyor haliyle. Neyse zamanını beklesinde önemli olan o biraz takarım sonra düzelir herhalde
Evet haklısınız neyse elimden geleni yapıyorum artık gerisi içinde yapacsk bir şey yokValla canim gun icinde yediklerimi gorsen diyettemisin dersin ama benimki nasil kilo aldi bilmiyorum
Sanirim yapi meselesi
Yiyince kilolu olur yemeyince zayif olur diye bise yok takilma sen
Saglikli olsun kilosuna cok takilma
Benim 2 numara citipiti bise ama agzi hic bos durmaz masallah
Sabah bi corba icer kalkarkalkmaz gece ekmek yemeden corba icmeden asla yatmaz gun icini demiyorum bile, ama zayif
1 numarayi gorsen butun gun ac kalir ama boyu posu 13 yasinda degilde 18 yasinda gibi
Yani diyecegil oki kiloya takilma fazla uzme kendini
Son haftalarda neseli olmaliyiz bebeklere yansimasin uzuntu
Haklısınız kızlarımDüzelir canım düzelir minnoslarim hepsi buyur sağlık olsun da tatlım
Kuzum Allah korusun erken doğsa bile çok şükür kritik zamanlar atlatıldı yani bebeğin küvezde kalsa bile iyi bir kilodaYa evet tabii ki öyle de işte herkes bir şey söylüyor şu an riskini de var ya herkesten bir laf çıkıyor yok erkek çocuğu kısa mı ne olacak yok erken doğrsa kilosu az olmasın insan biraz takılıyor haliyle. Neyse zamanını beklesinde önemli olan o biraz takarım sonra düzelir herhalde
Kendimede bakmis olabilirimAyyy maşallah kuzum annesi iyi bakmış
Bende perşembe yola çıkacağım öncesinde doktordan izin alayım da, iki saatte bir 15 dk mola yürü diye yazan çok olmuştu.. başka bisi lazım mk diye de sorayım bakalım ne diyecek.. artık yataktan kalkmak bile zorken 5v6 saat araba yolculuğu gözümde büyüyor..Antalya’ya ve Ankara’ya araba ama sürekli duruyoruz uzun yolda her opette hemen hemen zaten gelirken bu şekil idre ettik dönüşte ankaradan sonra uçakla gidicem artık yoruluyorum ne kadar dursak ta sürekli oturmak sıkıntı oluyor sık molalarla idare ettik ama herseyde zorlanıyorum canım
Hiç sorma ben 74 oldumKendimede bakmis olabilirimgecen 65.7 idim simdi 67.2 ciktim umarim 70 le maraton biter
Bir ayda 1.5 kg çok değil canımKendimede bakmis olabilirimgecen 65.7 idim simdi 67.2 ciktim umarim 70 le maraton biter
Bende isteğe bağlı sezaryen olacağım bir sorun olmazsa.Ay doğum konuşmaya başladık mı yaben isteğe bağlı sezeryan istiyorum.. ama epiduralli sezeryan mi yoksa spinal aneztezi ile mi sezeryan daha iyi? Araştıran oldu mu?
Kacla basladin canimHiç sorma ben 74 oldum
Umarim bu kalan aylardada boyle olurBir ayda 1.5 kg çok değil canım
Ah canım ne güzel aciklamisisn Türkiye de değilsin sanirimCanim 2. Dogumumda suyum geldi evde oyalandim 7saat falan. Hastaneye geldigimde 4 cm aciklik vardi.
Dogum odasina aldilar anestezist geldi belden epidural vurdu sancilarimi hissetmemeye basladim taaki hissetmeye baslayinca tekrar bi doz yapilmasini istedim ama artik cok gecti vakit kalmadi bebegin kafasi gorunuyo dediler. Toplam hastaneye giris ve dogum suresi 3 saat surdu. Normalde sanciyi hissetmiyosun ama ben dogum aninida ve son sancilari hissettim cunku epiduralin etkisi gitmisti yinede %100 hissettim diyemem. %50nin uzeri his olmustur sanirim.
Aslinda korkulacak bi durum yok epidural olupda sezeryana giden oldugunu hic duymadim.
Burada dogumlarin %90dan fazlasi epidural normal dogum olur. Sezeryan bi secim olmuyo, ekstrem bi durum oldugunda onceden hazirlikli oluyo veya dogum aninda bi komplikasyon cikarsa olabiliyo ama dogum aninda sezeryana gidis etrafimda hic duymadim
Belkide epidural sayesinde burada kadinlar normal dogumdan cok korkmuyo. O sancilari siddetli hissetmedigin icin ikinma daha kolay oluyo. Bagirarak doguma girmiyosun yani. Esim cok sasirmisti ben televizyondaki gibi olacak saniyodum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?