- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ay lino nedir ya ... torununun ismi gerekirse birkaç gün alıştırma yapıver dilim dönmüyor falan bence bunlar hep sabotaj. İyi bile dayanıyorsun kuzum ne diyeyim
Abine geçmiş olsun canımvalla bu insanların dediklerini takmayacaksın biri demez biri der en sinir olduğum şey böyle boş konuşulması bizde Sarper Deniz koyacağız biri Sarper ne karper peynir gibi dedi ona sinir olmuştum ama başka da bir şey diyen olmadı Allah'tan
Lino ne ay Linoş desin ne güzel ona dili döner ama
Çok sağol bitanem.
Lino nedir yaa vallahi çevremizdekilerle savaş halindeyiz resmenyapıştır gitsin hak ediyolar :d
Kuşum işine karışmak gibi olmasın ama midenin hassas olduğu bi dönemdesin poğaça falan daha kötü yapmaz mı.. Biraz daha hafif beslensen sanki daha rahat atlatırsın süreci.
Ayrıca sen papatyamavissin dobarlarsın tabii
Ya evet senin özel durumun var göz önünde bulundurulması lazım. Sana karşı daha hassas olmaları lazım ama nerdee. Böyle insanlar kapatılsın
Ay amanın sormayın goya kv demin ağzı var dılı yok nesı varkıfreejourney Papatyamaviss @Satilucky ay benim Duru kuşuma da gereksizin biri şey dedi. Eeee hala bebeğin ismini hacı Şakir koymaya kararlımısınız dedi. Ha ha ha burda gülecekmiydik dedim. Çaktırmamaya çalıştım ama çok bozuldum yaaaa Ali cabbarın yaşadığı nedir ki
Evet kuzum 33+4 gozukuyor fazla onde geldi bana ama doktor hersey normal dedi
Oh maşallah maşallahBenimde dünkü ultrason öyle. Sat 30+6 , ultrason sonucu 34+2. Doktor normal diyorsa takılma şu an benim için iyi bile oldu önde olması ☺
Cok var dıyebılırsın belkı ama ben Lina koyacağım nasipseKızlar selamlar herkese,
Biz hala kız ismi düşünüyoruz karar veremedik. İsim konusu gerçekten zor insan üstünde farklı bir sorumluluk hissediyor bu konuda. Kızı olacaklar hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz acaba? Fikir olması açısından birbirimizle paylaşsak
Bizim kızımızın adı İdil olacakKızlar selamlar herkese,
Biz hala kız ismi düşünüyoruz karar veremedik. İsim konusu gerçekten zor insan üstünde farklı bir sorumluluk hissediyor bu konuda. Kızı olacaklar hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz acaba? Fikir olması açısından birbirimizle paylaşsak
Anladım kuşumm. Ay tez zamanda geçsin inşallah yaKuzum dun donduk ya dolap tam takır bende mıgros jetten hızlıdan soyledım oğlanla ac kalmayalım dıye sımıt pogaca yıyemedım zaten de neyse
Aman boşver hangi isim olsa insanlar bir kulp buluyor. 3 tane isimler sözlüğü bitirdikKvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yabir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Bugun kusmadım mıdem hassas hala bulanıyo yıyemıyorum pek bısı ama toparlarım parol aldım bı uzanıyorum şimcikkk
Abinede geçmiş olsun bebeğim
Bende 33te uçaktayım 34-35 veya sonrası doğursam müthiiişşşş mükemmel harikaKız 38 benim işimi görür yaaaa 40 da çok o da olmasınama gerçekten içimden bir his diyor. Herkesten şu cümleyi duyacağım e hani bu erken geliyordu noldu
Çok şükür bak dayanacak daha bak gör daha vakti var oğluşumuzun
Ya canım işte her şeyin bir vakti zamanı var. Biz naparsak yapalım o vaktinde gelecek. O vakte kadar biz en güzel şekilde emanetimize iyi bakacağız stresten uzak duracağız olay bu kadar
Yok gerçekten ilgi de beklemiyorum ama ben de zaten elimden geleni yapıyorum hem doğum olmaması için hem kilo olması için zaten çok korkuyorum ben ister miyim yani çocuk düşük doğum ağırlıklı olsun sorulunca da insan şey yük gibi hissediyorKuzum bebişinin kilosu da boyu da gayet iyi bence. İnsanlar çok duyarsız. Benim de erken doğum riskim olmuştu bir hafta kadar önce hastanede yatmıştım 2 gece. Özel bir durum yaşıyorsun, korkuyorsun, üzülüyorsun. Çevrenden de özel bir ilgi bekliyorsun aslında belki daha fazla anlayış, özveri gibi. Ama onlar haldır huldur konuşmaya devam ediyorlar. Seni anlıyorum.
Amaan neyse alışıyoruz o insanlaradaÇok sağol bitanem.
Lino nedir yaa vallahi çevremizdekilerle savaş halindeyiz resmenyapıştır gitsin hak ediyolar :d
Kuşum işine karışmak gibi olmasın ama midenin hassas olduğu bi dönemdesin poğaça falan daha kötü yapmaz mı.. Biraz daha hafif beslensen sanki daha rahat atlatırsın süreci.
Ayrıca sen papatyamavissin dobarlarsın tabii
Ya evet senin özel durumun var göz önünde bulundurulması lazım. Sana karşı daha hassas olmaları lazım ama nerdee. Böyle insanlar kapatılsın
Ne demek canım benim valla maşallah benim oğluşum da böyle güzel bir gün ve saat seçer umarımAy inşallah canım benim çok sağol ,cansınValla öyle oldu kendi seçti erkenden gelmeyi, demek bildiği varmış
Astroloji bilgim var canım az buçuk eğitim almıştım zamanında kullanmaya kullanmaya köreldi tabii vakit ayıramıyorumAy nasil bildin bukadar bilgiyi
Evet doğru ne ysparsak yapalım istediği zaman gelcekler sağlıklı gelsinlerdeKız 38 benim işimi görür yaaaa 40 da çok o da olmasınama gerçekten içimden bir his diyor. Herkesten şu cümleyi duyacağım e hani bu erken geliyordu noldu
Çok şükür bak dayanacak daha bak gör daha vakti var oğluşumuzun
Ya canım işte her şeyin bir vakti zamanı var. Biz naparsak yapalım o vaktinde gelecek. O vakte kadar biz en güzel şekilde emanetimize iyi bakacağız stresten uzak duracağız olay bu kadar
Benim 4 gün geri çıkıyor canım malesefCanim haftasiyla uyumlu oldugu surece takma. Benim gecen ultrasonda satla ultrason ayniydi bu sefer ben 31+0 ken ultrasan 33+4 cikti ve kg ve boya bakarsan 33. Haftayla uyumlu sende oyle dusun
Bu arada gerçekten ne güzel bilgiler vermişsin ya okuyunca ben de mest oldumyükseleni Yay canım
Maşallah haritası harika
Çok güzel bir günde ve saatte doğmuş resmen seçmişoğluşun çok çalışkan başarılı ve zengin bir çocuk olacak gibi görünüyor
Çok yüksek ihtimalle ya yurtdışında yaşayacak ya da çok seyahat edecek yurt dışına işi gereği falan
Takilma hic. Baska biyerde ultrasona girsen belki once olacakBenim 4 gün geri çıkıyor canım malesef
Vay be ne bılgıler var ınsanlardaAman boşver hangi isim olsa insanlar bir kulp buluyor. 3 tane isimler sözlüğü bitirdikDora dedik kız ismi dediler çizgi film karakteri dediler. Tomris dedik kız adı dediler. Noyan dedik kaba dediler çirkin dediler Atlas dedik çok konuldu herkesin oğlunun adı atlas aynı sınıfta 2-3 tane var dediler Aksel diyoruz şimdide neymiş Axel musevi ismiymiş Aksel olursa herkes musevi sanarmış Ben bugüne kadar kimsenin çocuğunun adına yorum yapmamıştım iyi ki yapmamışım ya zaten çok zor bulmak cidden
Yukarıda anlattığım biraz benim kuzum ben ilgi de bekliyorum.Yok gerçekten ilgi de beklemiyorum ama ben de zaten elimden geleni yapıyorum hem doğum olmaması için hem kilo olması için zaten çok korkuyorum ben ister miyim yani çocuk düşük doğum ağırlıklı olsun sorulunca da insan şey yük gibi hissediyor
O işlere gırersen cıkamazsın o kadıncağızın kıtabını bıle aldım ve baktım asla ısım begenmıyorum ve bu benı psıkolojık olarak kotu etkılıyor hepsını sildim kafamdan , o hanfendı kendısıde ılk oğluna bıle bıle cok zor bı ısım koymus ama o ısım onun ıcın secılmıs olduguna manevı olarak ınanmıs ve butun zorluklarıyla kabul etmıs mesela o yuzden demekkı bu kadar da zorlamaya gerek yokBizde Asel düşünmüştük ama ben bu kadar çok koyulduğunu bilmiyordum bu ismin. Birde isim numerolojisi ismin doğum tarihiyle uyumu harflerin birbiriyle uyumu varmış bunlar isim ararken karşıma çıkan şeyler ve ister istemez fazla detaylı düşünmeye başladım. Bu isim konusunda yardımlaşırsak çok memnun olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?