2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay lino nedir ya ... torununun ismi gerekirse birkaç gün alıştırma yapıver dilim dönmüyor falan bence bunlar hep sabotaj. İyi bile dayanıyorsun kuzum ne diyeyim

Ay amanın sormayın goya kv demin ağzı var dılı yok nesı varkı
O ne ya bile dedi arkamdan ama bunları dıyor hep yüzüme degıl
Biz kendi içimizde Linoşum dıye sevmeye başladık zaten
Oğlumunda lakabı Ertuş bu arada onuda hep oyle sevdık okulda bile Ertuş dıyen var ufaktan bırakmamız lazım ama ılkokulda falan demesinler

Evet kuzum 33+4 gozukuyor fazla onde geldi bana ama doktor hersey normal dedi
Benimde dünkü ultrason öyle. Sat 30+6 , ultrason sonucu 34+2. Doktor normal diyorsa takılma şu an benim için iyi bile oldu önde olması ☺
Oh maşallah maşallah ben diyorum bu sene bebişler çabuk gelişti. Bende heyecandan bayılıcam bu haberleri aldıkça

Cok var dıyebılırsın belkı ama ben Lina koyacağım nasipse

Bizim kızımızın adı İdil olacak idil olmasa inci olabilirdi. O da çok hoş.
Beliz, Öykü, Ece, Bade
Bunlar da beğendiğim isimler
Kuzum dun donduk ya dolap tam takır bende mıgros jetten hızlıdan soyledım oğlanla ac kalmayalım dıye sımıt pogaca yıyemedım zaten de neyse
Anladım kuşumm. Ay tez zamanda geçsin inşallah ya
Hamileliğin başı bulantı sonu bulantı

Aman boşver hangi isim olsa insanlar bir kulp buluyor. 3 tane isimler sözlüğü bitirdikDora dedik kız ismi dediler çizgi film karakteri dediler. Tomris dedik kız adı dediler. Noyan dedik kaba dediler çirkin dediler Atlas dedik çok konuldu herkesin oğlunun adı atlas aynı sınıfta 2-3 tane var dediler Aksel diyoruz şimdide neymiş Axel musevi ismiymiş Aksel olursa herkes musevi sanarmış Ben bugüne kadar kimsenin çocuğunun adına yorum yapmamıştım iyi ki yapmamışım ya zaten çok zor bulmak cidden

Bende 33te uçaktayım 34-35 veya sonrası doğursam müthiiişşşş mükemmel harika

Bizde Asel düşünmüştük ama ben bu kadar çok koyulduğunu bilmiyordum bu ismin. Birde isim numerolojisi ismin doğum tarihiyle uyumu harflerin birbiriyle uyumu varmış bunlar isim ararken karşıma çıkan şeyler ve ister istemez fazla detaylı düşünmeye başladım. Bu isim konusunda yardımlaşırsak çok memnun olacağım

Yok gerçekten ilgi de beklemiyorum ama ben de zaten elimden geleni yapıyorum hem doğum olmaması için hem kilo olması için zaten çok korkuyorum ben ister miyim yani çocuk düşük doğum ağırlıklı olsun sorulunca da insan şey yük gibi hissediyor

Amaan neyse alışıyoruz o insanlarada

Ay inşallah canım benim çok sağol ,cansın Valla öyle oldu kendi seçti erkenden gelmeyi, demek bildiği varmış
Ne demek canım benim valla maşallah benim oğluşum da böyle güzel bir gün ve saat seçer umarım
Ay nasil bildin bukadar bilgiyi
Astroloji bilgim var canım az buçuk eğitim almıştım zamanında kullanmaya kullanmaya köreldi tabii vakit ayıramıyorum

Evet doğru ne ysparsak yapalım istediği zaman gelcekler sağlıklı gelsinlerde

Bu arada gerçekten ne güzel bilgiler vermişsin ya okuyunca ben de mest oldum

Vay be ne bılgıler var ınsanlarda Aksel e yapılan yorumda koptum

Yukarıda anlattığım biraz benim kuzum ben ilgi de bekliyorum. Sanki biz yedik de bebeğe gitme sakın dedik insanlar çok tuhaf.

O işlere gırersen cıkamazsın o kadıncağızın kıtabını bıle aldım ve baktım asla ısım begenmıyorum ve bu benı psıkolojık olarak kotu etkılıyor hepsını sildim kafamdan , o hanfendı kendısıde ılk oğluna bıle bıle cok zor bı ısım koymus ama o ısım onun ıcın secılmıs olduguna manevı olarak ınanmıs ve butun zorluklarıyla kabul etmıs mesela o yuzden demekkı bu kadar da zorlamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…