2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay evde olmana çok sevindim hakkında gitmiyor hem bizim meslekte çok zor ya

Ay evde olmana çok sevindim hakkında gitmiyor hem bizim meslekte çok zor ya
Canım ya benim de izinlerim yandı ama tatile denk geldiği için aktaramayacağım. Diğerleri 4 ay izin kullanırken benim 2 ay olacak iznim neyse olsun sağlık olsun nasip böyleymiş diyorum. Progestan da şu işe yarayacakmış canım bak

Yaa öyle mi 2 ay çok az ya benimde öyle kalacak
Şifa olsun canım

bence de iyi olan devletler de var.bu rakamlar çok uçuk geliyor.devlette doğum yapmıştım sanki özel gibiydi o kadar ilgilelerdi ki emzirme konusunda bile destek verdiler ten tene temas yaptırdılar.annem benle çok ilgilenmeyince gelip ona bile kızdılar şimdi yine devlette olacak nasipse

Devlette anne bebek dostu hastane olursa bir de doktor iyi olursa gerçekten çok iyi oluyor ten tene temas normal doğum sürecinin güzel ilerlemesi felan çok iyi ama orda da doğumuna doktorun girmiyor hadi ebeler iyi onu geçtim ama sıkıntılı bir durumda direk nöbetçi doktor geliyor o da şansa artık

benim sezeryandi.doktor günü kendi ayarladı ama başka doktor tabiki girebilirdi yine de sıkıntı etmezdim.süreci pozitif geçirmeye ve bebeği görmeye odaklanınca hiçbir şey göze batmıyor.benim doktor da öyle kibar bir kadın değil suratsızın teki ama işini iyi yaptıkları sürece çok beklentiye girmezsek her şey güzel geçiyor.kimseden bir şey beklemeden sadece bebeğe odaklandım

Canım ben de ilk gebeliğimi ovu testi ile öğrendim. Cinsiyet ile hiç bir alakası yok ama. Elindeki testle alakalıdır.
Kız çok sinir bozucu beee. Az bile demişsin ben olsam daha çok söylerdim heralde
Maşallah Duru kuşa

1HANIM masallah duru kuşuma super haber ne yapıyorsan yapmaya devam aşkım
havuçsuyuna limon zeytinyağ katıyorum dr da şaşırdı çok hızlısın dedi severiz showu
Yaa öyle mi 2 ay çok az ya benimde öyle kalacak
Şifa olsun canım
Maalesef canım 8 hafta izin sonrası raporlarla artık gittiği yere kadar. Sonrası için henüz plan yapmıyorum bakalım nasip inşallah progestan da uzatır iyice sürecimi de erkenden doğmaz minik kuşum. Kız bir de bakıyormuşuz biz 39,40 haftaları görürmüşüz

En güzeli inşallah bizler güzel bir doğum süreci yaşarız

40 artıları görmezseniz bende neyım aha suraya yazıyorum eger olası bı sez planlanmazsa Farkımız , tarzımız dıyeydınnn dra
Ah kuzum sorma araya eltım kaynadı benım ejderha bakışlarımı gorunce sustum bende annem de dıyorkı ay cok komık kadın he dedım bır güldüm bır güldüm anne sorma

Selam kızlar 3-4 gün yazamadım, 2 doğum olmuş ya. Tüm yazılanları da okumazsam ölecekmişim gibi günlerdir yazılanları yakalamaya çalışıyorum

Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?

Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorum ekstra bir duygusallık söz konusu..
Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, alışırız...
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendine
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyle
Maşallahh, gözün aydın canım.

Ayy o ne öyle bana direk öyle demiyorlarda işte alttan alttan neden kilo almıyormuş bu çocuk bilmem ne ben daha ne yapayım sanki ben istemiyorum
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu an

Abim geçen gün kaza yapmış, diz kıkırdağı kırılmış.. Oraya gittik kuzenim ve eşi de ordaydı. Kuzenimin eşi İdil ismini beğenmemiş, neymiş daha düzgün bir isim yok muymuş.. O kadar uyuz oldum ki dedim sen bi daha doğurursan ismini İdil koymazsın olur biter biz beğendik bu yeter.

Kvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe ya bir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Bugun kusmadım mıdem hassas hala bulanıyo yıyemıyorum pek bısı ama toparlarım parol aldım bı uzanıyorum şimcikkk

Abinede geçmiş olsun bebeğim

Şöyle bir de benim özel bir durumum var erken de olabilir elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o yüzden canım çok sıkılıyor zaten ayrıca neyini beğenmemiş hadi beğenmedin bu insanlar nasıl bunu söylüyorlar ben onu anlamıyorum ben olsam karşımdaki insan yanlış anlar diye söylemeye çekinirim bazı şeyler ayrıca gayette güzel bir isim dediğin gibi kendi çocuğuna koymaz oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…