Ay evde olmana çok sevindim hakkında gitmiyor hem bizim meslekte çok zor yaCanım ben öğretmenim şimdi zaten yaz tatilinde olduğum için çalışmıyorum. 4 Eylülde başlayacak seminer haftamız var. 1 hafta çalışacağım sonra doğum iznine ayrılacağım inşallah. Yani bu arada doğurmazsamprogestan fitili gebeliğin ilk başlarında bebek tutunsun diye kullanmıştım şimdi tam olarak ne işe yarayacak bilmiyorum
Sürekli tutmuyorum canım ☺ anlık koydum 1-2 defaatatalya bende ni denk gelemiyorum paşanın resmine.aenin profil resmine basıncamı çıkıyor.
Canım ya benim de izinlerim yandı amaAy evde olmana çok sevindim hakkında gitmiyor hem bizim meslekte çok zor ya
Ay millette tuhaf gebeligin 7.aydaki kiloyu napacanizÖylede geçen hastanede yattım ya herkes kilosunu soruyor
Yaa öyle mi 2 ay çok az ya benimde öyle kalacakCanım ya benim de izinlerim yandı amatatile denk geldiği için aktaramayacağım. Diğerleri 4 ay izin kullanırken benim 2 ay olacak iznim neyse olsun sağlık olsun nasip böyleymiş diyorum. Progestan da şu işe yarayacakmış canım bak Eki Görüntüle 3286381
Öyle de işte aman neyse yapacak birşey yokAy millette tuhaf gebeligin 7.aydaki kiloyu napacaniz
Ben 2 kizimdada 7 aylikken kac kiloydular hatirlamiyorum bile
bence de iyi olan devletler de var.bu rakamlar çok uçuk geliyor.devlette doğum yapmıştım sanki özel gibiydi o kadar ilgilelerdi ki emzirme konusunda bile destek verdiler ten tene temas yaptırdılar.annem benle çok ilgilenmeyince gelip ona bile kızdılarOzelde devlette var ama 2sindede sistem ayni fiyatlar asagi yukari ayni
Yani insanlar ozellikle devlet daha ucuz diye secmiyor bazen devlette cok iyi doktor oluyo bazende ozelde.
Ben devlet hastanesinde calistim orda dogum yaptim, suan gittigim hastane klinik ozel yani. Servis olarak devlette daha iyiydi gibime geliyo. Orada cok detayli sık kontroller oluyodu acaba personeldim ondanmi yada doktormu oyledydi veya hastanenin protokolumu boyleydi bilmiyorum.
Ama sezeryan hic birindede secenek degil. Sezeryana birtek doktor karar verir oda gecerli saglik sebeplerden dolayidir.
Devlette anne bebek dostu hastane olursa bir de doktor iyi olursa gerçekten çok iyi oluyor ten tene temas normal doğum sürecinin güzel ilerlemesi felan çok iyi ama orda da doğumuna doktorun girmiyor hadi ebeler iyi onu geçtim ama sıkıntılı bir durumda direk nöbetçi doktor geliyor o da şansa artıkbence de iyi olan devletler de var.bu rakamlar çok uçuk geliyor.devlette doğum yapmıştım sanki özel gibiydi o kadar ilgilelerdi ki emzirme konusunda bile destek verdiler ten tene temas yaptırdılar.annem benle çok ilgilenmeyince gelip ona bile kızdılarşimdi yine devlette olacak nasipse
benim sezeryandi.doktor günü kendi ayarladı ama başka doktor tabiki girebilirdi yine de sıkıntı etmezdim.süreci pozitif geçirmeye ve bebeği görmeye odaklanınca hiçbir şey göze batmıyor.benim doktor da öyle kibar bir kadın değil suratsızın teki ama işini iyi yaptıkları sürece çok beklentiye girmezsek her şey güzel geçiyor.kimseden bir şey beklemeden sadece bebeğe odaklandımDevlette anne bebek dostu hastane olursa bir de doktor iyi olursa gerçekten çok iyi oluyor ten tene temas normal doğum sürecinin güzel ilerlemesi felan çok iyi ama orda da doğumuna doktorun girmiyor hadi ebeler iyi onu geçtim ama sıkıntılı bir durumda direk nöbetçi doktor geliyor o da şansa artık
Dusun benım halımı bana dırek dıyen varAyy o ne öyle bana direk öyle demiyorlarda işte alttan alttan neden kilo almıyormuş bu çocuk bilmem ne ben daha ne yapayım sanki ben istemiyorum
Canım ben de ilk gebeliğimi ovu testi ile öğrendim. Cinsiyet ile hiç bir alakası yok ama. Elindeki testle alakalıdır.Merhaba, tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum
Bat’a 3 günüm var gebelik testim pozitif. Merakımdan ovu testi de yapayım dedim pik günü gibi çift çizgi çıktı, sorum şu ki oğlumda da battan 1 gün önce pozitif gördüğümde ovu yapmıştım ama silik çıkmıştı o aynı markaydı o zaman da. Oğlumun betası da iyi çıkmıştı düşük de değildi yani.
Bu farklılık cinsiyetten olabilir mi acaba
Kız çok sinir bozucu beee. Az bile demişsin ben olsam daha çok söylerdim heraldeBana kaynanam gecen dedıkı noldu bunda da mı kıloları sadece kendıne alıyorsun bebegı beslemiyorsun dedıbende pardon da ne demek ıstıyorsun dıye çıkıştım 1.5 kılo olmus nerdeyse ne ıstıyorsun daha dedim sınır bozuyormu bozuyor ama takılma
Maşallah Duru kuşa
Maalesef canım 8 hafta izin sonrası raporlarla artık gittiği yere kadar. Sonrası için henüz plan yapmıyorum bakalım nasipYaa öyle mi 2 ay çok az ya benimde öyle kalacak
Şifa olsun canım
En güzeli inşallah bizler güzel bir doğum süreci yaşarızbenim sezeryandi.doktor günü kendi ayarladı ama başka doktor tabiki girebilirdi yine de sıkıntı etmezdim.süreci pozitif geçirmeye ve bebeği görmeye odaklanınca hiçbir şey göze batmıyor.benim doktor da öyle kibar bir kadın değil suratsızın teki ama işini iyi yaptıkları sürece çok beklentiye girmezsek her şey güzel geçiyor.kimseden bir şey beklemeden sadece bebeğe odaklandım
inşallah sağlıcakla gelsinlerEn güzeli inşallah bizler güzel bir doğum süreci yaşarız
40 artıları görmezseniz bende neyımCanım ben de ilk gebeliğimi ovu testi ile öğrendim. Cinsiyet ile hiç bir alakası yok ama. Elindeki testle alakalıdır.
Kız çok sinir bozucu beee. Az bile demişsin ben olsam daha çok söylerdim heralde
havuçsuyuna limon zeytinyağ katıyorum dr da şaşırdı çok hızlısın dedi severiz showu
Maalesef canım 8 hafta izin sonrası raporlarla artık gittiği yere kadar. Sonrası için henüz plan yapmıyorum bakalım nasipinşallah progestan da uzatır iyice sürecimi de erkenden doğmaz minik kuşum. Kız bir de bakıyormuşuz biz 39,40 haftaları görürmüşüz
Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3Kızlar ben iyiyim. Ağrım var ama serum rahmi toparlaması içinmiş ve sancı verirmiş. Bebeğim küvezde en az 1 hafta kalır demiş dr. İyiymiş hemşire iyi dedi daha yenidoğan doktoru görmedik , benim doktor iyi olduğunu söylemiş. 2 kiloyuz hemşireden rica ettim foto çekmiş 2 tane gördüm kocaman oğlum
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?Kızlar bende sabah 10 dan beri kusuyorum en son içtıgım suyu bıle kustum kızımda asırı kasılmaya başladı yoldan döndüğümüz gıbı acıle gırdık nst alındı açıklık bakıldı ultrason bakıldı yolunda dedı hersey
@ebru_can_ebru yanlız nst vermedıler de 20-35 arası düzenli kasılması var ama bunu doğum kasılmasından saymıyorlar sanırım
Serum alıyorum suan kan beklıyorum bakacaklar
Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorumSon zamanlar ne kadar zormuş.
Çok rahat geçiyordu her şey. Hep öyle olacak sanıyordum.
Şimdi geceleri hiç rahatım yok. Her gece uyanıyorum, hep bacaklarım ağrıyor. Kalkıp yürüyorum geziyorum öyle geçiyor ama bu defa da karnım ağırlaştı, karnım kasılıyor ve acıyor. Az önce ağladım
Doğuma da çok var. Nasıl geçecek böyle zaman bilmiyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendineKızlar günaydın dün akşamdan itibaren grip gibi oldumbugün Antalya ya geçicez birkaç günlüğüne bakalım nasıl etcem sizde durumlar nasıl Papatyamaviss vr taze anne atatalya hersey yolunda mı diğer arkadaşlar @Aytanesii ayagın nasıl oldu canım
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyleŞimdi yoğun bakım doktoru ile görüştüm. 1 ayı bulurmuş tedavi süremizEnfeksiyon varmış su bitmesi kaynaklı, kıyamam oğluma. Biraz ödemi var atacak dedi, nefes alıp vermesi de düne göre daha iyiymiş. Oğluma dua edin teyzeleri çabuk toparlasın
Maşallahh, gözün aydın canım.Kızlar şimdi çıktım drdan. Çalışabilir raporumu aldım çok şükür. Nst güzel sancısız. 2150 kilo olmuş kızımhamileliğin başından beri 5-6 gün önden gidiyordu. Artık öyle kabul edeceğiz dedi. Suyumuz geçen hafta 9 civarındaydı. 10 olmuş. Havuç suyuna devamke dedi. Birde her gece 1 progestan fitil başlattı. 2 hafta sonra kontrol var. Böyle yani kızlar çok şükür toparlandık
Bana kaynanam gecen dedıkı noldu bunda da mı kıloları sadece kendıne alıyorsun bebegı beslemiyorsun dedıbende pardon da ne demek ıstıyorsun dıye çıkıştım 1.5 kılo olmus nerdeyse ne ıstıyorsun daha dedim sınır bozuyormu bozuyor ama takılma
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu anAyy o ne öyle bana direk öyle demiyorlarda işte alttan alttan neden kilo almıyormuş bu çocuk bilmem ne ben daha ne yapayım sanki ben istemiyorum
Kvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yaSelam kızlar 3-4 gün yazamadım, 2 doğum olmuş ya. Tüm yazılanları da okumazsam ölecekmişim gibi günlerdir yazılanları yakalamaya çalışıyorum
Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?
Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorumekstra bir duygusallık söz konusu..
Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, alışırız...
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendine
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyle
Maşallahh, gözün aydın canım.
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu an
Abim geçen gün kaza yapmış, diz kıkırdağı kırılmış.. Oraya gittik kuzenim ve eşi de ordaydı. Kuzenimin eşi İdil ismini beğenmemiş, neymiş daha düzgün bir isim yok muymuş.. O kadar uyuz oldum ki dedim sen bi daha doğurursan ismini İdil koymazsın olur biter biz beğendik bu yeter.
Haklısın o daha kötü miden daaha iyi miDusun benım halımı bana dırek dıyen var
Ay kusmuyorum ama degıl yanı sabah mınıcık bı poğaçayı zor yedım allak bullak resmen toparlarım bı kac gune ınsallahHaklısın o daha kötü miden daaha iyi mi
Şöyle bir de benim özel bir durumum var erken de olabilir elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o yüzden canım çok sıkılıyor zatenSelam kızlar 3-4 gün yazamadım, 2 doğum olmuş ya. Tüm yazılanları da okumazsam ölecekmişim gibi günlerdir yazılanları yakalamaya çalışıyorum
Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?
Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorumekstra bir duygusallık söz konusu..
Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, alışırız...
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendine
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyle
Maşallahh, gözün aydın canım.
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu an
Abim geçen gün kaza yapmış, diz kıkırdağı kırılmış.. Oraya gittik kuzenim ve eşi de ordaydı. Kuzenimin eşi İdil ismini beğenmemiş, neymiş daha düzgün bir isim yok muymuş.. O kadar uyuz oldum ki dedim sen bi daha doğurursan ismini İdil koymazsın olur biter biz beğendik bu yeter.
Toparlarsın inşAllah ya burada hava soğuk ama nem çok fazla boğuluyorum bazen basıyor benide belki o bile yapmıştırAy kusmuyorum ama degıl yanı sabah mınıcık bı poğaçayı zor yedım allak bullak resmen toparlarım bı kac gune ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?