- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Ay lino nedir ya ... torununun ismi gerekirse birkaç gün alıştırma yapıver dilim dönmüyor falan bence bunlar hep sabotaj. İyi bile dayanıyorsun kuzum ne diyeyimKvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yabir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Bugun kusmadım mıdem hassas hala bulanıyo yıyemıyorum pek bısı ama toparlarım parol aldım bı uzanıyorum şimcikkk
Abinede geçmiş olsun bebeğim
Benim doktor sen bir hafta dayandın ya bir ay daha dayan önemli olan o dedi gerisi teferruhat dedi tek şansın Benim doktor sen bir hafta dayan bir ay daha dayan önemli olan o dedi tek şansın rahim ağzın uzun ve sertt yumuşamadı o sancıya dediCanım ben de ilk gebeliğimi ovu testi ile öğrendim. Cinsiyet ile hiç bir alakası yok ama. Elindeki testle alakalıdır.
Kız çok sinir bozucu beee. Az bile demişsin ben olsam daha çok söylerdim heralde
havuçsuyuna limon zeytinyağ katıyorum dr da şaşırdı çok hızlısın dedi severiz showu
Maalesef canım 8 hafta izin sonrası raporlarla artık gittiği yere kadar. Sonrası için henüz plan yapmıyorum bakalım nasipinşallah progestan da uzatır iyice sürecimi de erkenden doğmaz minik kuşum. Kız bir de bakıyormuşuz biz 39,40 haftaları görürmüşüz
Bu arada abine çok geçmiş olsun canımŞöyle bir de benim özel bir durumum var erken de olabilir elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o yüzden canım çok sıkılıyor zatenayrıca neyini beğenmemiş hadi beğenmedin bu insanlar nasıl bunu söylüyorlar ben onu anlamıyorum ben olsam karşımdaki insan yanlış anlar diye söylemeye çekinirim bazı şeyler ayrıca gayette güzel bir isim dediğin gibi kendi çocuğuna koymaz oldu bitti
Abine geçmiş olsun canımSelam kızlar 3-4 gün yazamadım, 2 doğum olmuş ya. Tüm yazılanları da okumazsam ölecekmişim gibi günlerdir yazılanları yakalamaya çalışıyorum
Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?
Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorumekstra bir duygusallık söz konusu..
Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, alışırız...
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendine
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyle
Maşallahh, gözün aydın canım.
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu an
Abim geçen gün kaza yapmış, diz kıkırdağı kırılmış.. Oraya gittik kuzenim ve eşi de ordaydı. Kuzenimin eşi İdil ismini beğenmemiş, neymiş daha düzgün bir isim yok muymuş.. O kadar uyuz oldum ki dedim sen bi daha doğurursan ismini İdil koymazsın olur biter biz beğendik bu yeter.
Lino ne ay Linoş desin ne güzel ona dili döner amaKvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yabir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Bugun kusmadım mıdem hassas hala bulanıyo yıyemıyorum pek bısı ama toparlarım parol aldım bı uzanıyorum şimcikkk
Kuzum bebişinin kilosu da boyu da gayet iyi bence. İnsanlar çok duyarsız. Benim de erken doğum riskim olmuştu bir hafta kadar önce hastanede yatmıştım 2 gece. Özel bir durum yaşıyorsun, korkuyorsun, üzülüyorsun. Çevrenden de özel bir ilgi bekliyorsun aslında belki daha fazla anlayış, özveri gibi. Ama onlar haldır huldur konuşmaya devam ediyorlar. Seni anlıyorum.Şöyle bir de benim özel bir durumum var erken de olabilir elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o yüzden canım çok sıkılıyor zatenayrıca neyini beğenmemiş hadi beğenmedin bu insanlar nasıl bunu söylüyorlar ben onu anlamıyorum ben olsam karşımdaki insan yanlış anlar diye söylemeye çekinirim bazı şeyler ayrıca gayette güzel bir isim dediğin gibi kendi çocuğuna koymaz oldu bitti
Çok sağol bitanem.Kvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yabir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Kuşum işine karışmak gibi olmasın ama midenin hassas olduğu bi dönemdesin poğaça falan daha kötü yapmaz mı.. Biraz daha hafif beslensen sanki daha rahat atlatırsın süreci.Ay kusmuyorum ama degıl yanı sabah mınıcık bı poğaçayı zor yedım allak bullak resmen toparlarım bı kac gune ınsallah
Ya evet senin özel durumun var göz önünde bulundurulması lazım. Sana karşı daha hassas olmaları lazım ama nerdee. Böyle insanlar kapatılsınŞöyle bir de benim özel bir durumum var erken de olabilir elimizden gelen her şeyi yapıyoruz o yüzden canım çok sıkılıyor zatenayrıca neyini beğenmemiş hadi beğenmedin bu insanlar nasıl bunu söylüyorlar ben onu anlamıyorum ben olsam karşımdaki insan yanlış anlar diye söylemeye çekinirim bazı şeyler ayrıca gayette güzel bir isim dediğin gibi kendi çocuğuna koymaz oldu bitti
Çok sağol canım.Bu arada abine çok geçmiş olsun canımfreejourney
Çok sağol kuzum.Abine geçmiş olsun canımvalla bu insanların dediklerini takmayacaksın biri demez biri der en sinir olduğum şey böyle boş konuşulması bizde Sarper Deniz koyacağız biri Sarper ne karper peynir gibi dedi ona sinir olmuştum ama başka da bir şey diyen olmadı Allah'tan
Lino ne ay Linoş desin ne güzel ona dili döner ama
Sağol kuzucum. Ah keşkee, sevmezsin ok ama ben bunu bilmek zorunda değilim kifreejourney abine çok geçmiş olsun kuzum. Beğenmeyen de kendi çocuğuna o ismi koymasın. Keşke herkes her yorumu yapmasa kendine de saklasa.
Benimde dogum pozisyonunu almis minnos tekrar doner mi bilemiyorumOlabilir canım benimkinin de baş aşağıda popo yukarıda o da sıkıştırıyor beni
Hacı şakir olayını anlamadım ama yine hadsiz bir hadise yaşanmışfreejourney Papatyamaviss Satilucky ay benim Duru kuşuma da gereksizin biri şey dedi. Eeee hala bebeğin ismini hacı Şakir koymaya kararlımısınız dedi. Ha ha ha burda gülecekmiydik dedim. Çaktırmamaya çalıştım ama çok bozuldum yaaaa Ali cabbarın yaşadığı nedir ki
Kız 38 benim işimi görür yaaaa 40 da çok o da olmasın40 artıları görmezseniz bende neyımaha suraya yazıyorum eger olası bı sez planlanmazsa Farkımız , tarzımız dıyeydınnn dra
Ah kuzum sorma araya eltım kaynadı benım ejderha bakışlarımı gorunce sustum bende annem de dıyorkı ay cok komık kadın he dedım bır güldüm bır güldüm anne sorma
Çok şükür bak dayanacak daha bak gör daha vakti var oğluşumuzunBenim doktor sen bir hafta dayandın ya bir ay daha dayan önemli olan o dedi gerisi teferruhat dedi tek şansın Benim doktor sen bir hafta dayan bir ay daha dayan önemli olan o dedi tek şansın rahim ağzın uzun ve sertt yumuşamadı o sancıya dediAllahın mücizesi işte
Canim haftasiyla uyumlu oldugu surece takma. Benim gecen ultrasonda satla ultrason ayniydi bu sefer ben 31+0 ken ultrasan 33+4 cikti ve kg ve boya bakarsan 33. Haftayla uyumlu sende oyle dusunBende kontrolden çıktım o kadar yedim ettim yok benim ki aynı haftasıyla uyumlu doktor 1750 dir en fazla diyorboyuda 41 cma yakın 4 gün geri çıktı 4 gün geç döllenme benim ondandır diye düşünüp takmamaya çalışıyorum benim yaramaz oğlum yine dönmüş baş aşağı şuan rahim ağzım iyi ölçüldü suyuda iyiydi haftaya yine gideceğim o kadar da yedim ettim moralim bozuldu valla
Duru sabunları hacı Şakir sabunları falan işte saçmalıkHacı şakir olayını anlamadım ama yine hadsiz bir hadise yaşanmışah minik Duru ...
Hiç aklıma gelmedi sabun falan bunu diyen bence baya zorlamış kendiniDuru sabunları hacı Şakir sabunları falan işte saçmalıkkıyamam minik duruma yaaa neler duyacak kim bilir
Yalnız Duru da o kadar güzel bir isim ki.. herkesin çevresinde var demek ki böyle densiz. Baş etmeyi öğreneceğiz napalımfreejourney Papatyamaviss Satilucky ay benim Duru kuşuma da gereksizin biri şey dedi. Eeee hala bebeğin ismini hacı Şakir koymaya kararlımısınız dedi. Ha ha ha burda gülecekmiydik dedim. Çaktırmamaya çalıştım ama çok bozuldum yaaaa Ali cabbarın yaşadığı nedir ki
Kuzum dun donduk ya dolap tam takır bende mıgros jetten hızlıdan soyledım oğlanla ac kalmayalım dıye sımıt pogaca yıyemedım zaten de neyseÇok sağol bitanem.
Lino nedir yaa vallahi çevremizdekilerle savaş halindeyiz resmenyapıştır gitsin hak ediyolar :d
Kuşum işine karışmak gibi olmasın ama midenin hassas olduğu bi dönemdesin poğaça falan daha kötü yapmaz mı.. Biraz daha hafif beslensen sanki daha rahat atlatırsın süreci.
Ayrıca sen papatyamavissin dobarlarsın tabii
Ya evet senin özel durumun var göz önünde bulundurulması lazım. Sana karşı daha hassas olmaları lazım ama nerdee. Böyle insanlar kapatılsın
Biz Ece koymaya karar verdik sağlıkla gelsin minik kuşlarımız.Kızlar selamlar herkese,
Biz hala kız ismi düşünüyoruz karar veremedik. İsim konusu gerçekten zor insan üstünde farklı bir sorumluluk hissediyor bu konuda. Kızı olacaklar hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz acaba? Fikir olması açısından birbirimizle paylaşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?