2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay lino nedir ya ... torununun ismi gerekirse birkaç gün alıştırma yapıver dilim dönmüyor falan bence bunlar hep sabotaj. İyi bile dayanıyorsun kuzum ne diyeyim

Benim doktor sen bir hafta dayandın ya bir ay daha dayan önemli olan o dedi gerisi teferruhat dedi tek şansın Benim doktor sen bir hafta dayan bir ay daha dayan önemli olan o dedi tek şansın rahim ağzın uzun ve sertt yumuşamadı o sancıya dedi Allahın mücizesi işte

Bu arada abine çok geçmiş olsun canım freejourney

Abine geçmiş olsun canım valla bu insanların dediklerini takmayacaksın biri demez biri der en sinir olduğum şey böyle boş konuşulması bizde Sarper Deniz koyacağız biri Sarper ne karper peynir gibi dedi ona sinir olmuştum ama başka da bir şey diyen olmadı Allah'tan
Lino ne ay Linoş desin ne güzel ona dili döner ama

Kuzum bebişinin kilosu da boyu da gayet iyi bence. İnsanlar çok duyarsız. Benim de erken doğum riskim olmuştu bir hafta kadar önce hastanede yatmıştım 2 gece. Özel bir durum yaşıyorsun, korkuyorsun, üzülüyorsun. Çevrenden de özel bir ilgi bekliyorsun aslında belki daha fazla anlayış, özveri gibi. Ama onlar haldır huldur konuşmaya devam ediyorlar. Seni anlıyorum.

Çok sağol bitanem.
Lino nedir yaa vallahi çevremizdekilerle savaş halindeyiz resmen yapıştır gitsin hak ediyolar :d
Ay kusmuyorum ama degıl yanı sabah mınıcık bı poğaçayı zor yedım allak bullak resmen toparlarım bı kac gune ınsallah
Kuşum işine karışmak gibi olmasın ama midenin hassas olduğu bi dönemdesin poğaça falan daha kötü yapmaz mı.. Biraz daha hafif beslensen sanki daha rahat atlatırsın süreci.
Ayrıca sen papatyamavissin dobarlarsın tabii
Ya evet senin özel durumun var göz önünde bulundurulması lazım. Sana karşı daha hassas olmaları lazım ama nerdee. Böyle insanlar kapatılsın

Bu arada abine çok geçmiş olsun canım freejourney
Çok sağol canım.
Çok sağol kuzum.
Ben normalde çok takmam böyle saçma sapan insanları ama sen bir bebek taşı, onca sıkıntı stres çek, hormonların hop atlayıp hop zıplasın, ne heyecanlarla bebeğine isim seç sonra adamın biri gelsin koyduğun ismi beğenmesin. Kız yolarım

Hacı şakir olayını anlamadım ama yine hadsiz bir hadise yaşanmış ah minik Duru ...

Kız 38 benim işimi görür yaaaa 40 da çok o da olmasın ama gerçekten içimden bir his diyor. Herkesten şu cümleyi duyacağım e hani bu erken geliyordu noldu
Çok şükür bak dayanacak daha bak gör daha vakti var oğluşumuzun
Ya canım işte her şeyin bir vakti zamanı var. Biz naparsak yapalım o vaktinde gelecek. O vakte kadar biz en güzel şekilde emanetimize iyi bakacağız stresten uzak duracağız olay bu kadar

Canim haftasiyla uyumlu oldugu surece takma. Benim gecen ultrasonda satla ultrason ayniydi bu sefer ben 31+0 ken ultrasan 33+4 cikti ve kg ve boya bakarsan 33. Haftayla uyumlu sende oyle dusun

Yalnız Duru da o kadar güzel bir isim ki.. herkesin çevresinde var demek ki böyle densiz. Baş etmeyi öğreneceğiz napalım

Kuzum dun donduk ya dolap tam takır bende mıgros jetten hızlıdan soyledım oğlanla ac kalmayalım dıye sımıt pogaca yıyemedım zaten de neyse

Biz Ece koymaya karar verdik sağlıkla gelsin minik kuşlarımız. Alya, Aden, Alin isimlerini de çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…