Canımmm sen doğum yapmışsın yaa severim sizi hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahkbrms bu earth mama nın göğüs ucu yağı baya iyiymiş sağınca kıpkırmızı oluyor kanıcak gibi oluyor sürüyorum bitince bi dahaki sağmada toparlamamış oluyor. Amerika'dan sipariş vermiştim sayende ☺
Evet canım sabırsız çıktı oğlumCanımmm sen doğum yapmışsın yaa severim sizi hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Hoşgelmiş Kuzey
Çok övüyorlardı o kremi çok sevindim iyi gelmesinebol sütlü günlerin olsun inşallah
Ben yurtdisindayim cnm arkadas burdada Turkiyedeki gibi fark varmi ozel ile devlet arasinda diye sordudabence de iyi olan devletler de var.bu rakamlar çok uçuk geliyor.devlette doğum yapmıştım sanki özel gibiydi o kadar ilgilelerdi ki emzirme konusunda bile destek verdiler ten tene temas yaptırdılar.annem benle çok ilgilenmeyince gelip ona bile kızdılarşimdi yine devlette olacak nasipse
Tabiki toparlayacak annesi max süre o kadardır bi bakmışsın daha kısa sürede toparlamış dualarım sizinleEvet canım sabırsız çıktı oğlumEnfeksiyon var ona üzüldüm baya ama iyileşecek inşallah kısa zamanda toplayacak güveniyorum oğluma 1 aylık bir süremiz olacak küvezde
Benim 5/6 saat Ankara’ya sonrası uzun biz opette duruyoruz ama öyle sürekli 15 dk değil bide oturduğun yerde ayak topuğun yerdeparnaklarını kaldırıp indir demişti doktorum yürür gibiBende perşembe yola çıkacağım öncesinde doktordan izin alayım da, iki saatte bir 15 dk mola yürü diye yazan çok olmuştu.. başka bisi lazım mk diye de sorayım bakalım ne diyecek.. artık yataktan kalkmak bile zorken 5v6 saat araba yolculuğu gözümde büyüyor..
Valla boğazlarım doldu burnum akıyor sadece şuan ateşim yokSelam kızlar 3-4 gün yazamadım, 2 doğum olmuş ya. Tüm yazılanları da okumazsam ölecekmişim gibi günlerdir yazılanları yakalamaya çalışıyorum
Canım benim hayırlı olsun, Allah sağlıkla ennnn yakın zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Yer yer göz yaşlarıyla okudum mesajlarını. İyi ki gitmişsin o kontrole. <3
Kuzum çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsın toparlayabildin mi?
Bu son birkaç gün beni de çok zorladı. Ben de durup durup ağlıyorumekstra bir duygusallık söz konusu..
Umarım doğuma kadar böyle devam etmez, alışırız...
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Havalar falan bir garip çok dikkat et kendine
Dularımız seninle ve minik oğluşunla kuzumm. İnşallah o kadar sürmeyecek. Sütün falan da gelmeye başlamış daha hızlı toplarlar Allahın izniyle
Maşallahh, gözün aydın canım.
Ay ben de insanları anlamıyorum sanki yemek yerken bu bana gitsin bu çocuğa gitsin diye biz ayırıyoruz. Hayret bir şey insanlar bi garip. Gram mantıklı düşünmüyorlar konuşmak için konuşuyolar. Hamile insan ekstra hassas oluyor belki o an duygusal bir anına denk geldin, söylediklerini düşünüp düşünüp kendini yetersiz hissetti.. Ne gıcık bi durum ya. Kuruldum şu an
Abim geçen gün kaza yapmış, diz kıkırdağı kırılmış.. Oraya gittik kuzenim ve eşi de ordaydı. Kuzenimin eşi İdil ismini beğenmemiş, neymiş daha düzgün bir isim yok muymuş.. O kadar uyuz oldum ki dedim sen bi daha doğurursan ismini İdil koymazsın olur biter biz beğendik bu yeter.
Canım senin bebiş de enfeksiyon olmadı dimi? Su bittiği için oğlumda enfeksiyon var şu an. Ama ben bilemedim öncesinde birden gelen bir şey olmadı meğerse az az bitmiş.Kızlar yoğun su gelişiyle hastaneye yattık 1 ay boyunca hastanedeydim su hergun gelmeye devam etti havuç suyu bol meyve destekle idare ettik. Geçen hafta kanama ve sancı eklenince normal doğum yaptık. 1790di kilomuz küvezde şu an bebiş çok şükür o da ben de iyiyiz. Süreç baya yordu doğum sonrası da enfeksiyonum yükseldiği için yine hastanedeydim evime yeni dönebildim. Allah hepinizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulun hepiniz inşallah
Benimkide Poyraz diyemiyor Poryaz nedir diyo Hamza derim ben ona diyoKvdem de Lina ismini dıyemıyormus lino dermiş o şiveli biraz ağzı da Lina dıyemıyor ama lino dıyor tovbe yabir iplik almadılar zaten daha oyle kuruğum kı asıl ben onlara oyle boyle degıl yanı boyle lafı yapıştıracağım zamanı beklıyorum resmen
Bugun kusmadım mıdem hassas hala bulanıyo yıyemıyorum pek bısı ama toparlarım parol aldım bı uzanıyorum şimcikkk
Abinede geçmiş olsun bebeğim
Doğru söylüyorsunuz her yönüyle düşününce işin içinden çıkmak imkansız çıkamadık da zatenO işlere gırersen cıkamazsın o kadıncağızın kıtabını bıle aldım ve baktım asla ısım begenmıyorum ve bu benı psıkolojık olarak kotu etkılıyor hepsını sildim kafamdan , o hanfendı kendısıde ılk oğluna bıle bıle cok zor bı ısım koymus ama o ısım onun ıcın secılmıs olduguna manevı olarak ınanmıs ve butun zorluklarıyla kabul etmıs mesela o yuzden demekkı bu kadar da zorlamaya gerek yok
Ah evet ilk doğum yapan G guzelgunler34 dü nicki hatırlayamamıştım alıntıya da eklememiştim. Sağol kuzum hatırlattın.2 benim, ilk sabırsızımız G guzelgunler34 ün bebişi
İnşallah ilerlemez canım ya bu süreçte yolculuk da zor. Bol sıvı al, çok dikkat et kendineValla boğazlarım doldu burnum akıyor sadece şuan ateşim yokinşallah ilerlemez şimdi yola çıkacağım Antalya ya orada sıcak çarşamba enfeksiyon dan randevu aldı ablam nasipse oraya gideceğim perşembe Ispartaya gelip cuma Ankara yorucu bir hafta hayırlısıyla geçer inşallah
Cidden saçlamamış onu diyen çok naif bi isimfreejourney @Papatyamaviss @Satilucky ay benim Duru kuşuma da gereksizin biri şey dedi. Eeee hala bebeğin ismini hacı Şakir koymaya kararlımısınız dedi. Ha ha ha burda gülecekmiydik dedim. Çaktırmamaya çalıştım ama çok bozuldum yaaaa Ali cabbarın yaşadığı nedir ki
Abooo canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama senin düştüğün o kuyudan ben çıkamadım vallahi çok zorlandım. Harf di enerjiydi soyadıyla uyumdu derken mahvoldum. Soyadımız hep a harfli diye ismi farklı olsun dedik ve Duru koyduk inşallahKızlar selamlar herkese,
Biz hala kız ismi düşünüyoruz karar veremedik. İsim konusu gerçekten zor insan üstünde farklı bir sorumluluk hissediyor bu konuda. Kızı olacaklar hangi isimleri koymayı düşünüyorsunuz acaba? Fikir olması açısından birbirimizle paylaşsak
Ayyy inşallah inşallah şimdiden sen de strese girme bak. Daha vaktin var.Bende 33te uçaktayım 34-35 veya sonrası doğursam müthiiişşşş mükemmel harika
Ya diyorum ya gereksiz insanlar yaaa dünyanın en güzel ismini de koysam yine bulurdu lafCidden saçlamamış onu diyen çok naif bi isim
Birde sen begenmişsin ve hamilesin sanane dimi
Bazı insanlar sanane ve banane demeyi öğrenirler umarım
Amin canım. Günde 15-20 dk okşayabiliyorum küvezin içine elimi sokup konuşuyorum oğlumla. İyi olacak inanıyorumAh evet ilk doğum yapan G guzelgunler34 dü nicki hatırlayamamıştım alıntıya da eklememiştim. Sağol kuzum hatırlattın.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Neler yaptınız, kavuştunuz mu alıştınız mı bizi merakta bırakma
İnşallah ilerlemez canım ya bu süreçte yolculuk da zor. Bol sıvı al, çok dikkat et kendine
Ben de çabuk toparlayacağınıza inanıyorum kuzum. Allah ikinize de güç kuvvet versinAmin canım. Günde 15-20 dk okşayabiliyorum küvezin içine elimi sokup konuşuyorum oğlumla. İyi olacak inanıyorumenfeksiyon kısmı korkuttu daha çok küçük ama çabuk toparlayacağız inşallah
Olabilir canım herkes herseyi soylemiyor qma epiduraldna sonra bebegin konum degistirip ikinamadiginisoyleyen duydumDediğin gibi ben çok duymadım evet ağrıyı çekip sezeryana dönen çok var ama epiduralden kaynaklı duymadım.
Şöyle ki bebek kanala girip doğum eylemi başladığı zaman düzenli olarak doppler ile bebeğin kalp atışına bakılıyor.Anne ıkınamaz ya da bebek takılır bir sıkıntı olur bebek strese girer kalp atışı düşerse o zaman sezeryane alınır ki o bile riskli çoğu doktor yapmak istemez bebeğin kafası neredeyse gelmiş onun sezeryana gitmesi bile bebek için vakit kaybı oluyor böyl durumlarda.
Yani o sezeryane alınanlar bir sorun olduğu için alınmıştır.
@Papatyamaviss de ilk doğum öyle olmuş ama onun bebeği doğum kanalına girmemiş ağrıyı çekerken açılma daha fazla olmamış bebek strese girmiş o yüzden sezeryane dönmüş diye hatırlıyorum.
@ebru_can_ebru canım ebe bizi görüp müsait olduğunda daha net bilgilendiik
Canım çoksa ağrın farklı hissediyorsan git bence. Sol yan yatınca hafiflemiyorsa ağrın gel demişti doktorum.Kızlar çok ağrım var sancı çok gitsem mi acaba bembeyaz akintim var yumurta akı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?