2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımmm sen doğum yapmışsın yaa severim sizi hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Hoşgelmiş Kuzey
Çok övüyorlardı o kremi çok sevindim iyi gelmesine bol sütlü günlerin olsun inşallah

Evet canım sabırsız çıktı oğlum Enfeksiyon var ona üzüldüm baya ama iyileşecek inşallah kısa zamanda toplayacak güveniyorum oğluma 1 aylık bir süremiz olacak küvezde

Ben yurtdisindayim cnm arkadas burdada Turkiyedeki gibi fark varmi ozel ile devlet arasinda diye sorduda

Evet canım sabırsız çıktı oğlum Enfeksiyon var ona üzüldüm baya ama iyileşecek inşallah kısa zamanda toplayacak güveniyorum oğluma 1 aylık bir süremiz olacak küvezde
Tabiki toparlayacak annesi max süre o kadardır bi bakmışsın daha kısa sürede toparlamış dualarım sizinle

Benim 5/6 saat Ankara’ya sonrası uzun biz opette duruyoruz ama öyle sürekli 15 dk değil bide oturduğun yerde ayak topuğun yerdeparnaklarını kaldırıp indir demişti doktorum yürür gibi

Valla boğazlarım doldu burnum akıyor sadece şuan ateşim yok inşallah ilerlemez şimdi yola çıkacağım Antalya ya orada sıcak çarşamba enfeksiyon dan randevu aldı ablam nasipse oraya gideceğim perşembe Ispartaya gelip cuma Ankara yorucu bir hafta hayırlısıyla geçer inşallah

Canım senin bebiş de enfeksiyon olmadı dimi? Su bittiği için oğlumda enfeksiyon var şu an. Ama ben bilemedim öncesinde birden gelen bir şey olmadı meğerse az az bitmiş.

Benimkide Poyraz diyemiyor Poryaz nedir diyo Hamza derim ben ona diyo
Eltimin kızının ismi Zeynep doğacağı zaman onada Nur Banu diyodu neyse şimdi Zeyno diyo

Geçmiş olsun cnm buarada

Doğru söylüyorsunuz her yönüyle düşününce işin içinden çıkmak imkansız çıkamadık da zaten

2 benim, ilk sabırsızımız G guzelgunler34 ün bebişi
Ah evet ilk doğum yapan G guzelgunler34 dü nicki hatırlayamamıştım alıntıya da eklememiştim. Sağol kuzum hatırlattın.
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Neler yaptınız, kavuştunuz mu alıştınız mı bizi merakta bırakma
İnşallah ilerlemez canım ya bu süreçte yolculuk da zor. Bol sıvı al, çok dikkat et kendine

Cidden saçlamamış onu diyen çok naif bi isim
Birde sen begenmişsin ve hamilesin sanane dimi
Bazı insanlar sanane ve banane demeyi öğrenirler umarım

Abooo canım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama senin düştüğün o kuyudan ben çıkamadım vallahi çok zorlandım. Harf di enerjiydi soyadıyla uyumdu derken mahvoldum. Soyadımız hep a harfli diye ismi farklı olsun dedik ve Duru koyduk inşallah u harfinin enerjisine güvendik nehir ırmak bilge Ece Alin bunlarda da aklımda kalan diğer fav isimlerimiz. Devin evet bu sene patladı. Ama çoğumuzun koyduğu isimlerde popüler isimler oldu yani düşünsene Duru Lina Ece İdil falan koyduk yani. İçine siniyorsa eğer koy Devini derim ben bol şans canım kolaylıklar diliyorum.
Bende 33te uçaktayım 34-35 veya sonrası doğursam müthiiişşşş mükemmel harika
Ayyy inşallah inşallah şimdiden sen de strese girme bak. Daha vaktin var.

Amin canım. Günde 15-20 dk okşayabiliyorum küvezin içine elimi sokup konuşuyorum oğlumla. İyi olacak inanıyorum enfeksiyon kısmı korkuttu daha çok küçük ama çabuk toparlayacağız inşallah

Amin canım. Günde 15-20 dk okşayabiliyorum küvezin içine elimi sokup konuşuyorum oğlumla. İyi olacak inanıyorum enfeksiyon kısmı korkuttu daha çok küçük ama çabuk toparlayacağız inşallah
Ben de çabuk toparlayacağınıza inanıyorum kuzum. Allah ikinize de güç kuvvet versin

Olabilir canım herkes herseyi soylemiyor qma epiduraldna sonra bebegin konum degistirip ikinamadiginisoyleyen duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…