2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anam benım nıye acımadı neyse acımaması ıyı bısey gercı ama kasmadım kendımı belkıde ondandır soyle bı derın nefes aldım fıuuu dıye verırken gevsekken bakıverdı hemen
Bana ne yapcaklarını bile söylemediler bir anda elini soktu doktor bende ultrasonla bakacak sanıyordum

Bizdede kv kp gram bisey almadilar. Hepsi ayni bunlarin

Bana ne yapcaklarını bile söylemediler bir anda elini soktu doktor bende ultrasonla bakacak sanıyordum
Ben dogumhaneye adımımı attım bı gorevlı çatalın onune kadar götürdü çıkar çamaşırını otur canım dedı ıcımden sey dıyorum ne hemen mi eve geldı baktı dırek, sonra nst taktı, en son dr gordu ultrason baktı normalde tam tersı olmalı ultrasonla bakar nst gir sancı varsa muayene neyse benım ıcın sorun degıl tabı parmaklanmakla ılgılı bı önyargım yok zaten
Çok şükür güzel ılgılenıyolar terslemıyolar yeter bna

Ama ilk ultrason olması gerekmez mi ya riskli durum varsa ebeler daha mı iyi bakıyor acaba

Ama ilk ultrason olması gerekmez mi ya riskli durum varsa ebeler daha mı iyi bakıyor acaba
Kusma ve sancı ıle cıkınca doğum da akla gelıyor ya belkı ondan hemen bakmışlardır bıde nobettekı doktora da baglı bence , oncekınde dırek doktor ılgılenmıstı 22 haftalıkken mesela neyse artık bundan sonra acıle gıdersem dırek bakılacak demekkı ogrenmıs oldum
Ama normal doğursaydım keske dedım kocaman ıkı bölmeli oda nst sı yatagı çatalı hepsı orda tv banyo falan tek kısılık odalar mıs gıbı

Belkide haftamızdan ötürüdür doğum başlamış olabilir diye 30 u geçtik çünkü yaa ne güzel benim geçen gittiğim ne kötüydü ya

Ya kızlar benim bugün nefesim daralıyor. Hava çok nemli yağacak gibi yağmadı boğucu ondan mı bebek ciğerlere mi baskı yapıyor ondan mı anlamadım ama nefes almaya çalışmak yordu resmen. Ağlayacağım şimdi ya

Kızlar bebeğin hareketlerini rahmimde hissediyorum ilk defa oldu bugün 2 kere normal mi hiç hissetmezdim rahmimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…