Benimde bogazlarim oyle ates yoksa sorun yok eger atesin cikarsa kbb ye git dediValla boğazlarım doldu burnum akıyor sadece şuan ateşim yokinşallah ilerlemez şimdi yola çıkacağım Antalya ya orada sıcak çarşamba enfeksiyon dan randevu aldı ablam nasipse oraya gideceğim perşembe Ispartaya gelip cuma Ankara yorucu bir hafta hayırlısıyla geçer inşallah
Bizimkiler dusuncesizliginden canim yoksa yakin otruyoruzBizdede daha alınmadı ama kayınvaliden uzakta doğuma gelcek görümcem bizde sana birşeyler alıcaz anne getircek diyordu küçük bir bebek çeyizi gibi bakalım
Pozisyon değiştirmiş olabilir mi? Benim oğlan baş aşağı döndüğünden beri bende genelde rahimde hissediyorum hareketlerini hepKızlar bebeğin hareketlerini rahmimde hissediyorum ilk defa oldu bugün 2 kere normal mi hiç hissetmezdim rahmimde
Benimde bugün oldu hatta yazacaktim.. normalde sağ yada solda şişkinlik olurken bugün gobek deligimin altında olmaya başladı.. normal sanirimPozisyon değiştirmiş olabilir mi? Benim oğlan baş aşağı döndüğünden beri bende genelde rahimde hissediyorum hareketlerini hep
Bazen yandan yukarıdan da geliyor ama önceden rahimde bu kadar hissetmezdim pozisyon değişiminden sonra oldu hatta bazen makatta bile hissediyorum
Normal canım çocuklar büyüdükçe yerleri kalmıyor ki başı taa aşağıda ayakları göbeğin üzerinde mesela bazen sağa ya da sola atıyor ayaklarını ama baktığında aşağıdan yukarı baya alan kaplıyorlar artık göbüşteBenimde bugün oldu hatta yazacaktim.. normalde sağ yada solda şişkinlik olurken bugün gobek deligimin altında olmaya başladı.. normal sanirim
Benimki de geçen diyor ki böğrün göçük göçük bebeği taşıyamazsın diye korkuyorum40 artıları görmezseniz bende neyımaha suraya yazıyorum eger olası bı sez planlanmazsa Farkımız , tarzımız dıyeydınnn dra
Ah kuzum sorma araya eltım kaynadı benım ejderha bakışlarımı gorunce sustum bende annem de dıyorkı ay cok komık kadın he dedım bır güldüm bır güldüm anne sorma
Ya İdil ismi çok güzel, kızım olsa ben de düşünürdüm. Volga nehrinin Türkçesi de İdil, Tataristan göçmeniyiz mesela şu şarkıyı annem dinler dinler ağlar hepSağol kuzucum. Ah keşkee, sevmezsin ok ama ben bunu bilmek zorunda değilim ki
Ay geçmiş olsun canım, yoğun bir hafta seni bekliyor. Ben de Isparta'dan Eskişehir'e geldim otobüsle, cuma falan da önce Isparta sonra Antalya yolcusuyum, bi gün kalıp gideriz artık. Buralar iyiydi ya Antalya'nın sıcağı korkutuyor beniValla boğazlarım doldu burnum akıyor sadece şuan ateşim yokinşallah ilerlemez şimdi yola çıkacağım Antalya ya orada sıcak çarşamba enfeksiyon dan randevu aldı ablam nasipse oraya gideceğim perşembe Ispartaya gelip cuma Ankara yorucu bir hafta hayırlısıyla geçer inşallah
Yeni korku yükleniyor...Bana ne yapcaklarını bile söylemediler bir anda elini soktu doktor bende ultrasonla bakacak sanıyordum
Yanı belki tetiklemek istememişlerdir bilemedim benım ogluşta da sancı cıkınca alttan bakmıştı doktorum hemenAaa hayırultrason nst peşine defalarca nst rahim uzunluğu bakıldı cihazla o da parmak el kol yok yani
Bıde ılkı sez dıyınce sancın olunca sakın cok beklemıyorsun bak falan dıye de nutuk yedımBelkide haftamızdan ötürüdür doğum başlamış olabilir diye 30 u geçtik çünküyaa ne güzel benim geçen gittiğim ne kötüydü ya
Herkes düşünemiyor böyle şeyleri boşverBizimkiler dusuncesizliginden canim yoksa yakin otruyoruz
Yaa sakıncalı mı oluyor ben hiç bilmiyorumBıde ılkı sez dıyınce sancın olunca sakın cok beklemıyorsun bak falan dıye de nutuk yedımaklımdan gecenlerı bı bılseler
Canım ben devlet acile gitmiştim acımasız bir asistana denk geldimBenimki de geçen diyor ki böğrün göçük göçük bebeği taşıyamazsın diye korkuyorum180 90 kilo olmam dışında sorun yok sjsjd. Belim vücuduma göre inceydi kaburgalarım gerçekten çok göçük kaldı ama hiç böyle düşünmemiştim
Ya İdil ismi çok güzel, kızım olsa ben de düşünürdüm. Volga nehrinin Türkçesi de İdil, Tataristan göçmeniyiz mesela şu şarkıyı annem dinler dinler ağlar hep
Ay geçmiş olsun canım, yoğun bir hafta seni bekliyor. Ben de Isparta'dan Eskişehir'e geldim otobüsle, cuma falan da önce Isparta sonra Antalya yolcusuyum, bi gün kalıp gideriz artık. Buralar iyiydi ya Antalya'nın sıcağı korkutuyor beni
Yeni korku yükleniyor...
Bende öyleyim havanın serin olmasına bakmadan klima çalıştırdım nefes alamıyorum çünküYa kızlar benim bugün nefesim daralıyor. Hava çok nemli yağacak gibi yağmadı boğucu ondan mı bebek ciğerlere mi baskı yapıyor ondan mı anlamadım ama nefes almaya çalışmak yordu resmen. Ağlayacağım şimdi ya
Jel falan surdumu merak ettımCanım ben devlet acile gitmiştim acımasız bir asistana denk geldim
Bende sol kasıkta hissediyorum baş aşağı dönmüş oğluş okadar aşağıda hissediyorum ki bacağıma yakın bir yerdeNormal canım çocuklar büyüdükçe yerleri kalmıyor ki başı taa aşağıda ayakları göbeğin üzerinde mesela bazen sağa ya da sola atıyor ayaklarını ama baktığında aşağıdan yukarı baya alan kaplıyorlar artık göbüşte
Aşkım rüptür ihtimalinden korkuyor doktorlar genelde sancı tetıkler vs dıye küçük bı ıhtımal olsa da , 4 bucuk sene dıyınce hımm guzel ama olsun dedı mesela daha yakın olsaydı 2 sene fln o zaman daha rısklı oluyor bağlar zayıf olabılıyor falan fılanYaa sakıncalı mı oluyor ben hiç bilmiyorum
Hay Allah inşallah sorun çıkmaz haberlerini bekliyoruzSagolun kızlar eşimi bekliyorum geldiği gibi gideceğim.Doktoeu aradim mesaj attım hiç açamadı.agrim tavan oldu dayanamıyorum belden girdi karnım kasikalrim gittikçe qrtiyor
Eline almadı bana sıktı dışına ama o kadar acımasızlar ki birde bende aynı sektördeyim biliyorlarJel falan surdumu merak ettım
Ay şu cesarete bak yaAşkım rüptür ihtimalinden korkuyor doktorlar genelde sancı tetıkler vs dıye küçük bı ıhtımal olsa da , 4 bucuk sene dıyınce hımm guzel ama olsun dedı mesela daha yakın olsaydı 2 sene fln o zaman daha rısklı oluyor bağlar zayıf olabılıyor falan fılanbende bazen dıyorum ki ulaan sancım fln gelırse bekleyem evde gıdem son dk mecbur çıkartacaklar falan ama tabı bu hayali bı hayal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?