2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde bogazlarim oyle ates yoksa sorun yok eger atesin cikarsa kbb ye git dedi

Kızlar bebeğin hareketlerini rahmimde hissediyorum ilk defa oldu bugün 2 kere normal mi hiç hissetmezdim rahmimde
Pozisyon değiştirmiş olabilir mi? Benim oğlan baş aşağı döndüğünden beri bende genelde rahimde hissediyorum hareketlerini hep
Bazen yandan yukarıdan da geliyor ama önceden rahimde bu kadar hissetmezdim pozisyon değişiminden sonra oldu hatta bazen makatta bile hissediyorum

Benimde bugün oldu hatta yazacaktim.. normalde sağ yada solda şişkinlik olurken bugün gobek deligimin altında olmaya başladı.. normal sanirim

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı beynim boşlukta gibi sersem gibi hissediyorum elim ayağım çekiliyor biri geriye çekiyor sanki beni

Benimde bugün oldu hatta yazacaktim.. normalde sağ yada solda şişkinlik olurken bugün gobek deligimin altında olmaya başladı.. normal sanirim
Normal canım çocuklar büyüdükçe yerleri kalmıyor ki başı taa aşağıda ayakları göbeğin üzerinde mesela bazen sağa ya da sola atıyor ayaklarını ama baktığında aşağıdan yukarı baya alan kaplıyorlar artık göbüşte

Benimki de geçen diyor ki böğrün göçük göçük bebeği taşıyamazsın diye korkuyorum 180 90 kilo olmam dışında sorun yok sjsjd. Belim vücuduma göre inceydi kaburgalarım gerçekten çok göçük kaldı ama hiç böyle düşünmemiştim
Sağol kuzucum. Ah keşkee, sevmezsin ok ama ben bunu bilmek zorunda değilim ki
Ya İdil ismi çok güzel, kızım olsa ben de düşünürdüm. Volga nehrinin Türkçesi de İdil, Tataristan göçmeniyiz mesela şu şarkıyı annem dinler dinler ağlar hep Ay geçmiş olsun canım, yoğun bir hafta seni bekliyor. Ben de Isparta'dan Eskişehir'e geldim otobüsle, cuma falan da önce Isparta sonra Antalya yolcusuyum, bi gün kalıp gideriz artık. Buralar iyiydi ya Antalya'nın sıcağı korkutuyor beni
Bana ne yapcaklarını bile söylemediler bir anda elini soktu doktor bende ultrasonla bakacak sanıyordum
Yeni korku yükleniyor...

Aaa hayır ultrason nst peşine defalarca nst rahim uzunluğu bakıldı cihazla o da parmak el kol yok yani
Yanı belki tetiklemek istememişlerdir bilemedim benım ogluşta da sancı cıkınca alttan bakmıştı doktorum hemen olsun ne kadar geç o kadar ıyı parmakla rahım yumasaması varmı dıye de bakıyolar yumuşama yok açıklık yok guzel dedı

Belkide haftamızdan ötürüdür doğum başlamış olabilir diye 30 u geçtik çünkü yaa ne güzel benim geçen gittiğim ne kötüydü ya
Bıde ılkı sez dıyınce sancın olunca sakın cok beklemıyorsun bak falan dıye de nutuk yedım aklımdan gecenlerı bı bılseler

Canım ben devlet acile gitmiştim acımasız bir asistana denk geldim

Bende öyleyim havanın serin olmasına bakmadan klima çalıştırdım nefes alamıyorum çünkü

Bende sol kasıkta hissediyorum baş aşağı dönmüş oğluş okadar aşağıda hissediyorum ki bacağıma yakın bir yerde

Yaa sakıncalı mı oluyor ben hiç bilmiyorum
Aşkım rüptür ihtimalinden korkuyor doktorlar genelde sancı tetıkler vs dıye küçük bı ıhtımal olsa da , 4 bucuk sene dıyınce hımm guzel ama olsun dedı mesela daha yakın olsaydı 2 sene fln o zaman daha rısklı oluyor bağlar zayıf olabılıyor falan fılan bende bazen dıyorum ki ulaan sancım fln gelırse bekleyem evde gıdem son dk mecbur çıkartacaklar falan ama tabı bu hayali bı hayal

Ay şu cesarete bak ya devlet hastanesi desteklemiyor mu ssvd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…