2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende sol kasıkta hissediyorum baş aşağı dönmüş oğluş okadar aşağıda hissediyorum ki bacağıma yakın bir yerde
Ay benımkı tam orda sez yerımın altında kı sez yerı de vajınanın uc parmak üstünde fıkkırı fıkkırı orda kafasına ellerını getırıyor muhtemelen bugun oğlum karnıma çak yaparken (kardeşine yani) oda bır tekme attı denk geldı yanı oha anne avcumun ıcıne naptıııgg dıyor
Gun ıcınde ara ara bazen benı sırt üstü yatırıp hadı kardeşimi dalgalandır anne dıyor hamur gıbı yoğuruyor karnımı sağdan soldan içimden diyorum daha şimdiden rahat bırakmıyor kardesıni bence burası poposu baksana burda falan dıye yorum yapıyor

Ay şu cesarete bak ya devlet hastanesi desteklemiyor mu ssvd
Resmî olarak İstanbul Zeynep Kamil harici destekleyen yok , orda dırek ssvd polıkılınıgı bıle var orda muayene oluyorsun 39 a kadar beklıyolar genelde yıne cok rıske atmadan falan , bı kac devlet hastanesinde daha var ama onlarda benım taktık 7 8 cmle gıdıp yalvararak kendını dogurtanlar

Evet zaten doktor geçen hafta dönmüş demişti

Eline almadı bana sıktı dışına ama o kadar acımasızlar ki birde bende aynı sektördeyim biliyorlar
İnsan bi söyler ne yaptığını ya sanki karşısında cansız manken falan var.
Ya göbeğimle benim kadar ilgilenen birine benim de ihtiyacım var Sanki kimse benim kadar heyecanlanmıyor hareketlerine Eşim de ilgileniyor ama o daha çok konuşuyor oğluyla hal hatır soruyor

Benımkıde gordukce opuyor hal hatır soruyor o kadar oyle elımı koyayım falan yok nadır yanı oğlum sağolsun açığı kapatıyor elı hep karnımda

Ay bak aynı, erkekler demek pek ilgilenmiyor ya da kavrayamıyor mu nedir, neyse ki oğlun var
Yanı cok algılayamıyorlar bence işten gelınce falan öper oy canım kızım der senı çok sevıyorum der falan o şekilde yanı ay dur bı gelem elımı bı koyam bakayım napıyor merakı yok bence bu kadar haraketlı olduklarını dısardan en azından düşünmüyorlar ben dıyorum cok coşunca gel bak koy elını falan meraklı olanıda vardır mutlaka oğlum gıbı ahahaha

Bende oyleyim. Esim sabirsiz arada bir konusuyor. Cocukta onun ilgisizliginden o elini koyunca asla tepki vermiyor

Esim elini koyunca bizimki pusuyor resmen tepki vermiyor bence hissediyorlar onlarda

Bende sol kasıkta hissediyorum baş aşağı dönmüş oğluş okadar aşağıda hissediyorum ki bacağıma yakın bir yerde
Ben de öyle işte hatta direk tam vajinanın üzerinde tam rahmin altında da malum idrar torbası var bana bu aralar sabahlar olmuyor vurdu mu genelde oraya denk geliyor koştur koştur tuvalete sonra bazen yetişemiyorum tuvalete bir damla falan kaçıyor valla çamaşır değiştirmekten helak oldum napacayuk bilmiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum artık bez takıcam bu gidişle umarım vazgeçer idrar torbasına vurma sevdasından oğlum
Eskiden annemlerin oturduğu yerde bir kadın varmış hamileyken hep altına kaçırıyormuş ama baya böyle ortalık yerde adı Sidikli Aysel diye kalmış kadının herkes öyle derdi diyor annnem anlatınca çok gülerdim ne saçma şey ya diye başıma geldi iyi mi

Lohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Güzel lohusa, yeni annemiz hormonlar ... Hepsi normal geçecek kuzum benim. Oğlun da kısa sürede iyileşip çıkacak emin ol. Çok yakın bir zamanda doktoru enfeksiyon oranının düşmeye başladığını haber verecek ben inanıyorum sen de bir an olsun inancını kaybetme. Burada kutlayacağız

Lohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Ya her anı çok özel ve güzel yaaa. Evet zor zamanlarda oluyor ama bir daha ne zaman yaşayacağız ki değil mi tadını çıkar canın ne istiyorsa yapsınlar

Ay evet size güzel haberlerle geleceğim inşallah en kısa zamanda Eşim bugün kadınlar kulübünün kadrolu elemanı diyor kuzenime benim için
Ya her anı çok özel ve güzel yaaa. Evet zor zamanlarda oluyor ama bir daha ne zaman yaşayacağız ki değil mi tadını çıkar canın ne istiyorsa yapsınlar
Hiç sesleri çıkmıyor ne desem alttan alıyorlar Süt için de kendimi üzmemeliyim yine rahatlamak için ağlama gelirse ağlıyorum ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…