- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Ayy sevsinler senin lohusa hallerini taze anneLohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Yaşamasan olamazdı kolaymı aylardır taşıdığın hormon şak dıye dusuyorLohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Sorma , değişik bişeymiş ☺Aynen canım hormonlar
Almış ki ne almış . Katlanıyor da ağlayınca üzülüyor ama neden ağlıyorsun oğlum sağlıkla gelecek diyor ben ağlarım lohusayım diyorumAyy sevsinler senin lohusa hallerini taze anneyapacak bişey yok eşinde katlanacak biraz sonuçta hormonlar ipleri eline almış durumda
Bi de beklenmedik bir anda düştü iyice sapıttı hormonlar bakalım ☺Yaşamasan olamazdı kolaymı aylardır taşıdığın hormon şak dıye dusuyortatlı tatlı lohusalığın olsun inşallah Oğlun geldımı ona odaklanırsın
Tamam canım geçmiş olsun sana daBenimde bogazlarim oyle ates yoksa sorun yok eger atesin cikarsa kbb ye git dedi
Sen nereye gidiyorsun canım en son yakın yerlerde gezdik ama Antalya da mı yaşıyordun karıştırıyorum hepBenimki de geçen diyor ki böğrün göçük göçük bebeği taşıyamazsın diye korkuyorum180 90 kilo olmam dışında sorun yok sjsjd. Belim vücuduma göre inceydi kaburgalarım gerçekten çok göçük kaldı ama hiç böyle düşünmemiştim
Ya İdil ismi çok güzel, kızım olsa ben de düşünürdüm. Volga nehrinin Türkçesi de İdil, Tataristan göçmeniyiz mesela şu şarkıyı annem dinler dinler ağlar hep
Ay geçmiş olsun canım, yoğun bir hafta seni bekliyor. Ben de Isparta'dan Eskişehir'e geldim otobüsle, cuma falan da önce Isparta sonra Antalya yolcusuyum, bi gün kalıp gideriz artık. Buralar iyiydi ya Antalya'nın sıcağı korkutuyor beni
Yeni korku yükleniyor..
Sen içini ferah tut ama ağlama illa olacak sanırım hem rahatlarsınAy evet size güzel haberlerle geleceğim inşallah en kısa zamandaEşim bugün kadınlar kulübünün kadrolu elemanı diyor kuzenime benim için
Hiç sesleri çıkmıyor ne desem alttan alıyorlarSüt için de kendimi üzmemeliyim yine rahatlamak için ağlama gelirse ağlıyorum ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Herşey güzel olacak
Evet Antalya'dayım ben normaldeSen me
Sen nereye gidiyorsun canım en son yakın yerlerde gezdik ama Antalya da mı yaşıyordun karıştırıyorum hep
Sagolsin sordugun icin ben ikigündur kasiliyorum agrili bir sekilde taravma olmamistir inşallah yarin doktora gidicem aksilik olmazsaKızlar günaydın dün akşamdan itibaren grip gibi oldumbugün Antalya ya geçicez birkaç günlüğüne bakalım nasıl etcem sizde durumlar nasıl Papatyamaviss vr taze anne atatalya hersey yolunda mı diğer arkadaşlar Aytanesii ayagın nasıl oldu canım
Canım geçmişmılsım bir nst ye gir bakalım bizede haber ver olur muSagolsin sordugun icin ben ikigündur kasiliyorum agrili bir sekilde taravma olmamistir inşallah yarin doktora gidicem aksilik olmazsa
Oh misSen içini ferah tut ama ağlama illa olacak sanırım hem rahatlarsın
Evet Antalya'dayım ben normalde
Sen bi eve git bi duş al bak nasıl ıyı gelecek goguslerın de bırden dolacak Allah’ın ıznıyleSorma , değişik bişeymiş ☺
Almış ki ne almış . Katlanıyor da ağlayınca üzülüyor ama neden ağlıyorsun oğlum sağlıkla gelecek diyor ben ağlarım lohusayım diyorum
Bi de beklenmedik bir anda düştü iyice sapıttı hormonlar bakalım ☺
Annemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüneSen bi eve git bi duş al bak nasıl ıyı gelecek goguslerın de bırden dolacak Allah’ın ıznıylebenım zamanında olmasına rağmen sancıya rağmen ılk ıkı gun damla damla geldı zaten o kadar oluyor duşla bırlıkte çok şaşırmıştım asıl beyaz sut o zaman gelmıstı sonrada çay ve damla ile destekledım Sıcak havlu da koyabılırsın bak goguslerıne Kuzey Ata bey keyfinde sımdılık bılmıyorkı annesı gelınce mıncırıp öpüp duracak
Oyyyy pamuk pamuk ya hıssetsın hıssetsın annesı yavas yavasAnnemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüneSeni hissetsin annesi dedi. Yarın da ağız mendillerini göğsüme koyup biraz bekletip onu götürecekmişim kokumu hissetsin diye
Yaa ne kadar tatlı bir şey o. Ben de bugün göğsümde ıslaklık hissettim anne diyorum süt mü geldi ki, yok diyor pekmez dökmüşsündür ne sütüAnnemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüneSeni hissetsin annesi dedi. Yarın da ağız mendillerini göğsüme koyup biraz bekletip onu götürecekmişim kokumu hissetsin diye
Süt canım o zaman bildiğin yapış yapış oluyor bulaştığı yerler ☺Yaa ne kadar tatlı bir şey o. Ben de bugün göğsümde ıslaklık hissettim anne diyorum süt mü geldi ki, yok diyor pekmez dökmüşsündür ne sütüBen de herhalde pekmez döktüm dedim yapış yapıştı. Akşam tekrar olmuş aynı göğüsten
Canım nasilsinSagolun kızlar eşimi bekliyorum geldiği gibi gideceğim.Doktoeu aradim mesaj attım hiç açamadı.agrim tavan oldu dayanamıyorum belden girdi karnım kasikalrim gittikçe qrtiyor
Bende bir insani tanirken once burcunu soruyorumAstroloji bilgim var canım az buçuk eğitim almıştım zamanında kullanmaya kullanmaya köreldi tabii vakit ayıramıyorum
Ay ne güzel ilgileniyor kardeşiyle minnoşa bakAy benımkı tam orda sez yerımın altında kı sez yerı de vajınanın uc parmak üstündefıkkırı fıkkırı orda kafasına ellerını getırıyor muhtemelen bugun oğlum karnıma çak yaparken (kardeşine yani) oda bır tekme attı denk geldı yanı oha anne avcumun ıcıne naptıııgg dıyor
Gun ıcınde ara ara bazen benı sırt üstü yatırıp hadı kardeşimi dalgalandır anne dıyor hamur gıbı yoğuruyor karnımı sağdan soldan içimden diyorum daha şimdiden rahat bırakmıyor kardesınibence burası poposu baksana burda falan dıye yorum yapıyor
Ay riske atma boşver riskliyseResmî olarak İstanbul Zeynep Kamil harici destekleyen yok , orda dırek ssvd polıkılınıgı bıle var orda muayene oluyorsun 39 a kadar beklıyolar genelde yıne cok rıske atmadan falan , bı kac devlet hastanesinde daha var ama onlarda benım taktık 7 8 cmle gıdıp yalvararak kendını dogurtanlar
Aynen bende eşime dedim sanki kendimi orda insan gibi hissetmedim böyle sırayla yatan bütün gebeleri muayene ediyorlardı kalite kontrol gibiİnsan bi söyler ne yaptığını ya sanki karşısında cansız manken falan var.
Ya göbeğimle benim kadar ilgilenen birine benim de ihtiyacım varSanki kimse benim kadar heyecanlanmıyor hareketlerine Eşim de ilgileniyor ama o daha çok konuşuyor oğluyla hal hatır soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?