2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Lohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Ayy sevsinler senin lohusa hallerini taze anne yapacak bişey yok eşinde katlanacak biraz sonuçta hormonlar ipleri eline almış durumda

Lohusa dengesizliği başladııı. Bi iyiyim bi içim daralıyor ağlamak geliyor, bi oğlum gelecek kısa zamanda yanıma diyorum. Eşim ne yapacağını şaşırdı, lohusayım ben diyorum
Yaşamasan olamazdı kolaymı aylardır taşıdığın hormon şak dıye dusuyor tatlı tatlı lohusalığın olsun inşallah Oğlun geldımı ona odaklanırsın

Aynen canım hormonlar
Sorma , değişik bişeymiş ☺
Ayy sevsinler senin lohusa hallerini taze anne yapacak bişey yok eşinde katlanacak biraz sonuçta hormonlar ipleri eline almış durumda
Almış ki ne almış . Katlanıyor da ağlayınca üzülüyor ama neden ağlıyorsun oğlum sağlıkla gelecek diyor ben ağlarım lohusayım diyorum
Yaşamasan olamazdı kolaymı aylardır taşıdığın hormon şak dıye dusuyor tatlı tatlı lohusalığın olsun inşallah Oğlun geldımı ona odaklanırsın
Bi de beklenmedik bir anda düştü iyice sapıttı hormonlar bakalım ☺

Sen me
Sen nereye gidiyorsun canım en son yakın yerlerde gezdik ama Antalya da mı yaşıyordun karıştırıyorum hep

Sen içini ferah tut ama ağlama illa olacak sanırım hem rahatlarsın
Sen me

Sen nereye gidiyorsun canım en son yakın yerlerde gezdik ama Antalya da mı yaşıyordun karıştırıyorum hep
Evet Antalya'dayım ben normalde

Sagolsin sordugun icin ben ikigündur kasiliyorum agrili bir sekilde taravma olmamistir inşallah yarin doktora gidicem aksilik olmazsa

Sen bi eve git bi duş al bak nasıl ıyı gelecek goguslerın de bırden dolacak Allah’ın ıznıyle benım zamanında olmasına rağmen sancıya rağmen ılk ıkı gun damla damla geldı zaten o kadar oluyor duşla bırlıkte çok şaşırmıştım asıl beyaz sut o zaman gelmıstı sonrada çay ve damla ile destekledım Sıcak havlu da koyabılırsın bak goguslerıne Kuzey Ata bey keyfinde sımdılık bılmıyorkı annesı gelınce mıncırıp öpüp duracak

Annemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüne Seni hissetsin annesi dedi. Yarın da ağız mendillerini göğsüme koyup biraz bekletip onu götürecekmişim kokumu hissetsin diye

Oyyyy pamuk pamuk ya hıssetsın hıssetsın annesı yavas yavas kucağına almana az kaldı oyle dusun birde

Yaa ne kadar tatlı bir şey o. Ben de bugün göğsümde ıslaklık hissettim anne diyorum süt mü geldi ki, yok diyor pekmez dökmüşsündür ne sütü Ben de herhalde pekmez döktüm dedim yapış yapıştı. Akşam tekrar olmuş aynı göğüsten

Süt canım o zaman bildiğin yapış yapış oluyor bulaştığı yerler ☺

Ay ne güzel ilgileniyor kardeşiyle minnoşa bak

Ay riske atma boşver riskliyse

Aynen bende eşime dedim sanki kendimi orda insan gibi hissetmedim böyle sırayla yatan bütün gebeleri muayene ediyorlardı kalite kontrol gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…