2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla ben gunes ay fazla anlamiyorum ya
Siradan burclar var bende onlarla yola cikiyorum

Devlet Hastanesi'nde çok iyi olan doktorlar var. Muayeneden ziyade, doğumdan dolayı özeller tercih ediliyor diye düşünüyorum. Mesela ben sezaryen istiyorum. Devlet Hastanesi'nde kendimi parçalasam yine de doktorlar isteğe bağlı sezaryene almaz. Normal doğum düşünüp, özele gidenler de sanırım doğuma doktor yerine ebe girdiği için devlette , ondan özeli tercih ediyorlarmış.

Bir de ben eşim refekatçi olsun istiyorum. Devlet Hastanesi'nde o da olmuyormuş. ( Nadiren bazı hastanelerde duydum).

Özelde fiyatlar çok pahalı evet ama bu fiyatları açıkçası bir telefona, televizyona da verebiliyoruz. Doğum olayı da zaten kaç kere yaşanan bir şey ki.
Onun dışında dediğim gibi muayeneler olsun, odalar olsun vs çoğu devlet- özel aynı. Doğum şekli ve doktor tercihinden insanlar özele yöneliyor.

Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. İyi diye gidersin, o gün doktorun morali bozuk olur ya da çalışanlar iyi olmaz vs her şey her yerde mümkün. Çok iyi olan hastanelerde , çok yüksek ücretler verip, çok kötü şikayetlerle ayrılanlar da var. O yüzden bizler bol bol dua edelim, kolay doğum ve iyi insanlar için

Dikişsiz çamaşırlardan al. Yok gibi resmen. Çok rahat

Yanı evet onu da desınler bı zahmet
Oyy benım guzel annem dıye sevıyor ben cok bıtık oldugum durumlarda bana o lafı cok ıyı gelıyor nedense

Adını çilek koymuştu bılıyorsun Çilekli Linoş diye seviyor bugun eridim bittim

Bu arada tabıkıde riske atamam ya bakma oyle dusunuyorum ama cıks yanı dıyorum ya hayalı hayal dıye
Bayılıyorum böyle kardeş sevgisine inşAllah doğuncada böyle sever instagramda falan görüyorum kardeşlerini seven bebeler maşAllah

Valla ben gunes ay fazla anlamiyorum ya
Siradan burclar var bende onlarla yola cikiyorum
Onlar da yine az çok fikir veriyor canım istisnalar hariç

Dikişsiz çamaşırlardan al. Yok gibi resmen. Çok rahat
birkaç tane var onlardan çamaşır belli eden bazı kıyafetlerle giymek için almıştım ama hamilelikte giymedim hiç
Bir beden büyüklerine bakayım aslında iyi dedin canım

Yaa benimde küçüldü ne kadar küçük dar giyiniyormuşum diyorum şimdi rahat edemiyorum bende karın ve baldırlardan aldım benim ilk aldığım yerlerden biridir toto zaten ama yüzüm falan çok zayıf kaldı

Ben burcumun çoğu özelliğini taşırım ya tipik

Çok duygusal ya

Amin canım ağzına sağlık

Canim ben ikiz hamileyim 27. Haftadayim. Benimki tüp bebekti, en başından beri progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Doktorum rahim ağzı uzunluğunu korumak için 32. Haftaya kadar kullanırız demişti.

Çok güzel yazmışsın benimde şu an doğumum nasıl olacak belli değil yani gidişat normal doğum olacak gibi görünüyor.Bahsettiğin sebepten ötürü doğuma doktor girsin diye özelde yapmayı düşünüyorum.
Aşırı yüksek fiyatlı hastaneler elbet var acıbadem koç vs gibi ama geneli 25 bin altı oluyor.Çocuğumuz için vereceğiz o parayı öyle düşünüyorum.
Devlette çok güzel doğum deneyimi olan arkadaşlar var şimdi yeni şehir hastaneleri özellikle doğumhanede odalar ayrı sancıyı çektiğin odada doğum yapıyorsun hatta bazılarında odalar ayrı olduğu için yanına eş alınıyor vs. ama bunu bildiğim halde doğumda doktor olmayacağı için bu riski alıp şehir hastanesinde doğum yapmak istemiyorum
Ama bazen doktor iyi olsa yardımcı sağlık personeli iyi olmuyor vs.
O yüzden dediğin gibi inşallah kolay ve güzel bir doğum sürecimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…