Valla ben gunes ay fazla anlamiyorum yaevet maalesef ilgiliysen ister istemez oluyor ama sadece güneş burcuna göre tam tersi karakterde olan insanlar da var tam haritasını bilmek lazım
Benim birkaç tanıdığım var mesela etrafımda burçlarının özelliğini hiç taşımıyorlar yükseleni bile taşımıyorlar haritalarında gezegen yoğunluğu olan bambaşka bir burç var onun özellikleri baskın mesela
Yine de az çok fikir veriyor tabiki ilk etapta güneş burçları da
bence de iyi olan devletler de var.bu rakamlar çok uçuk geliyor.devlette doğum yapmıştım sanki özel gibiydi o kadar ilgilelerdi ki emzirme konusunda bile destek verdiler ten tene temas yaptırdılar.annem benle çok ilgilenmeyince gelip ona bile kızdılarşimdi yine devlette olacak nasipse
Devlet Hastanesi'nde çok iyi olan doktorlar var. Muayeneden ziyade, doğumdan dolayı özeller tercih ediliyor diye düşünüyorum. Mesela ben sezaryen istiyorum. Devlet Hastanesi'nde kendimi parçalasam yine de doktorlar isteğe bağlı sezaryene almaz. Normal doğum düşünüp, özele gidenler de sanırım doğuma doktor yerine ebe girdiği için devlette , ondan özeli tercih ediyorlarmış.Devlette anne bebek dostu hastane olursa bir de doktor iyi olursa gerçekten çok iyi oluyor ten tene temas normal doğum sürecinin güzel ilerlemesi felan çok iyi ama orda da doğumuna doktorun girmiyor hadi ebeler iyi onu geçtim ama sıkıntılı bir durumda direk nöbetçi doktor geliyor o da şansa artık
Ne tesadüf ben de bugün çamaşır aldım
Ama benim totom büyümedi hiç ya hala aynı duruyor belden çok kalınlaştım eşim diyor çay bardağı gibi karım vardı nerede senin incecik belin resmen belin yok artık diyorbir de önden sivri şekilde göbek çıktı biraz lastiği sıkı olan çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı
Yanı evet onu da desınler bı zahmetŞimdiden erkek erkeğe takılma hayalleri
Hareketli prenses
Öyle gerçekten biz her şeyi yaşıyoruz bu süreçte onlar sadece doğunca anlıyor
Eşim ama sürekli gerçekten anne olmak kolay değil hamilelik zor doğum zor diyip duruyor
Evet 2.fotoğraf 3.pozisyon çok uygun geldi hep üstte hareketli çünkü
Ay evet benım gecen vardı hıcbırı olmayınca gıyıyım dedım Nası rahat olduuuDikişsiz çamaşırlardan al. Yok gibi resmen. Çok rahat
Bayılıyorum böyle kardeş sevgisine inşAllah doğuncada böyle sever instagramda falan görüyorum kardeşlerini seven bebeler maşAllahAdını çilek koymuştu bılıyorsunÇilekli Linoş diye seviyor bugun eridim bittim
Bu arada tabıkıde riske atamam ya bakma oyle dusunuyorum ama cıks yanıdıyorum ya hayalı hayal dıye
Onlar da yine az çok fikir veriyor canım istisnalar hariçValla ben gunes ay fazla anlamiyorum ya
Siradan burclar var bende onlarla yola cikiyorum
birkaç tane var onlardan çamaşır belli eden bazı kıyafetlerle giymek için almıştım ama hamilelikte giymedim hiçDikişsiz çamaşırlardan al. Yok gibi resmen. Çok rahat
Muhtemelen haritanda başka bir burç baskındır ya da dengeli dağılım olmuştur canım tam net bir burcun özelliğini taşımamak da normalBu benim bence ne zaman özelliklerine baksam hiç biri bana uymuyor
YaaNe tesadüf ben de bugün çamaşır aldım
Ama benim totom büyümedi hiç ya hala aynı duruyor belden çok kalınlaştım eşim diyor çay bardağı gibi karım vardı nerede senin incecik belin resmen belin yok artık diyorbir de önden sivri şekilde göbek çıktı biraz lastiği sıkı olan çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı
Ben burcumun çoğu özelliğini taşırım ya tipikevet maalesef ilgiliysen ister istemez oluyor ama sadece güneş burcuna göre tam tersi karakterde olan insanlar da var tam haritasını bilmek lazım
Benim birkaç tanıdığım var mesela etrafımda burçlarının özelliğini hiç taşımıyorlar yükseleni bile taşımıyorlar haritalarında gezegen yoğunluğu olan bambaşka bir burç var onun özellikleri baskın mesela
Yine de az çok fikir veriyor tabiki ilk etapta güneş burçları da
Yay burcunu yorumlasana bide ya benim icinMuhtemelen haritanda başka bir burç baskındır ya da dengeli dağılım olmuştur canım tam net bir burcun özelliğini taşımamak da normal
Burcun ne cnm bende burcumun ozelliklerini tasidigimi dusunuyorumBen burcumun çoğu özelliğini taşırım ya tipik
Oğlak burcuyum yükselenim tam olmamakla beraber akrep galibaBurcun ne cnm bende burcumun ozelliklerini tasidigimi dusunuyorum
Çok duygusal yaAnnemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüneSeni hissetsin annesi dedi. Yarın da ağız mendillerini göğsüme koyup biraz bekletip onu götürecekmişim kokumu hissetsin diye
Amin canım ağzına sağlıkDevlet Hastanesi'nde çok iyi olan doktorlar var. Muayeneden ziyade, doğumdan dolayı özeller tercih ediliyor diye düşünüyorum. Mesela ben sezaryen istiyorum. Devlet Hastanesi'nde kendimi parçalasam yine de doktorlar isteğe bağlı sezaryene almaz. Normal doğum düşünüp, özele gidenler de sanırım doğuma doktor yerine ebe girdiği için devlette , ondan özeli tercih ediyorlarmış.
Bir de ben eşim refekatçi olsun istiyorum. Devlet Hastanesi'nde o da olmuyormuş. ( Nadiren bazı hastanelerde duydum).
Özelde fiyatlar çok pahalı evet ama bu fiyatları açıkçası bir telefona, televizyona da verebiliyoruz. Doğum olayı da zaten kaç kere yaşanan bir şey ki.
Onun dışında dediğim gibi muayeneler olsun, odalar olsun vs çoğu devlet- özel aynı. Doğum şekli ve doktor tercihinden insanlar özele yöneliyor.
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. İyi diye gidersin, o gün doktorun morali bozuk olur ya da çalışanlar iyi olmaz vs her şey her yerde mümkün. Çok iyi olan hastanelerde , çok yüksek ücretler verip, çok kötü şikayetlerle ayrılanlar da var. O yüzden bizler bol bol dua edelim, kolay doğum ve iyi insanlar için
Benimki de genelde tam gününü tutmuyor birde bir şey farkettim ac hep 1 hafta geride oluyor neden acabaBenimki de bugün 4 gün geri çıktı canım
Açken gittiğinde miBenimki de genelde tam gününü tutmuyor birde bir şey farkettim ac hep 1 hafta geride oluyor neden acaba
hayır tok olsamda hep geriden geliyorAçken gittiğinde mi
Canim ben ikiz hamileyim 27. Haftadayim. Benimki tüp bebekti, en başından beri progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Doktorum rahim ağzı uzunluğunu korumak için 32. Haftaya kadar kullanırız demişti.Canım ben öğretmenim şimdi zaten yaz tatilinde olduğum için çalışmıyorum. 4 Eylülde başlayacak seminer haftamız var. 1 hafta çalışacağım sonra doğum iznine ayrılacağım inşallah. Yani bu arada doğurmazsamprogestan fitili gebeliğin ilk başlarında bebek tutunsun diye kullanmıştım şimdi tam olarak ne işe yarayacak bilmiyorum
Çok güzel yazmışsın benimde şu an doğumum nasıl olacak belli değil yani gidişat normal doğum olacak gibi görünüyor.Bahsettiğin sebepten ötürü doğuma doktor girsin diye özelde yapmayı düşünüyorum.Devlet Hastanesi'nde çok iyi olan doktorlar var. Muayeneden ziyade, doğumdan dolayı özeller tercih ediliyor diye düşünüyorum. Mesela ben sezaryen istiyorum. Devlet Hastanesi'nde kendimi parçalasam yine de doktorlar isteğe bağlı sezaryene almaz. Normal doğum düşünüp, özele gidenler de sanırım doğuma doktor yerine ebe girdiği için devlette , ondan özeli tercih ediyorlarmış.
Bir de ben eşim refekatçi olsun istiyorum. Devlet Hastanesi'nde o da olmuyormuş. ( Nadiren bazı hastanelerde duydum).
Özelde fiyatlar çok pahalı evet ama bu fiyatları açıkçası bir telefona, televizyona da verebiliyoruz. Doğum olayı da zaten kaç kere yaşanan bir şey ki.
Onun dışında dediğim gibi muayeneler olsun, odalar olsun vs çoğu devlet- özel aynı. Doğum şekli ve doktor tercihinden insanlar özele yöneliyor.
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın. İyi diye gidersin, o gün doktorun morali bozuk olur ya da çalışanlar iyi olmaz vs her şey her yerde mümkün. Çok iyi olan hastanelerde , çok yüksek ücretler verip, çok kötü şikayetlerle ayrılanlar da var. O yüzden bizler bol bol dua edelim, kolay doğum ve iyi insanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?