2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
D dra21 Bearhug benim bütün iç çamaşırlarım oluyor hala bel basen aynı sadece sivri top gibi bir karın var Ama bende hastanede rahat etmek için bir kaç tane 1 beden büyük alsam mı diye düşünüyorum depend üstüne kilot felan giyilir mi yani ? normal ped kullanırsam gerek olmaz da emin olamadım.

Depend üstüne giymesen daha rahat edersın kuzum

Ay çok güzel yaaa çok duygusal
Canim ben ikiz hamileyim 27. Haftadayim. Benimki tüp bebekti, en başından beri progestan 200 mg fitil kullanıyorum. Doktorum rahim ağzı uzunluğunu korumak için 32. Haftaya kadar kullanırız demişti.
Bana da 32 de başlattı ama benim suyum azalmaya başladı canım bir arada sancım falan olmuştu. Risk gördü dr progestan aynı zamanda erken doğum riskinde de kullanılıyormuş

Uyumak ıstıyorum ama bebem kalktı karnım aç
Bende bu ara uyuyamıyorum ya halbuki evdeyim şurada 5 gün sonra iznim bitiyor yat uyu dimi yok yani sabah 7 ayaktayım gece de uyandıklarımı saymıyorum bile ortada bir neden yok ağrı sızı ter hiç bir şey yok ama uyuyamıyorum
Bizde yürüyüşten geldik köpkemle bi kahvaltı hazırlayan olsa keşke diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…