2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay güldürdün beni bende bugün kendime çamaşır siparişi verdim dediğin gibi hem yetiştiremiyorum hemde totom büyüdü

Evet inşAllah herşey çok güzel olacak

Ayyyy maşallah kıskandım doğurasım geldi çok duygusaalkll

Kızlar benim de baş aşağıda, başı aşağıda olanlar hep vajinaya yakın hissediyormuş hareketlerini bende orda hiç hissetmedim,genelde direk kaburga altında sağ üst yan tatafta hareket ediyor nadiren göbek deliğimin hizasında hareketi oluyor
Neden acaba hiç aşağıda hissetmiyorum bal aşağıda ama tam yerleşmedi mi anlamadım

Benimkininde basi asagida ama ben hareketleri genelde gogsumun altinda hissediyorum

Bence erkekler genel olarak öyle benim eşim nadir gelip karnıma dokunuyor konuşma desen neredeyse hiç yok arada gelip oğluş ne yapıyor diye konuşuyor felan sorsan gebe kalmadan önce benden çok çocuk istiyordu
Anne olmak kolay değil ilk baştan başlıyor stresi onlar kucağına alınca anlıyor sanırım

Öyleler öyleler bizim gibi yaşayamıyorlar duygularını malesef normal de gercı ben hak verıyorum olayın basında spermını bırakmış gıtmıs rahme düşmesinden ıtıbaren bız bağlanıyoruz ıcımızde büyüyor hıssetmeye başlıyoruz bızım mıdemız bulanıyor bizim karnımızda oluyor hersey onlarda uzaktan sadece izliyor gördükleri kadarını bılıyorlar içimizde yaşadığımız cok daha farklı bızım

Yüzü arkaya donuk olabılır , yada ıkıncı fotoda ucuncu poz olabılır belkı

Eklentiler

• 3B0C7EAC-038C-4739-A133-75EE3C2C8545.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 99D84A58-E68A-4C6E-A91A-E56BD65664F1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 65
Bende bir insani tanirken once burcunu soruyorum burclara gore kafamda bi yer yapiyorum
evet maalesef ilgiliysen ister istemez oluyor ama sadece güneş burcuna göre tam tersi karakterde olan insanlar da var tam haritasını bilmek lazım
Benim birkaç tanıdığım var mesela etrafımda burçlarının özelliğini hiç taşımıyorlar yükseleni bile taşımıyorlar haritalarında gezegen yoğunluğu olan bambaşka bir burç var onun özellikleri baskın mesela
Yine de az çok fikir veriyor tabiki ilk etapta güneş burçları da

Bu benim bence ne zaman özelliklerine baksam hiç biri bana uymuyor

Evet cok tatlılık yapıyor ama bugun aynı zamanda ne dedı bılıyor musun babasıyla o pıknığe gıdıcekmıs ben evde bebeğe bakacakmışım biz gelmeyecekmişiz
Şimdiden erkek erkeğe takılma hayalleri
Gogus altı yan kısım vajına benım heryerde sankı bugun yan yatıyordum aha dedım belımden cıkacak sımdı sankı oyle gerıldı
Hareketli prenses
Öyle gerçekten biz her şeyi yaşıyoruz bu süreçte onlar sadece doğunca anlıyor
Eşim ama sürekli gerçekten anne olmak kolay değil hamilelik zor doğum zor diyip duruyor

Yüzü arkaya donuk olabılır , yada ıkıncı fotoda ucuncu poz olabılır belkı
Evet 2.fotoğraf 3.pozisyon çok uygun geldi hep üstte hareketli çünkü

Ay güldürdün beni bende bugün kendime çamaşır siparişi verdim dediğin gibi hem yetiştiremiyorum hemde totom büyüdü
Ne tesadüf ben de bugün çamaşır aldım
Ama benim totom büyümedi hiç ya hala aynı duruyor belden çok kalınlaştım eşim diyor çay bardağı gibi karım vardı nerede senin incecik belin resmen belin yok artık diyor bir de önden sivri şekilde göbek çıktı biraz lastiği sıkı olan çamaşırlarım rahatsız etmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…