Dönmeden sorarım sana deseydinYaa gelde cildirma herkes bir alem.hakkaten. Esimin halasi diyorki 5 ay sonra donersin ise sanki ben calismasam acliktan olucez
Ay güldürdün beniBen de öyle işte hatta direk tam vajinanın üzerindetam rahmin altında da malum idrar torbası var bana bu aralar sabahlar olmuyor vurdu mu genelde oraya denk geliyor koştur koştur tuvalete sonra bazen yetişemiyorum tuvalete bir damla falan kaçıyor valla çamaşır değiştirmekten helak oldum napacayuk bilmiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum artık bez takıcam bu gidişle umarım vazgeçer idrar torbasına vurma sevdasından oğlum
Eskiden annemlerin oturduğu yerde bir kadın varmış hamileyken hep altına kaçırıyormuş ama baya böyle ortalık yerde adı Sidikli Aysel diye kalmış kadının herkes öyle derdi diyor annnem anlatınca çok gülerdim ne saçma şey ya diye başıma geldi iyi mi
Evet inşAllah herşey çok güzel olacakAy evet size güzel haberlerle geleceğim inşallah en kısa zamandaEşim bugün kadınlar kulübünün kadrolu elemanı diyor kuzenime benim için
Hiç sesleri çıkmıyor ne desem alttan alıyorlarSüt için de kendimi üzmemeliyim yine rahatlamak için ağlama gelirse ağlıyorum ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Herşey güzel olacak
Yarın gittiğinde bir nst bağlarlar olmadıSagolsin sordugun icin ben ikigündur kasiliyorum agrili bir sekilde taravma olmamistir inşallah yarin doktora gidicem aksilik olmazsa
Ayyyy maşallah kıskandım doğurasım geldi çok duygusaalkllAnnemlere geldim bugün bikaç gün onlarda kalıcam sonra eve geçicem. Dengesiz geliyor süt ama her seferinde yani 3 saatte bir en az 1 ml çıkıyor yoğun bakım doktoru da zaten o kadar veriyoruz dedi. Ay ben dokunurken vücuduna dokunmaya korkuyorum bugün yoğun bakım hemşiresi aldı elimi koydu göğsüneSeni hissetsin annesi dedi. Yarın da ağız mendillerini göğsüme koyup biraz bekletip onu götürecekmişim kokumu hissetsin diye
Adını çilek koymuştu bılıyorsunAy ne güzel ilgileniyor kardeşiyle minnoşa bak
Yaa yerim ya ertuş nasıl tatlı bir oğlan baksanaAdını çilek koymuştu bılıyorsunÇilekli Linoş diye seviyor bugun eridim bittim
Bu arada tabıkıde riske atamam ya bakma oyle dusunuyorum ama cıks yanıdıyorum ya hayalı hayal dıye
Benimkininde basi asagida ama ben hareketleri genelde gogsumun altinda hissediyorumKızlar benim de baş aşağıda, başı aşağıda olanlar hep vajinaya yakın hissediyormuş hareketlerini bende orda hiç hissetmedim,genelde direk kaburga altında sağ üst yan tatafta hareket ediyor nadiren göbek deliğimin hizasında hareketi oluyor
Neden acaba hiç aşağıda hissetmiyorum bal aşağıda ama tam yerleşmedi mi anlamadım
Genelde bende öyle göğüs altı yan tarafta kaburgama baskı yapıyor hepBenimkininde basi asagida ama ben hareketleri genelde gogsumun altinda hissediyorum
Evet cok tatlılık yapıyorYaa yerim ya ertuş nasıl tatlı bir oğlan baksana
Gogus altı yan kısım vajına benım heryerde sankı bugun yan yatıyordum aha dedım belımden cıkacak sımdı sankı oyle gerıldıGenelde bende öyle göğüs altı yan tarafta kaburgama baskı yapıyor hep
Öyleler öyleler bizim gibi yaşayamıyorlar duygularını malesef normal de gercı ben hak verıyorumBence erkekler genel olarak öylebenim eşim nadir gelip karnıma dokunuyor konuşma desen neredeyse hiç yok arada gelip oğluş ne yapıyor diye konuşuyor felan sorsan gebe kalmadan önce benden çok çocuk istiyordu
Anne olmak kolay değil ilk baştan başlıyor stresi onlar kucağına alınca anlıyor sanırım
Yüzü arkaya donuk olabılır , yada ıkıncı fotoda ucuncu poz olabılır belkıKızlar benim de baş aşağıda, başı aşağıda olanlar hep vajinaya yakın hissediyormuş hareketlerini bende orda hiç hissetmedim,genelde direk kaburga altında sağ üst yan tatafta hareket ediyor nadiren göbek deliğimin hizasında hareketi oluyor
Neden acaba hiç aşağıda hissetmiyorum bal aşağıda ama tam yerleşmedi mi anlamadım
Pozisyondan çok fark ediyor şu an her yerinizde hissetmeniz normal zatenYüzü arkaya donuk olabılır , yada ıkıncı fotoda ucuncu poz olabılır belkı
Bende bir insani tanirken once burcunu soruyorumburclara gore kafamda bi yer yapiyorum
Bu benim bence ne zaman özelliklerine baksam hiç biri bana uymuyorevet maalesef ilgiliysen ister istemez oluyor ama sadece güneş burcuna göre tam tersi karakterde olan insanlar da var tam haritasını bilmek lazım
Benim birkaç tanıdığım var mesela etrafımda burçlarının özelliğini hiç taşımıyorlar yükseleni bile taşımıyorlar haritalarında gezegen yoğunluğu olan bambaşka bir burç var onun özellikleri baskın mesela
Yine de az çok fikir veriyor tabiki ilk etapta güneş burçları da
Şimdiden erkek erkeğe takılma hayalleriEvet cok tatlılık yapıyorama bugun aynı zamanda ne dedı bılıyor musun babasıyla o pıknığe gıdıcekmıs ben evde bebeğe bakacakmışım biz gelmeyecekmişiz
Hareketli prensesGogus altı yan kısım vajına benım heryerde sankı bugun yan yatıyordum aha dedım belımden cıkacak sımdı sankı oyle gerıldı
Öyle gerçekten biz her şeyi yaşıyoruz bu süreçte onlar sadece doğunca anlıyorÖyleler öyleler bizim gibi yaşayamıyorlar duygularını malesef normal de gercı ben hak verıyorumolayın basında spermını bırakmış gıtmıs rahme düşmesinden ıtıbaren bız bağlanıyoruz ıcımızde büyüyor hıssetmeye başlıyoruz bızım mıdemız bulanıyor bizim karnımızda oluyor hersey onlarda uzaktan sadece izliyor gördükleri kadarını bılıyorlar içimizde yaşadığımız cok daha farklı bızım
Evet 2.fotoğraf 3.pozisyon çok uygun geldi hep üstte hareketli çünküYüzü arkaya donuk olabılır , yada ıkıncı fotoda ucuncu poz olabılır belkı
Ne tesadüf ben de bugün çamaşır aldımAy güldürdün benibende bugün kendime çamaşır siparişi verdim dediğin gibi hem yetiştiremiyorum hemde totom büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?