Bende aslinda ama bakalimBu ay sonu anca 34 oluyorum bilemedim netleşir mi
Senin bebiş önden geliyor ya belki 40ı beklemez erken gelirBende aslinda ama bakalim
Ya oyle bir durum olur mu gercekten onden gidince once dogmasi gibiSenin bebiş önden geliyor ya belki 40ı beklemez erken gelirbir de belli olmaz belki dönmez büyüdükçe yer değiştirmesi zor sonuçta
İyi gidiyor canım, 100 Gr fark var ama olurmuş o kadar. İkisi de haftasıyla uyumlu.Bebesi kıloları nasıl kuzum orantılı gıdıyormu 34 te gelse bıde sonrasını dusunme hıc zaten sağlıkla gelsın mınnoslar
Bende 31e kadar sorunsuz geldim şu an arada bir bel ağrım oluyor o da normal çok şükür yanma bulantı bir şey yok inşallah böyle tamamlarım
Canım yorumlara baktığımda üzerine iççamaşırı giymeden çok kişi kullanmıştı
Ben oğluma güvenemiyorum sürekli yer değiştiriyorKizlar simdi benim bebis dogum pozisyonunu almis ama degisir mi tekrardan acaba
Ben de genel olarak oğlak burcunu yansıtırımBen yay
Oglaklarla cok iyi anlasirim ama akrep icin ayni seyi soyleyemicem
Amin canımAmin bir ömür boyu birbirlerini koruyup kollayıp sevsinler inşallahh amin
Maşallah canım gayet iyi . Benim rahim uzunluğu 32-33 aralığında çıkıyor hep. Hiç daha fazla olmadı yapısal bir şey sanırım. Progestan zaten bi hormon ya vücut zaten salgılıyor ama işte bazen yetersiz kalınca takviye ediyorlar. Ama fitil olması gıcık biraz.Benim şu an rahim ağzı 38 mm. Böyle giderse bırakıcam 32. Haftada ama gerekirse devam da edilir bu progestan fitilleri doktorlar çok önemsiyor, bir zararı da yokmuş için rahat olsun canım
34 haftamıı ay ne güzelAy bende sorunsuz geldim çok şükür ama son 10 gündür falan eski rahatım yok.
Sabah uyandığımda midem bulanıyor, kahvaltı yapınca geçiyor. Geceleri de bacaklarım ağrıyor, o da yürüyünce geçiyor. Doktor uzan, dinlen dedi ama dinlenince bacaklarım ağrıyor.Hareket daha iyi geliyor. Bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım da oluyor.
Bana aniden sorunlar yüklendi
Benim 33 bitti, 34.haftaya giriyorum yalnız, artık normal
Canım aynı durumdayız bir çoğumuz ben de öyleyim.
Allah yardımcımız olsun kızlar ya vallaBende öyleyim havanın serin olmasına bakmadan klima çalıştırdım nefes alamıyorum çünkü
Anneciğinin ellerinden öperimBenimki de geçen diyor ki böğrün göçük göçük bebeği taşıyamazsın diye korkuyorum180 90 kilo olmam dışında sorun yok sjsjd. Belim vücuduma göre inceydi kaburgalarım gerçekten çok göçük kaldı ama hiç böyle düşünmemiştim
Ya İdil ismi çok güzel, kızım olsa ben de düşünürdüm. Volga nehrinin Türkçesi de İdil, Tataristan göçmeniyiz mesela şu şarkıyı annem dinler dinler ağlar hep
Ay geçmiş olsun canım, yoğun bir hafta seni bekliyor. Ben de Isparta'dan Eskişehir'e geldim otobüsle, cuma falan da önce Isparta sonra Antalya yolcusuyum, bi gün kalıp gideriz artık. Buralar iyiydi ya Antalya'nın sıcağı korkutuyor beni
Yeni korku yükleniyor...
Benim doktorum da yapısal olduğunu söyledi bu kadar kasılmaya açılma olmamasının sebebini serviks yapımın olduğunu söylediMaşallah canım gayet iyi . Benim rahim uzunluğu 32-33 aralığında çıkıyor hep. Hiç daha fazla olmadı yapısal bir şey sanırım. Progestan zaten bi hormon ya vücut zaten salgılıyor ama işte bazen yetersiz kalınca takviye ediyorlar. Ama fitil olması gıcık biraz.
Amin kuzumAllah yardımcımız olsun kızlar ya valla
Anneciğinin ellerinden öperim
Kızcağız da pek güzel söyledi yalnızhiç bir şey anlamadım ama olsun
MaşAllah minnoşumuza ne güzel toparlıyorGünaydın kızlar. Oğlum bugün daha iyiymiş düne göre. Dr aradı ödem atıyor, daha az solunum cihanıza ihtiyaç duyuyor dedi, çok şükürTeyzeleri iyiki varsınız, Dualarınızla çabucak iyileşecek Kuzey Ata'm
33+0'dan itibaren artık 34 diyoruz değil mi34 haftamıı ay ne güzel
Ay çok şükür kızBenim doktorum da yapısal olduğunu söyledi bu kadar kasılmaya açılma olmamasının sebebini serviks yapımın olduğunu söyledi
Ben böyle önden gidince iri doğduğunu duydum sadeceYa oyle bir durum olur mu gercekten onden gidince once dogmasi gibi
Evet bende o tümsek ve sertlikle bakışıyorum bir süre beni bir endişe basıyor sonra yumuşuyor rahatlıyorumAy çok şükür kızkasılmalar ne durumda canım ? Benim geceleri uykumda bile kasılıyor artık ve daha uzun sürüyor. Adam akıllı bekliyorum sertlik geçsin diye
Evet öyle deniyor ama ben 31+1 oldum 31 diyorum arada ileri geri gidiyor gelişimi alışkanlık oldu33+0'dan itibaren artık 34 diyoruz değil miöyleyse evet
Sat 27 Aralık öyle diyeyim. Daha anlaşılır olabilir :)
Bende oyle oldugunu okudum canim. Umarim cok kilolu olmaz cok zor olur dogumBen böyle önden gidince iri doğduğunu duydum sadece
Ya evet kiloyla zorlaşıyor ama görümcem 4500 doğurdu ve ince uzun yapıda biri doktor önermedi omuz çıkığı olabilir dedi o inat ettiBende oyle oldugunu okudum canim. Umarim cok kilolu olmaz cok zor olur dogum
Ya bebegi riske atmaya gerek yok bence. Sonra pismanlik olmasinYa evet kiloyla zorlaşıyor ama görümcem 4500 doğurdu ve ince uzun yapıda biri doktor önermedi omuz çıkığı olabilir dedi o inat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?