2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 31e kadar sorunsuz geldim şu an arada bir bel ağrım oluyor o da normal çok şükür yanma bulantı bir şey yok inşallah böyle tamamlarım

Ay bende sorunsuz geldim çok şükür ama son 10 gündür falan eski rahatım yok.
Sabah uyandığımda midem bulanıyor, kahvaltı yapınca geçiyor. Geceleri de bacaklarım ağrıyor, o da yürüyünce geçiyor. Doktor uzan, dinlen dedi ama dinlenince bacaklarım ağrıyor. Hareket daha iyi geliyor. Bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım da oluyor.
Bana aniden sorunlar yüklendi
Benim 33 bitti, 34.haftaya giriyorum yalnız, artık normal

Canım yorumlara baktığımda üzerine iççamaşırı giymeden çok kişi kullanmıştı
Kizlar simdi benim bebis dogum pozisyonunu almis ama degisir mi tekrardan acaba
Ben oğluma güvenemiyorum sürekli yer değiştiriyor
Ben yay
Oglaklarla cok iyi anlasirim ama akrep icin ayni seyi soyleyemicem
Ben de genel olarak oğlak burcunu yansıtırım baktımda benim hiç yay tanıdığım yok ya eşim yengeç
Amin bir ömür boyu birbirlerini koruyup kollayıp sevsinler inşallahh amin
Amin canım

Benim şu an rahim ağzı 38 mm. Böyle giderse bırakıcam 32. Haftada ama gerekirse devam da edilir bu progestan fitilleri doktorlar çok önemsiyor, bir zararı da yokmuş için rahat olsun canım
Maşallah canım gayet iyi . Benim rahim uzunluğu 32-33 aralığında çıkıyor hep. Hiç daha fazla olmadı yapısal bir şey sanırım. Progestan zaten bi hormon ya vücut zaten salgılıyor ama işte bazen yetersiz kalınca takviye ediyorlar. Ama fitil olması gıcık biraz.

34 haftamıı ay ne güzel

Canım aynı durumdayız bir çoğumuz ben de öyleyim.

Bende öyleyim havanın serin olmasına bakmadan klima çalıştırdım nefes alamıyorum çünkü
Allah yardımcımız olsun kızlar ya valla
Anneciğinin ellerinden öperim
Kızcağız da pek güzel söyledi yalnız hiç bir şey anlamadım ama olsun

Benim doktorum da yapısal olduğunu söyledi bu kadar kasılmaya açılma olmamasının sebebini serviks yapımın olduğunu söyledi

Benim doktorum da yapısal olduğunu söyledi bu kadar kasılmaya açılma olmamasının sebebini serviks yapımın olduğunu söyledi
Ay çok şükür kız kasılmalar ne durumda canım ? Benim geceleri uykumda bile kasılıyor artık ve daha uzun sürüyor. Adam akıllı bekliyorum sertlik geçsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…