Senden 2 hafta öndeyim
Benimde ölçümlerim öyle ileri geri.
Üç dört gün oynuyor ama normal karşılıyorum. Tahmini ölçümler sonuçta Hayırlısı bakalım. Günler geçiyor.
Senden 2 hafta öndeyim
Benimde ölçümlerim öyle ileri geri.
Üç dört gün oynuyor ama normal karşılıyorum. Tahmini ölçümler sonuçta Hayırlısı bakalım. Günler geçiyor.
Masallahhh ay sonu gittigimde karar verecegiz bizde dogum sekline bebegin kilosu vs o zamana netlestirir sanirim doktor. Eger sezeryana donecekse zaten 38 de alir gibime geliyor
Ay bende sorunsuz geldim çok şükür ama son 10 gündür falan eski rahatım yok.
Sabah uyandığımda midem bulanıyor, kahvaltı yapınca geçiyor. Geceleri de bacaklarım ağrıyor, o da yürüyünce geçiyor. Doktor uzan, dinlen dedi ama dinlenince bacaklarım ağrıyor. Hareket daha iyi geliyor. Bebeğim çok hareketli ve kasılmalarım da oluyor.
Bana aniden sorunlar yüklendi
Benim 33 bitti, 34.haftaya giriyorum yalnız, artık normal
Bende şu an 31+3teyim 12 gün var sanırım aramızda artık zor zamanlardayız ama iyi düşüneyim iyi olsun çok şükür sorunum yok uyku dışında
Sadece ansızın uyanıyorum hiç bir nedeni yok 1 saat içinde geri uyuyorum felan garip yani max 7 saat uyuyorum parça parça
Masallahhh ay sonu gittigimde karar verecegiz bizde dogum sekline bebegin kilosu vs o zamana netlestirir sanirim doktor. Eger sezeryana donecekse zaten 38 de alir gibime geliyor
Bilemedim iri doğuyor da erken doğar mı gelişimi tamamladı diye
Bende şu an 31+3teyim 12 gün var sanırım aramızda artık zor zamanlardayız ama iyi düşüneyim iyi olsun çok şükür sorunum yok uyku dışında
Sadece ansızın uyanıyorum hiç bir nedeni yok 1 saat içinde geri uyuyorum felan garip yani max 7 saat uyuyorum parça parça
Öyle yaparım canım
Bende burcum başak yükselenim yay genel olarak tam bir yay gibiyim
Günaydın kızlar bugün görüş günümüzdü. Çok şükür her şey yolunda biraz şişko bi kız olucaz biz galiba sata göre 31+3üm bebiş 33+2 gözüküyor. Ben kilo almamışım o almış. Aman sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka bişey istemiyorum normal veya sezeryan doğumu geçtim artık
Aynen ben 21 yaşımdan önce tam bir başaktım sonra yavaş yavaş yay oldum şimdi %30 başak %70 yay gibiyim
Aşırı özgürlükçü gezmeyi tozmayı seven enerjik karakterler oluyorlar bende öyleyim eşim hep şey de yatıyor olsan hadi gezelim desem hemen kalkarsın diye gerçekten öyle
O yüzden ilk gebe kalınca bi bocaladım ne yapacağım çocukla nasıl gezerim of eve mi kapanacağım moduna girmiştim sonra dedim ki 1 hafta 10 günlükken bile çıkacağım onunla kendimi de onu da alıştıracağım
Günaydın kızlar bugün görüş günümüzdü. Çok şükür her şey yolunda biraz şişko bi kız olucaz biz galiba sata göre 31+3üm bebiş 33+2 gözüküyor. Ben kilo almamışım o almış. Aman sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka bişey istemiyorum normal veya sezeryan doğumu geçtim artık
Maşallah kuzum 33+2 görünüyorken boyu kilosu kaç geldi? biz bugün 33+0'ız. Doktora gitmeme daha 5-6 gün var merak ettim. Doğum konusunda ben de senin gibi düşünüyorum kendimi tek birine odaklamıyorum. Konuşmak için daha erken bizimki hala makat pozisyonda
Maşallah kuzum 33+2 görünüyorken boyu kilosu kaç geldi? biz bugün 33+0'ız. Doktora gitmeme daha 5-6 gün var merak ettim. Doğum konusunda ben de senin gibi düşünüyorum kendimi tek birine odaklamıyorum. Konuşmak için daha erken bizimki hala makat pozisyonda
Pozisyonu demedi ama daha dönmedi heralde boy 43cm kilo 2134gr gözüküyor. Kafamız 1 hafta önde gidiyor biraz onu kafama taktım detaylıda beyin sıvısı 9 çıkmıştı sonraki ölçümlerde 7.5-8lere düşmüştü. Babasının ve dayısının da kafası büyük genetiktir diye kendimi avutuyorum
Selam kızlar bugün kontrol günüydü. 32+4 2084 gr fl 64 dedi ben boy nasıl hesaplanıyordu unuttum normal doğum görünüyor gelişimi gayet iyi dedi rahim ağzı kapalı erken doğum riski yok dedi bu doktora ilk defa muayene oldum kalp atışını da dinletti her muayene de dinletiyormuş 2 hafta sonra görüşürüz dedi
Bu arada mesajları hep geriden takip ediyorum bu aralar kv kpbizdeler kaynım geldi sık sık girip yazamıyorum gün sonu raporu gibi okuyup çıkıyorum bazen freejourney
abine geçmiş olsun Aytanesii
bileğin nasıl oldu kontrole gittin mi?
Ben şimdi rahimde hissetmeye başladım ya aha diyorum galiba doğuruyorum annem diyor ki saçmalama o kadar kolay mı ha tamam değişmiş diyorum ishal oluyorum aha doğuruyorum diyorum sürekli böyleyim djjdkwkwkw