2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah kuzuya Bence genetiktir canım. Kuzenime de kafası büyük dediler sağlıklı bir şekilde doğdu ve büyüdü. Üstelik bizde kafası büyük olan biri de yok ama o öyle geldi.

Maşallah kuzuya fl×7 kuzum. 64 mm demiştir. 6.4 cm desek 6.4×7= 44.8, 45 cm diyelim. Maşallah uzun boylu kız

Ben şimdi rahimde hissetmeye başladım ya aha diyorum galiba doğuruyorum annem diyor ki saçmalama o kadar kolay mı ha tamam değişmiş diyorum ishal oluyorum aha doğuruyorum diyorum sürekli böyleyim djjdkwkwkw
Ben de ishal oluyorum ya neden oluyor anlamadım deli gibi de ekmek, muz yiyorum İshalin karın ağrısı bile beni üzüyor normal doğuma karar verirsek naparım bilmiyorum, bayılırım galiba.

Ben de ishal oluyorum ya neden oluyor anlamadım deli gibi de ekmek, muz yiyorum İshalin karın ağrısı bile beni üzüyor normal doğuma karar verirsek naparım bilmiyorum, bayılırım galiba.
Ay nasıl ishal olunuyordu yaaa aylardır kabızlık ile başım dertte ne yiyorsun ne içiyorsun bacım

Ay nasıl ishal olunuyordu yaaa aylardır kabızlık ile başım dertte ne yiyorsun ne içiyorsun bacım
Kuzum yiyip içmekle alakalı olduğunu kesinlikle sanmıyorum iddia ediyorum bu grupta benden çok ekmek yiyen yoktur inanmayacaksın ama bence beni demir ilacı ishal yapıyor. 2 gün almayı unuttum normale döndüm böylelikle fark ettim. Artık 2 3 günde bir alıyorum multivitaminin içinde de var diye.

Ben şimdi rahimde hissetmeye başladım ya aha diyorum galiba doğuruyorum annem diyor ki saçmalama o kadar kolay mı ha tamam değişmiş diyorum ishal oluyorum aha doğuruyorum diyorum sürekli böyleyim djjdkwkwkw
Hamilelikte kafalar omo ile yıkanmış gibi pırıl pırıl akşam bende de tuhaf Bi kasılma oldu bu gece doğurur muyum diye eşmi darladım aşkım bugün çok yorgunum sonra doğur diyor manyak adam

Sıcaklardan olabilir canım bende de aynı durumlar mevcut acı eşiğin mi düşük acaba?

Ooo bebiş çok şanslı annesiyle bol bol gezecek inşAllah
Canım maşAllah bebişe fl 6.4 ise çarpı 7 44-45 arası ediyor yaklaşık

Benimde böyle merak ediyorum bekliyim burda

Canım bence 4 5 tane yetmez ki en az 8 takım olmalı bebekler çabuk büyüyor da sürekli yıka kurut da sorun oluyor

Selam kızlar, sabah kan tahlili verdim bu folat baya yüksek çıkmış normal mi acaba? Decavit in içinde ve kan ilacının içinde folik asit var ondan dolayı mi acaba?

Eklentiler

• SmartSelect_20230815_125452_Drive.webp
    30 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…