2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bence 4 5 tane yetmez ki en az 8 takım olmalı bebekler çabuk büyüyor da sürekli yıka kurut da sorun oluyor
Yani yenidoğan 8 takım 0-3 ay kaç takım yani 4-5 takım yenidoğan yeter dediler hep 0-3 de giyer dediler bende o yüzden yenidoğan çok almadım

Kız benim her yerim aynı sadece bel kalın göbek önde komik duruyorum baya eşim nohut yutmuş solucan diyor tam öyleyim gerçekten yüzüm de aynı benim de henüz hamilelik suratı dedikleri bir şey varmış henüz bana vurmadı annem de doğum yaklaşınca vurur o diyor ama bakalım 2 ay içinde bir değişim olacak mı suratımda patatese dönmem inşallah

3-6 ayları 2 aylıkken gıymeye başlar
1-3 / 0-3 ekleme yap bıraz ıkı üç takım , cıtcıtlı body alt üst takım olarak da al yıne
Bende cuma gıbı yıkayacağım neyden ne kadar var hıcbır fıkrım yok sadece cok fazla kıyafet oldugunu bılıyorum
Ikı bebe rahat buyur 3 u zorlar resmen suan elımdekıler o kadar cok geldı kı arkadaşlarımın bebelerinden

O degılde sen hıc foto koymadın bıze

Fazlalığı ile ilgili Allah korusun otizm riski yüksektir diye bir yazı okudum şimdi inşallah alakası yoktur..
Bunu ben de okumuştum ama bir kesinliği yok şu an için sadece bir iddaa olduğunu düşünüyorum hepimiz vitaminleri kullanıyoruz gebelik boyunca ister istemez yükseliyor yinede sen doktorunla konuş istersen

Yay burcunu yorumlasana bide ya benim icin
Yaylar benim sevdiğim burçlardan biri ateş burcu oldukları için genelde özgürlüklerine biraz düşkün gezmeyi hareketli yaşam tarzını seven insanlar oluyorlar yay burcu ev hanımı bile olsa market gezer mesela bir yere gidemese çalışma hayatında olanlar içinde masa başı işler fıtratlarına ters oluyor Yay burçlarına mümkün mertebe sahada işler yapın diyorum ben mesela
Yeniliği çok severler risk almayı severler ama Koç burçları gibi başlarının dikine önünü sonunu düşünmeden değil biraz daha mantıkla risk alırlar
Bir de her burç astrolojide bir dönemle ilişkilendirilir mesela koç burcu bahar yeni doğumdur bu yüzden koç burçları yeni doğmuş bebek fıtratı taşır sabırsız bazen öfkeli kin tutmayı bilmeyen vs Yay da yılın son dönemine denk geldiği için artık daha olgun daha bilge ama bir yandan da tam ecnebilerin Noel dedikleri zaman da olduğu için sosyallik neşe umut gibi şeyleri de sembolize ediyor ve burcu taşıyan kişiye de o özellikleri veriyor. Tanıdığım yaylar da cidden öyle hep neşeli ılımlı insanların yanında yanlarında iyi hissettiği kişiler

Çok güzel olmuş kuzum güle güle kullanın
Sağol kuzum Yaa nohut yutmuş solucan ne yahu hayal ettim bir an yüzüm benimde aynı o hamilelik yüzünün bana olacağını düşünmüyorum

O degılde sen hıc foto koymadın bıze

Evde foto çekilecek tek bir alan yok aşkım bütün aynaların önü eşya yığılı her yer rezillik toz toprak evet hala hala hala yerleşemedik biz
Çocuk doğduktan sonra bitecek sanırım haha bu kadar uzun süreceğini asla tahmin etmiyordum

hanımlar beta hcg artışınız nasıl oldu ilk negatif görüp sonra pozitif görenleriniz oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…