2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benımkı 15 i şişko mu bılmıyorum ilk kontrolde etıketlıcem senı
Etiketle beni merak ediyorum
Simdi ben sizlere bise danisicam sorumu soruyorum tatlim

Ben 10 agustos jinekologa gittim

25 agustos ebede rdvum var , ama ebe ultrasondan bakmiyo sorular soruyo iste enfeksiyon falan varmi diye test yapiyo kalp atisini dinletiyo bukadar

Ondan sonraki rdvum jinekologda 18 eylul (yani ebeyi saymazsak arada 5 hafta 4 gun var)

Ben rdvu eklemek istiyorum cunku bana cok uzun geldi arasi

4 - 8 eylul arasi rdvu ekletim diyorum iyimi sence (sizce, diger hamis kader arkadaslarimada soruyorum) (oda nerden baksan en sonki jinekolog rdvumla arasi 3bucuk hafta gecmis oluyo )

Bilmem anlatabildimmi

Birebir nasıl çıkıyor bebek izlemedim ama hepsi maşallah prenses gibi doğurdu psikolojim bozuldu bı terleyen kan kaybeden biz olcaz gibi susluler

Kızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye

Birebir nasıl çıkıyor bebek izlemedim ama hepsi maşallah prenses gibi doğurdu psikolojim bozuldu bı terleyen kan kaybeden biz olcaz gibi susluler
Kiz yaparsin korkma ben ona ne diyorum biliyomusun
Kimler kimler dogurmus senmi doguramican Allahin izniyle
Hatta annem cok korkak biri yani ufacik bi igne falan cok panikler anne nasil catir catir dogurdun 3 cocugu diyorum
Ustelik normal dogum ben yine epidural ile dogum yapiyorum dusun diyorum kendi kendimi teselli ediyorum

Epidural normal doğum mu yapacaksın canım ? Ben de onu düşünüyorum ama kayinvalidem korkuttu beni sinirine gelir kuzenimin gelini yürüyemedi bir hafta diye bıktım bu akrabalardan

Yaa ben ekim 1 olsun bari istiyorum
Eylul istemiyorum

Esim neden diyo
E eylulde abimin dogum gunu var ekim bos onu dolduralim diyorum guluyo
Ben de eylül başı doğumluyum eşim aslan burcu hep kavgamız var terazi olacak ve kızımız oluyor aslan terazi uyumu beni delirtiyo hadi kızım başak olabilirsin bu kadar şişko oldun onu da başarırsın diyorum bi yandan da aman sağlıklı sıhhatli vaktinde doğsun diyorum

Epidural normal doğum mu yapacaksın canım ? Ben de onu düşünüyorum ama kayinvalidem korkuttu beni sinirine gelir kuzenimin gelini yürüyemedi bir hafta diye bıktım bu akrabalardan
Evet canim gecen gunde konustuk burada
Benim yasadigim ulkede herkes normal dogum yapar zaten sezeryan secemezsin .
Kadinlarin cogu yani 10 kadindan 8i epidural yapiyo cok nadir epidural yapmayan
Ben 2 dogumuda epidural yaptim bundada buyuk ihtimal oyle olacak
Evet sinirine gelen duydum cevremde 1 kisi sanirim 1 yila yakin yurumede aksaklik yasadi suan 3bucuk yil oldu ceylan gibi kosturuyo gayet saglikli.
Her dogumda risk olabiliyo, sezeryandada epiduralsizde, epiduralinde riski olabilir. Oda gercekten cok nadir yasanan bisey.
Hersekilde Allaha emanetiz canim yapacak bise yok

Çok teşekkür ederim yaa vallahi biraz olsun rahatladım :) doktoruma doğum anında söylerim artık ölüyorum yetiş ya epidural diye

Basak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye (kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum

Basak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye (kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Deme öyle deme sonra yükseleni akrep falan olur Benim ilk kardeşim baktı yükseleni akrep dedi bende pek anlaşamam. Ama akrep değilmiş yükseleni yaymış

Valla canım yemeyi içmeyi bıraktım karnım hala davul gibi şişiyordu suyu değiştirince düzeldi alışık olmayınca bana yaramamış olabilir

Deme öyle deme sonra yükseleni akrep falan olur Benim ilk kardeşim baktı yükseleni akrep dedi bende pek anlaşamam. Ama akrep değilmiş yükseleni yaymış
Yaaaa uzulurum ama
Neyse hayirlisi olsun hersekilde kabul edecez tabikide

Bu arada Bearhug benim 2 numara yengec ama yukseleni ne bilmiyorum 11.07.2020 16h52 dogumlu ne bu kizin yukselini cok aktif asiri hemde dominant fena bi kiz ya

Çiçeğim devlet mi özel mi bilmiyorum ama 32 den sonra 2 hafta ara ile çağırıyorlar bence çok uzun bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum bence gitmelisin 2 hafta sonra

Epidural için çok söylenen birşeyde bir süre sonra eğer yeterli aşılma oluşmazsa sezeryana alıyorlar deniyor. Aslında ben epidural istiyorum ama sezeryan ihtimalini arttırıcaksa diye biraz tedirginim açıkçası

Kız insan çirkin olduğu yerleri durumları paylaşır mı hiç? biz bebek gibi doğurdular sanalım diye en güzel hallerini paylaşıyorlar sonra bizde aaa ne kadar rahat doğurdu öyle biz ne çektik diye dövünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…