- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Benımkı 15 i şişko mu bılmıyorumBu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galiba
Benimkinede sisko dedi doktor
Etiketle beni merak ediyorumBenımkı 15 i şişko mu bılmıyorumilk kontrolde etıketlıcem senı
Valla ekimi görmicez gibi galiba baksanaBu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galiba
Benimkinede sisko dedi doktor
Birebir nasıl çıkıyor bebek izlemedim ama hepsi maşallah prenses gibi doğurdu psikolojim bozuldu bı terleyen kan kaybeden biz olcaz gibi suslulerGecmis olsun canim
Nasil yani aritici suyu hazimsizlikmi yapiyomus
Bendede var doktoruma sordum iceyimmi diye evet dedi
Canim sana tavsiyem asla ve asla dogum videolarina bakma cok travmatik bence ya
2 dogum yaptim izlesem heralde dogum falan yapmam
Elbette hic bir dogum kolay degil ama en zor dogum bile unutuluyo
40i yeni cikmis arkadasimin bebegini gormeye gittim nasil dogum zormuydu dedim, valla cok zordu ama unutuluyo Allahtan dedi. Benim 2 dogumumda cok sukur cok zor oldu diyemem (tabikide aaaa cok kolay firt diye cikti bittide diyemem) hic belli olmaz belkide bu zor olacak bilmiyorum
Oyuzden hep dua etmek gerek Rabbım kolaylik versin saglikla gelsinler insallah
Yaa ben ekim 1 olsun bari istiyorumValla ekimi görmicez gibi galiba baksana
Kiz yaparsin korkma ben ona ne diyorum biliyomusunBirebir nasıl çıkıyor bebek izlemedim ama hepsi maşallah prenses gibi doğurdu psikolojim bozuldu bı terleyen kan kaybeden biz olcaz gibi susluler
Epidural normal doğum mu yapacaksın canım ? Ben de onu düşünüyorum ama kayinvalidem korkuttu beni sinirine gelir kuzenimin gelini yürüyemedi bir hafta diye bıktım bu akrabalardanKiz yaparsin korkma ben ona ne diyorum biliyomusun
Kimler kimler dogurmus senmi doguramican Allahin izniyle
Hatta annem cok korkak biri yani ufacik bi igne falan cok panikler anne nasil catir catir dogurdun 3 cocugu diyorum
Ustelik normal dogum ben yine epidural ile dogum yapiyorum dusun diyorum kendi kendimi teselli ediyorum
Ben de eylül başı doğumluyum eşim aslan burcu hep kavgamız var terazi olacak ve kızımız oluyor aslan terazi uyumu beni delirtiyoYaa ben ekim 1 olsun bari istiyorum
Eylul istemiyorum
Esim neden diyo
E eylulde abimin dogum gunu var ekim bos onu dolduralim diyorum guluyo
Evet canim gecen gunde konustuk buradaEpidural normal doğum mu yapacaksın canım ? Ben de onu düşünüyorum ama kayinvalidem korkuttu beni sinirine gelir kuzenimin gelini yürüyemedi bir hafta diye bıktım bu akrabalardan
Çok teşekkür ederim yaa vallahi biraz olsun rahatladım :) doktoruma doğum anında söylerim artık ölüyorum yetiş ya epidural diyeEvet canim gecen gunde konustuk burada
Benim yasadigim ulkede herkes normal dogum yapar zaten sezeryan secemezsin .
Kadinlarin cogu yani 10 kadindan 8i epidural yapiyo cok nadir epidural yapmayan
Ben 2 dogumuda epidural yaptim bundada buyuk ihtimal oyle olacak
Evet sinirine gelen duydum cevremde 1 kisi sanirim 1 yila yakin yurumede aksaklik yasadi suan 3bucuk yil oldu ceylan gibi kosturuyo gayet saglikli.
Her dogumda risk olabiliyo, sezeryandada epiduralsizde, epiduralinde riski olabilir. Oda gercekten cok nadir yasanan bisey.
Hersekilde Allaha emanetiz canim yapacak bise yok
Basak olurda akrep kirmizi cizgimBen de eylül başı doğumluyum eşim aslan burcu hep kavgamız var terazi olacak ve kızımız oluyor aslan terazi uyumu beni delirtiyohadi kızım başak olabilirsin bu kadar şişko oldun onu da başarırsın diyorum bi yandan da aman sağlıklı sıhhatli vaktinde doğsun diyorum
Sen yinede onceden belirtmelisin (yani enazindan burda oyle) son anda anestezist olmayabilir falanÇok teşekkür ederim yaa vallahi biraz olsun rahatladım :) doktoruma doğum anında söylerim artık ölüyorum yetiş ya epidural diye
Deme öyle deme sonra yükseleni akrep falan olurBasak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye(kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Tamam :) özelden konuşayımSen yinede onceden belirtmelisin (yani enazindan burda oyle) son anda anestezist olmayabilir falan
Valla canım yemeyi içmeyi bıraktım karnım hala davul gibi şişiyordu suyu değiştirince düzeldi alışık olmayınca bana yaramamış olabilirGecmis olsun canim
Nasil yani aritici suyu hazimsizlikmi yapiyomus
Bendede var doktoruma sordum iceyimmi diye evet dedi
Canim sana tavsiyem asla ve asla dogum videolarina bakma cok travmatik bence ya
2 dogum yaptim izlesem heralde dogum falan yapmam
Elbette hic bir dogum kolay degil ama en zor dogum bile unutuluyo
40i yeni cikmis arkadasimin bebegini gormeye gittim nasil dogum zormuydu dedim, valla cok zordu ama unutuluyo Allahtan dedi. Benim 2 dogumumda cok sukur cok zor oldu diyemem (tabikide aaaa cok kolay firt diye cikti bittide diyemem) hic belli olmaz belkide bu zor olacak bilmiyorum
Oyuzden hep dua etmek gerek Rabbım kolaylik versin saglikla gelsinler insallah
Yaaaa uzulurum amaDeme öyle deme sonra yükseleni akrep falan olurBenim ilk kardeşim baktı yükseleni akrep dedi bende pek anlaşamam. Ama akrep değilmiş yükseleni yaymış
Çiçeğim devlet mi özel mi bilmiyorum ama 32 den sonra 2 hafta ara ile çağırıyorlar bence çok uzun bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum bence gitmelisin 2 hafta sonraEtiketle beni merak ediyorum
Simdi ben sizlere bise danisicam sorumu soruyorum tatlim
Ben 10 agustos jinekologa gittim
25 agustos ebede rdvum var , ama ebe ultrasondan bakmiyo sorular soruyo iste enfeksiyon falan varmi diye test yapiyo kalp atisini dinletiyo bukadar
Ondan sonraki rdvum jinekologda 18 eylul (yani ebeyi saymazsak arada 5 hafta 4 gun var)
Ben rdvu eklemek istiyorum cunku bana cok uzun geldi arasi
4 - 8 eylul arasi rdvu ekletim diyorum iyimi sence (sizce, diger hamis kader arkadaslarimada soruyorum) (oda nerden baksan en sonki jinekolog rdvumla arasi 3bucuk hafta gecmis oluyo )
Bilmem anlatabildimmi
Epidural için çok söylenen birşeyde bir süre sonra eğer yeterli aşılma oluşmazsa sezeryana alıyorlar deniyor. Aslında ben epidural istiyorum ama sezeryan ihtimalini arttırıcaksa diye biraz tedirginim açıkçasıEvet canim gecen gunde konustuk burada
Benim yasadigim ulkede herkes normal dogum yapar zaten sezeryan secemezsin .
Kadinlarin cogu yani 10 kadindan 8i epidural yapiyo cok nadir epidural yapmayan
Ben 2 dogumuda epidural yaptim bundada buyuk ihtimal oyle olacak
Evet sinirine gelen duydum cevremde 1 kisi sanirim 1 yila yakin yurumede aksaklik yasadi suan 3bucuk yil oldu ceylan gibi kosturuyo gayet saglikli.
Her dogumda risk olabiliyo, sezeryandada epiduralsizde, epiduralinde riski olabilir. Oda gercekten cok nadir yasanan bisey.
Hersekilde Allaha emanetiz canim yapacak bise yok
Kız insan çirkin olduğu yerleri durumları paylaşır mı hiç? biz bebek gibi doğurdular sanalım diye en güzel hallerini paylaşıyorlar sonra bizde aaa ne kadar rahat doğurdu öyle biz ne çektik diye dövünüyoruzBirebir nasıl çıkıyor bebek izlemedim ama hepsi maşallah prenses gibi doğurdu psikolojim bozuldu bı terleyen kan kaybeden biz olcaz gibi susluler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?