- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Aynen öyle canım dün kaynım akşama ne yiyecez dedi eşim de ben trip yedim doydum dedi diye ağlamaktan gözlerim çıktı saçma sapan şeylere ağlamakta üstüme yokAy hadi bakalım inşallah her şey sıkıntısız çıkar da alırsın raporunu kuzum.
Eğer bu hafta sonu dolap hallolacak gibi olmazsa öyle yapacağım canım. En azından sadece yerleştirmesi kalır. Doğum çantasını da hazırlar aradan çıkarırım. Her şeyi aldım galiba ya. Depend almadım sadece hastane veriyorsa gerek yok diye düşünüyorum. Lohusa pedi alırım belki. 24 Ağustosta hastanenin gebelik eğitimi var oraya gideceğim orada öğrenirim verip vermediklerini falan.
Doğru söylüyosun kuzum ama hamile kafası işte ağlayacak sızlanacak yer arıyoruz sanki :)) sinirim geçti daha iyiyim halledeceğiz bir şekilde. <3
Ayy inşallah ya annedeki stres bebeğe geçtiği için anne ne kadar rahat stressiz bir hamilelik geçirirse bebek o kadar rahat olur diyorlar ama bilmiyorum tabi tecrübe edip yaşayacağızaa bana nst için randevu verilmedi yarım saat öncesi iyiymiş aslında. Bir sonrakine ben de öyle talep edeyim böylece sonuç göstermek için beklememe gerek kalmazz.
Çıkan sancıdan korkmadım. Bi taneden bir şey olmaz diyeDolap da geç olsun güç olmasın napalım. :)
Ay bi an hayal ettim sizi köpüş, slinge sarılmış bebiş yürüyüştesiniz ne hoşş. İnşallah bebişlerimiz sakin olur da fellik fellik gezebiliriz
Valla aşırı regl ağrısı çekip doğum sancısını çok anlamayanları okudum. Onların yalancısıyımİnnşallah onlardan oluruz çok amiiiinnn
Bende de çoğu şey var da eksik 0-3 ay kıyafet alacağım bakalım yerleştirdikçe çıkar eksikler tamamlarım artıkAy hadi bakalım inşallah her şey sıkıntısız çıkar da alırsın raporunu kuzum.
Eğer bu hafta sonu dolap hallolacak gibi olmazsa öyle yapacağım canım. En azından sadece yerleştirmesi kalır. Doğum çantasını da hazırlar aradan çıkarırım. Her şeyi aldım galiba ya. Depend almadım sadece hastane veriyorsa gerek yok diye düşünüyorum. Lohusa pedi alırım belki. 24 Ağustosta hastanenin gebelik eğitimi var oraya gideceğim orada öğrenirim verip vermediklerini falan.
Doğru söylüyosun kuzum ama hamile kafası işte ağlayacak sızlanacak yer arıyoruz sanki :)) sinirim geçti daha iyiyim halledeceğiz bir şekilde. <3
Ayyy sorma canım ya popo göbekten de ayrı iğneler vardı ayyy ne zor günlerdi. Allah isteyene aratmasın çok zorPopom kevgire dönmüştü, sonlara doğru şişmemiş yer bulamıyorduk iğne yapicak. Çok şükür o da geride kaldı.
O dediğin bendede var ben hiç kalkamıyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorumBu hafta sonu hallolmazsa ben de yıkayıp ütüleyip bir hurca koymayı düşünüyorum kuzum. Eşim diyor sen dolabı yerleştirmekle uğraşmazsın otur yanıma şunu şuraya bunu buraya koy de ben koyarım sen yorulma :d
Aslında normalde asla kendimi üzeceğim sıkacağım bir şey değil. Ama bebiş için bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor ya sinirim bozuluyor :d halledeceğiz bir şekilde çok sağol canım benim <3
Göbekten oksapar kan sulandırıcı iğne, popodan progestan iğne, sonra kevgir gibi geziyodukAyyy sorma canım ya popo göbekten de ayrı iğneler vardı ayyy ne zor günlerdi. Allah isteyene aratmasın çok zorneyse evet geride kaldı çok şükür
Ya sorma o kötü oldu ama yapacak bir şey yok kuzumkuru inciri önce biraz sıcak suda beklet kuzum blenderda daha kolay parçalanıyor. Dene bakalım inşallah işe yarar <3
Öyle yapacağım gibi görünüyor bakalım.
Ay o değil de sen dolap gelmedi diye yazdığında sana diyodum üzülme, mobilya bu aksilik olur illaki bilmem ne. Bizimkiler sağlam gövdeyi kırdı iyi mi
Benim hala yasak biz kardeş gibiyizKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Biz de hala bir şey yok geçen dayanamadık bir iki kere çok çok yüzeysel bir şeyler oldu ama sonra kasık ağrım oldu diye korktum artık onu da yapmıyoruzKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
10 gündür kaynım bizde klimalı oda da hep beraber yatıyoruz bugün akşam gidiyor.. Kocama bize kavuşmalar yakışır diyorum gülüyorKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Koç burçları iyidir ama zordur yaBenim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldııı
Yay olmak çok güzel değil miiii :d
Ben de yayım ve bebek planlarken ilk söylediğim şeydi, büyük konuşmayayım ama ben aman çocuk var bir yere gidemem diyip eve tıkılan annelerden olmayacağım. Ben nereye bebişim oraya gezip dururuz
Çok sağol kuzucumm. :)
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktımHamileliğim boyunca hiç 3 gün üst üste tuvalete çıkmamıştım ben şok. şiddetle incir süt tavsiye ediyorum....
Kuzum çok güzel olmuş güle güle kullan, sağlıkla gelsin Aslanımız :)
Ay benim eşim koç ben yay. Nasıl da anlattıkların biz.
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.
Aşk olsun burada hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kim neden kızsın ki :))
Doğum korkusu çok çok normal, ben de devamlı ayy ben nasıl doğurucam diyip duruyorum. O kadar çok söylemişim ki eşim de geçen şey diyor, biz nasıl doğurcaz
Adeti sancılı görmekle doğum sancılarını aşırı hissetmek arasında bir bağlantı yok diyolar. Çok sancılı adet olup kolay doğum yapan hikayeler okumuştum burada. Her doğum kendine özel. Biz korksak da korkmasak da bir şekilde bu çocuklar içimizden çıkacak. İçimizde tutma gibi bir lüksümüz yok. O yüzden kavuşma anına odaklanmak bizim için süreci daha kolaylaştıracak. Günün sonunda minicik bir bedeni göğsüne koyacaklar. Dünyanın enn güzel kokan bedenini
bilegim acimiştı hala agriyor da incindi galiba kullaniuorum rahat onda sorun yok şuanlik canimSağol canım amin
Ben hala bana benzetiyorumbabasınada benzesin istiyorum herhalde ondan bana benziyor
MaşAllah bebişe daha iyi olmana sevindim ayağım iyi değil mi
Sen bi de lohusa kafasını gör
Yanı bı sure ağırdan alıp standart devam edın 35 ten sonra yapıştırın gıtsınKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Bı saatten sonra balım zaten az kaldı kafan rahat olsun senın o daha onemlıBiz de hala bir şey yok geçen dayanamadık bir iki kere çok çok yüzeysel bir şeyler oldu ama sonra kasık ağrım oldu diye korktum artık onu da yapmıyoruz
Bu kadar zaman geçti kalan da geçer kavuşuruz elbet sağ Salim doğurayım da
Hormonlar fena evet ama korku daha ağır basıyor bendeyoksa eşimi zor tutuyorum bir de adam home office takılıyor 2 aydır evde iş güç var diye sürekli dibimde offf
Oyy fındık burunlu seniiiiiii maşallah
1924 grm kılosu adete göre 3-4 gün ilerde 43 cm cıvarı da boyuEki Görüntüle 3287214 Bunlarda degerlerimiz bir bakin biuu kilosu nasil 2 dedi ama doktor merak ediyorum
Sağolasın canim biyu iuimi sizce1924 grm kılosu adete göre 3-4 gün ilerde 43 cm cıvarı da boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?