2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle canım dün kaynım akşama ne yiyecez dedi eşim de ben trip yedim doydum dedi diye ağlamaktan gözlerim çıktı saçma sapan şeylere ağlamakta üstüme yok

Ayy inşallah ya annedeki stres bebeğe geçtiği için anne ne kadar rahat stressiz bir hamilelik geçirirse bebek o kadar rahat olur diyorlar ama bilmiyorum tabi tecrübe edip yaşayacağız
İnşallah bakalım fellik fellik gezmeyi bende çok istiyorum kocaya evde bulamam zaten hem çalışıp hem üniversite okuyacak o yüzden çocukla gezmek içinkendi kendime yetmem lazım
Bende de çoğu şey var da eksik 0-3 ay kıyafet alacağım bakalım yerleştirdikçe çıkar eksikler tamamlarım artık

Son düzenleme:
Popom kevgire dönmüştü, sonlara doğru şişmemiş yer bulamıyorduk iğne yapicak. Çok şükür o da geride kaldı.
Ayyy sorma canım ya popo göbekten de ayrı iğneler vardı ayyy ne zor günlerdi. Allah isteyene aratmasın çok zor neyse evet geride kaldı çok şükür

Kızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olur Valla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var

O dediğin bendede var ben hiç kalkamıyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorum

Ya sorma o kötü oldu ama yapacak bir şey yok kuzum

Benim hala yasak biz kardeş gibiyiz

Biz de hala bir şey yok geçen dayanamadık bir iki kere çok çok yüzeysel bir şeyler oldu ama sonra kasık ağrım oldu diye korktum artık onu da yapmıyoruz
Bu kadar zaman geçti kalan da geçer kavuşuruz elbet sağ Salim doğurayım da
Hormonlar fena evet ama korku daha ağır basıyor bende yoksa eşimi zor tutuyorum bir de adam home office takılıyor 2 aydır evde iş güç var diye sürekli dibimde offf

10 gündür kaynım bizde klimalı oda da hep beraber yatıyoruz bugün akşam gidiyor.. Kocama bize kavuşmalar yakışır diyorum gülüyor valla canım bende hiç libido düşüşü olmadı hep yüksek hep yüksek ama benim eşim de aynı benim gibi ilk başlarda kanama olunca yasak geldi yasak bitince ben başladım benim sana ihtiyacım var o da bi ihtiyaç diye

Koç burçları iyidir ama zordur ya işte biraz bebek gibi içgüdüsel hareket ederler ama sen onu tamamlıyorsun demek ki işte güzel denk gelmişsiniz Allah mutluluğunuzu daim kılsın canım
Dolap işine de üzüldüm biz de Ikedan aldık mobilyalarını evimde çoğu şey de İkea zaten kitaplığı kurarken biz de çatlatmıştık arkasını çok dikkat etmek gerekiyor bir anlık şeyle gidiveriyorlar hemen sıkma canını ama demesi kolay biliyorum iki aydır evle uğraşıyoruz biz de hala her yer her yerde çocuğun odası tam ortaya çıkmadı bir şey yapamıyorum diye sinir oluyorum ben de ama sonra aman takma nasılsa olur bir şekilde diyorum
Yorma üzme kendini ben de eğilip kalkamıyorum artık ayakta durma sürem çok kısıtlı eşime gösteriyorum o yapıyor napalım geçecek bu günler de

Sağol canım amin

Ben hala bana benzetiyorum babasınada benzesin istiyorum herhalde ondan bana benziyor

MaşAllah bebişe daha iyi olmana sevindim ayağım iyi değil mi
bilegim acimiştı hala agriyor da incindi galiba kullaniuorum rahat onda sorun yok şuanlik canim

Sen bi de lohusa kafasını gör
oynatmaya az kaldı doktorum nerede şarkısını söyleye söyleye gezerim lohusayken de heralde
Kuzenim şey yapardı bize aradı telefonda ağzına geleni sayardı ben niye yalnızım niye kimsem yok hani neredesiniz diye ki herkes işte okulda haftaiçi yani biz akşamları gidiyorduk yanına gündüz de kaynanası teyzem falan hep yanında
Biz akşam toplanır giderdik bu sefer de bu ev niye bu kadar kalabalık hepiniz birden niye geldiniz diye cinnet geçirirdi haha
Kendimden de bekliyorum öyle şeyler

O ayakları yerim bu aradaaaaa minnoş patişler

Yanı bı sure ağırdan alıp standart devam edın 35 ten sonra yapıştırın gıtsın

Bı saatten sonra balım zaten az kaldı kafan rahat olsun senın o daha onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…