2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gebeliğin başından beri bacı-gardaşız biz yasaklar bitti derken eşim yanaşmadı sonra da ben de koptu olay. Hiç de libidom yüksek falan değil korku daha spor basıyor
Göbekten oksapar kan sulandırıcı iğne, popodan progestan iğne, sonra kevgir gibi geziyoduk .
Ayy benim kader arkadaşım çok şükür değdi onca uğraşa
Yaaaa çoook güzel pamuk gibi oldum şu mesajınla eridim resmen

Yaa ben ekim 1 olsun bari istiyorum
Eylul istemiyorum

Esim neden diyo
E eylulde abimin dogum gunu var ekim bos onu dolduralim diyorum guluyo
Benim özeldeki doktorda bana 1 ekimden önce doğurmayı yasakladı ekimden önce doğurmak yok dikkat edeceksin gerekirse yatacaksın yorulmayacaksın ama Ekim ayını göreceğiz dedi

Aynen öyle ben realite kan istiyorum kan sjsjskdkd şaka

Gözlerim doldu okurken Rabbim kucağına alıp evine dönmeyi bir an önce nasip etsin

Ayy kurban olurum yaaa o kavuşma anını iple çekiyorum keşke orda olup görebilsem sen anlattıkça kendim kavuşacak gibi heyecan sarıyor içimi

Doğru o ihtimalde var bebeği strese sokan durumlarda olabilirmiş neyse anneannemi düşünüp o 12 tane doğurdu sen bir bastır aslanım dicem kendime galiba

Kuzum şimdi gördüm bebişin maşallah diyorum kuzuya sağlıklı uzun Ömürlü olsun bizde gösterirse cuma inşallah
İnşallah gosterir artik yerleri daraliyor ama yinede fr dönüyor bu uşak ya seninkide güzel poz versin bir hatira kalsn inşallah

İki hafta önce falan biz eşimle yakınlaştık tedirgin olduğunu gergin olduğunu hissettim ve inanılmaz üzüldüm. Çok kötü oldum beni istemiyormuş gibi hissettim bilmiyorum onada söyledim ve o gün bugündür mesafeliyim içimden pek gelmiyor o tarz şeyler şuan zaten baştan beride ayda bir veya en fazla iki öyle bir yakınlaşmamız olmuştur. Ama tabii ki normal hayatımızı çok özledim

Basak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye (kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Ben de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasın astroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuş ben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır

Yaaaa uzulurum ama
Neyse hayirlisi olsun hersekilde kabul edecez tabikide

Bu arada Bearhug benim 2 numara yengec ama yukseleni ne bilmiyorum 11.07.2020 16h52 dogumlu ne bu kizin yukselini cok aktif asiri hemde dominant fena bi kiz ya
Doğum yeri ülke ve şehir olarak neresi canım?

Çiçeğim devlet mi özel mi bilmiyorum ama 32 den sonra 2 hafta ara ile çağırıyorlar bence çok uzun bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum bence gitmelisin 2 hafta sonra
Canim ben yurtdisindayim
Burdada oyleydi 2. Dogumumda
32 hafta sonrasi her 2 haftada bi gidiyodum ama bu doktormu oyle hastanemi oyle isliyo onu anlayamadim, belkide bi yanlislik karisiklik oldu bilmiyorum

Ben ebeyi saymiyorum bile (cerez tatli olarak goruyorum )
Simdi asil sormak istedigim 10 agustosdan sayarak 2 hafta sonrami rdvu alayim yoksa ebeden sonrami 2 hafta rdvu alayim

Evet cnm bunuda ben burada duydum ilk defa
Pratik olarak hic boyle yasayan duymadim bu ulkede

Benim özeldeki doktorda bana 1 ekimden önce doğurmayı yasakladı ekimden önce doğurmak yok dikkat edeceksin gerekirse yatacaksın yorulmayacaksın ama Ekim ayını göreceğiz dedi
Ay ne guzel doktor ya
Deseydin olur iletirim asagiya hocam
Cocuk gelirse yapacak bise yok
Insallah hocam Insallah diyeydin sen yinede

Eşim akrep erkeği ben yengeç kadını bebişte akrep olsun istiyorum Çok soğuk çok gıcık durur çok ciddi gözükür uzaktan ama inanılmaz merhametli inanılmaz sevgi dolu ve fedakardır sosyal çevresine ailesine karşı birde zeki ve havalı oluyorlar. Ama çapkınlık ve ukalalık mevcut

Bizde hamileligin basindan beri tik yok

Benim eşim de öyle dışarıdan tam buzdolabı hatta biraz çekinip korkarlar ofisinde çalışanlardan biri bana siz X Bey le nasıl evlendiniz acayip hayat dolu cıvıl cıvılsınız o baya sert ve soğuk biri dedi güldüm kıza
Daha dün evde pampas otunu alıp poposuna takmış beni güldürmek için dans ediyordu haha
Evde bana ve sevdiklerine olan tavrıyla dışarıya olan tavrı siyahla beyaz gibi aslında çok aşırı komik eğlenceli hiç de sert olmayan bir adam ama tam bir yükselen Akrep dışarıya zaten Akrep in karşılığı karizmadır
Karizmatik insanların 1. Evinde akrep ve pluton etkileri görülüyor hep Kenan İmirzalıoğlu gibi mesela
Akrep yoğunluğu varsa birinin haritasında dış görünüş olarak güzel diyemeyeceğimiz biri olsa bile insanları etkiler hemen karizması olur çünkü o yüzden kadınlara değil de erkeklere daha çok yakıştırıyorum ben Akrep etkili haritaları çekici havalı adamlar oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…