Gebeliğin başından beri bacı-gardaşız bizKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Ayy benim kader arkadaşımGöbekten oksapar kan sulandırıcı iğne, popodan progestan iğne, sonra kevgir gibi geziyoduk.
Yaaaa çoook güzelKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Benim özeldeki doktorda bana 1 ekimden önce doğurmayı yasakladıYaa ben ekim 1 olsun bari istiyorum
Eylul istemiyorum
Esim neden diyo
E eylulde abimin dogum gunu var ekim bos onu dolduralim diyorum guluyo
Aynen öyle ben realite kan istiyorum kan sjsjskdkd şakaKız insan çirkin olduğu yerleri durumları paylaşır mı hiç? biz bebek gibi doğurdular sanalım diye en güzel hallerini paylaşıyorlar sonra bizde aaa ne kadar rahat doğurdu öyle biz ne çektik diye dövünüyoruz
Gözlerim doldu okurken Rabbim kucağına alıp evine dönmeyi bir an önce nasip etsinKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Ayy kurban olurum yaaaKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Doğru o ihtimalde var bebeği strese sokan durumlarda olabilirmiş neyse anneannemi düşünüp o 12 tane doğurdu sen bir bastır aslanım dicem kendime galibaEpidural için çok söylenen birşeyde bir süre sonra eğer yeterli aşılma oluşmazsa sezeryana alıyorlar deniyor. Aslında ben epidural istiyorum ama sezeryan ihtimalini arttırıcaksa diye biraz tedirginim açıkçası
İnşallah gosterir artik yerleri daraliyor ama yinede fr dönüyor bu uşak ya seninkide güzel poz versin bir hatira kalsn inşallahKuzum şimdi gördüm bebişin maşallah diyorum kuzuya sağlıklı uzun Ömürlü olsun bizde gösterirse cuma inşallah
İki hafta önce falan biz eşimle yakınlaştık tedirgin olduğunu gergin olduğunu hissettim ve inanılmaz üzüldüm. Çok kötü oldum beni istemiyormuş gibi hissettim bilmiyorum onada söyledim ve o gün bugündür mesafeliyim içimden pek gelmiyor o tarz şeyler şuan zaten baştan beride ayda bir veya en fazla iki öyle bir yakınlaşmamız olmuştur.Kızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Ben de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınBasak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye(kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Doğum yeri ülke ve şehir olarak neresi canım?Yaaaa uzulurum ama
Neyse hayirlisi olsun hersekilde kabul edecez tabikide
Bu aradaBearhug benim 2 numara yengec ama yukseleni ne bilmiyorum 11.07.2020 16h52 dogumlu ne bu kizin yukselini cok aktif asiri hemde dominant fena bi kiz ya
Canim ben yurtdisindayimÇiçeğim devlet mi özel mi bilmiyorum ama 32 den sonra 2 hafta ara ile çağırıyorlar bence çok uzun bu kadar uzun olmamalı diye düşünüyorum bence gitmelisin 2 hafta sonra
Evet cnm bunuda ben burada duydum ilk defaEpidural için çok söylenen birşeyde bir süre sonra eğer yeterli aşılma oluşmazsa sezeryana alıyorlar deniyor. Aslında ben epidural istiyorum ama sezeryan ihtimalini arttırıcaksa diye biraz tedirginim açıkçası
Ay ne guzel doktor yaBenim özeldeki doktorda bana 1 ekimden önce doğurmayı yasakladıekimden önce doğurmak yok dikkat edeceksin gerekirse yatacaksın yorulmayacaksın ama Ekim ayını göreceğiz dedi
Belcika - BrukselDoğum yeri ülke ve şehir olarak neresi canım?
Eşim akrep erkeği ben yengeç kadını bebişte akrep olsun istiyorumBen de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınastroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuşben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır
Çok geçmiş olsun tekrardan canımbilegim acimiştı hala agriyor da incindi galiba kullaniuorum rahat onda sorun yok şuanlik canim
Bizde hamileligin basindan beri tik yokKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Benim eşim de öyle dışarıdan tam buzdolabı hatta biraz çekinip korkarlarEşim akrep erkeği ben yengeç kadını bebişte akrep olsun istiyorumÇok soğuk çok gıcık durur çok ciddi gözükür uzaktan ama inanılmaz merhametli inanılmaz sevgi dolu ve fedakardır sosyal çevresine ailesine karşı birde zeki ve havalı oluyorlar. Ama çapkınlık ve ukalalık mevcut
Orda süreç bekleniyor hımm kilosu fazla olsada galibaBurdada 40. haftada hala dogum olmadiysa ve riskli bi durum yoksa 40 +10 bekleniliyo
Benim ilk dogum 40+2
Bence benimkide sisko olacak yaa. Ultrasonda 33+4 ama sata gore 31+0 dik ve 2000 kg yu gecik 45 cm 40 i beklersek 4 kg ustu olur benceBu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galiba
Benimkinede sisko dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?