2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya benimki de böyle, hep bir zarar veririm korkusu var o da onu geri çekiyor sanırım.

Sıklaşmasan oncekı randevum bır ay vardı arasında sonra ıkı hafta sonra gel dedı bende eylul bası eklettir kuzum

Anca kuzum benım bebıs olsaydı da 4. Gun degıl 3. Gun bu kıvama gelırdı zaten bravo tebrık ediyorum senıde cok guzel ıdare ettın süreci harika bir annesin sen

Benim hala yasak biz kardeş gibiyiz
Canım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesin
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşün
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallah Gebelikte de riskli bir durum olmadığı için sadece sayı azalmıştı hep oldu ihmal etmedik ama şimdi geçen nst de sancı çıkınca adam korktu doğumu tetikler bir şey olur diye bende yanaşınca yaklaştırmıyor da bakalım ne olacak
Yanı bı sure ağırdan alıp standart devam edın 35 ten sonra yapıştırın gıtsın
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diye
Biz de aynı korkuyla hiiiç oralı değiliz
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canım
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksiniz
Biz bu zamana kadar normal
devam ettik ama geçen gün eşim ilk defa istemeyince beni istemiyor beğenmiyor tribine girdim sonra aşkım saçmalama bebeğimiz için endişeleniyorum felan diye açıklayınca yumuşadım onu yaşamak çok kötü bir his
Bizde hamileligin basindan beri tik yok
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadar

Basak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye (kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Benimde babam akrep erkeği bizde çok anlaşamayız bu korku bendede var ama sanmıyorum o kadar beklesin

Valla gebelikten sonra napcagız bilmiyorum kardeş gibi olmakta iyi olmadı

Eşim öyle benim aslan burcu yükseleni akrep ikisini de taşıyor biraz zor bir karakter ama anlaşıyoruz çok şükür
Dediğin gibi çok zeki ben ilk tanıştığımız zaman zekasına aşık olmuştum resmen hala hayranım yani zekasına şimdi de dua ediyorum oğlumuzun zekasını inşallah ondan alır diye Ama dediğin gibi Bizin oğlanlar terazi olacak

Bende daha beklerdim de bu hafta evde izindeyim haftaya işe başlayacağım 37ye kadar çalışacağım nasipse çalışırken zor okur diye yapıyorum valla ite kaka anlayacağın

Klasik bir aslan burcu zekaları gerçekten çok gelişmiş ama zor insanlar vessalam

Benim kızımda akrep 26 Ekim 2019 11.30 gerçekten zor Bi çocuk ama çok aktif, sosyal, girdiğimiz her ortamda ilgi çekmeyi başarıyor bakalım sonu nasıl olacak

Esim korkuyor ilk bir kaybimiz var diye. Bebege birsey olurmus

Bende daha beklerdim de bu hafta evde izindeyim haftaya işe başlayacağım 37ye kadar çalışacağım nasipse çalışırken zor okur diye yapıyorum valla ite kaka anlayacağın
Bende cocuklar okula baslasin oyle rahat rahat yaparim diye bekliyorum
4unde eksiklerimi tamamlayip o hafta yika utule valiz yap islemini yaparim diyorum insallah

Ebe eğer ultrason vs yapmıyorsa doktordan sonra 2 hafta olarak ayarla suyu rahim ağzı uzunluğu onlara bakması açısından doktor daha avantajlı hemde riske atmamış olursun

Maşallah kuzum genelde sezeryan sonrası oksitosin salınımı yavaş olduğu için süt geç gelir derler senin de yavaş yavaş gelmiş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…