Ya benimki de böyle, hep bir zarar veririm korkusu var o da onu geri çekiyor sanırım.İki hafta önce falan biz eşimle yakınlaştık tedirgin olduğunu gergin olduğunu hissettim ve inanılmaz üzüldüm. Çok kötü oldum beni istemiyormuş gibi hissettim bilmiyorum onada söyledim ve o gün bugündür mesafeliyim içimden pek gelmiyor o tarz şeyler şuan zaten baştan beride ayda bir veya en fazla iki öyle bir yakınlaşmamız olmuştur.Ama tabii ki normal hayatımızı çok özledim
Herkesin dogum hikayesi baskadir canim ne oku ne dinle kimseyiEpidural normal doğum mu yapacaksın canım ? Ben de onu düşünüyorum ama kayinvalidem korkuttu beni sinirine gelir kuzenimin gelini yürüyemedi bir hafta diye bıktım bu akrabalardan
Sıklaşmasan oncekı randevum bır ay vardı arasında sonra ıkı hafta sonra gel dedı bende eylul bası eklettir kuzumEtiketle beni merak ediyorum
Simdi ben sizlere bise danisicam sorumu soruyorum tatlim
Ben 10 agustos jinekologa gittim
25 agustos ebede rdvum var , ama ebe ultrasondan bakmiyo sorular soruyo iste enfeksiyon falan varmi diye test yapiyo kalp atisini dinletiyo bukadar
Ondan sonraki rdvum jinekologda 18 eylul (yani ebeyi saymazsak arada 5 hafta 4 gun var)
Ben rdvu eklemek istiyorum cunku bana cok uzun geldi arasi
4 - 8 eylul arasi rdvu ekletim diyorum iyimi sence (sizce, diger hamis kader arkadaslarimada soruyorum) (oda nerden baksan en sonki jinekolog rdvumla arasi 3bucuk hafta gecmis oluyo )
Bilmem anlatabildimmi
Demenle oluyor deseydın nıyeymıs ayrıca 37 artılarda da dogabılırBenim özeldeki doktorda bana 1 ekimden önce doğurmayı yasakladıekimden önce doğurmak yok dikkat edeceksin gerekirse yatacaksın yorulmayacaksın ama Ekim ayını göreceğiz dedi
Anca kuzum benım bebıs olsaydı da 4. Gun degıl 3. Gun bu kıvama gelırdı zaten bravo tebrık ediyorum senıde cok guzel ıdare ettın süreci harika bir annesin senKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Canım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesinBenim hala yasak biz kardeş gibiyiz
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşünBiz de hala bir şey yok geçen dayanamadık bir iki kere çok çok yüzeysel bir şeyler oldu ama sonra kasık ağrım oldu diye korktum artık onu da yapmıyoruz
Bu kadar zaman geçti kalan da geçer kavuşuruz elbet sağ Salim doğurayım da
Hormonlar fena evet ama korku daha ağır basıyor bendeyoksa eşimi zor tutuyorum bir de adam home office takılıyor 2 aydır evde iş güç var diye sürekli dibimde offf
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallah10 gündür kaynım bizde klimalı oda da hep beraber yatıyoruz bugün akşam gidiyor.. Kocama bize kavuşmalar yakışır diyorum gülüyorvalla canım bende hiç libido düşüşü olmadı hep yüksek hep yüksek ama benim eşim de aynı benim gibi ilk başlarda kanama olunca yasak geldi yasak bitince ben başladım benim sana ihtiyacım var o da bi ihtiyaç diye
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diyeYanı bı sure ağırdan alıp standart devam edın 35 ten sonra yapıştırın gıtsın
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canımBiz de aynı korkuyla hiiiç oralı değiliz
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksinizGebeliğin başından beri bacı-gardaşız bizyasaklar bitti derken eşim yanaşmadı sonra da ben de koptu olay. Hiç de libidom yüksek falan değil korku daha spor basıyor
Ayy benim kader arkadaşımçok şükür değdi onca uğraşa
Yaaaa çoook güzelpamuk gibi oldum şu mesajınla eridim resmen
Biz bu zamana kadar normalİki hafta önce falan biz eşimle yakınlaştık tedirgin olduğunu gergin olduğunu hissettim ve inanılmaz üzüldüm. Çok kötü oldum beni istemiyormuş gibi hissettim bilmiyorum onada söyledim ve o gün bugündür mesafeliyim içimden pek gelmiyor o tarz şeyler şuan zaten baştan beride ayda bir veya en fazla iki öyle bir yakınlaşmamız olmuştur.Ama tabii ki normal hayatımızı çok özledim
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadarBizde hamileligin basindan beri tik yok
Benimde babam akrep erkeği bizde çok anlaşamayız bu korku bendede varBasak olurda akrep kirmizi cizgim
14unde gelmezse 6 gun icinde dogurmak icin saatlerce yuruyup hurma yiyip iste nebilim her yontemi deneyebilirim sirf akrep olmasin diye(kimse yanlis anlamasin ben akreplerle cok anlasamiyorum oyuzden istemiyorum
Valla gebelikten sonra napcagız bilmiyorum kardeş gibi olmakta iyi olmadıCanım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesin
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşün
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallahGebelikte de riskli bir durum olmadığı için sadece sayı azalmıştı hep oldu ihmal etmedik ama şimdi geçen nst de sancı çıkınca adam korktu doğumu tetikler bir şey olur diye bende yanaşınca yaklaştırmıyor da bakalım ne olacak
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diye
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canım
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksiniz
Biz bu zamana kadar normal
devam ettik ama geçen gün eşim ilk defa istemeyince beni istemiyor beğenmiyor tribine girdim sonra aşkım saçmalama bebeğimiz için endişeleniyorum felan diye açıklayınca yumuşadım onu yaşamak çok kötü bir his
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadar
Eşim öyle benim aslan burcu yükseleni akrep ikisini de taşıyor biraz zor bir karakter ama anlaşıyoruz çok şükürBen de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınastroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuşben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır
Bende daha beklerdim de bu hafta evde izindeyim haftaya işe başlayacağım 37ye kadar çalışacağım nasipse çalışırken zor okur diye yapıyorum valla ite kaka anlayacağınSana bise diyim mi daha yikamayi birak tum kiyafetlerini hazirlamadim bile, almadim yani
1 eylul okullar aciliyo burda
4 eylulde gider tum eksikleri alirim o haftada guzel yukarim valizi yapar kapatirim diyorum
Kafam oyle bi rahat
Alin size bi yay burcu ozelligi daha
Klasik bir aslan burcuEşim öyle benim aslan burcu yükseleni akrep ikisini de taşıyor biraz zor bir karakter ama anlaşıyoruz çok şükür
Dediğin gibi çok zeki ben ilk tanıştığımız zaman zekasına aşık olmuştum resmen hala hayranım yani zekasına şimdi de dua ediyorum oğlumuzun zekasını inşallah ondan alır diyeAma dediğin gibi Bizin oğlanlar terazi olacak
Yok kilosu 4u geciyosa aliniyo oda ekstrem bi durum olmus oluyo diye biliyorumOrda süreç bekleniyor hımm kilosu fazla olsada galiba
Benim kızımda akrep 26 Ekim 2019 11.30 gerçekten zor Bi çocuk ama çok aktif, sosyal, girdiğimiz her ortamda ilgi çekmeyi başarıyor bakalım sonu nasıl olacakBen de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınastroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuşben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır
Eylulun ilk haftasina ekletim ozamanSıklaşmasan oncekı randevum bır ay vardı arasında sonra ıkı hafta sonra gel dedı bende eylul bası eklettir kuzum
Esim korkuyor ilk bir kaybimiz var diye. Bebege birsey olurmusCanım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesin
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşün
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallahGebelikte de riskli bir durum olmadığı için sadece sayı azalmıştı hep oldu ihmal etmedik ama şimdi geçen nst de sancı çıkınca adam korktu doğumu tetikler bir şey olur diye bende yanaşınca yaklaştırmıyor da bakalım ne olacak
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diye
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canım
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksiniz
Biz bu zamana kadar normal
devam ettik ama geçen gün eşim ilk defa istemeyince beni istemiyor beğenmiyor tribine girdim sonra aşkım saçmalama bebeğimiz için endişeleniyorum felan diye açıklayınca yumuşadım onu yaşamak çok kötü bir his
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadar
Yok kız benimde 14 ekim ama gruptaki en minyon bebe benim 31+0 da kontrolde 1400 gr 37 cm çıktıBu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galiba
Benimkinede sisko dedi doktor
Bende cocuklar okula baslasin oyle rahat rahat yaparim diye bekliyorumBende daha beklerdim de bu hafta evde izindeyim haftaya işe başlayacağım 37ye kadar çalışacağım nasipse çalışırken zor okur diye yapıyorum valla ite kaka anlayacağın
Ebe eğer ultrason vs yapmıyorsa doktordan sonra 2 hafta olarak ayarla suyu rahim ağzı uzunluğu onlara bakması açısından doktor daha avantajlı hemde riske atmamış olursunCanim ben yurtdisindayim
Burdada oyleydi 2. Dogumumda
32 hafta sonrasi her 2 haftada bi gidiyodum ama bu doktormu oyle hastanemi oyle isliyo onu anlayamadim, belkide bi yanlislik karisiklik oldu bilmiyorum
Ben ebeyi saymiyorum bile (cerez tatli olarak goruyorum)
Simdi asil sormak istedigim 10 agustosdan sayarak 2 hafta sonrami rdvu alayim yoksa ebeden sonrami 2 hafta rdvu alayim
Maşallah kuzum genelde sezeryan sonrası oksitosin salınımı yavaş olduğu için süt geç gelir derler senin de yavaş yavaş gelmiş çok şükürKızlar sütten de bahsedeyim doğumdan sonra sütü hemen gelmeyen olursa aklında kalsın ☺ İlk gün hiç süt gelmedi. 2.gün 0.5-1 ml arası geldi 2 kere. 3.gün 1 ml 2 ml derken akşama 5e kadar çıktı bugün 4.günümüz ve 20 ml kadar geldi bir sağmada. Yani artıyor ☺ Moralimi bozmuyorum ama oğlumu gördükçe daha da inanıyorum çabuk iyi olacağına. Bugün ben yanındayken gözlerini açmaya çalıştı , neresine dokunsam kıpırdandı. Dün ağız bezlerinden getir kokunu hissetsin demişlerdi ya yarın da onu bana vereceklermiş kokusunu çekeyim sütüm artsın diye
Olsun canim saglikla gelsindeYok kız benimde 14 ekim ama gruptaki en minyon bebe benim 31+0 da kontrolde 1400 gr 37 cm çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?