- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Olması gereken değerler arasında uyumlu işte kuzum gayet normalSağolasın canim biyu iuimi sizce
Sağolasın canim teşekkür ediyorumOlması gereken değerler arasında uyumlu işte kuzum gayet normal
Bende birsey yapamiyorum odaya. Kapagi yanlis getirmisler onu bekliyorum degisecekmis yerlestiremiyorumda. Hersey bekliyorKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
Kocana ve arkadaşına helal olsun dıyorum oncelıkleKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
Anaamm o dudaklar ne öyle
Ooyyu kurban olurum verene bu ne kız masallah
Kibar bir oglanOoyyu kurban olurum verene bu ne kız masallah
Biz de aynı korkuyla hiiiç oralı değilizKızlar bu arada biraz özel olacak ama cinsel ilişki durumu nasıl oluyor yani 2 hafta kadar önce bende nst de düzensiz sancı çıktığından beri eşim bir şey olur kasılma artar diye yanaşmıyor ben bir şey olmaz diyorum ama o korkuyor doktora da sormayı unuttuk kontrolde adamı bunun için aramam mesaj atmam da saçma olurValla bilemedim ne olacak böyle sanki hormonlar tavan da yaptı adamın üstüne atlayasım var
Organzm olmayinca sorun yokmuşBiz de aynı korkuyla hiiiç oralı değiliz
Heee o zaman sorun olur işteOrganzm olmayinca sorun yokmuş
Bu ne buuu
Valla ben haftasi bitmeden gelen haftayi demiyorum33+0'dan itibaren artık 34 diyoruz değil miöyleyse evet
Sat 27 Aralık öyle diyeyim. Daha anlaşılır olabilir :)
Burdada 40. haftada hala dogum olmadiysa ve riskli bi durum yoksa 40 +10 bekleniliyoÖyle bir şey olsa ben de riske edemezdim herhalde 2. Doğumuydu herhalde onun cesareti vardı çocukta 41. Haftaya kadar bekledi
Bu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galibaGünaydın kızlar bugün görüş günümüzdü. Çok şükür her şey yolunda biraz şişko bi kız olucaz biz galibasata göre 31+3üm bebiş 33+2 gözüküyor. Ben kilo almamışım o almış. Aman sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka bişey istemiyorum normal veya sezeryan doğumu geçtim artık
Sana bise diyim mi daha yikamayi birak tum kiyafetlerini hazirlamadim bile, almadim yaniKızlar bende bugün bebeğin bütün kıyafetlerini yıkamaya başladım ayırdım felan ama yenidoğan takımı 4-5 tane var 0-3 nerdeyse yok genelde hep 3-6 ya da 6-9 almışım sizce 0-3 kaç tane ne almalıyım?
Ben 56 ve 62 beden herseyi 5er tane almayi planladim (zibin, pijama, vs...)Canım bence 4 5 tane yetmez ki en az 8 takım olmalı bebekler çabuk büyüyor da sürekli yıka kurut da sorun oluyor
Ah bu ben kizYaylar benim sevdiğim burçlardan biriateş burcu oldukları için genelde özgürlüklerine biraz düşkün gezmeyi hareketli yaşam tarzını seven insanlar oluyorlar yay burcu ev hanımı bile olsa market gezer mesela bir yere gidemese çalışma hayatında olanlar içinde masa başı işler fıtratlarına ters oluyor Yay burçlarına mümkün mertebe sahada işler yapın diyorum ben mesela
Yeniliği çok severler risk almayı severler ama Koç burçları gibi başlarının dikine önünü sonunu düşünmeden değil biraz daha mantıkla risk alırlar
Bir de her burç astrolojide bir dönemle ilişkilendirilir mesela koç burcu bahar yeni doğumdur bu yüzden koç burçları yeni doğmuş bebek fıtratı taşır sabırsız bazen öfkeli kin tutmayı bilmeyen vs Yay da yılın son dönemine denk geldiği için artık daha olgun daha bilge ama bir yandan da tam ecnebilerin Noel dedikleri zaman da olduğu için sosyallik neşe umut gibi şeyleri de sembolize ediyor ve burcu taşıyan kişiye de o özellikleri veriyor. Tanıdığım yaylar da cidden öyle hep neşeli ılımlı insanların yanında yanlarında iyi hissettiği kişiler
Kuzum şimdi gördüm bebişin maşallah diyorum kuzuya sağlıklı uzun Ömürlü olsun bizde gösterirse cuma inşallahSağolasın canim teşekkür ediyorum
Ben diyim o zaman bana şükretsinleroynatmaya az kaldı doktorum nerede şarkısını söyleye söyleye gezerim lohusayken de heralde
Kuzenim şey yapardı bize aradı telefonda ağzına geleni sayardı ben niye yalnızım niye kimsem yok hani neredesiniz diye ki herkes işte okulda haftaiçi yani biz akşamları gidiyorduk yanına gündüz de kaynanası teyzem falan hep yanında
Biz akşam toplanır giderdik bu sefer de bu ev niye bu kadar kalabalık hepiniz birden niye geldiniz diye cinnet geçirirdi haha
Kendimden de bekliyorum öyle şeyler
O ayakları yerim bu aradaaaaa minnoş patişler
Gecmis olsun canim@1HANIMKolostrofobi @dra21 @ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Nasil yani aritici suyu hazimsizlikmi yapiyomusAyy o arıtıcı suyundan ne çektim beebizim binaya hırsız girdi kabloları kesti 1 hafta 10 gün annemde kaldık tadilat su kesintisi vs.. Annemde arıtıcı vardı 4 gün içtim karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor (20li haftaların başıydı) anlayana kadar da 2 gün geçti neyden olduğunu çözemedik yemek yemeyi bıraktım resmen sonra eşime hazır su aldırdım 1 gün sonra normale döndü
Canim sana tavsiyem asla ve asla dogum videolarina bakma cok travmatik bence yaKızlar lütfen bana kızmayın olur mu :') ben tek çocuğum ablam yengem olmadı arkadaşlarım sezeryan oldu yani sorabileceğim kimsem yok eltim de bana sorma hatırlamak istemiyorum diyor :') ben bazen panik oluyorum acaba nasıl normal doğum yapacağım diye Allah bilir tabi ki nasip olursa normal , bazen izliyorum YouTubede tiktokcu kızlar bile yaptı sen de yaparsın be Merve diyorum bazen de nefesim daralıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun adet görürken çok sancılı görürdüm acile giderdim kusma ile şimdi ama korkuyorum elimde değil bir de doktordan çekiniyorum acaba kibar konuşur mu beni üzer mi doğumda daha çok diye çok üzgünüm sizi rahatsız etmek istemem evham ya da stres konusunda ama çok çaresizim sizden de başka destek alabileceğim bilen kişiler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?