2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende birsey yapamiyorum odaya. Kapagi yanlis getirmisler onu bekliyorum degisecekmis yerlestiremiyorumda. Hersey bekliyor

Kocana ve arkadaşına helal olsun dıyorum oncelıkle bı dolabı kırmadan kurmayı becerememişler hem dolabı hem de mınnoş kalbını kırmışlar ama üzülme hayatım hallolur sen dolap gecıkecek gıbı olursa yıka katla ütüle yerleşmesi kalsın bi , o iş bi saatlık iş önemli olan temizlenmesi

Biz de aynı korkuyla hiiiç oralı değiliz

Bu 14unde gelecek olan bebeler sisko bebeler galiba
Benimkinede sisko dedi doktor

Sana bise diyim mi daha yikamayi birak tum kiyafetlerini hazirlamadim bile, almadim yani
1 eylul okullar aciliyo burda
4 eylulde gider tum eksikleri alirim o haftada guzel yukarim valizi yapar kapatirim diyorum
Kafam oyle bi rahat
Alin size bi yay burcu ozelligi daha

Canım bence 4 5 tane yetmez ki en az 8 takım olmalı bebekler çabuk büyüyor da sürekli yıka kurut da sorun oluyor
Ben 56 ve 62 beden herseyi 5er tane almayi planladim (zibin, pijama, vs...)
Bide kizimdan kalanlari gidip bakmam gerek beyaz soft renkleri yikayip eklicem

Yetmezse esimi gonderirim alir. Magazalar elimizin altinda, koronada bebek dogurmus biri olan rahatligi buda

Ah bu ben kiz
Vallada ayni beni yazdin
Beni benden daha iyi tanimladin

Ben diyim o zaman bana şükretsinler Çook tatlılar nokta nokta parmaklar

Gecmis olsun canim
Nasil yani aritici suyu hazimsizlikmi yapiyomus
Bendede var doktoruma sordum iceyimmi diye evet dedi
Canim sana tavsiyem asla ve asla dogum videolarina bakma cok travmatik bence ya
2 dogum yaptim izlesem heralde dogum falan yapmam
Elbette hic bir dogum kolay degil ama en zor dogum bile unutuluyo
40i yeni cikmis arkadasimin bebegini gormeye gittim nasil dogum zormuydu dedim, valla cok zordu ama unutuluyo Allahtan dedi. Benim 2 dogumumda cok sukur cok zor oldu diyemem (tabikide aaaa cok kolay firt diye cikti bittide diyemem) hic belli olmaz belkide bu zor olacak bilmiyorum
Oyuzden hep dua etmek gerek Rabbım kolaylik versin saglikla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…