2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ne guzel doktor ya
Deseydin olur iletirim asagiya hocam
Cocuk gelirse yapacak bise yok
Insallah hocam Insallah diyeydin sen yinede
Aslında çok ton ton sevimli bir adam sürekli ablacım diyerek konuşur her sorduğum soruya cevap verir saçma olup olmamasını umursamaz. Yani diyor ki sen elinden geleni yap bebek yine gelmek isterse zaten kimse bişey yapamaz

35 e kadar hıc yapmayın demıyorum bu arada bence haftada bır takılın sonra ıstedıgınız zaman temposuna dönün bende gecenlerde dedım azcık yavas mı olsan aloo noluyo dıye nolduki diyor dedim büyüdük sonucta bır ıkı hafta nazık takılalım
Oğlumda gecesi çift dikiş olmuştu , ertesı gun doğuma gıttım ıste

İkna edemiyorum ki adamı yanına da yaklaştırmıyor dayanamam diye bende azmış kaplan gibi geziyorum evde

Klasik bir aslan burcu zekaları gerçekten çok gelişmiş ama zor insanlar vessalam
Aynen öyle valla benimkinin bir de yükselen Akrep olunca ekstra zorluyor ama mesela kadın erkek kavgasında kadın adamın aklına girer a dan z ye gelir çok konuşur adam haksız çıkar ya bir kere eşimi kandıramamışımdır daha o değişik değişik konuşup beni devre dışı bırakır
Ya da bir şey yapacak olalım onun dediğini değil benimkini yapalım her zaman onunkini yapsak daha iyi sonucu olur felan

İkna edemiyorum ki adamı yanına da yaklaştırmıyor dayanamam diye bende azmış kaplan gibi geziyorum evde
Ay ben libidosu cok yüksek bırıyımdır normalde canım ıstese bıle sıcaklar ten tene yapış yapış hıssı benı uzaklastırıyor resmen dün gece aklıma dustu camlar açık hava da serın geldı oğlum kaldırdı babasını ben annemın yanında yatcam dedı gıttı adam

Çok şükür

Hem ebe hemde doktora gorunemıyormusun o arada ıcın rahat eder hem ebeden hemen sonra da doktor olur
Gorunebilirsin, aslinda aklima baska doktora gitmek fikir almak geliyo

Yani suanki mevcut rdvularim dursun haftaya baska bi doktordan rdvu alip bide onun yorumunu duysam diyorum

Bugun bi arkadasimi gordum 5 aylik bebegi var 2800kg dogdu, onada bebek kilolu olacak cart curt denilmis buda gidip baska bi doktora gidip yorumunu almis oda normal kiloda demis cihazdan cihaza degisebilir demis.

Bende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diye
Çocuk olunca da zor oluyor dimi biz de luckyden idmanlıyız sağolsun yatak odasından başka yerde yaklaşamıyoruz

Evet kuzum değişebiliyor gecen acılde doktor 30+6 ydı 32 hafta ölçtü kılo vs bılmıyorum demedı ama asagıda normal gozukuyor mesela doktordan doktora ölçüme göre bıle degısıyor

Ay vallahi klasik aslan okuyorum şuan tipik özellikleri bunlar ben anlaşamazdım bendede yönetme özelliği var
Eşim yengeç çok şükür Allah razı olsun diyorum kendisine

Tişikkirler tişikkirler... Ben de akrep burcuyum yükselenim kova ama bazı yerlerde oğlak çıkıyor anlamadım Kızım sanki başak olacak gibi hissediyorum ... Uyumumuz umarım çoook iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…