Oda haftaya olmus oluyoEbe eğer ultrason vs yapmıyorsa doktordan sonra 2 hafta olarak ayarla suyu rahim ağzı uzunluğu onlara bakması açısından doktor daha avantajlı hemde riske atmamış olursun
Bence güzel heyecanlı bile olabilir ilk evlendiğiniz zamanlara dönersiniz belki tabi Aslan boy izin verirseValla gebelikten sonra napcagız bilmiyorum kardeş gibi olmakta iyi olmadı
Kuzum kayıp varsa korkması çok normal benceEsim korkuyor ilk bir kaybimiz var diye. Bebege birsey olurmus
Aslında çok ton ton sevimli bir adam sürekli ablacım diyerek konuşur her sorduğum soruya cevap verir saçma olup olmamasını umursamaz. Yani diyor ki sen elinden geleni yap bebek yine gelmek isterse zaten kimse bişey yapamazAy ne guzel doktor ya
Deseydin olur iletirim asagiya hocam
Cocuk gelirse yapacak bise yok
Insallah hocam Insallah diyeydin sen yinede
35 e kadar hıc yapmayın demıyorum bu arada bence haftada bır takılın sonra ıstedıgınız zaman temposuna dönünCanım riskli bir durum olsaydı bizde öyle olurduk kesin
Kuzum sende çok riskli bir durum yoktu ama gebeliğin seni zorladı nasıl doğumda yavruna kavuşacaksın kocana da kavuşacaksın öyle düşün
Aynen bizde de öyle eşimin de benimde libido yerinde maşallahGebelikte de riskli bir durum olmadığı için sadece sayı azalmıştı hep oldu ihmal etmedik ama şimdi geçen nst de sancı çıkınca adam korktu doğumu tetikler bir şey olur diye bende yanaşınca yaklaştırmıyor da bakalım ne olacak
Eşimde senin gibi düşünüyor doğumu tetikler bir şey olur 35-36yq kadar sabret sonra sorun değil diye
Riskli olunca zor bir gebelikse insan korkar haliyle canım
Canım senin gebeliğin riskli ve zor yollardan geçip gebe kalmışsın ikiniz de korkuyorsunuz haliyle böyle olması çok normal doğumdan sonra vuslata ereceksiniz
Biz bu zamana kadar normal
devam ettik ama geçen gün eşim ilk defa istemeyince beni istemiyor beğenmiyor tribine girdim sonra aşkım saçmalama bebeğimiz için endişeleniyorum felan diye açıklayınca yumuşadım onu yaşamak çok kötü bir his
Kuzum senin de gebeliğin çok sıkıntılı değildi niye sıktınız ki bu kadar
İnşallah canım bende öyle diyorum sağlıkla gelsin de minyon doğsun hem doğum kolay olurOlsun canim saglikla gelsinde
İkna edemiyorum ki adamı yanına da yaklaştırmıyor dayanamam diye35 e kadar hıc yapmayın demıyorum bu arada bence haftada bır takılın sonra ıstedıgınız zaman temposuna dönünbende gecenlerde dedım azcık yavas mı olsan aloo noluyo dıye nolduki diyor dedim büyüdük sonucta bır ıkı hafta nazık takılalım
Oğlumda gecesi çift dikiş olmuştu , ertesı gun doğuma gıttım ıste
Yani o da farkındadır bunun nasip kısmet olacağının ama söylüyor işte naapsın oda mecbuuuurrDemenle oluyor deseydın nıyeymıs ayrıca 37 artılarda da dogabılır
Aynen öyle valla benimkinin bir de yükselen Akrep olunca ekstra zorluyor ama mesela kadın erkek kavgasında kadın adamın aklına girer a dan z ye gelir çok konuşur adam haksız çıkar ya bir kere eşimi kandıramamışımdır daha o değişik değişik konuşup beni devre dışı bırakırKlasik bir aslan burcuzekaları gerçekten çok gelişmiş ama zor insanlar vessalam
Hem ebe hemde doktora gorunemıyormusun o arada ıcın rahat eder hem ebeden hemen sonra da doktor olur
Ay ben libidosu cok yüksek bırıyımdır normaldeİkna edemiyorum ki adamı yanına da yaklaştırmıyor dayanamam diyebende azmış kaplan gibi geziyorum evde
Çok şükürGebeliğin başından beri bacı-gardaşız bizyasaklar bitti derken eşim yanaşmadı sonra da ben de koptu olay. Hiç de libidom yüksek falan değil korku daha spor basıyor
Ayy benim kader arkadaşımçok şükür değdi onca uğraşa
Yaaaa çoook güzelpamuk gibi oldum şu mesajınla eridim resmen
Özlediysen git gör bence
Gorunebilirsin, aslinda aklima baska doktora gitmek fikir almak geliyoHem ebe hemde doktora gorunemıyormusun o arada ıcın rahat eder hem ebeden hemen sonra da doktor olur
Bende öyle eşimle öyleyiz aslında ama korktu bir şey olur diyeAy ben libidosu cok yüksek bırıyımdır normaldecanım ıstese bıle sıcaklar ten tene yapış yapış hıssı benı uzaklastırıyor resmen dün gece aklıma dustu camlar açık hava da serın geldı oğlum kaldırdı babasını ben annemın yanında yatcam dedı gıttı adam
Anladım canımYok kilosu 4u geciyosa aliniyo oda ekstrem bi durum olmus oluyo diye biliyorum
Aynen benimkide iri olmazYok kız benimde 14 ekim ama gruptaki en minyon bebe benim 31+0 da kontrolde 1400 gr 37 cm çıktı
Aslan bey bilmiyorum ki izin verir mi biz daha 3 aylık evliydik zatenBence güzel heyecanlı bile olabilir ilk evlendiğiniz zamanlara dönersiniz belki tabi Aslan boy izin verirse
Kuzum kayıp varsa korkması çok normal bence
Evet kuzum değişebiliyor gecen acılde doktor 30+6 ydı 32 hafta ölçtü kılo vs bılmıyorum demedı ama asagıda normal gozukuyor mesela doktordan doktora ölçüme göre bıle degısıyorGorunebilirsin, aslinda aklima baska doktora gitmek fikir almak geliyo
Yani suanki mevcut rdvularim dursun haftaya baska bi doktordan rdvu alip bide onun yorumunu duysam diyorum
Bugun bi arkadasimi gordum 5 aylik bebegi var 2800kg dogdu, onada bebek kilolu olacak cart curt denilmis buda gidip baska bi doktora gidip yorumunu almis oda normal kiloda demis cihazdan cihaza degisebilir demis.
Ay vallahi klasik aslan okuyorum şuanAynen öyle valla benimkinin bir de yükselen Akrep olunca ekstra zorluyor ama mesela kadın erkek kavgasında kadın adamın aklına girer a dan z ye gelir çok konuşur adam haksız çıkar ya bir kere eşimi kandıramamışımdır daha o değişik değişik konuşup beni devre dışı bırakır
Ya da bir şey yapacak olalım onun dediğini değil benimkini yapalım her zaman onunkini yapsak daha iyi sonucu olur felan
Tişikkirler tişikkirler... Ben de akrep burcuyum yükselenim kova ama bazı yerlerde oğlak çıkıyor anlamadımBen de akreplerle anlaşamıyorum ya maalesef ama Akrep burcu çocuk doğurmaktan korkmayın Akrepler efsunlu çok net diyorum bak Akrep çocuğu olan korkmasınastroloji öğrendikten sonra burca bakış açım o açıdan değişti
Karakter olarak zorlar evet biraz ama bilinenin aksine Zodyak ın en zeki ve zengin başarılı olmaya en yatkın burcu Akrep tir
Dünya çapında ses getiren teknolojik buluşları yapanlar ünlü milyarderler çoğu hep ya Akrep burcudur ya da haritalarında Akrep yoğunluğu olan bir bölge vardır
Hatta ünlü bir astrolog vardı adını unuttum şimdi televizyon kanallarına çıkıyordu üç çocuğunun üçü için de Akrep Burcu olsunlar diye uğraşmış ikisini tutturmuştu. Akreplerin zor burç olduklarına dair adları çıkmış ama işi bilen Akrep çocuğu olsun ister diyordu
Benim sata göre Ekim sonu doğum ama o kadar duracağını sanmıyorum bence benim bebe Terazi olacak çok yüksek ihtimalle ama Akrep olursa da üzülmem bizim ailede de Akrepler hep zengin ve başarılı oldu
Eşimin de yükseleni Akrep gördüğüm en zeki insanlardan biridir gerçi onun güneş burcu da Kova ikisi bir araya gelince adam zeka olarak doğmuşben ikiyle ikiyi zor çarpıyorum valla umarım çocuk zekasını babasından alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?