2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya İnşallah öyle olur hepiniz çok sağolun

Biraz israr edip 10-15 dk katil diye ikna etselerdi keşke.Nasip degilmis.Daha güzelleri nasip olsun

Biraz israr edip 10-15 dk katil diye ikna etselerdi keşke.Nasip degilmis.Daha güzelleri nasip olsun
Cok kötüydüm malesef gıdemezdım de onlarada ıyı olurum dıye bekledım ama son dk dedım gelemıyorum dıye olsun ya napalım Bebe işleri bitti bizde artık hayatım Rabbim isteyene versin nasip etsin

Bearhug canım ben bel destek kemerini kullanıyorum bir kaç gündür takıyorum bugün sabah Lucky ile yürüyüş yaptım 40 dk sonra mahalle pazarına gittim elimde 5-6 kilo 15 dk daha yürüdüm bir elimde ağırlık bir elimde Lucky yani zorlanmadım bana iyi geldi Sen sorabildin mi doktoruna ?

Oy canım yaa sıkma canını kısmet sağlık olsun da
Benim de içim gidiyor valla Eylül ayı için adaya gidip hem tatil hem hamile çekimi yapacaktık güya ama öyle bir haldeyim ki her şey iptal oldu benim de hevesim kaldı kursağımda
Sanırım böyle yatarak geçecek kalan zaman da ne yapayım yeterki sağlıkla gelsin oğlum dünyaya artık başka bir düşüncem planım yok hiç
Ağrılar baskılar kasılmalar oldukça korkudan stresten bir şey mi olacak endişesinden başka şeyler düşünemez oldum zaten

Yaa çok sevindim işe yaramasına canım maşallah
Sordum benimki de izin verdi ama bel fıtığına çok da faydası olmayabilir yine de deneyelim dedi aldım gelmesini bekliyorum

Bana da buharadaki gül demet Hanım ve hümeyra hanım ı söylediler bugün
Demet hanima gitme hümeyra iyidir ama sezeryana yönlendirebilir orasida sana kalmis ben devlete gidicem galiba eda hanima almaya calisiyorum cok yogun Aysenur tam zamaninda tatile gitti demete gecen gun gittim ne tahlil birsey yapti halbuki bir ay gecmisti prote kcagina aysenur hep bakardi

sandriyon Ben kesintisiz uyumayı özledim uyuyum da yüzüstü sırtüstü hiç fark etmez amma 1 yıl kadar daha uykusuzuz hiç aklımızdan geçirmeyelim bu arada hep sola yatamıyorum hatta çoğunlukla sağa yatıyorum( sağda camdan esinti gelsin diye)
Bu sıcak havalar beni mahvetti gece kalkıp kalkıp buz aküsü değiştiriyorum ona sarılarak yatıyorum.eşimin dediği gibi yazı zenginler seviyor sanırım

Yaa kıyamam kısmet değilmiş kuzum daha güzelleri inşallah kızını kucağına alınca yine yapılır, yine olur üzülme

Ben de kesintisiz uyumayı özledim sabaha kadar 2 3 kere tişört değiştiriyorum. Terlemek beni mahvediyor, sürekli susuyorum, su içince bin kere tuvalete gidiyorum.
Ben de sağ, sol, sırt üstü takılıyorum duruma göre sanırım terleyince öbür tarafa dönüyorum ister istemez, sırt üstü yatmayayım diyorum ama benim de solum ağrıdı artık

Oooo babymoon diyorsun, güzel olabilirdi kuzum inşallah Barbaros bey doğunca gidersiniz. Ben de Bursa'da hamile çekimi istemiştim, sahilde. Sonra vazgeçtik zaten iptal etmek zorunda kalırmışız. Bu halimle hem şehir dışına çıkmak, hem gezinmek beni baya aşıyor. Artık karnımın altı acıyor gezinince. Hep otur, yat pozisyonunda takılıyorum. Şafak sayıyorum resmen 37. Haftayı doldurmak için. Bu acı, ağrılar beni korkutuyor.

Ya bende çok terleyerek uyanıyorum resmen sıcak basmasından uyanıyorum sabah

Aaaa varya ne yapacağımızı şaşırdık ya birine iyi davranan diğerine ilgisiz psikolojilerine bağlı demek Allah hayırlısını nasip etsin hepimize Ayşenur gitmese bende ona gelmeyi düşünüyordum hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…