Ya İnşallah öyle olur hepiniz çok sağolunŞimdi şöyle oluyor normalde 2 üstü riskli değil böyle haftalarca 2 cm açıklıkla bekleyebilirsin korkma . Eger düzenli sancı olursa açılma artar. Şu an küçük acilmalar rahim uzunluğunu 1 e indirmedigi sürece acil doğum demek doğru değil endişelenme dinlen . Çünkü bu uzunluk değişkenlik gösterebilir diğer hafta bakmışsın 3 olmuş
Çok sağol canım Allah razı olsunAllah Allah çok garip cidden açıklığı nasıl söylemedi anlamadım ki okudum yazdıklarını şimdi sistrm gerçekten çok acayip sıkıntısız atlatırsın inşAllah canım kendini yormamaya bak dikkat et
Biraz israr edip 10-15 dk katil diye ikna etselerdi keşke.Nasip degilmis.Daha güzelleri nasip olsunBende de bır mallık üstümdeannemler gelecektı bu hafta sonu bugun daha dogrusu bebıs kıyafetlerını yerleştirmek için ben kotuyum dıye gelmeyın haftaya gelın dedım , dun akşamda burda ardakaslarımla toplanma günümüzdü cok kotu oldugum ıcın katılamadım grubumuzdan bı kısı daha hamıle megersem surprız baby shower düzenlemişler ıkımıze
Oğlumda cok çevrem yoktu ıcımde kalmıştı acıkcası boyle ufak bı kutlama
Şimdi kızım da da düşünen arkadaşlarım oldu ama ben katılamadım oturdum tum gece buna ağladım
Diceklerim bu kadar
Cok kötüydüm malesef gıdemezdım de onlarada ıyı olurum dıye bekledım ama son dk dedım gelemıyorum dıye olsun ya napalımBiraz israr edip 10-15 dk katil diye ikna etselerdi keşke.Nasip degilmis.Daha güzelleri nasip olsun
Nasil oldun canim daha iyimisinValla oğlumda kullanmadım boyle bısey ihtiyacını cok hissettim o yuzden bu sefer dırek onu aldım sallaması hafıf powerbanklede heryerde gıder cok buyuk degıl gayet ıs gorur gıbı geldı bana
Kapalı hali çok yer tutuyor mu canımValla oğlumda kullanmadım boyle bısey ihtiyacını cok hissettim o yuzden bu sefer dırek onu aldım sallaması hafıf powerbanklede heryerde gıder cok buyuk degıl gayet ıs gorur gıbı geldı bana
Oy canım yaaBende de bır mallık üstümdeannemler gelecektı bu hafta sonu bugun daha dogrusu bebıs kıyafetlerını yerleştirmek için ben kotuyum dıye gelmeyın haftaya gelın dedım , dun akşamda burda ardakaslarımla toplanma günümüzdü cok kotu oldugum ıcın katılamadım grubumuzdan bı kısı daha hamıle megersem surprız baby shower düzenlemişler ıkımıze
Şimdi kızım da da düşünen arkadaşlarım oldu ama ben katılamadım oturdum tum gece buna ağladım
Diceklerim bu kadar
Yaa çok sevindim işe yaramasına canım maşallahBearhug canım ben bel destek kemerini kullanıyorum bir kaç gündür takıyorum bugün sabah Lucky ile yürüyüş yaptım 40 dk sonra mahalle pazarına gittim elimde 5-6 kilo 15 dk daha yürüdüm bir elimde ağırlık bir elimde Lucky yani zorlanmadım bana iyi geldi Sen sorabildin mi doktoruna ?
Zarara vermez kuzumGünaydın, kızlar ben dün doktor muayenesi oldum.. ama bugün artık doğum netleştirelim diye asıl istediğim doktora gideceğim.. iki gün üst üste ultrasyon muayenesi zarar verir mi?ebru_can_ebru
Bende sağa Sola sallamayı seviyorum bunlar ileri geri refluyu tetikler gibiKapalı hali çok yer tutuyor mu canım
Demet hanima gitme hümeyra iyidir ama sezeryana yönlendirebilir orasida sana kalmis ben devlete gidicem galiba eda hanima almaya calisiyorum cok yogun Aysenur tam zamaninda tatile gitti demete gecen gun gittim ne tahlil birsey yapti halbuki bir ay gecmisti prote kcagina aysenur hep bakardiBana da buharadaki gül demet Hanım ve hümeyra hanım ı söylediler bugün
sandriyon DusunceBulutu bence de artık gece uykusuzluğuna alışıyoruz. Gece en az 7-8 kez uyanıyorumdur. Wc terleme ve hep sola yatmaktan ağrı kaynaklı normal ama artık ay bir de yüzüstü yatmayı çok özlediiim
Sende var mı canım böyle birşeyBende sağa Sola sallamayı seviyorum bunlar ileri geri refluyu tetikler gibi
Yaa kıyamam kısmet değilmiş kuzum daha güzelleri inşallah kızını kucağına alınca yine yapılır, yine olur üzülmeBende de bır mallık üstümdeannemler gelecektı bu hafta sonu bugun daha dogrusu bebıs kıyafetlerını yerleştirmek için ben kotuyum dıye gelmeyın haftaya gelın dedım , dun akşamda burda ardakaslarımla toplanma günümüzdü cok kotu oldugum ıcın katılamadım grubumuzdan bı kısı daha hamıle megersem surprız baby shower düzenlemişler ıkımıze
Diceklerim bu kadar
Ben de kesintisiz uyumayı özledim sabaha kadar 2 3 kere tişört değiştiriyorum. Terlemek beni mahvediyor, sürekli susuyorum, su içince bin kere tuvalete gidiyorum.sandriyon Ben kesintisiz uyumayı özledim uyuyum da yüzüstü sırtüstü hiç fark etmez amma 1 yıl kadar daha uykusuzuz hiç aklımızdan geçirmeyelim bu arada hep sola yatamıyorum hatta çoğunlukla sağa yatıyorum( sağda camdan esinti gelsin diye)
Bu sıcak havalar beni mahvetti gece kalkıp kalkıp buz aküsü değiştiriyorum ona sarılarak yatıyorum.eşimin dediği gibi yazı zenginler seviyor sanırım
Oooo babymoon diyorsun, güzel olabilirdi kuzum inşallah Barbaros bey doğunca gidersiniz.Oy canım yaasıkma canını kısmet sağlık olsun da
Benim de içim gidiyor valla Eylül ayı için adaya gidip hem tatil hem hamile çekimi yapacaktık güya ama öyle bir haldeyim ki her şey iptal oldu benim de hevesim kaldı kursağımda
Sanırım böyle yatarak geçecek kalan zaman da ne yapayım yeterki sağlıkla gelsin oğlum dünyaya artık başka bir düşüncem planım yok hiç
Ağrılar baskılar kasılmalar oldukça korkudan stresten bir şey mi olacak endişesinden başka şeyler düşünemez oldum zaten
Yaa çok sevindim işe yaramasına canım maşallah
Sordum benimki de izin verdi ama bel fıtığına çok da faydası olmayabilir yine de deneyelim dedi aldım gelmesini bekliyorum
Ya bende çok terleyerek uyanıyorum resmen sıcak basmasından uyanıyorum sabahYaa kıyamam kısmet değilmiş kuzum daha güzelleri inşallah kızını kucağına alınca yine yapılır, yine olur üzülme
Ben de kesintisiz uyumayı özledim sabaha kadar 2 3 kere tişört değiştiriyorum. Terlemek beni mahvediyor, sürekli susuyorum, su içince bin kere tuvalete gidiyorum.
Ben de sağ, sol, sırt üstü takılıyorum duruma göre sanırım terleyince öbür tarafa dönüyorum ister istemez, sırt üstü yatmayayım diyorum ama benim de solum ağrıdı artık
Aaaa varya ne yapacağımızı şaşırdık ya birine iyi davranan diğerine ilgisiz psikolojilerine bağlı demek Allah hayırlısını nasip etsin hepimize Ayşenur gitmese bende ona gelmeyi düşünüyordum hayırlısı olsun inşallahDemet hanima gitme hümeyra iyidir ama sezeryana yönlendirebilir orasida sana kalmis ben devlete gidicem galiba eda hanima almaya calisiyorum cok yogun Aysenur tam zamaninda tatile gitti demete gecen gun gittim ne tahlil birsey yapti halbuki bir ay gecmisti prote kcagina aysenur hep bakardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?