2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibi

Kızlar ben de bir göbüş güncellemesi yaptım uzun süre sonra evden çıkamadığım için malesef aynadan çektim elbiseyide arkadaşım beni görmeye geliyor diye giydim
Ay nasıl tatlısın ya
Kızlar pekpark beşik hiç sevmiyorum ben bu modeller hemen hemen aynı ölçüde idare eder sadece oyun parkına dönmüyor sizce nasıl
Ben de çok kararsızım, park beşikler çok kullanışlı, katlanıyor, bi yere giderken de götürmesi kolay ama bunlar da çok şık, bebek odası yapılacaksa böyle bir şey alınabilir. Yine tecrübeli anneler de bir konuşsun

Benimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibi
Sorma valla bi de yeni bi ağrı eklendi bana, biraz hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda göbeğimin altından böyle vajinaya mı diyim, idrar yoluna mı diyim şimşek çakar, çeker gibi bir sancı oluyor. Belki bel destek kemerleri yardımcı olur ama çok rahatsız edici gelince de iki büklüm oluyorum. Doğuruyorum sananlar oldu

Bende bel fıtığı yoktu ama vertebral disklere kayma vardı canım o da fıtıktan önceki evre zaten bir de c şeklinde hafif skolyozum var o da çok ağrı yapıyor normalde ama şimdi iyi geldi
Dene bakalım inşallah iyi gelir

Elde değil ki mecbur dönülüyor.bir yerde nasıl rahat ediliyorsa öyle uyumalı diye okumuştum.sol daha faydalı ama olmayınca olmuyor Ben tişört falan giyemiyorum nefes alamıyorum.sade atlet o da göbekten yukarı kıvrılıyor yarım atlet gibi oluyor.altta çamaşır bu kadar eşimi ikna edip klima taktırmaya çalışıyorum.kızımın odasına vantilatör koydum o rahat ediyor en azından

Bu yil turkiyeye gelmedigime hic pisman degilim cunku ayri bi sicak var diyolar
Sansa bakki burasida her yaz sicak olurmus ama bu yaz hep yagmur serin gecti

Kapalı hali çok yer tutuyor mu canım
Canım maşallah çok tatlısınız
Bende mamma marka babybjörn muadili aldım benim aldığım renk stokta yok sanırım antrasit gri almıştım ben bebekler kendi hareketi ile sallandığı için çok seviyorlarmış umarım bizimki de sever 5-6 aydan sonra kullanılmıyormuş ama bir de katlarında baya küçük oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20230818_143321_Hepsiburada.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu yil turkiyeye gelmedigime hic pisman degilim cunku ayri bi sicak var diyolar
Sansa bakki burasida her yaz sicak olurmus ama bu yaz hep yagmur serin gecti
Çok şanslısın çook gelmemek en iyisi bu sene ayrı bir şey var.nem çok ondan galiba.ege bölgesi yanıyor.akşam 7den sonra insanlar dışarı çıkıyor.kızım az hava alsın diye çıkarıyoruz biz de biraz ferahlıyoruz eve geçince yine aynı darlanmaya devam

Bu arada bendeki ana kucağından memnundum çıkarttım bu görünen kısımları makineye atıp yıkadım geçirdim oğluşuma hazır ettim.hediye gelmişti 2 sene önce 500civarıydı.müzikli kendi sallanıyor.şuan fiyatı artmıştır tabi ama almak isteyenlere fikir olsun

Eklentiler

• 887D9389-433B-4439-AE7F-A5D6612437DD.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
Aynen bunlar daha estetik önle taşınabilir ama bebeği park beşiğe koyunca sanki çuvala koymul gibi o kadar sevmiyorum

Ana kucağı da beğenemedim henüz, ikinci el bi babybjörn ya da nuna leaf ya da baby plus salıncak düşünüyorum ama kararsızım. Her bebek de sevmiyormuş, bilemedim.

Sağol canım

Biliyorum canım bunu görmüştüm ama bu yatar pozisyon olmuyor galiba değil mi 2 aydan sonra kı kullanılıyor
Bu arada teşekkür ederiz

Kızlar bikaç soru sorayım mı yarın Allah nasip ederse pompa alacağım , elektrikli pompayı tekli alıp diğer göğüs için süt toplayıcı şu vakumlu pompa dan almak mantıklı mı ? Siz direkt ikili pompa mı tercih ettiniz ? Medela-lansinoh-avent arasında tercihiniz nedir ?

İnşallah kuzum valla bu sene bozulan ikinci plan ilki de Avrupa tatilimizin yalan olmasıydı malum kusmaktan bulantıdan yataktan yine kalkamadığım için iptal etmiştik onu da doktorum da izin vermemişti
Şimdi de dediğin gibi bu halde yataktan tuvalete zor gidiyorum ve her geçen gün bebek ağırlaştıkça benim için işler de zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun ne yapalım kısmet böyleymiş
Ben de aynı şekildeydim korkutmaya başladı artık sürekli aklımda acaba sorun mu var düşüncesi ile gezmek de çok boğucu ve yorucu bir rahatlayabilsem sen yine benden öndesin hafta olarak benim Ekim 1 i görmem lazım kafa olarak rahatlamak için 37. Haftam Ekim başına denk geliyor Ekim ayı girmeden huzur yok bana daha çok var gibi ona da offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…