- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Benimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibiGerçekten aynı şeyler başından sonuna bir gün oh demez mi insan
Düzelcez inşallah be diyoruminşallah yani
Canım çocuğun pozisyonuna senin bebeği taşıma yerine ve şekline göre bile değişiyor
Ben hamilelik başından beri hiç yukarıda taşımadım çocuğu nadiren yukarıya çıkıyor dün çıkmıştı mesela karnım da yukarıdaydı hareketleri de hep göbek üzerindeydi ayrıca yukarıda olunca bebek midem daha çabuk şişiyor oradan da anlıyorum yukarıda olduğunu.
Ama gece saatlerinde tekrar aşağı döndü hemen belime bacaklarıma ağrısını vermeye başladı hareketleri de taa nerdeyse vajinada ve kasıklarda
Gün gün bile değişiyor işte böyle aşağıda olduğu zamanlarda benim canıma okuyorne yazık ki yüzde seksen de hep aşağıda çocuk
Geçen doktora gittiğimde de öyleydi doktor ultrason kolunu neredeyse tam şeyimin üzerine koyacaktı yani kafasına bakarken
Bana kendisi hiç bebek çok aşağıda falan demedi ama ben hissediyorum yani kasıklarda taşıyorum bebeği bazı bebekler öyle aşağı yerleşiyormuş kayınvalidem de son çocuğunu hep aşağıda taşımış erken doğmuş birazcık
Korkuyorum ben de erken doğuma neden olacak bu pozisyonu diye Allah’a emanet artık keşke yukarıda takılsa ama yok aşağıyı seviyor benimki
Ay nasıl tatlısın yaKızlar ben de bir göbüş güncellemesi yaptım uzun süre sonra evden çıkamadığım için malesef aynadan çektim elbiseyide arkadaşım beni görmeye geliyor diye giydim
Ben de çok kararsızım, park beşikler çok kullanışlı, katlanıyor, bi yere giderken de götürmesi kolay ama bunlar da çok şık, bebek odası yapılacaksa böyle bir şey alınabilir. Yine tecrübeli anneler de bir konuşsunKızlar pekpark beşik hiç sevmiyorum ben bu modeller hemen hemen aynı ölçüde idare eder sadece oyun parkına dönmüyor sizce nasıl
Sorma valla bi de yeni bi ağrı eklendi bana, biraz hareketsiz kalıp yürümeye başladığımda göbeğimin altından böyle vajinaya mı diyim, idrar yoluna mı diyim şimşek çakar, çeker gibi bir sancı oluyor. Belki bel destek kemerleri yardımcı olur ama çok rahatsız edici gelince de iki büklüm oluyorum. Doğuruyorum sananlar olduBenimde öyle işte bence hep aşağıda hep yani inşallah arada yukarı çıkar ilerleyen günlerde böyle en ufak bir hareket vajinada oluyor çok rahatsız edici çok konforsuz sürekli çişin varmış gibi
Bende bel fıtığı yoktu ama vertebral disklere kayma vardı canım o da fıtıktan önceki evre zaten bir de c şeklinde hafif skolyozum var o da çok ağrı yapıyor normalde ama şimdi iyi geldiOy canım yaasıkma canını kısmet sağlık olsun da
Benim de içim gidiyor valla Eylül ayı için adaya gidip hem tatil hem hamile çekimi yapacaktık güya ama öyle bir haldeyim ki her şey iptal oldu benim de hevesim kaldı kursağımda
Sanırım böyle yatarak geçecek kalan zaman da ne yapayım yeterki sağlıkla gelsin oğlum dünyaya artık başka bir düşüncem planım yok hiç
Ağrılar baskılar kasılmalar oldukça korkudan stresten bir şey mi olacak endişesinden başka şeyler düşünemez oldum zaten
Yaa çok sevindim işe yaramasına canım maşallah
Sordum benimki de izin verdi ama bel fıtığına çok da faydası olmayabilir yine de deneyelim dedi aldım gelmesini bekliyorum
Elde değil ki mecbur dönülüyor.bir yerde nasıl rahat ediliyorsa öyle uyumalı diye okumuştum.sol daha faydalı ama olmayınca olmuyorYaa kıyamam kısmet değilmiş kuzum daha güzelleri inşallah kızını kucağına alınca yine yapılır, yine olur üzülme
Ben de kesintisiz uyumayı özledim sabaha kadar 2 3 kere tişört değiştiriyorum. Terlemek beni mahvediyor, sürekli susuyorum, su içince bin kere tuvalete gidiyorum.
Ben de sağ, sol, sırt üstü takılıyorum duruma göre sanırım terleyince öbür tarafa dönüyorum ister istemez, sırt üstü yatmayayım diyorum ama benim de solum ağrıdı artık
Bu yil turkiyeye gelmedigime hic pisman degilim cunku ayri bi sicak var diyolarsandriyon Ben kesintisiz uyumayı özledim uyuyum da yüzüstü sırtüstü hiç fark etmez amma 1 yıl kadar daha uykusuzuz hiç aklımızdan geçirmeyelim bu arada hep sola yatamıyorum hatta çoğunlukla sağa yatıyorum( sağda camdan esinti gelsin diye)
Bu sıcak havalar beni mahvetti gece kalkıp kalkıp buz aküsü değiştiriyorum ona sarılarak yatıyorum.eşimin dediği gibi yazı zenginler seviyor sanırım
Canım maşallah çok tatlısınızKapalı hali çok yer tutuyor mu canım
Çok şanslısın çookBu yil turkiyeye gelmedigime hic pisman degilim cunku ayri bi sicak var diyolar
Sansa bakki burasida her yaz sicak olurmus ama bu yaz hep yagmur serin gecti
Aynen bunlar daha estetik önle taşınabilir ama bebeği park beşiğe koyunca sanki çuvala koymul gibiAy nasıl tatlısın ya
Ben de çok kararsızım, park beşikler çok kullanışlı, katlanıyor, bi yere giderken de götürmesi kolay ama bunlar da çok şık, bebek odası yapılacaksa böyle bir şey alınabilir. Yine tecrübeli anneler de bir konuşsun
Bu önyargımızdan nasıl kurtulabilirizAynen bunlar daha estetik önle taşınabilir ama bebeği park beşiğe koyunca sanki çuvala koymul gibio kadar sevmiyorum
Selam canım ben pek giremiyorum buraya kusura bakma görmedimE L B A bizim minnoş kızlarımız nasıl ya
Sağol canımAy nasıl tatlısın ya
Ben de çok kararsızım, park beşikler çok kullanışlı, katlanıyor, bi yere giderken de götürmesi kolay ama bunlar da çok şık, bebek odası yapılacaksa böyle bir şey alınabilir. Yine tecrübeli anneler de bir konuşsun
Biliyorum canım bunu görmüştüm ama bu yatar pozisyon olmuyor galiba değil mi 2 aydan sonra kı kullanılıyorCanım maşallah çok tatlısınız
Bende mamma marka babybjörn muadili aldım benim aldığım renk stokta yok sanırım antrasit gri almıştım benbebekler kendi hareketi ile sallandığı için çok seviyorlarmış umarım bizimki de sever 5-6 aydan sonra kullanılmıyormuş ama bir de katlarında baya küçük oluyor
Maşallah canım benimKızlar ben de bir göbüş güncellemesi yaptım uzun süre sonra evden çıkamadığım için malesef aynadan çektim elbiseyide arkadaşım beni görmeye geliyor diye giydim
İnşallah kuzum valla bu sene bozulan ikinci plan ilki de Avrupa tatilimizin yalan olmasıydı malum kusmaktan bulantıdan yataktan yine kalkamadığım için iptal etmiştik onu da doktorum da izin vermemiştiOooo babymoon diyorsun, güzel olabilirdi kuzum inşallah Barbaros bey doğunca gidersiniz.Ben de Bursa'da hamile çekimi istemiştim, sahilde. Sonra vazgeçtik zaten iptal etmek zorunda kalırmışız. Bu halimle hem şehir dışına çıkmak, hem gezinmek beni baya aşıyor. Artık karnımın altı acıyor gezinince. Hep otur, yat pozisyonunda takılıyorum. Şafak sayıyorum resmen 37. Haftayı doldurmak için. Bu acı, ağrılar beni korkutuyor.
Henüz almadım ben canımSende var mı canım böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?